- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
Mianevem44 #5872 üzenetére
Szia!
ujgsm.hu vagy ujmobilok. hu? -
Zsocy155
őstag
válasz
Tóni bácsi #5121 üzenetére
Az jó ha a közelben van egy ilyen korrekt gsm bolt, nekem mondjuk messze van.
Én folyamatosan figyelem a pesti gsm boltokban G-t és bízom benne, hogy hamarosan és jó áron (ez nem valószínű) lesz a vodánál is. -
Zsocy155
őstag
válasz
Tóni bácsi #5117 üzenetére
De irigyellek. Nekem 2 hónap múlva hozzák vagy hozom.
Megkérdezhetem, hogy hol vetted? -
Zsocy155
őstag
válasz
jooker82 #5069 üzenetére
Igen, tudom, hogy a vodánál nem lehet kapni, sőt nem is tudják, hogy hamarosan lesz-e!
Még hiányzik egy kis pénzem (illetve kocsit kell csináltatni), októberre összejön, akkor vehetnék a vodánál telefont, hátha akkor már lesz (jó áron). Ha nem lesz vagy "drágán" akkor GSM bolt. Már nézegetem egy ideje, hogy hol-mennyi stb. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Nekem eddig az okostelefonjaim Samsungok voltak. A szervizelés az ami nagyon jó náluk, de én hamarosan egy Optimus G-t szeretnék venni. Csak a szervizelés billenti a Samsung felé a mérleg nyelvét, viszont találtam az LG oldalán egy szervizszolgáltatás nevű lehetőséget. Aki nem mostanában vett LG mobilt, az ismeri ezt a lehetőséget, hogy működik?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest