- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit450
aktív tag
válasz
bajnokpityu #10198 üzenetére
És mit csináltál vele?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Davebowman #10194 üzenetére
Mert ha totál lemerül, be tudod tenni download módba. Vagy nem a bootloop miatt szedted szét?
-
Davebowman
senior tag
válasz
pit450 #10196 üzenetére
Merítsd le 0% ra, majd kikapcsolva konnektorból töltsd fel 100%ra. Ezt csináld meg 4-5-ször és beáll. Ha így sem, akkor mondhatod, hogy valami baj van. Én a 2. Nál tartok a cm4.3 al. Kezd jó lenni
más: tud valaki valami linket egy mobilszétszedő készlethez? Ami a e975 screen replacement youtubos vidin van? Köci.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Balázs1986 #10191 üzenetére
Miért is?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Volt már valakinek baja az akksival? Nekem 5hónapos a telo de úgy néz ki valami baja van. Az akksira van garancia?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Davebowman #10186 üzenetére
Ó, te...
Jobb lett volna megvárni, hogy lemerüljön. -
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #10188 üzenetére
Na közben mindegy is, ugyanis sikerült végre! Felraktam a török J-t, de mivel nincs benne magyar nyelv, ezért felejtős, ment rá az I.
A leírás pontatlan, nekem legalábbis úgy sikerült, hogy nem download módban kell elindítani a flashelést a leírás szerint, hanem ahogy Rascally81
kolléga írta, vagyis: a telefont normál bekapcsolt módban kell hagyni, át kell állítani a PC csatlakozás típusát LG software-re, drivereket feltelepíteni, így hagyni. Ezután lehet elindítani az UpTest.exe-t, a leírás szerinti lépéseket végigcsinálni. A telepítés során fog a teló újraindulni download módban és gyönyörűen hiba nélkül elsőre lefut a frissítés rajta.
Ha ezt tudom másfél hete, akkor nem 2 napot szopok vele.
Boldog Karácsonyt!
-
jooker82
nagyúr
Boldog Karácsonyt minden G tulajnak !!
Nekem se ment fel simán a v10i. A marvinos programmal próbáltátok?
-
Davebowman
senior tag
válasz
#07400704 #10182 üzenetére
Had védjek meg mindenkit, ez szakmai topik, nem cset-klub. Amúgy ha valakinek elcsesződne a hangerő gombja, az NEHOGY újraindítsa a telót mert ha bootlopot kap nincs download-mod sem. Megoldottam, szétszedtem. Összekaristoltam, és nagynehezen feltoltam rá a stable 4.3at. Most megy, de így elég gáz. Nincs valakinek összezört G-je? Csak a kis hangerő gomb mögötti szalagkábel kellene.
-
Markec
csendes tag
Természetesen ma 1-kor kellett nekem is ebbe belemenni...
10F-te lerakta 10D-re a gyári frissítéssel, volt angol nyelvem, meg koreai, meg egy vastag bootloop!
Ebből hoztam vissza egy magyar 10H-t lte opcióval (ami valamiért a 10F-ben nem volt, de a 10D-ben igen...) és az imént megköszönt factory reset is kellett hozzá!Ennek a segítségével:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2388440Ha már linkelte valaki, akkor elnézést!
Nagy köszönet Nektek is, mert ebből a topikból indultam.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Markec
csendes tag
válasz
koxminator #3893 üzenetére
Nagy király, hogy a google ezt dobta ki!
Nekem is működött! Köszi! -
Balázs1986
őstag
válasz
#07400704 #10182 üzenetére
Vagy csak nem itt kockulnak ilyenkor, inkább gyorsan írnak és sietnek vissza a családhoz. Vagy, ami még jogosabb, hogy nem akarják a szakmai topic-ot feleslegesen tele off-olni
Ha minden ünnepnél mindenki köszöntgetne mindenkit, igencsak hamar átláthatatlan lenne az egész, totál feleslegesen. A PH nem erről szól, kivéve az eleve ilyesmire kitalált OFF topic-okat. Meg azokra is gondolj, akik nem gyakorolják a vallást (vagy nem a keresztényt).
Szóval több szempontból is indokolatlannak érzem a számonkérést, különösen úgy, hogy még csak nem is OFF-oltad
Bár, egyetlen 1 topic-ban én is köszöntöttem az embereket, de abban a topic-ban már több, mint 2000 "rendes" hsz-em van, plusz az már egy kiforrott közösség, így ott ennyi belefért.
De akkor ha már úgyis írtam egy OFF-ot, itt is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
törölt tag
Emberek!!!!!
Karácsony van!!!!! és rajtam kívül csak a Davebowman jutott eszébe, hogy Boldog Karácsonyt kívánjon???
Hát ennyire érzésektől mentes társaság van itt???? -
sajo13
senior tag
válasz
Rascally81 #10179 üzenetére
Felesleges ennyire küzdened vele, úgy tűnik csak a böngésző frissült benne.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Rascally81 #10178 üzenetére
Itt is szépen le van írva, hogy kell.
De látom a hozzászólások között, hogy nem csak nekem van ilyen problémám. -
Rascally81
aktív tag
Win7 x64-el valakinek sikerült már feltenni a 10i-t?
2 gépen próbáltam, és ugyan az a hiba!Átolvastam a leírás töviről hegyire, de nem jutok előbbre...
-
Tutu7030
veterán
Megoldódott a töltési anomáliám. A megoldás pedig, egy új töltő képében érkezett.(samsung 2A-es)
-
Davebowman
senior tag
Őőőő skacok kellemes ünnepeket! Ha nem működnek a hangerő gombok és nem bootol be a készülék, akkor mi az ötlet?
-
csababarca
őstag
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=647061912024961&set=a.589103707820782.1073741829.586437194754100&type=1&theater
android kit kat oldala,nem tudom mennyire hivatalos,kik működtetik,de biztató hírek.
-
törölt tag
Áldott Karácsonyt Kívánok minden fórumtársnak és szeretteiteknek!
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10171 üzenetére
irtam privát üzit.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10170 üzenetére
Win7 x64
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10169 üzenetére
maximum, a H-s verziót szedi le.... logikát, én sem találtam benne, de ezzel is feltelepítettem, az usb vezérlőket, ha jolemlékszem 3 félét is letöltött... milyen windowsod van fent?
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10168 üzenetére
Már telepítettem!
A sw-frisítést nem kellene megcsinálni, amit felajánl? -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10167 üzenetére
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10166 üzenetére
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10165 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy Download módban, elindítod, a LGMobile Support Tool programot, itt ellenörzi, a meglévő drivereket, illetve, kiirja, hogy mondjuk, a legfrissebb fw van a telódon, ha eddig eljutsz, akkor mennie kell, a flashelő progival is... én is elcsesztem vele pár órát, aztán sikerült
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10164 üzenetére
Próbáltam azt is, de az sem jó!
Gondoltam kipróbálom a spanyol 10G-vel, ami a másik updaterrel simán felmegy, de azzal sem jó.
Rákerestem a googliban, de megoldást nem találtam rá. Egyik helyen rossz dll-re hivatkoznak, de nem értem miért lenne rossz, ha másnak jó..
Szóval várom az ötleteket! -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10163 üzenetére
nekem, a cseh i-s rom ment fel.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10162 üzenetére
Igen, az enabler ”ON".
Lehet a spanyol 10i-vel van gond?
Laptopról csinálnám, eddig nem volt gond az usb-vel, a 10G most raktam vissza.
Nem tudok mire gondolni.... -
Balázs1986
őstag
válasz
Rascally81 #10160 üzenetére
Másik (lehetőleg közvetlen, alaplapi) portról is megpróbáltad? A Support Tool alján ír pár sablon hibalehetőséget alulról az 5. sorban, érdemes végigmenni rajtuk (az akksi kiszedésen nyilván nem
).
Ha elindul a művelet, akkor a kezdeti feltételek (driver megléte, telefon elérése a megfelelő módban, stb.) teljesültek, szóval vagy kommunikációs hiba jön elő (előlapi usb portnál megesik), vagy nem tudja kicsomagolni a telepítőcsomagot, vagy ilyesmi.Csabesz666: Ha jól sejtem, az Enabler nem lehet a bűnös, mert el tudta indítani a folyamatot. Az Enabler csak arra való, hogy a letiltott felületeket (pl. esetünkben gombokat) engedélyezze.
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10160 üzenetére
a Windows Enabler filet, amikor elindítod rendszergazda módban, utánna, be is kapcsolod? tehát on feliratnak kell lent lennie, az óra melletti ikonnál.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10159 üzenetére
Újra feltettem a 10G, majd próbáltam a 10i, de ugyan az!
Zárt bootloader, nincs rootolva, mégsem megy... -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10158 üzenetére
a bootloadernek zárva kellene, hogy legyen. ha nincs, akkor a hagyományos módon KDZ-vel tegyél fel egy gyári romot, akkor automatikusan visszazáródik a bootloader., és utánna próbálkozz, a driverekkel nincsen gond az eszközkezelő szerint.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Csabesz666 #10156 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
Rascally81 #10155 üzenetére
OTA-n nem megy fel? Vagy nem európai régiós a készüléked?
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Rascally81 #10155 üzenetére
Eszközkezelőben nézd meg, hogy rendesen felismerte-e DOWNLOADmodban a telefont.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Gameboy77 #10139 üzenetére
Nem, de kb. kizártnak tartom, hogy egy sima honosításban olyan szinten belenyúlnak a szoftverbe, hogy pont a kamerát direkt lebutítsák egy előző verzióhoz képest.
Másrészt volt már V10D, és azon is így viselkedett a kamera, pedig igazán körbejártam a lehetőségeket.
(Azért váltottam V10H-ra, mert itt van 4G, és bár nincs 4G netcsomagom, de egyrészt mintha jobban spórolna az akksival 4G hálózaton, másrészt a HSPA sávszélességű netcsomag is stabilabb 4G alatt.)Tsebacsi: Bizony, szomorú dolog annak, aki szeretné a telefont elsődleges képkészítési eszközként használni. Sokan azért várják a friss android verziót, hogy majd javítja a bugot. Őszintén szólva nem értem ezt a fajta reményt, ugyanis ha nem sz.rnák telibe, akkor android verzión belüli frissítésként is orvosolható lenne. Szóval, ha nem gondolják újra az egész kamera appot az új droid verzióban, hanem csak átportolják a régit, akkor bizony ott is ilyen lesz
(Engem személy szerint nem zavar, de tökéletesen megértem azokat, akiket igen.)
-
Csabesz666
aktív tag
Légyszíves, akinek win 8.1 64-bit rendszere van, az írja le nekem, hogy az eszközkezelőben milyen eszközként telepíti, a telót DOWNLOAD módban... ha joltudom, modemet, és com portot telepít... de nekem, a pontos neve kellene. köszi előre is!
-
tsimon995
csendes tag
Melyik I-s firmware-t rakjam fel?
-
koxminator
senior tag
válasz
snorbi82 #10144 üzenetére
Na ez az, hogy én is ez alapján csináltam és nem ment...mindig egy hibaüzenetet adott ki és kampec..ugyan végigment aztán egyszercsak a folyamat valami másfél! óra alatt, de amikor újraindult a telefon, nem változott semmi, nem is ment rá az új rom, mindig maradt a régi...
-
snorbi82
senior tag
válasz
koxminator #10143 üzenetére
Flashtool
Ezen leírás alapján csináltam és így működött Win 8.1 64biten is.. Mindent rendszergazdaként kell futatni és mikor fent a rom előfordul, hogy nem idnul el, akkor kikapcsoló gomb kb 15 secig nyomni utána a hangerő le+bekapcs gomb (ez a gyári beállítás vissza állítása) és utánna menni fog... -
snorbi82
senior tag
Mai napon több 10I-s firm jött ki!
Tapasztalatok eddig, kb 94%nál vettem le töltőről:
- wifi vagy mobilnet folyamatossan megy
- képernyő 2,5 óra eddig
- telefonálás 1:10 perc
- facebook 20 perc
- kb 30 perc játék
Most 54% on van és 1 nap 10 órája megy a készülék! Annyi még hozzá, hogy kb 40 méterrel lakom a mobiltoronytól, tehát nem igen kell neki hállózatot keresni...
Eddigi véleményem, hogy 10H ról nagyon érdemes váltani..
Fényképezésnél nem sok mindent vettem észre, hogy változott volna, de én a Camera Fv-5-öt használom. -
danesz79
csendes tag
válasz
Tutu7030 #10114 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Nekem is D verzióm van amit nem akarom frissíteni mert bonyolultnak tűnik az egész. (félek elrontom) Sokan írják D-vel is megy a 4G. De nekem a Mobilhálózatoknál nincs is olyan lehetőségem, hogy kiválasszam LTE. Vagy lehet a Telenoros előfizetésem nem tudja elvégre csak 200Mb-om van! De páromnak ugyanaz a előfizetési csomagja van mint nekem és a 3G meg megy neki Samu Advance S telcsijén Szóval mit tegyek legalább 3G menjen???
-
válasz
Balázs1986 #10138 üzenetére
Engem is az bosszant, hogy a tűéles kijelzőn látott kép után olyan homályokat, életlennek tűnő képeket lő hogy sírni tudnék
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10138 üzenetére
És neked is 10d van a telón?Nálam működik szépen.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Csabesz666 #10135 üzenetére
Nekem is W 8.1 64 bit van es felment a driver!
Valaki itt linkelte KDZ helyet a flash progit! Azzal felment a 10i tegnap nekem! Meg nem volt idom teljessen belakni, de ugy tunik nekem,hogy akku jobb mint a 10h.
Fenykepezo nem villant hosszan elo! -
Arcanis
aktív tag
Üdv!
Hamarosan topik-lakó leszek egy F180s (koreai) Optimus G-vel.
Van valakinek tapasztalata az LG F180S (vagy K, L) típusú Optimus G E975-é alakításában?
Ennek a leírásnak ([link]) szerintetek lehet hinni? Mi alapján vannak a romok számozva? :-) -
Csabesz666
aktív tag
Windows prof. 8.1 64-bit van a gépemen, és egyszerűen, download-módban, nem telepíti a drivert, ezért kdz-t sem tudok használni.... a telo driverei telepítve vannak, mivel ha rendesen betölt a teló, akkor felismeri a gép.... valakinek 5let?
-
CoroStar86
senior tag
válasz
CoroStar86 #10132 üzenetére
Talán megvan a tökéletes megoldás?
Testing...
LG Official Camera app for CyanogenMod 10.x [LG Optimus G variants] -
CoroStar86
senior tag
ravebp: elkerülte a figyelmem
neo_xperia: nekem sikerült "tökéletes" működésre bírni: rájöttem, hogy a gyári Galéria hiányzik neki, de nagyon. Az elkészült képeket mentette és már meg tudtam nézni őket a galériában, de ha onnan léptem vissza kamera-módba, akkor a CM saját kamerájába hajított, nem pedig a Focalba vissza. Magyarul a Kamera és a Galéria reménytelenül össze van gyógyulva, de ahogy látom, ez ma sajnos trenddé kezd válni (a Play-en nem nagyon találok olyan kamera appot, amibe nincs valamilyen beépített nézegető integrálva, plusz a velük készített képek minősége is csapnivaló a gyári LG-hez képest). QuickPic-kel meg nem működnek együtt.
gameboy77: passz, nekem az első lépés, mikor megkaptam a telót, egy KDZ + 10H kombó volt, régebbivel nem próbáltam, 10I-t nem sikerült feltolni. Mondjuk ezt a vakus dolgot azoknak jeleztem, akiknek bajuk volt vele. Én sötétben sosem erőltetem mobillal a fényképezést (bár a szép emlékű Samsung G800-am xenon vakuval, 5mpx-el, vaksötét szobában jóformán nappali tisztaságú képeket lőtt. Nem értem a gyártókat, mit sz@rakodnak a ledekkel...).
UI.: valaki nem tudná nekem kibányászni a gyári LG kamera appot, ha megkérem szépen? Az eddigi leghibátlanabb CM van most fent nekem, egyetlen rákfenéje a normális kamera hiánya (na meg a "Minden app bezárása"-gomb hiánya a feladatkezelőben...
). Nagyon hálás lennék!!!
-
kano
nagyúr
válasz
stemplar07 #10130 üzenetére
Nekem is csak simcsere után működött, de én Telenyoros vagyok és szintén üzleti előfizu.
-
stemplar07
őstag
válasz
Tutu7030 #10129 üzenetére
:-))) köszönöm.. és azt is ,hogy belinkelted igazán segítőkész vagy :-)
sajnos nekem is van ez a menü és be is jelöltem.... meg aztán elég régóta androidozom.., de az LTE-t nem is írja ki és a speedtest is csak max H+ -t mér.. ..a vicc h ezt a SIM-et átrakom az iPhone 5 -be műxik !!! ..
lehet beviszem mindkét telefont a T-be és kérek egy új nano,, tököm,, mikro matrjoska ,,átalakítót?
De van ehhez az előfizetéshez egy un. autós kártya is ..ami mikro SIM, és azzal sem megy ..
huh
ha nem megy..akor sajna .. eladó lesz sajna.. akit érdekel egy fél éves (fél év bolti garis) fehér hát fekete előlep ..karcmentes fóliás nilkin tokkal, +egy sima tok .. -
Tutu7030
veterán
válasz
stemplar07 #10128 üzenetére
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
CoroStar86 #10120 üzenetére
A fókuszáláshoz szükséges vaku elővillantás nekem tökéletesen működik 10d-n úgy,hogy rajta tartom az ujjam az exponáló ikonon.1 mp.-ig világít,közben fókuszál,majd a kép készítésekor újra villant.
-
válasz
stemplar07 #10125 üzenetére
Nincs semmilyen kód. Valami más gond lesz.
-
stemplar07
őstag
LTE Gondom van ezzel nekem is pls. valaki adjon tanácsot, csak H++ van ! ugyanezzel a SIM-el egy iPhone 5 simán megy az LTE.
H-s rom van fent gyári 4.1.2 . a beállítások között látszk a 3G/LTE menü de külön LTE opció nincs..
Vagy valami szerviz kód kell ?.. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Nemrég én is feltettem,de ugy lefagyott bekapcsolt vaku mellett hogy csak újraindiással sikerült kilépni. Töröltem is egyből. ..
Más,úgy néz ki holnap megválok a szeretett G-mtől,sikerült jó áron eladni,és szintén jó áron venni egy G2-t,két év telenor garanciával. -
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Egy hete használok egy G-t, alapvetően tetszik, de két apróságon nem tudok változtatni: A csengőhang kezdetben mindig nagyon halk, és később erősödik, mindegy hogy az intelligens csengőhang ki vagy be van kapcsolva, de szeretném ha fix hangereje lenne. A másik kevésbe lényeges, a Light Flow app nem működik rajta; ahhoz meg root kellene?
Köszi
Miklós -
ravebp
senior tag
válasz
én is írtam már
-
CoroStar86
senior tag
Jó hírem van azoknak, akiknek kedvenc telefonunk "derítő vakuzásos" problémája szúrta eddig a szemét: Focal. Rengeteg finomhangolási lehetőség, automatikus telefonspecifikus beállítások, fotózás közben végre működik a vaku (fókuszáláshoz is használja, de folyamatosan is bekapcsolva hagyhatjuk külső "zseblámpa program" használata nélkül), vol.down --> fókuszál, vol.up --> elsüt, hangvezérlés, stb. Szomorú hírem is van: még csak béta verzió (bár sokak szerint inkább csak alfa...
). Sokaknál el sem indul, másoknál lefagy, fc, stb. Nálam (CM 10.2 alatt) ilyen nem fordult elő, "csak" nem menti el a képeket sehova. Root Explorerrel sem találtam meg a képeket, aztán laptopra kötve már láttam öt darab jpg fájlt, mindegyik 0 bájtos...
Tehát valami még nagyon nem oké, bár lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, mert én még az amúgy alapból rendesen kitisztított CM-ből is kipurgáltam egy rakat, általam fölöslegesnek vélt kacatot. Lehet, hogy hiányol valamit ezek közül a Focal. Viszont a fejlesztése folyamatos, szvsz pár hónapon belül a legjobb kameraszoftver válhat belőle Androidon.
-
törölt tag
"Szintén zenész" mármint a 4g ügyben, a fiamnak most vettem egy G-t(újan), ő dominós, ráadásul jó régi a kártyája is, és kapásból listán volt az LTE elérhetőség, ellenben az én vodás kártyám nem tudja, mivel ezen a téren kissé le van maradva a voda!
Hozzá teszem mindkettőnk telefonján H verzió van. -
Tutu7030
veterán
válasz
danesz79 #10113 üzenetére
A 4G rom függő dolog. Ha jól emlékszem a G vagy H romtól választható az LTE hálózat. Az sms hangokat a /media/notifications (vagy /media/audio/notifications??) útvonalra kell tenni. De lehet, hogy elég csak a hang beállításánál az értesítési hangoknál a felső sorban lévő "+" ikonra kattintani, és ott kiválasztani, hogy melyik saját hangot vegye fel az értesítési hangok listájába. A Drive-hoz meg töltsd le a playről a Drive alkalmazást.
[/dl/upc/2013-10/02/86360_m5wfzhobagkvejaq_2013-10-02-13-12-54.thumb.jpg]
-
danesz79
csendes tag
Sziasztok. Segítenétek nekem 3 dolgot beállításában? 1. Azért vettem ilyen telefont mert van bent 4G és a lakcímem szerint itt 4G van. De nekem csak állandóan H vagy néha E betűt jelez a telefonom. Bementem a Telenorba megkérdezni, de segítséget nem tudtak adni mert ŐK csak eladók ilyen dolgokhoz nem értenek (mért is kéne...), kértem cseréljék ki a kártyám hátha az a baj, így kicserélték kártyámat a legújabbra fehérről feketére. Továbbra is csak H betűm van, a párom Advance S én meg folyamatosan H vagy 3G(megjegyzem az Advance nem 4G-s). Akkor az Optimus G ennyit tud, vagy mit tegyek? 2. Megtudnátok adni az útvonalát a SMS hangok helyének?(egyéni sms hangot akarok beállítani) 3. Ha bemegyek a Fájkezelő-be a felhőtárhelynél Drobox helyet belehet állítani a Drive felhőtárat (én azt használom)? Vagy gyárilag csak a Droboxot lehet elérni?
-
törölt tag
válasz
koxminator #10111 üzenetére
Köszönöm, telepítettem, ártani nem árthat és nem vettem észre, hogy lassabb lenne tőle a telefon.
-
koxminator
senior tag
válasz
#07400704 #10110 üzenetére
Ezt a Free Antivirus & Security-t.
A letöltéseket is vizsgálja, telepítéskor szintén megvizsgálja az apk-kat, valamint egyéb más dolgokat is tud.
-
törölt tag
válasz
koxminator #10109 üzenetére
A sophos-nak melyik változatát?, mert találtam mindjárt hármat
-
koxminator
senior tag
Nem szokásom telefonról pornóoldalakat nézni
Viszont teljesen legitim weboldalak is benyelhetnek bármilyen kártevőt, nem kell ahhoz pornóoldalnak lennie..nem egy ilyennel találkoztam már.. és az ok? Pl. mert a kedves hosztoló rendszergazda nem patcheli a szervereit, aztán kap egy kis SQL vagy valamilyen más injection-t és máris ott áll letöltésre és oldal meglátogatásra várva a finom kis kártevő..Neked elég csak elmenni az oldalra, aztán ugyan semmit nem látsz, de szépen a tudtodon kívül szivárognak el az adataid..
n0rbert0: kipróbáltam már párat az elmúlt 3 évben, de a Sophos-nál maradtam (ráadásul a legújabb verziójában már alkalmazásokat is tudsz akár PIN-kóddal védeni indításkor, tehát garantáltan nem fog még barátnő sem tudni belenézni az emailjeidbe, például )
-
n0rbert0
senior tag
válasz
koxminator #10101 üzenetére
Szívemből szóltál.
Btw, milyen vírusirtót használsz?
(#10102) save Lelked rajta.
-
válasz
skillzdraxx #10104 üzenetére
Hahóóóóó: [link]
Figyelni is kéne, nem csak gép módra beírni naponta a problémádat...
-
skillzdraxx
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... kinéztem magamnak egy LG E975 Optimus G készüléket de már nem kapható sehol, vagy legalább is én nem találomÍrtam az LG-nek és ők azt mondták hogy még készítik a telefont és kiskereskedőknél lehet kapni "lehetne", ha találnék... Ha valaki tud, olyan boltot, ahol 12 vagy 24 hónapos hu garanciával lehet kapni az írjon, vagy ha valaki ügyesebb mint én és találna olyan üzletet akkor azt nagyon megköszönném
-
kano
nagyúr
válasz
koxminator #10101 üzenetére
Nem telefonról kell pornó oldalakat nézegetni...
Soha az életben nem használtam vírusírtót és semmilyen problémám sem volt.
De mindenki tényleg azt használ amit akar... -
koxminator
senior tag
De, igenis van értelme. Ugyanis most már zandroidon nem csak az appok okozhatnak problémát, hanem a meglátogatott weboldalak is (a többi dologról nem is beszélve). Ugyanúgy, mint PC-ken. Meglátogatsz egy weboldalt, és mondjuk éppen olyan malware-t rejtettek el benne, ami Androidos eszközökön aktiválódik, ami aztán további szarokat tölt le az eszközödre a háttérben a tudtod nélkül. Lehet, hogy még nem mindennapos, de hamarosan az lesz. Ugyanis most már 1 milliárdnál több droidos eszköz van a világon, és napról napra több lesz.
Ez a munkám, ezzel foglalkozom. De gondoljatok erről azt, amit akartok...nekem mindegy. Én használok ilyet, de mindenki azt csinál, amit akar..Ez kb. akkora faszság, mikor az értelmiseggi baromarcú egyetemista ott ecseteli fennhangon röhögve előttem a másik seggarc haverjának, hogy "háhá, Mac-ra nincs vírus, minek vírusírtó?" Igen, minek neked te paraszt, majd amikor beszopod a f..t, majd akkor gondolkozzál, mekkora majom voltál...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest