- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
Aki szokott sötétben/este híreket olvasni a telefonon, az bizonyára észrevette, hogy minimum fényerőn is zavaró tud lenni a fehér háttere az oldalaknak. Erre találták ki a Night Mode ingyenes alkalmazást, mellyel tovább lehet csökkenteni a készülék fényerejét. (Én kb 45%-on használom esti böngészésnél.)
-
Bass
addikt
Sziasztok
Miert van az hogy ha nem a gyari launchert hasznalom (pl nova,go launcher) akkor a gyari widgetek nem mennek? -
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor77 #4996 üzenetére
Rootold a telót mondjuk a saferoot-al (én ezzel rootoltam, 1 perc), ha nem lenne, aztán playről tedd fel a GLtoSd-t és mehet az átpakolás sd kártyára!
Nekem csak a San Andreas volt fent a belsőn. Áttettem mindenestől ezzel az sd-re és megy faszán!
Átteszi a kiválasztott proggikat sd-re és mountolja. Csak az a lényeg, h a programból kell indítani a játékokat!
Ezzel végre sikerült felszabadítanom a belső tárhelyet. Most egy rakat hely van rajta és az SA-val is tudok játszani.Egyébként az előd samsung telómon is csak egy root és egy tárcsere oldotta meg a tárhely gondot.
Illetve főzött (CM9-10) romokban már bent volt a lehetőség a tárcserére. -
Viktor77
titán
Aki esetleg nem tudta volna, és Telenoros, annak mondom, hogy éjfélig nem számolnak adatot, és a készüléknek megfelelő legnagyobb sebességgel lehet a netet használni (esetünkben ugye 4G).
Gyorsan le is töltöttem a GT Racing 2-t.
Eddig jobban tetszik mint a RR3.De ez az SD kártyás baszakodás kikészít. Ez a két játék van fent, és gyakorlatilag tele a telefon.
Huaweinél miért sikerült megoldani alapból? -
hsprod
csendes tag
szia, én 3 évig nyúztam egy Blade I-et, amin semmiféle Gorilla csiribiri nem volt és gyakorlatilag karcmentesnek mondható, pedig semmilyen tokot nem használtam, zsebben hordtam, persze nem a rajzszeg gyűjteményem mellett, és nem kell mondanom, hogy számtalanszor leesett ennyi idő alatt.
ennek különlegesen jó a tapintása, semmi feleslegesebbet nem tudok elképzelni, mint fólia rajta.
viszont tok az nagyon kell, egyrészt, mert nem gondoltam, hogy 3.5 hüvelykről 4.5-re igencsak jelentős méret-növekedés, másrészt, mert a telefon extrém csúszós, mintha vizes kézzel fognád a szappant.
szerencsére már rajta volt a tok az első leejtéskor -
Dehravor
csendes tag
-
humi1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene wifi beállítással kapcsolatban.
Vettem két f6-ot és hiába írom be a wifi jelszót, azonosítsi problémát ír.
zte blade-n tökéletesen működik. Mi lehet a gubanc?Előre is köszi a segítséget!
Bocsika én voltam a ludas! A probléma megoldva!!!!
-
KoryHu
aktív tag
Üdv!
Ugyanez a csomagom van nekem is, az autós töltő jól működik, igaz még max. ha 20 percet ha töltöttem vele, de jó.A hozzá adott "Screen Guard" nevű 3 db fólia teljesen jó, még az elsőt használom január vége óta, és nem is karcos, nem vesz el semmit a képernyő minőségből. A flip (mű) bőrtokot nem használom, de az is jó, csak az S-Line-t.
Ha töltés elő került: a hálózati töltő "lazasága" nagyon előjön, már kezd is zavarni, kicsit megmozdítom és össze vissza lötyög, sőt nem tölt, vagy odébb rakom és tölt.
Ez csak a töltő baja vagy a telefon csatlakozóé? Másik töltővel tölthetem? Pl. Lumia töltővel, annak hosszabb is egy kicsit a feje, mintha nem lötyögne.Ezzel nem akarom szervizbe vinni, már -talán- más is írta ezt?
-
usrjrnl
újonc
Sziasztok!
Ha a telefont MTP módban csatlakoztatom a számítógéphez, akkor előtte minden egyes alkalommal felugrik a képen látható ablak, egy külön meghajtóval, ami az LG drivereket szeretné telepíteni. Ha futtatom az autorunt, akkor kiírja hogy sikeresen telepítve, és utána megjelenik a telefon is. Ezt a driver telepítős dolgot ki lehet valahogy kapcsolni?
-
Gedeon31
addikt
válasz
mediumgecso #4984 üzenetére
Ez az ért így nagyon nem igaz
-
halkow
őstag
válasz
mediumgecso #4984 üzenetére
csak aksiba
-
mediumgecso
őstag
Mondjuk jobb is az F6 mint az S4 Mini....
-
halkow
őstag
vicc hogy függetlenül drágább az F6 az S4 mininél, telenornál meg fordítva fele annyiba kerül mint az s4 mini
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #4979 üzenetére
OK, már megvan....
-
suhi84
tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is tulaj vagyok, eddig nagyon tetszik, már régóta olvasgattam a fórumot.
Egy 1,5 éves ZTE Blade III-t sikerült gariztatni és ebbe beszámítani a telenornál,szegénynek már csak a nyaka volt véres.
Szeretnék rendelni szilikon tokot, fóliát és autós töltőt. Van tapasztalatotok ezzel a kombóval? A fólia jó, ez a 3 rétegű szerintetek, amit könnyebb felrakni? Mert kép alapján nem nagyon találtam csak egyet, de az 5 dollár és csak 2 db.
Az autóstöltő működik szépen? Van tapasztalat vele? -
mediumgecso
őstag
Ki mivel rootolta a telót?? Én próbálkoztam a saferoot-tal de nem akar semmit csinálni......leírnátok hogy kell rootolni?? Vagy van jobb mint a saferoot???
-
Bass
addikt
válasz
kisnokia #4974 üzenetére
Az Lg minosegevel nincs baj,volt optius one-m is ami a mai napig hibatlanul teszi a dolgat szoval errol a reszrol nyugodtan megvehetetd. Nokianal szamomra egy pozitimum van az offline gyari navi (droidon belfoldon google maps offlineba meg az ingyenes Osmand)viszont szamomra semmi tobb,win rendszer hianyos,testreszabhatosag tekinteteben a nullaval egyenlo igy csak droid.F6 kameraja jo pedig tukros nikon gepet hasznalok de telefonhoz kepest ar/ertek aranyban jo,a videozasa is ami lehet akar full hd. Egy szavazat az f6-nak mind a rudasa mind a droid miatt.
-
Viktor77
titán
Ma lettem boldog tulaja eme készüléknek.
Hát, más kategória mint az Y300.
Viszont furcsa, hogy az RR3 azzal megy (azaz inkább csak fel lehet rá tenni), ezzel meg nem (csak trükközve). -
kisnokia
aktív tag
Sziasztok!
A Lumia 625-tal szemben gondolkodom F6 vásárlásán, szolgáltatónál ugyanannyiba kerülnek. Korábban symbianos Nokiám volt, egy kicsit érzelmileg ahhoz húzok. Ha eltekintünk a droid variálhatóságától (különösebben nem óhajtanék belepiszkálni, de persze egy kis testreszabás nem árt) néhány kritikus pont van: -korábban nagyon eltanácsoltak az LG-tól, mondván, rossz a minősége. Sok hsz-t átnéztem itt, az alapján úgy tűnik, kevés a reklamáció. Tényleg feljavult az LG?
-Nyilván óriási Nokia forsz az ingyenes offline navigáció. Ti itt mit használtok?
-Bár nem csúcskamerás az L625-ös, de a Nokia kamera appal készítve olyan jó képeket láttam ott, hogy hihetetlen. Pld. https://onedrive.live.com/?cid=BED5EC18D565B8D2&id=BED5EC18D565B8D2%21251&v=3
Ahogy keresgéltem, a gyári progival az F6-os azért messze van ettől. (bár papíron az kamera adottsága adott hozzá.) Tudnátok-e más, a gyakorlatban bevált appal készült F6-os képeket linkelni? -
Zoja™
őstag
Sziasztok!
Tegnap lettem eme készülék újdonsült tulajdonosa.
Majdnem teljesen meg vagyok vele elégedve, viszont egy valami bosszant.
Nyomkodtam előtte egy G2-t, amin a QuickRemote elég sok készüléket támogat, viszont szomorúan tapasztaltam, hogy az F6-on nagyon le van butítva.
Nem tudná nekem elküldeni valaki az F6 QuickRemote.apk-ját? Bele néznék, hát ha csak pár xml-t kéne szerkeszteni a full kompatibilitás érdekében. Viszont nem root-olnám a telefont feleslegesen, mert egyébként nem érzem a hiányát.Előre is köszi
-
zoli62
addikt
Most már több hónapos használat során kit mennyire zavar, hogy nincs fényérzékelő? Egyébként az általam korábban említett töltésvisszajelzési probléma azóta egyszer sem jött elő,a készenléti/beszélgetési idő pedig állandósult.
-
ultio
aktív tag
"Aki használja a LUX progit, azok közül megy valakinek az auto beállításon az, hogy magától átáll az éjszajkai beállításra? Csak a nappali beállításon variáltam kicsit, meg kézzel adtam meg a nappal/éjszaka váltásokat, de nem akpcsol át
."
Az ingyenes nem tudja ezt. Ha neked nem ingyenes van, akkor tudnia kellene.
Nekem nem ingyenes van, de nem használom ezt a funkcióját. -
dunc
nagyúr
-
KoryHu
aktív tag
válasz
TurpiUrfi2 #4952 üzenetére
Üdv.
Igen van rajta gyárilag egy dizájnos kis diktafon, teljesen jól működik.
Megadható a felvételek helye is.
Egy 5-6 fős kerekasztalnál teljesen jó. Máshol nem próbáltam. Külső mikrofont biztos nem lehet rátenni alapból.Másik: passz, én nem függetlenül vettem.
-
-
adsl
aktív tag
Nem írt senki,akkor gondolom az F6-on nincs olyan opció hogy kimondja a hívófél nevét?(mármint ugye ahogy én megadtam az illető hívó nevét)
-
Apir
tag
Egyébként meg:
A telefon menü gombja nyilván majdnem mindenhol használható, és a menüs érintőgombot helyettesíti.
Felülről lehúzva az értesítősávot nyilván sok hasznos dologhoz lehet hozzáférni.
A telefon tudtommal nem tud kikapcsolt állapotban ébreszteni (bekapcsolva kell hagyni).
Az appok telepítésénél fontos hogy milyen engedélyt kérnek (permissions), lehet erről olvasni neten, így is szűrhetőek a túl intruzív vagy akár kártékony appok. -
Apir
tag
Android.
Beállításokban minden egyes részbe benézel és állítod az igényeid szerint. Az appokban a beállítás (ha van) szövegként vagy pontozott ikonként van jelen pl. a sarokban. Ezen kívül ált. még van külön az appok között ikonként a google beállítások, arról hogy mi mindent szinkronizáljon a képeidet meg más dolgaidat is beleértve. Az appokat (a listából) nyomva tartva teheted ki a főképernyőre, interaktív widgeteket/háttereket meg a főképernyőt (hátteret) nyomva tartva vagy a lista résznél tehetsz ki.Ingyenes vagy fizetős appokat (némelyikből mindkettő van!) a google play ikonján kereszül tudsz letölteni, és a beállítások/appok kezelésénél kezelni (pl. egyes fájlok mindenkori automatikus-megnyitásának kikapcsolása) vagy kitörölni.
Ha van mobilneted, le is kapcsolhatod amikor nem kell, egyébként az appok valamennyi adatkapcsolatot fogyaszthatnak az általad a beállításokban megszabott módon.
Pár ingyenes jó app-ok és egyebek:
Google Drive (dokumentumok tárolása, nézése, papír kamera-szkennelése widgetről), Google Quickoffice (dok. szerkesztés), Android device manager (készüléked távoli bemérésének, lezárásának és törlésének lehetősége a google play weboldaláról bárhonnan), Google Hangouts (videótelefonálás másik gépre), Skype (vagy esetleg más) lehetőségei pénzfeltöltős olcsó külföldi telefonálásra, OsmAnd ingyenes offline GPS navigáció, RAR for android (fájl be-kicsomagolás), Google Keep (szinkronizálható jegyzetek), Google Goggles (QR kód és szöveg-szkennelő), Pár hangfelvevő app akár hívás közben is fel tudja venni a te hangodat ( Pl. Recforge), Soundhound (zene-felismerő), Tunein Radio online rádiócsatornák hallgatására (magyar/külföldi)Pár egyszerűbb, ingyenes játék app:
Temple run 2, Beach buggy blitz, Raging thunder 1 vagy 2, Puzzle retreat, Train conductor 2 free -
suste
veterán
Én 2 napig a gyári, F6 feliratos fóliával használtam, mert csak akkor tudtam beszerezni rá való fóliát.
Gorilla ide vagy oda, mivel zsebbenhordós vagyok, így féltem....Más:
Aki használja a LUX progit, azok közül megy valakinek az auto beállításon az, hogy magától átáll az éjszajkai beállításra? Csak a nappali beállításon variáltam kicsit, meg kézzel adtam meg a nappal/éjszaka váltásokat, de nem akpcsol át.
-
Dovloran
senior tag
Ahogy a másik válaszoló is mondta. Corning Gorilla Glass 2 van rajta. Mármint az érintőképernyő fölé helyezve. Ezeket az üvegeket nagyon nehéz megkarcolni általános használat mellett. Azért is van rajta sok ujjlenyomat mert szín tiszta üveg az egész előlep ha jobban megnézed csak a gomb töri meg a ,,simaságot"
-
TurpiUrfi2
tag
Szevasztok!
Olvasgattam vissza, de biztos volt már ezekről szó. Ne haragudjatok, ha nagyon dilettánst kérdezek:
- Diktafon funkció van-e a telón, ha igen próbálta-e már valaki és mennyire jó? Plussz külső mikrofont lehet-e rá rakni?
- Hol lehet most legmegbegbízhatóbban gyári (vagy annélküli) szervízzel magyar áfá-s számla ellenében (cég névre lenne) beszerezni ilyen F6-os független készüléket? Kiket ajánlotok?
Köszönöm előre is!
-
Dovloran
senior tag
Hát ezt nehéz elmagyarázni, de majd megtapasztalod. Csak annyit mondok, hogy a facebook azért pittegy miután "bezártad" mert a memóriájában marad a rendszernek így akkor is tud jelezni miközben más dolgokat csinálsz ez is egyfajta multitasking amit az Android tud. Ezért is raknak RAM-ot az okostelefonokba mert abban marad benne így tud neked a háttérből is jelezni, de ha hosszan megnyomod a home gombot (a középsőt) akkor ott meg tudod nézni milyen alkalmazások futnak a háttérben.
Gyorstalpaló by: Me
Remélem azért érthető volt és nem írtam hülyeséget mivel vannak itt olyanok akik nálam is jobban értenek az Androidhoz. Azok majd javítsanak kérem xD.
-
feka007
veterán
Köv héten jön a példányom, 30990-ért, újonnan, függetlenül, és nem a Nyugati aluljáróból rendelt/kamionról leesett féle
-
-
MaciG
addikt
üdv.
Egy gyors alap kérdés. Azt hol tudom beállítani, hogy ha van elérhető free wifi (vagy olyan aminek a kódja el van mentve mert már használtam) akkor autómatikusan azt használja a mobilnet helyett?
-
Dovloran
senior tag
válasz
Szállító76 #4937 üzenetére
Köszi, hogy jó hírt szállítottál szállító! xD (Napi vicc by: Me
)
Akkor arra mindenképpen kíváncsi leszekÉs ugye be is vállaltam, hogy letesztelem a KitKat-et
-
adsl
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni,hogy van e olyan opció amivel be lehet e álittanni hogy a hívó nevét bemondja a teló?Nem létszűgséglet csak volt olyan telóm amin be lehetett.
-
BrianDK
tag
Nem tudom, nekem december óta van meg, én is a Telenornál vettem és (lekopogtam) bár esett is le - a minap a sajt vágása közben lekoppant a nagy kés és persze alatta volt a telefon... én ilyesmit nem tapasztaltam. Sztem arra kell odafigyelni, hogy original dobozt kapj, és akkor tuti, hogy te veszed először kézbe a cuccot. Onnan kezdve, ha nem teszed ki extrém behatásnak, akkor sztem nem lesz vele gond. Az egyik jóbarátom évek óta csak LG-t vesz és soha nem találkozott semmivel sem, tulajdonképp az ő javaslatára vettem én is ezt.
-
halkow
őstag
"Sajnos nekem a bal
felső sarokban engedi el a
ragasztó az érintő panelt a
kerettől, így megy be a por. "Az f*sza mennyi az esélye hogy kifogok én is egy ilyen sz*rt mondjuk pl; a telenornál? már 1 hónapja figyelem a topicot és ez a 3- dik ilyen eset
mostani telómon is hasonló a helyzet nekem 1-2 év útán belülről beporosodott a kamera így szét kellett szednem sajnos azóta az ilesztések közt is lett egy rés .... és most már a kíjelzö is enyhén poros belülről...
-
KoryHu
aktív tag
válasz
DjBlero #4931 üzenetére
Nem, nincs bekapcsolva, már korábban kikapcsoltam. Most egyelőre jó, de két beszélgetésnél is zavaró volt a hang, és már kapásból lehet hallani, hogy máshogy is csöng ki kb. 2x hangosabb, olyan mintha "félig" kihangosítva beszélnék, a másik meg panaszkodik, hogy 1mp után saját magát is hallja.
A dallam-lejátszás megszakadása jobban zavarna, mert pl. nem hallom meg hogy keresnek, szerencsére ez is 2-3x volt.
-
KoryHu
aktív tag
Üdv!
Elég furcsa jelenségeket tapasztaltam: teljesen gyári csengőhang, belső memórián. A csengéskor egy pillanatra elkezdi lejátszani, aztán megszakad (megakad) a dallam kb. 1-2 másodperc után, de a telefon csöng. Többször is eljátszotta néhány órán belül. Most jó.
Aztán: telefon beszélgetés közben, olyan mintha "félig" ki lenne hangosítva, és a másik fél is panaszkodik, hogy visszahallja a hangját. Majd beszélgetés közben véletlenszerűen "némít"-ra megy a beszélgetés, mikor a fejemhez emelem a készüléket vagy elveszem onnan. Kétszer is előfordult.
Beszélgetés végén "befagy" a telefon, és a képernyőn van egy fél-animáció (pl. egy telefonkönyv eltűnés), majd 2-3 mp után hirtelen rendbejön a készülék.
Ezek egymás után voltak, mindenesetre csináltam egy restartot.Ezen kívül kicsit idegesítő a néha előjövő "nincs adathálózat" hiba is, pl. wifi-ről váltva, vagy hálózatot váltva. Volt egyszer olyan is, hogy SEHOGY nem lépett fel a teló semmilyen hálózatra, se 2G, se 3G se 4G, újra kellett indítanom. (nemcsak adatkapcsolat nem volt, de semmi, se térerő, se semmi).
Másnál is van ilyen?
Ezekre azért jöhetne valami frissítés.
Ja, tudtátok (bocs én csak most jöttem rá): a "feladatkezelő" -ben most vettem észre, hogy van helyi menü és le lehet benne tiltani a szolgáltatásokat, illetve gyárilag be van állítva, hogy 24 óránként "törölje a RAM-ot", ezt ki lehet kapcsolni vagy át lehet állítani az időtartamot.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
csucsu21 #4928 üzenetére
Sajnos vicc a szervizelés az országban. Nekem is visszaküldték szoftver frissítéssel. A kijelző porosodás nem hiba. Írtam a T-nek egy szívhezszóló levelet, amire várom a választ, addig vissza sem viszem a szervizbe. Sajnos nekem a bal felső sarokban engedi el a ragasztó az érintő panelt a kerettől, így megy be a por. A főpanel náluk az egész alaplap csere, de ezek szerint nem cserélték, csak ráírták. A baj, hogy nekem az l9-nél 4-szer volt ugyan azzal a hibával szervizben, még sem lett jó. A T-ben már megsajnáltak, és saját hatáskörben cserélték. Ezért nem is kezdem szervizbe küldözgetni.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Ma vissza kaptam a telót
Sajna boltban nem próbáltam ki de ez 30 nap eltettével is ugyan úgy semmit sem csinál mint előtte állítólag fő panelt cserélték ez mit takar ? ( gari jegyen semmi konkrét nincs legalábbis számomra ) garancia után nem él újra a 3 napos csere gari? mert ez így többet volt már lassan gariban mint nálam
igazából annyit vettem rajta észre a hátulján vannak számok azok mások lettek de ugyan úgy meg van halva mint előtte szóval nem tudom mit csináltak vele.
ma megint megy vissza vagy holnap. -
lacibacsi
addikt
Srácok! Köszönöm mindenkinek a megerősítést!
-
adsl
aktív tag
válasz
SkylineGTR76 #4925 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót!Maradok én is a 2G-nél.Ahogy Te is írtad én is úgy használtam eddig,de maradok is így!
-
SkylineGTR76
tag
Szia, ha nem vagy adatkapcsolaton egész nap, akkor nem fogsz különbséget érezni. Az eltérés legfőképpen adathasználatkor van, a 3G többet fogyaszt, cserébe gyorsabban le is tölti a tartalmat. Persze az sem mindegy milyen a lefedettség, mert nekem pl. otthon folyamatosan 2g-3g között billeg a teló és ez többletfogyit okoz... Ezért vagyok 2g-n, ha kell akkor meg átváltok 3g-re. Mondjuk én nem érzem túl lassúnak a 2g-t se, ott legalább full térerő van mindig, ha lassúbb is mint a 3g.
-
adsl
aktív tag
Ha hálozattípusnak a WCDMA-t állíttom be és nem a 2G-t akkor mennyivel hamarabb merül az akksi?Wifit,mobilnetet nem használom egésznap csak ha szűkségem van rá.
-
Kátai
senior tag
válasz
lacibacsi #4920 üzenetére
Szerintem a az igényednek bőven megfelel ez a telefon. Kb. én is ezekre használom,kivéve az Fb-t.Lehet használni azt is ,de felesleges letölteni az áruházból az alkalmazását. Inkább lépj be a keresőbe és onnan nézegesd,mert ha rátöltöd a telóra akkor nagy memória zabáló.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy gamer, csak kisebb logikai játékokkal játszom.
Nem vagyok nagy internet zabáló, inkább csak facebook, twitter, e-mail lenne használva.
Szeretek fotókat készíteni és videózni, de tisztában vagyok vele, hogy a telefon nem kamera.
Jó lenne ha a telefonom biztosan elnavigálna az úticélomhoz.
Nem tudok és nem is szeretnék mókolni, gyári telót szeretnék használni.
Néha zenét is hallgatok.Kb. ennyi igényem lenne a telefonommal szemben. Ezt a készüléket néztem ki magamnak. Szerintetek nem nyúlok mellé ha ezt választom?
-
suste
veterán
válasz
DjBlero #4913 üzenetére
nekem sem mert nem kapcsolom ki
MÁS:
újabb tapasztalatok:
+ PC-re való kábeles csatlakozásnál végre lehet választani a "csak töltést" és az "internetmegosztást" is
(ezek a 4.1.2 miatt vannak, vagy ez LG fejlesztés? 4.1.1-ben nem volt.)
- gyári (nem crhome) böngésző alapból teljes méretben (piciben) nyitja meg pl. a PH fórumot is, és kopintás után sem állítjabe jól. Y300-on egyből az olvasható, jól tördelt méret jött be. Ezt a nagyobb/más felbontás miatt csinálja?
(Nincsen extra igényem a böngészővel szemben, eddig mindíg megfelelt a gyári is.) -
Dovloran
senior tag
Helló!
Már egy ember kérdezte és én most újra megkérdezem, hogy miért csinálja azt a telefon egy bekapcsolásnál vagy újraindításnál, hogy visszaállítja alapértelmezettre a csengőhangot és jelzőhangot is...elég idegesítő. Valami ötlet? Köszi!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
hajraolaj1 #4910 üzenetére
Bőven több helyem volt. Csináltam egy factory resetet. Most jó a rendszer. gltosd-vel a gta sa-t átraktam sd-re. Úgyh most fasza minden.:-)
-
hajraolaj1
tag
válasz
SkyLine3000 #4909 üzenetére
Én úgy tapasztaltam,hogy olyan 400 Mb szabad helyet lefoglal magának a telefon.Úgy értem,hogy ki írja,hogy van szabad 400 Mb-od, de nem enged letölteni ill. frissíteni semmit Marketről.
-
SkyLine3000
addikt
Lehet, teszek vele én is egy próbát csk úgy kíváncsiságból.
Egyébként kicsit meghülyült a telóm. Este 44%-on volt az akksi. Kikapcsoltam, reggel mikor bekapcsoltam, csak 28%-on volt! Az akksi görbében volt is egy szép kis törés. Utána ki-be kapcsolgattam és volt, h 21, volt, h 33%-ot mutatott. Érdekes.
A másik meg, h hely van bőven minden tárolón, (titaniummal is ellenőriztem) programokat mégsem tudtam feltenni, mert mindig kiírta, h nincs elég hely. Viszont érdekes, h játékokat engedett feltenni. -
bl4ze
veterán
válasz
SkyLine3000 #4907 üzenetére
nekem bevált a Lux, a full verzió.
szépen teszi a dolgát, szeretem. -
Bass
addikt
Masik kerdes,a tokban bent a telo es restartol magatol,eszrevettem ha sokaig nyomva marad a bekapcsolo gomb akkor csinalja,van erre valami megoldas?
-
Robertó79
tag
Be tudom valahogy állítani a telót hogyha kinyitop a slim tokot rögtön feloldjon?
Esetleg van valami progi rá? -
szferix
tag
PC csatlakoztatásban vannak tapasztalatok? Nálam valamilyen rejtélyes oknál fogva nem csatlakozik az LG PC Suite, holott jó volt korábban, még szoftver frissítést is csináltam vele. Most az eszközkezelőben felkiáltó jelezi az "LG Android MTP Device"-t. Driver-t frissítettem, jelzi is, hogy a legfrissebb, de nem csatlakozik. Wifin csatlakozok és a legtöbb dolgot meg is oldom vele (AirDroid, MobileGo), de kellene egy USB kapcsolat is nagyobb terjedelmű adat átvitelére.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest