- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adsl
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni hogy van itt olyan aki állandóan 3G használja a telót?Azért kérdem mert kíváncsi lennék a tapasztalatra hogy a 3G mennyivel kevesebb üzemidőt biztositt a 2G-hez képest?Sajna sokszor vagyok olyan helyen ahol nem tudok Wifire csatlakozni és ilyenkor használnom kell a mobilnetet.Csak 2G-vel az nálam kissé lassúnak bizonyul.
-
BrianDK
tag
Ki érti ezt?
Reggel gondoltam egy merészet és még egyszer rápróbáltam a saferoot.apk alkalmazással és működött.
Kérdés: hol tudom letiltani az alkalmazásokat, amiket nem szeretnék látni? -
postas
tag
Ez nem teljesen így van. Bárhány telefon van itthon (illetve az én előzőimen) ha az oldalsó gombokkal állítottam a hangerőt, akkor az ugyanúgy vonatkozott az értesítés és a hívás hangjára is.
Szerintem így is a logikus.Ez persze nem azt jelenti hogy minden telefonnál így van, csak számomra ez új és nagyon idegsítő
-
postas
tag
Az mindenkinél úgy van, hogy ha hangerő gombokkal halkabbra veszem csörgés hangerőt, akkor az csak a hívásokra vonatkozik?
Nagyon idegesítő, hogy itthon levenném halkra, de az értesítés továbbra is ordibál. Csak a beállításokon belül tudom külön csúszkán beállítani.Másik: intelligens képernyőt vizsgálta már valaki akku szempontjából? Előlapi kamerát tartja ébren, van számottevő fogyasztása?
Köszönöm!
-
BrianDK
tag
válasz
Ricardo823 #5689 üzenetére
Csakhogy már nincs felesleges app. A navigációmat nem fogom törölni. Két játékkal játszom, egyiket sem óhajtom (ebből csak az egyik nagyobb 1 GB-nál), és a gyári google alkalmazások csak alap verzióban vannak fent, mert ugye Superuser jog hiányában nem tudtam őket törölni (csak a Gmailt használom)...
-
BrianDK
tag
Mit csinálok rosszul? A Saferoot-ot szerettem volna feltelepíteni, mert állandó társam lett a telefonon a kevés tárhely ikon az értesítő sávban úgy, hogy 400 MB szabad hely van, nem tudom az miért kevés, hozzáteszem a 16 GB-os kártyán bőven lenne hely.
Lefut a PC-s install.bat (az apk nem volt hajlandó települni, mert kevés a tárhely), és nem történik semmi, nem jelenik meg a Super SU, amit említ is... Mit csinálok tehát rosszul? -
Kátai
senior tag
Itt egy jó kis alkalmazás azért,hogy kímélje kikapcsoláskor a fizikai gombot.Nekem bevált.[link]
-
tkonya
aktív tag
válasz
kokokka #5671 üzenetére
Ráhibáztál! 3 hónapig olvastam telefonokról fórumokat,(ezt az elejétől) mert a huawei y200 után szerettem volna egy korrekt kis telefont. Nem tegnap regisztráltam, hiába az újonc titulus. Leginkább olvastam, nem írtam. Nem kötekedni akartam, mindössze annyit, hogy aki kérdez, előtte használja a keresőt.
Volt itt rá példa, hogy két db hozzászólás választotta el a kérdezőt a megoldás leírásától. Nem kötekedek, senki nem várja itt el, hogy bárki visszaolvassa az egész fórumot. Azért a keresőt ettől még lehetne első körben használni. -
szepi88
csendes tag
Sziasztok! 1 hete használom a telefont, nagyon elégedett vagyok vele. Akkumulátor téren kimagasló, szinte páratlan. Féltem a "kis" felbontású kijelző miatt, de nem veszek észre különbséget az előző HD kijelőzős Idols S-hez képest. Egy problémám lenne és segítségre várok: YouTube app - Ez a művelet nem engedélyezett. Érints meg az újrapróbáláshoz -Ez a művelet nem engedélyezett! Wifi és 3G, 4G hálózaton is ugyanez a probléma. Valaki megtudná oldani?
-
tkonya
aktív tag
Elég nyilvánvaló, miért is tart ez a fórum majd 5700 hozzászólásnál. Tényleg ennyire bonyolúlt lenne a kereső használata??? Nem arról van szó, hogy az itt lévők nem segítenének, csak pár felesleges kör kimaradna.....
-
Bass
addikt
Sziasztok,visszaolvasgattam de mi az az MLT? Hol talalhato?
-
zetecR
addikt
Értem, köszi.
Mint korábban írtam, úgy volt, hogy megyek a Telenorhoz; akkor egyértelműen F6-ot vettem volna, de egyrészt kedvezőbb maga az előfizu a Vodánál, másrész 24x2000-ért lehetne elhozni van a P9II-t, vagy a P70-et esetleg Xperia L-t.
Ebből a P9II a legszimpibb... -
Viktor77
titán
válasz
Robertó79 #5656 üzenetére
Ahogy olvasgattam, az MLT az LG távsegítségére van, és naplózza miket telepítettél, GPS-t, milyen oldalakra mentél.
Sokféle pozitívumról számolnak be, van akinek plusz ramja lett, van akinél több lett egy benchmark pontja, van aki gyorsabbnak érzi a telefont, és ugye az akkuidő.
Szóval, csak pozitívum, ártani nem árthat, ha kikapcsolod. -
G3R!94
aktív tag
Próbálgattam, lényegében ugyanaz a két telefon, L9 II-nek talán szebb a kijelzője, de meglepően nincs nagy különbség, azt hittem, hogy a felbontás jobban megfog látszani. Sebességben sincs különbség, a használója is azt mondta, hogy az F6 érzésre teljesen ugyanaz az, mint az övé.
A kamerának a felülete sokat változott és az időjárás widget is, ennyi szembetűnő dolgot vettem észre csak, nem volt időm jobban belemélyedni. -
Robertó79
tag
Ha jól olvastam a hozzászólásokbl akkor az MLT kikapcsolása növeli az aksi idejét!
Az MLT a távoli elérésre szolgál mint a TEAMVIWER ? -
libus
őstag
válasz
SkyLine3000 #5651 üzenetére
Jópárat kipróbáltam már de egyiksem működött. Ezért érdeklődtem..., s bocs, hogy nem olvastam vissza.
Köszi még1x -
BOBAKILL
őstag
válasz
bubus66 #5647 üzenetére
Én is nyomkodtam már KK-t ami nem a legjobban optimalizált volt sajnos... Ment is vissza a JB.
Kíváncsi leszek rá az LG megoldja-e jól.
Néha nem árt egy kis változatosság, csak a jó irányba történjen.Kíváncsi lennék egy GB hogy futna ezen a telefonon.
Lehet bírna egy hetet is.
-
libus
őstag
Tudd vki ajánlani olyan jól működő appot, amivel át tudom rakni a feltelepített programokat az SD kártyára?
Root megvolt ma a saferoottal. -
bubus66
nagyúr
válasz
Dovloran #5644 üzenetére
Ha nem lesz akkor kicsit szívbajos leszek
Akkor várd inkább a GB jobban jársz vele, én a mainapig használom a GB mivel az a legjobb amire nekem kell, és gyönyörűen teszi a dolgát, és bizony töltögetek vele szépen az "okosított google playből" én azt várnám a helyedben. Nem tudom mi lehet az az Isten abba a KK-ba
Az S4 KK-jától nem vágtam magamat hanyatt. Ha olyan lesz az F6-é is akkor meg vissza a JB.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor77 #5642 üzenetére
Igen, kikapcsoltam. Ha csak én használom átlagosan, akkor 3-4 nap is megvan. Mondjuk azt nem tudom, h az MLT kikapcsolása mennyire használt? De azt észrevettem, h alapból több a szabad ramom.
Persze, ha játszom esetleg, akkor kevesebb az üzemidő.(#5643) BOBAKILL: Pár órát képes rajta játszani. De van, h játszik, úgy hagyja, aztán vmikor folytatja.
Mondjuk ma 65%-ról merítette le 7%-ra estére. Az még annyira nem gáz. Ugye ebben volt jópár óra kijelző használat. Plusz a telón hallgatott zenét is elég sokat.
Egyébként nekem sem most, sem régebben nem hiányzott a kit kat. Csak ugye, mivel jópár teló már megkapta, meg újdonság, sokan kíváncsiak rá, annak ellenére, h anélkül is hibátlanul műxik a telójuk. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Dovloran #5644 üzenetére
Persze, akit nem érdekel az ne telepítse. Én 1-2 funkció miatt raknám fel, amúgy én sem vagyok oda a KK-ért.
Előbb-utóbb biztos rootolható lesz. Ha csak nem szívat meg az LG minket.
Úgyis kiderül hogy milyen lesz a rendszer, kár előre bármit is állítani róla.Én eddig csak azért root-oltam hogy a hangerőt tudjam bazirgálni, mivel nekem kicsit halk volt a csengés. De ha már rootolva lett akkor kigyalultam a fölös programokat is.
-
Dovloran
senior tag
válasz
BOBAKILL #5643 üzenetére
Hát én meg azt mondom: "kinek nem inge ne vegye magára" Mivel én várom a KitKat-et és nem félek ezektől a problémáktól. A belső tárhely meg szerintem úgyis nagyrészt alkalmazásoknak van. (nagyrészt) Nos a root az már jobban izgat xD Ha nem lesz akkor kicsit szívbajos leszek
-
BOBAKILL
őstag
# Skyline3000: hát akkor nyúzhatják rendesen ha 1nap alatt lemerül.
Ez a tárhely probléma csak azokat érinti akik elsősorban játszanak a telefonon szerintem. Én nem arra használom, arra azért elég kicsi.Én örülni fogok pár apróságnak amiket hoz a KK. Hasznos lesz a knock on. Így is gyorsan futnak az alkalmazások, nem hiszem hogy ha ennél gyorsabban töltődnének az számítana valamit is.
Eddig az volt a gond hogy miért nincs KK, most meg az hogy lesz; de akkor minek, jó ez így is stb...
Ilyenkor mindig eszembe jut a Belga "slágere". "ha harmincas vagyok, az baj. Ha húszas vagyok, az a baj."...#Viktor77: igaz, én kikapcsoltam az MLT-t és tényleg többet bír úgy vettem észre, bár le kellene tesztelni pontosan.
-
Viktor77
titán
válasz
SkyLine3000 #5641 üzenetére
Azt a fentebb már említett MLT-t kikapcsoltad?
Tényleg nő úgy az üzemidő. -
-
Viktor77
titán
válasz
SkyLine3000 #5639 üzenetére
Amíg nincs rá root es SD-re telepítés, addig én sem.
-
SkyLine3000
addikt
Akinek gondjai voltak a tárhellyel, azoknak a kit kat még több fejfájást fog okozni, ha az új ART-ot (Android Runtime) fogja használni a Dalvik helyett. Igaz, h gyors, meg minden, de jóval több helyet fognak foglalni vele az alkalmazások, mint eddíg. Amik persze cserébe gyorsabban fognak indulni és futni.
Én azért bevárok pár tapasztalatot a kk-el kapcsolatban. Valahogy még mindig nem érzek késztetést, h frissítsek rá, ha kijön vmikor.
-
G3R!94
aktív tag
Ismerősömnek vodás L9 II-je van, ő pár napja rakta fel a frissítést (4.4.2), abban van knock on! A memóriakezelés tényleg javult.
-
Dovloran
senior tag
Hát nekem nem volt még dolgom (eredeti) KitKat-el, de nekem már csak a kinézete miatt megéri lecserélni. Átlátszó státuszbár, lehet, hogy a quick slide sáv is eltüntethető lesz, fehér ikonok stb...és állítólag még a KockOn is bekerül a telóba ami azért nagy szó lenne. (Bár ennek kicsi az esélye) Akinek pedig volt már dolga eredeti KitKat-el az majd leírja a többit.
-
Zoja™
őstag
Igazából nem nagyon lehet előre megjósolni, hogy ad-e annyi pluszt, ez inkább az LG-n múlik, mert szinte teljesen át szokták szabni mind a funkcionalitást, mind pedig a kezelő felületet.
@Dovloran: Valószínű, hogy lesz KnockOn is, mert eddig csak azok a készülékek kapták meg, amelyikek alapból KitKat-el jöttek, vagy azok, amelyikek nem kapnak 4.4-et és egy frissítés keretében kapták meg.
-
Faby
senior tag
Viszonylag ritkán szólok hozzá, de kérdezném, hogy ad-e annyi pluszt a 4.4, amiért megéri a korlátozásait elviselni, itt elsősorban az sd elérés, hozzáférés tiltásait értem. Vagy az annyira nem vészes? Van valakinek tapasztalata, más készüléken persze, KitKattal?
-
bagoly82
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek már érkezett 4.4 KitKat frissítés?
Az LG tavasz végére ígérte! -
barrique
tag
Van olyan alkalmazás,amivel bizonyos dolgokat előre programkzottan lehet elindítani?
Pl.repülő mód,ki-bekapcsolás stb. -
barrique
tag
Jó reggelt mindenkinek,boldog gyereknapot!
Azt szeretném kérdezni,hogy a PlayStore-ban a keresési elözményeket el lehet-e tüntetni? -
Zoja™
őstag
válasz
barrique #5620 üzenetére
Mindenki saját maga dönti el, hogy neki megéri-e.
Nem nagy ördöngösség a pár hozzászólással fentebb linkelt saferoot.apk-t telepíteni és azzal root-olni. Egyébként van 1000+1 dolog, amiért érdemes root jogosultsággal használni a telefont. Csak olvasni, informálódni kell mielőtt bele kezdesz bármibe is, bár az sajnos tény, hogy ebben a topicban nagyon nehéz bármi hasznos infót is megkeresni, ennek okait szerintem nem kell sorolnom...De hogy segítségedre is legyek valamiben, itt megtalálod a saferoot.apk-t, telepíteni kell a telefonra, mint bármilyen más alkalmazást és onnan már csak egy gombnyomás+egy újraindítás és meg is van a root.
Utána telepíted az Adaway-t és abban is könnyen ki lehet igazodni, mert magyar nyelven kommunikál.
-
Zoja™
őstag
-
barrique
tag
Keresek egy korrekt reklámblokkoló alkalmazást.
Ha valaki tud,ne tartsa magában! -
Dovloran
senior tag
Sziasztok!
Na, most okoskodok egy kicsit, ha nem baj. Szóval, ha megy a zenelejátszód vagyis zenét hallgatsz akkor a záróképernyőn feloldás nélkül csak húzd le az állapotsort és akkor ott lesz egy ilyen kis "quick" zenelejátszó.
Ha valaki észrevette már ezt akkor bocsi!
-
tkonya
aktív tag
Amennyiben valaki úgy járna, hogy a képernyőzárak tipusai közül bármelyik inaktivvá válna nem kell mást tennie mint a következőt:
Beállitások/biztonság/tanusítványok törlése.
Ez után ismét aktívvá válik a képernyőzár összes lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest