- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalcsika
csendes tag
Sziasztok!
Nézzétek meg légyszi hogy 11mp környékén nektek is beszaggat-e ez. Minden lejátszóval próbáltam már, de ott mindig megugrik. Nincs Eco-mód bekapcsolva, nincs lekorlátozva semmi, mégis megröccen.
-
agglovag
csendes tag
Hát nekem egyátalán nem jelez ki, azt írja hogy nem tudta telepíteni az illesztőszoftvert. Se a winintéző se a tc nem látja.
-
PaLa85
csendes tag
Nekem TC Ultima Prime 5.0 van fenn. Én sem találtam a TC-ben a telót, mert nem rakta be a meghajtókhoz, amikor csatlakoztattam , a Start Menü/Számítógép-ben értem csak el, itt viszont jelölte...Keresgettem a TC-ben és a Rendszer/Sajátgép menüvel kidobta a TC-ben is a meghajtókat és a telefont is mint meghajtót, innen tudom írni/olvasni. Nekem így működik.
-
vivi433
tag
Én Spanyol 10G használok lassan egy hete semmi baj nincs vele előtte nekem is a 10F volt fent szerintem nem akad és az üzemidő is sokkal jobb nekem
-
lovi27
addikt
Én nem törődtem bele, hogy nem látja a TC a telefon mappáit, tovább kerestem és találtam egy beépülőt (plugint) a TC-hez. Katt ide! Ezt telepítve és a telefonon engedélyezve az USB Hibaelhárítás (USB Debugging) funkciót a Total Commander is szépen olvassa/írja az android mappákat. Sok sikert!
-
PaLa85
csendes tag
Spanyol 10G-vel nekem kicsit mintha "akadna" néha a teló, német 10f , jobb volt nekem, más is tapasztalt ilyet ?? Benchmarkban viszont spanyol 10g -vel több pontott kapott ...
-
agglovag
csendes tag
Hello! Pár hete nekem is megvan a telefon és az előttem szólókhoz hasonlóan én se tudom rákötni a gépre. A legfrissebb drivert is felraktam, az lg saját programját is kipróbáltam, de semmi. Kérlek segítsetek.
-
kano
nagyúr
válasz
leslien #5776 üzenetére
Nem. Tudok pl az LG-től is venni.
Pü-ben részletek...Zsocy155
Idézet a bolt szabályzatából:"b) A jótállási és javítási határidőről:
- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1év szoftver), Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően.
- A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik." -
pit450
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #5770 üzenetére
és jobb képeket csinál mint a gyári program
-
válasz
inkubator #5769 üzenetére
Hétvégén vidéken változó jelerősség mellett nekem is többször eldobta a mobilnetet és a hálózatot is. De mindig magától megjavult vagy kellett egy restart. És szinte mindig csak ilyen helyzetben csinálja, amikor vadul küzd hogy most milyen hálóati módban működjön. Ilyenkor az akku is jobban fogy.
-
-
inkubator
aktív tag
gyári rommal nekem is eldobálja a netet (wifit és szolgáltatósat egyaránt) és gsm jel sincs pl wc-ben izgis hogy a router 2 méterre van és 2 faajtó van köztünk
-
pit450
aktív tag
Probalta mar valaki a camera zoom fx-t?tapasztalat?
-
Davebowman
senior tag
válasz
Mianevem44 #5759 üzenetére
A 2. kérdésedre a válasz: Mi így csináltuk és sikerült! Ez hivatalos neked?
-
Davebowman
senior tag
Most, hogy a G pro "ajánlott" lett itt az ideje, hogy ismét "Különösen ajánlott legyen" a G!
Árban már a 80 ezres határon van!!! -
demyen
tag
sziasztok. Ma lecseréltem az S3 telót egy Optimus G-re. szép, jó. de Egyenlőre nem tudm összekötni USB vel a PC-vel. valamiért mindig azt irja ki, hogy az eszközillesztő telepitése sikertelen.
mit kell csinálnom, hogy files-okat meg minden másolni tudjak?
usb drivert felraktam.
Köszi -
Boda81
csendes tag
-
Mianevem44
csendes tag
Lenne ket kerdesem :-)
1, ezen a telefonon van olyan opcio,hogy a telefont fulhez emelve,felveszi automatikisan a hivast?
2, az elso hozzaszolasban leirt frissites az a hivatalos frissites vagy nem?egyaltalan mi az?
Kosszi! -
tsimon995
csendes tag
AnTuTu: 18574
Quadrant: 7765
Smartbench 2012: Prod: 4736
Games: 3796
Linpack: Single: 221.196 MFLOPS (0.38 seconds)
Multi: 598.109 MFLOPS (0.28 seconds)Szerintem nem rossz számok
-
jooker82
nagyúr
sikerült már valakinek az állapotsávból kigyomlálni a qslide funkciót? én még csak a root explorellel se találom.
-
zola-
őstag
válasz
bajnokpityu #5742 üzenetére
Erdekes dolgokat irsz. Meg nem volt hasonlo problema a G-vel. Romfrissites+full wipe szerintem megoldja. KDZ-vel nyomjad....
-
kelly416
veterán
-
pit450
aktív tag
válasz
Davebowman #5744 üzenetére
Köszönöm a hozzanemertok neveben!!!
-
kelly416
veterán
válasz
bajnokpityu #5740 üzenetére
Legegyszerűbben menteni az LG saját alkalmazásával lehet. Backup névre hallgat még magyarul is. Kiválaszthatsz egy csomó opciót, kimásolod gépre, teljes reset, visszamásolod és a Backup-pal visszateszed.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #5749 üzenetére
A képek nem pontosak, én is fehéret rendeltem, úgy gondltam, hogy az elején a káva is fehér lesz, de fekete lett és csak az oldala + a hátulja lett fehér! Ha ezt + az OTG hiányt tudtam volna, nem rendelem meg, amúgy maga készülék kitűnő.
-
válasz
Davebowman #5747 üzenetére
Mi a módja?
És azok amiket feltettek ötlet gyanánt azokkkal mi lett? (Kicsit kiesett egy szakasz, nem tudom mik történtek)
-
tsimon995
csendes tag
válasz
bajnokpityu #5731 üzenetére
Nálam a lassulást kivéve ugyan ezek a hibák jelentkeznek.. ha wifizek sosincs baj csak mobilnetnél!
-
Davebowman
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #5746 üzenetére
A kép nem az én feladatom, azt más is hozzáteheti, mondjuk TE! Hajrá
-
válasz
Néztem és örülök neki hogy van, de hol a kép?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Zseni vagy.
Az 1 hsz már megvolt,de vagy 5 fele. Mostmár csak egy kép kellene hozzá.
-
Davebowman
senior tag
Néztétek az 1. hozzászólást?
-
jooker82
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5742 üzenetére
a lassulás,hol szokott jelentkezni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jooker82 #5741 üzenetére
nah,ezért nem fogok firmet felpakolni,majd ha magától frissiti. semmi necces program nincs fönt, sokadik éve androidozom, mindent hozok magammal marketről.
viszont a beállításokat, adatokat mindig lementettem titaniummal.
terhelés alatt jön elő lassulás. pl navizok, s jön a hivás.kicsit lassan pörög fel, majdnem lemaradok 1-2 hivásról... ahhoz képest, h milyen erős a proci. ezen még át tudok lépni, de a komolyabik bajom az abból adódik,hogy nem tudok néha hivás inditani,fogadni, sima netezés után.
-
jooker82
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5740 üzenetére
talán neked csak az sms-eket meg névjegyeket kellene menteni,a többi progit meg egyebeket,utólag visszarakni,mert szerintem azok okozzák a zűrt.
a lementésben vki hátha segit,én nem tudom,hogy kell. -
jooker82
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5738 üzenetére
v 10 f és gyéri visszaállitás
-
jooker82
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5736 üzenetére
Gondolom a v10B lehet,de nekünk azzal se volt semmi gond.szerintem tedd fel a V10f-et.
-
pit450
aktív tag
válasz
bajnokpityu #5734 üzenetére
Melyik rom van fenn neked?
-
jooker82
nagyúr
válasz
bajnokpityu #5731 üzenetére
Te a g-t használod?? Vagy eltévedtél
-
Gigabyga
aktív tag
10F sikeresen telepítve
-
bajnokpityu
félisten
-
kelly416
veterán
válasz
Mianevem44 #5727 üzenetére
GTA III, GTA VC, Carmageddon (Promo), Glow puzzle, Pocket tanks
De leginkább egyikkel sem, mert van mit csinálnom. De a következő két hétben kiélvezem a hw adta lehetőségeket. -
tsimon995
csendes tag
Kedves barátaim amúgy erre mikor várható 4.2.2 vagy 4.3 frissítés?
-
Mianevem44
csendes tag
Egyebkent milyen jatekokkal nyustolitek a gepet? (
)
Nektek mik a legjobbak? -
Gigabyga
aktív tag
válasz
kelly416 #5715 üzenetére
Hali!
Hát igen nem lakunk egymáshoz közel, de mindent meglehet oldaniszívesen segítek bármiben (ha tudok)
Köszi a gratulációt..sztem megpróbálkozom a 10F-et feltenni nem hagyom annyiban a dolgot
-------------------------------
Sokan írtatok különböző megoldást,hosszan nyomva tartottam a bekapcsoló gombot eltűnt(kikapcsolt) de újra megnyomásnál megint download mód volt bent.Ha csak kicsit nyomtam meg, akkor eltünk de 'automatice' visszajött..
Nyomkodtam össze vissza,mint hülye gyerek a csengőt...de nem működött...lényeg az,hogy már jó
bár fura,hogy nem Wipe-olt semmit csak feltette elindult..
-
Mecsekis
csendes tag
válasz
Davebowman #5717 üzenetére
Hát igen! Gondolom kernelszinten nincs engedélyezve. Nem tudom mi ennek az oka? Rootolással talán meg lehetne oldani a problémát, de garanciális a gép.
-
kelly416
veterán
válasz
pusihusi #5720 üzenetére
Szerintem, ha nem is voltak ennyire drasztikusak, de valahogy így lehetett az. Nem nyüstölöm a telefont, csak használom (leginkább telefonálásra, mert meló van ezerrel) és bőven 3 nap az üzemidő. Viszont azt is tudom, hogy ugyanabból a vasból nem fogsz 2-3 szoros üzemidőt kicsalni, hacsak az induló szoftvered nem volt egy elcseszett valami.
Holnap viszont megyek nyaralni két hétre. Lesz benne GPS, fényképezés, nyomkodás, netezés minden, csak telefonálás nem. Majd utána írok én rosszabb üzemkészségről is, úgy gondolom.
Elvégre lesz időm játszani, filmezni és nem lesz más, mint a telefonom.
-
pusihusi
addikt
Helló fiuk nem osztottatok meg a Spanyol g rom üzemideje hogy állt össze? 3 nap azt látjuk, de mennyi beszélgetés net. Stb? Köszi!
-
-
zola-
őstag
válasz
Gigabyga #5710 üzenetére
Azt hiszem hangero le+bekapcs gomb. Nem vagyok most otthon, elmentettem magamnak akkor, hogy mit csinaltam. Amugy csak akkor jon fel maskor nem tudod produkalni.Amugyeloszor azzal kezdjed ilyenkor, hogy hosszan nyomod a bekapcs gombot. Ha az nem segit akkor johet a factory reset.
-
kelly416
veterán
válasz
Gigabyga #5702 üzenetére
Akksi ki-be? Most vagy szétszedted a megbonthatatlan telefont (tudom, semmi nem megbonthatatlan, csak garanciavesztéssel jár és igen-igen nehéz kivitelezni amúgy is), vagy nem E975-öd van.
#5703 demyen
Szerintem nem sok, de tessék. A teljesség kedvéért bele vettem e GJ-t is.#5705 rento
Jaja! Alulról a második pont. -
rento
őstag
Sziasztok!
A napokban váltottam S3-ról egy Optimus G-re, hát mit ne mondjuk nagyon bejön a teló. Sokkal gyorsabb mint az s3, illetve a 2gb ram is jótékony hatással van nagyon a telóra. Százalékos akku kijelzést szeretnék az állapotsávba. Tudna valaki egy xda-s linket esetleg? Vagy alapból is benne van a beállításokban, csak én vagyok a vak és nem találom?! Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Gigabyga #5702 üzenetére
Húúúúúú banyeg ez meleg volt megoldódott a hiba, mégpedig úgy,hogy ( kereső kedvéért : beragadt,download mód )
Windows 8- egyáltalán nem csinált semmi..
Windows 7 64bit-alatt elfutott valameddig a program de megfagyott..
-Letöröltem az LG drivert-->Újraindítottam-->Feltettem az LG drivert--> csatlakoztattam az USB-hez, és az SWS 10E-vel lefutott rendesen.. -
demyen
tag
sziasztok.
segitsetek.
Lg Optimus g E975
Lg Optimus g E970
Mi a különbség a kettő közt???? hol egyiket árulják, hol a másikat...
köszönöm
-
Gigabyga
aktív tag
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
vivi433 #5700 üzenetére
rákerestem találtam párat de nem működik megakadt a downloadban..már másik laptopon próbálom mindent feltettem de ugyan úgy nem csinál semmit
vagy az unpack kdz-nél vagy most pl a call fn_startupdate feliratnál megállt...ezt besz0ptam :S
másik gépen is mo up testex mfc leállt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest