- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Help. Fél napja szenvedek a telóval.
Nem engedi a szoftvert rárakni a program. Azt írja ki,hog alacsony a töltettségi szint...pedig nem, hiába van 100on,mire rádugom,meg elidnul a program,már leesik 99%ra és nem engedi rátenni...
mit csináljak,mert már kicsit elegem van,hogy nem tudom használni... -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10895 üzenetére
Most már nekem sem csinálja, gondolom megmutatta, hogy ő ilyet is tud külön kapcsolás nélkül, ezzel is fölé helyezve magát más készülékeknek
-
jooker82
nagyúr
Én ma sokat telefonáltam,de nem csinált kihangositást.
a hétvégén nem nagyon telefonáltam. -
válasz
bajnokpityu #10895 üzenetére
Én naviztam, de nem közben, hanem pénteken.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #10892 üzenetére
a második kérdésre visszatérve,megtaláltam a leírást.
Szóval lehet verziót lefelé lépni? -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10891 üzenetére
Nem naviztam, mióta megvan talán egyszer próbáltam ki a navit.
-
csababarca
őstag
válasz
bajnokpityu #10891 üzenetére
Most I-s rom-om van fent, de vissza raknék egy H-s romot, akkor azt hogy csináljam? ugyan úgy mint a kdz-s frissítést? vagy kell valami speciális dolog amiatt,hogy régebbi romot rakok vissza?
illetve legutóbb 1 gigánál nagyobb fájl csak valami segédprogrammal tudtam felrakni, itt találtam meg a menetét, de már nem találom...van erről infó?
-
törölt tag
válasz
Rascally81 #10889 üzenetére
Igen, lehet, hogy egy app, na de mindenkinél, legalábbis sokunknál?
Én pl. már legalább egy hónapja nem változtattam semmin, se új app, se semmi, és egyszer csak előjött, 2x csinálta a napokban, de azóta nem. -
törölt tag
Ja! mellesleg nekem is csinálta azt a kihangosodást 2x,(voda) ez egyre rejtélyesebb!
-
artbeat
csendes tag
válasz
Balázs1986 #10883 üzenetére
Telenor...
-
válasz
Balázs1986 #10883 üzenetére
Tmobil, elképzelhető, bár péntek-szombat volt hibás a hálózat, nekem még tegnap is 2x csinálta a dolgot.
-
törölt tag
Valakinek esetleg van új híre a várható frissítésről?
-
Nekem is csinálta a hétvégén, és nemértettem a dolgot, ezek szerint globális a hiba...
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Rascally81 #10875 üzenetére
Mégis csak sikerült...fogalmam sincs mitől lehet!
-
czerna
csendes tag
Skacok uj problemam jott elo a telefonnal megpedig hogy a hivnak vagy hivok neha gondol egyet es automatikusan kihangosit valami otlet ellene???
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Davebowman #10871 üzenetére
Hallottam, és próbáltam is összehozni, de nem igazán lehet működésre bírni...
Csak ez elég félreérthető "van egy progid(pl. google wallet) ami megy magyar o.-n is"
Én ebből arra következtettem, hogy van olyan Google Wallet ami működik itt is...
Teccikérteni?? -
Davebowman
senior tag
válasz
Rascally81 #10870 üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mert magyar o. -n nem működik, illetve a telefonunk régiója nem kompatibilis. De amúgy működik a vodafonenak van is ilyen progija teszt állapotban. Valahogy meg lehet hekkelni a google walletet, de nem tudom hogyan. Feltelepitem aztán kiírja: m.o. -n nem megy még
csodálom, hogy nem hallottál róla : http://www.google.com/wallet/
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Davebowman #10869 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy hozod össze!?
Próbáltad is, vagy csak elmélet? -
Davebowman
senior tag
válasz
feelurself #10867 üzenetére
Az nfc -vel ha van egy progid(pl. google wallet) ami megy magyar o.-n is azon regisztrálod a bankkártyádat és a paypass nevű tranzakcióval egyszerűen a telefonodat elhúzod a terminál előtt ezzel fizeted a BurgerKinges rendelésed ennyi.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Rascally81 #10858 üzenetére
Nekem kinézetre nem jönnek be a CM-ek és nem is használtam még őket (csak anno s1-s2).
De ez elég jól felszerelt rom(bár nem CM), csak azt nem tudom, melyik/milyen kernelt kell feltenni, hogy el tudjam érni az "install zip" -et. Valaki segítene?
szerk.: A teló már rootolt egyébként. -
feelurself
aktív tag
válasz
Davebowman #10866 üzenetére
Ja és valaki fizetett már NFC-vel bankkártyaként?
Azt meg hogy ?
-
Davebowman
senior tag
Nálam (CM10.2) se akar működi az NFC! Bekacsolom és egy kis méretű képet akarok átküldeni egy samu s3-ra, felismerik egymást, rábökök, eltűnik a háttérbe az enyémen, és azt írja ki, hogy nem támogatja a nagy mértű fájlokat! Na ez mitől van? Ja és valaki fizetett már NFC-vel bankkártyaként?
-
csababarca
őstag
válasz
CoroStar86 #10864 üzenetére
rányomok,és azt írja ki,hogy kapcsolja be az NFC-t...
épp azt akarom csinálni, nem tudom mi a baja,pedig már használtam is...:S -
CoroStar86
senior tag
válasz
csababarca #10861 üzenetére
Nekem I-s szoftom van és működik, biztos nem a szoftverzióval van a bibi.
-
csababarca
őstag
válasz
Balázs1986 #10862 üzenetére
próbáltam,de semmire nem reagál...beléptem a beállításaihoz,ott is a kapcsolót megpöcizem,egy pillanatra kapcsol,próbálkozik,de 2 másodperc múlva a kapcsoló is visszaáll.
-
Balázs1986
őstag
válasz
csababarca #10861 üzenetére
Bekapcsoltad a bluetooth-ot (vagy wifi)? Próbáld úgy, hogy előtte azt bekapcsolod, és aztán az nfc.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #10860 üzenetére
lehet,hogy az I-s szoftver nem támogatná?
-
csababarca
őstag
NFC-t hogy kell bekapcsolni? hiába nyomkodom az ikonját,nem reagál rá semmit. pedig már használtam. Két készülék között akarok zenét átküldeni,de nem kapcsolja be...se az android beam-et.
Megoldás? -
ravebp
senior tag
válasz
Rascally81 #10858 üzenetére
Ez a tema engem is erdekelne...nagyon...
-
Rascally81
aktív tag
Valaki használ Cm11-et?
Ha igen, tapasztalat? -
atish15
aktív tag
Milyen tokot érdemes venni ami körben védi a telót? Van egy gyári lg flip tokom de sajnos az az oldalait nem védi túl jól.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10855 üzenetére
...akkor nekem marad a G1...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tsebacsi #10853 üzenetére
első,ami szembetűnik, hogy simábbak a karakterek a g2-n. sokat nem lehet profitálni a felbontásból, mert baromi picik a pixelek, de azért észrevenni. a következő, hogy ki akar esni a kezedből, csúszik, mint a kifogott hal. aztán az a feltűnő,hogy jobb az akksija. aztán, hogy leesik, hogy basszus, ez tiszta samsung, kérem vissza a g1 designt, ez nagyon amatőr.
nem sikerült megértenem,mi akkora rohadt nagy durranás a hátlapi gombban. a dupla kattos bekapcsolás meg inkább kényszer volt, mert ha hátán fekszik,akkor nem éred el a bekapcsoló gombot.
és ennyi. 10-20e Ftot kb megérne, mert fél évnyi garit megúszik az ember, de nem 40et...
ugyanolyan gyors/lassú ugyanannyira akad, ha olyanja van,és ugyanúgy smooth, ha meg jól van telepitve. sebességben minimális az előrelépés...
-
válasz
bajnokpityu #10851 üzenetére
Érdekel a véleményed! Jelenleg nálam is csak a G2 merül fel mint cserealternatíva, mert a Z2 ára horror lesz vagy fél évig minimum.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
csababarca #10849 üzenetére
71ért még csak csere ajánlat jött.
Türelmetlen vok?G2 lett. De így utólag nem érte meg a felárat. Vki fixre vette volna, megvettem g2t, aztán mégse. Épp vizsgálják az ügyet adminok..
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #10848 üzenetére
Na, mégis...?
És az utód, G2?csababarca: az egy kicsit azért sok
-
csababarca
őstag
válasz
bajnokpityu #10848 üzenetére
75-80 körül lehet kb.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Esetleg a króm keret sérülésével lehet valamit kezdeni? Vettem rá egy gyári flip tokot és sajnos az oldalát nem védi. Leesett a szobámban és utána vettem észre hogy valami egy kis pontban megnyomta a keretet. Eddig vigyáztam rá mert tényleg nagyon szeretem. De azóta is nagyon bosszant. Lehet vele valamit kezdeni esetleg? Köszönöm előre is
-
carlo68
csendes tag
Meg tudná valaki mondani,hogy tudnám előcsalogatni az equalizert.Füles bent ,dolby mobile működik.
-
Gtaati
őstag
válasz
zsolt320i #10841 üzenetére
Helló, nekem is és páromnak is G-je van, munkatársamnak Z-je és hát az az igazság h itt a munkahelyen 5-ből 5-en mondjuk, hogy jobba a G kijelzője és ebben benne van a Z gazdája is...., de ízlés kérdése. Nekem a kialakítása menüje kezelhetősége is a G-nek jön be jobban.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
csababarca #10842 üzenetére
G2é egy picit jobb azért, de hozzátenném, nekem is jobban tetszett a G kijelzője,mint a konkurenciáé.
jó az a telefon, na...
-
koxminator
senior tag
válasz
zsolt320i #10841 üzenetére
Akkor én a 3. eset vagyok, mert én a saját szememmel láttam odatéve a sajátom mellé a Z-t és bizony "eb ura fakó" volt...
De mindegy, ez engem nem is érdekel, mert nekem G-m van, és nem kell más. Ennél jobb ugyanis számomra nincs a piacon (se ifos, se csámcsung, se sanyi, stb.)
Majd ráérek rágódni ezen akkor, ha ezt már le kell cseréljem egyszer.
-
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Cobra652 #10840 üzenetére
ne már, mindenki ezt szajkózza hogy a sony xperia z-nek (zl-nek) rosszabb a kijelzője mint a G-nek.
én két esetet látok, vagy mindenki vak, vagy csak a hülye teszteket olvastág de életükben nem volt a kezükbe Z/ZL.
nekem G-m van, a barátnőm tesójának ZL.
hát a ZL minden tekintetben jobb a G-nél, még kijelzőben is. -
válasz
csababarca #10830 üzenetére
Én is az lennék de ha megnézed, az összes csúcskészülék mostanában 5 col vagy afeletti. Most akkor micsináljak??? Amúgy már IPS van az új Sonykban, a fakóság a múlté.
-
kenwood3
addikt
válasz
koxminator #10836 üzenetére
Tudom, de a 32 giga már csak elég lenne neki, a nexus 8/16 gigájával szemben
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Balázs1986
őstag
válasz
feelurself #10832 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem hogy más (droid) gyártók készülékeihez képest igencsak nehéz. Nem ugyanaz
-
feelurself
aktív tag
válasz
Balázs1986 #10831 üzenetére
Azert az utolso mondatodra igencsak racafolnek.
-
Balázs1986
őstag
válasz
WOT-H-A-C #10829 üzenetére
Isten ments, hogy oda kerüljek
Az infó-telkó irány stimm a munkámat illetően, de jobb az idegzetemnek, ha a mobilok piszkálása csak szabadidős tevékenységként van jelen az életemben
Az LG-nek vannak negatív dolgai, de az nagy plusz sok más gyártóhoz képest, hogy nehéz téglásítani az eszközeit
-
WOT-H-A-C
veterán
Igen most már kezdem kapizsgálni!! Annak idején megpróbáltam a X8 asomat root+ romolni de téglát csináltam belőle!!!
Na az a sokk el vette a kedvem tőle!!Minden estre sokmindenben igazad volt!!! Már kezdtem azt hinni veled beszéltem ma a szervízben!!
-
Balázs1986
őstag
válasz
WOT-H-A-C #10824 üzenetére
Na így már akkor értem, hogy miért kérdeztél rá náluk. Azt hittem, meg is csináltad már.
A fórumtárs az egyik legnagyobb online Android szoftverfejlesztői közösség, az XDA fórumának segítségével oldotta meg, ezt a módszert ott tette közzé egy fejlesztőEz nem szervizzel kapcsolatos dolog, mint hogy külső fejlesztőktől származó szoftvert (pl. CM) sem telepítenek szervizben, még pénzért sem.
-
válasz
csababarca #10820 üzenetére
Én most nézegetem a Z2-őt, de 163 gramm, és 14,6 centi hosszú, 7,4 széles, míg a G csak 13,2 illetve 6,9 és 132 gramm kb....
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem csináltam meg nekem sajnos nincs tehetségem ezekhez a dolgokhoz ezért voltam kiváncsi,hogy van e hivatalos útja is ennek.Trollkodni már csak ezért sem akartam velük!! Gondolj bele nem vágom magam alatt a fát!! pont ezért kezdtem a lehető legnormálisabban a beszélgetést.De lehet hogy az én tudatlanságom miatt volt nekem eggyértelműnek tűnt hogy ha itt egy fórumtárs megoldotta a dolgot akkor a hivatalos szervíz csak megtudja csinálni némi pénzmagért......Mindenestre remélem ti szerencsésebbek lesztek szervíz ügyben!!! Bár ne kerüljön rá sor!!
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Mennyi lehet a reális, használt piaci értéke, egy 32 gigás, bolti garis telónak? (Nem, nem eladni szeretnék, hanem venni
)
Köszönöm
-
csababarca
őstag
válasz
#07400704 #10818 üzenetére
Ezt adom. Igazából nincs a piacon jelen olyan telefon,melyre elcserélném akár 1 az 1be. (úgy,hogy meg is tartanám a telót, mert egy iphone 5Sre elcserélném,de adnám is el
, és vennék megint egy G-t
)
Vártam a Samu S5-t,előzetes képek ígértek egy szögletesebb világot,minimális kávával,hát ehhez képest, egy gagyi hatású tucat lett. G2 meg jó-jó,de az sem a must have kategória.egy iphone 6ra azért kíváncsi leszek, mert ha valóban növelik igényeimnek megfelelően a képernyőt,akkor lehet arra rámegyek majd.
-
törölt tag
válasz
freaghill #10814 üzenetére
Tekintve, hogy jelen pillanatban nem tudnék megfelelő alternatívát a G helyett, így megmarad, az igazság az, hogy összehasonlítva más készülékekkel, a G még mindig nagyon toppon van, mi több! meg is veri némelyiket, pedig éppen fordítva kellene lenni.
Szóval marad, egyébként is csak a gondolattal játszadoztam.
Érdekességképpen, a fiam karácsonyra kérhetett volna bármilyen telefont, bőven voltak már a G-nél újabb készülékek, de ő egy G-t kért, pedig kipróbált párat a felső szegmensből.
Elnézést ha egy kicsit túlbeszéltem a dolgot -
Balázs1986
őstag
válasz
WOT-H-A-C #10815 üzenetére
A hangnemet nem tudom, nem hallottam. Ha úgy van, ahogy mondod, és nem megengedhető, természetesen az rossz pont a szerviznek. De ha te tudtad, hogy létezik egy ilyen (továbbra is sufni) megoldás, és meg is csináltad, akkor egyáltalán minek telefonáltál be nekik? Elég trollkodás-szagú.
Ha én egy hivatalos szakszervizben dolgozom, és tudom, hogy a kérdés megoldásának nincs hivatalos útja, akkor igen, azt mondom, hogy ilyen nem létezik. Ellenkező esetben, ha azt mondaná a szerviz, hogy "xy fórumon írnak egy leírást amiben össze tudsz házilag dobni messze nem támogatott dolgokat", majd elbarmolod a telefont, jogosan jönnél, hogy "de a szerviz meg azt mondta, hogy...". Aztán meg fentről a szervizest veszik elő, rendszeres ügyek esetén meg netán az LG mondja azt, hogy "köszi, akkor ti eddig voltatok a mi szakszervizünk".
Ha magánemberként, a saját számomon keresel meg, az már más kérdés (elhiszem, hogy az illető ott sem tudott volna érdemi választ adni), de itt nem is ez történt.
Gondolkozz a szerviz fejével is, ne csak azt vedd figyelembe, mi oldható meg házilag / közösség által, nem szakszerű úton.
Plusz, az is kérdés, hogy konkrétan melyik szervizhez is kapcsoltak, mivel emlékeim szerint van néhány, és nagyon eltérő minőségben dolgoznak (ez gondolom, a hozzáértés szintjére is kivetíthető). -
WOT-H-A-C
veterán
Figyelj én eladóként dolgoztam és ha nem tudtam valamit nem szégyelltem akár a vevőtöl is akár megkérdezni,igen van igazság abban amit mondasz, de ezt a stílust amit megengedett nem magyarázza,a másik: te ha nem tudsz valamiről, hogy létezik akkor 1ből azt mondod nincs olyan vagy ha kiderül, hogy mégis akkor "felesleges".Nyilván nem így teszel.Én sem vártam el hogy csettint 1et és a kezembe a teló.Csak egy normális választ szerettem volna egy hivatalos helyről..... de nem számít csak érdekességként írtam!!
-
Balázs1986
őstag
válasz
WOT-H-A-C #10811 üzenetére
Azért, még mielőtt megállapítod a szerviz teljes tudatlanságát, azt is vedd figyelembe, hogy:
- még ha esetleg tudná is, hogyan kell x modellből y modellt csinálni (de eleve, miért kellene egy szervizesnek érteni a sufnituninghoz?), akkor sem adhatna erről hivatalos információt;
- az F180 egy ázsiai modell, neki ahhoz eleve nem kell értenie, hivatalosan ez a telefon nálunk nincs. Szép is lenne, ha minden régió szervizének ismerni kellene minden más régió készülékét. -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #10811 üzenetére
Nem, nem tudnak egy hátlapot se leszedni nyom nélkül, de ami nagyobb szégyen, hogy visszarakni se.
Nekem konkrétan egy újra ki kellett alakítani a lyukakat, és füleket egy felhevített lapos csavarhúzóval, mert olyan erővel nyomták össze a hátlapot az előlappal hogy az egész elnyalódott. Az egyik oldala még most is hullámos a készüléknek.
A kamerát viszont becsülettel kicserélték, ennyi. -
WOT-H-A-C
veterán
Üdvözletem uraim.Engedjétek meg, megosszam veletek a hivatalos hazai szupportal való tapasztalataimat.Kiváncsiságból felhívtam a szervíz ügyfélszolgálatot ( 0617960492) a kérdésem az volt hogy tudnak e nekem OG f180 ból E975 -öt csinálni!!( itt is szeretném megkösszönni a segítséget Arcanis fórumtársnak) Az első kolegának aki felvette a telefont elmondtam mit akarok, elment érdeklődni! 2 perc múlva vissza jött, hogy megkérdezze milyen készülékről van szó!!:-D Mobil telefon...Majd megint 2 perc múlva jött egy másik kolega (ő már tudta mi az Optimus G) hatalmas mellénnyel ,cinikussan elkezdte magyarázni hogy olyan dologról beszélek ami nem létezik!! :-D Miután megkértem hogy probáljon normális hangnemben beszélni irdatlan módon elkezdett gépelni (gondolom google) megprobált meggyőzni hogy ez nem lehetséges!!! Mivel minden ország modelljeibe más a HW így képtelenség és idézem "felesleges " megcsinálni!!!Viszont tud elő,hátlapot,nyákot cserélni. Ja és egyébként is egy valamire való gyári szervíz ilyet nem csinál!!Innentől kezdve nem láttam értelmét a beszélgetésnek!!Felmerült a kérdés bennem mit művelhetnek a leadott telefonokkal és hogy valójában kihez is fordulhatunk ilyen ügyekben ezen fórum közösségén kívül...
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
gr8tjoey #10628 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, de lufira volt fújódva az akksi a telefonomban, úgyhogy akinek kikapcsolgat a telefonja mielőtt lemerülne az számoljon vele, hogy kuka lesz az akksi.
Sajnos amit rendeltem hozzá az egy túltárolt szar, 2012-es gyártás, de legalább kaptam hozzá egy nexus 4-es tokot ajándékba
Kis kínai megígérte, hogy küld egy jót.
Most itt tartok, nem bánom, hogy én szedtem szét, mert összerakásnál megint becsípődött a vezeték, és ezt a márkaszervízben úgy oldották meg, hogy rárakták a hokedlit, majd összecsavarozták, én meg vettem a fáradtságot, és addig szórakoztam vele, míg szépen össze tudtam rakni.
Kár volt, mert most nincs telefonom. Az új akksi full halott, a régi meg lufi. Újabb két hét várakozás kezdődik. -
elwood
csendes tag
válasz
Norbedlee #10807 üzenetére
Nem. Ősszel próbáltam. Az LG-nél azt mondták hivatalos forgalmazó a Media Markt, az Euronics és a Telenor.
Telenor-nál a listaár (ahol esély lehet függetlenül venni) 140 ezer Ft volt, és kapni sem lehetett már egyiknél sem.A netes boltokban 80 ezer körül.
Mivel éppen elég horror story-t lehetett hallani a full fehér import gyártói garanciás telefonokról is nemcsak a sufniboltok garanciügyintézéséről, én bevállaltam a 60 ezres különbséget, és megvettem olcsón.
-
Norbedlee
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami megbízható boltot ahol tudnék venni Optimus G-t?
Nagyobb áruházakban már nincs, ill a Telenor-nál sincs már
Köszi előre is
-
sunone
aktív tag
válasz
csababarca #10801 üzenetére
Koszonom,
Ahogy neztem, a telefonos internetcsomagok 60ra gyorsultak,
azert kerdeztem volna, mennyit mutat a valosag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest