- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
4G !!
Eladtam a készüléket , de....
ha valakinek nem megy a 4G akkor a megoldás (T-mobil esetén)
a meglévő 3G-s APN-t törölni és a T-mobile oldalán lévő 4G-s APN-beállításokat újként beállítani ! (ez egyébként általában is igaz a kártyafüggetlen nem T-mobil függő telefonokra.. tehát sajnos nem automatikus a 4G-.. mint ahogy a SIM érzékelése esetén a 3G (H+) azonnal megy.. a többi szolgáltatónál..nem tudom mi a helyzet .. )Üdv .. köszönöm a segítségeket :-)
továbbiakban Galaxy S4.. ( és ennél is csak a 4G-s APN beállításokkal lett LTE ..) -
stemplar07
őstag
válasz
csababarca #10278 üzenetére
ezért gondolom, hogy a ..rádió részük esetleg más ? .. HKG ?
-
stemplar07
őstag
válasz
csababarca #10276 üzenetére
:-( hiszed vagy sem .. nekem a Spanyol G-vel is csak H+ !! ..
kezdem azt hinni, hogy a HKG készülékek itthon nem tudják ? most rakjak fel egy Fr. romot ? :-)
-
stemplar07
őstag
snorbi82 :-) megtaláltam közben erről van szó ? : E975010G_00.kdz (igen a 102-es )
Miért jobb nekem ez a Spanyol G ? ha pár szóban leírnád , köszi -
stemplar07
őstag
válasz
Balázs1986 #10268 üzenetére
:-) Köszi ... gondoltam..
:-)
Üdv -
stemplar07
őstag
:-( nem nagy a siker : E975510F - HKG-xx és nincs a beállítások menüjében magyar nyelv ... :-(
valami elkefélve.. :-( ....
asszem romolni kel itt ... ? -
stemplar07
őstag
válasz
Balázs1986 #10265 üzenetére
:-) köszi..
hát épp ez volt eddig a gondom a 4G .. volt választható , (LTE) de hiába volt kijelölv e , valójában csak H+ volt .. na kíváncsi leszek most hogy műxik -e.. Van LTE-m de az iPhone 5 -ön működött is , ezen nem ..
viszont nagyon lassan mászik le az LG szerverről a FW. ez kicsit furcsa az Iphone után .. 40 perc alatt kb 48 % tudom 1 GB körüli .. -
stemplar07
őstag
válasz
Balázs1986 #10263 üzenetére
:-) okay köszönöm.. eu-s Optimus G . készülék sztem svájci (Part Neros.. azt hiszem)
és ,D,-s fw- ról ,F,-re rakja éppen fel magát ..
a rootot ..gondoltam..
üdv és köszips. van valami lényegi hibajavítás a ,,D,, és az ,,F,, FW. között ? esetleg ha valaki tudja.. :-) érdekes hogy OTA-n (WIFIN) nem talált frissebb FW-t de PC suiton meg igen . ez anno a galaxy s3-n min1 volt.
-
stemplar07
őstag
Frissült az LG PC suite ! Illetve a frissítés után talált új Firmwaret ..F-es firmwaret .. szoftvert telepít ezen keresztül a G-re .
Elég lassan mászik le.. valakinek ? tapasztalata ????
illetve a kérdés az, hogy ha a frissítés megvan.. az újra rootolni kell ? (úgy emlékszem az s3-nál így volt azóta kimaradt egy év android:-) )hahóó van itt valaki G,, mágus ? :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
Tutu7030 #10129 üzenetére
:-))) köszönöm.. és azt is ,hogy belinkelted igazán segítőkész vagy :-)
sajnos nekem is van ez a menü és be is jelöltem.... meg aztán elég régóta androidozom.., de az LTE-t nem is írja ki és a speedtest is csak max H+ -t mér.. ..a vicc h ezt a SIM-et átrakom az iPhone 5 -be műxik !!! ..
lehet beviszem mindkét telefont a T-be és kérek egy új nano,, tököm,, mikro matrjoska ,,átalakítót?
De van ehhez az előfizetéshez egy un. autós kártya is ..ami mikro SIM, és azzal sem megy ..
huh
ha nem megy..akor sajna .. eladó lesz sajna.. akit érdekel egy fél éves (fél év bolti garis) fehér hát fekete előlep ..karcmentes fóliás nilkin tokkal, +egy sima tok .. -
stemplar07
őstag
LTE Gondom van ezzel nekem is pls. valaki adjon tanácsot, csak H++ van ! ugyanezzel a SIM-el egy iPhone 5 simán megy az LTE.
H-s rom van fent gyári 4.1.2 . a beállítások között látszk a 3G/LTE menü de külön LTE opció nincs..
Vagy valami szerviz kód kell ?..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest