- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungar
tag
Jól működik, legalábbis eddig, az adat kapcsolat bekapcsolása. Előtte mindig repülő üzemmódból sikerült csak működésre bírni.
-
BOBAKILL
őstag
Na, felment a Kitkat. Ami feltűnt hogy gyorsabb lett. Szerintem látványosan, mintha jobban bánna a rammal.
Pár napot kell még használni hogy ítéletet mondhassak. Viszont pár dolog eltűnt. például kevesebb téma van, nincs új téma mint a G3-nál, a lezáró képernyő téma is egy darabra redukálódott a 4 helyett.
A knock-on frankón megy, viszont a knock-code kimaradt. pedig én azt vártam.
Szóval maradt egy kis savanyú íz a számban mikor felraktam, de abszolút megéri áttérni Kitkatra azt mondom!
Csak lesz még frissítés rá...
Még az ART-ot akarom kipróbálni hogy milyen. Bár nem hiszem hogy gyorsabb lenne tőle. -
laca7909af
tag
Sziasztok !
A rezgés a kapacitív gombok érintésekor erősebb lett kitkat alatt ?
Fotóminőség változott kitkat rendszernél, esetleg plusz opciók kerültek a kamera progiba ? Nem fogadott sms-nél jelez a LED kitkat-nél ? -
fil
őstag
Csinálhatod ,ha akarod - akkor biztosan 0-ról indulsz ,lesz egy "tiszta" rendszered - ,de megpróbálhatod e nélkül is és meglátod ,hogy viselkedik. Az upgradet alapvetően így tervezték. Azért frissítés. Én felraktam factory reset nélkül. Így minden megmaradt úgy ahogyan volt. Én arra gondoltam ,hogy egy factory resetet ráérek akkor csinálni ,ha valami nem o.k.
-
deminos
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #7882 üzenetére
Sajnos mégsincs meg az a 30fps. Csak egy fokkal jobb lett. Most egy kicsivel több sötét kell az fps csökkenéséhez.
-
Sziasztok!
Frissítés előtt és után ezt a factory resetet csináljam?
3845#*505# --> WCDMA Ony -->Factory reset
Köszönöm
-
szabeska
addikt
válasz
mediumgecso #7883 üzenetére
nekem is ez volt, de offline modszerrel felment. [link]
-
-
SkyLine3000
addikt
Fotózás terén történt-e minőségi előrelépés KK alatt, vagy az optika szab határt a képességeinek?
Mert ahogy olvastam feljebb, videózásnál már legalább tartja a 30fps-t. -
bubus66
nagyúr
válasz
mediumgecso #7880 üzenetére
Igen azért van zárójelben a Hangerő + mert a LG 80% a Hangerő- gombbal lehet belepni a Download módba A Power gomb nem kell
-
forzamo
tag
válasz
mediumgecso #7873 üzenetére
Bocsi
Fölfelé gomb :-)
Anny is elég ha nyomod csak a fölfelé gombot és ekkor rádugod a számítógéphez már csatlakoztatott usb kábelt. -
bubus66
nagyúr
válasz
mediumgecso #7873 üzenetére
Ki kapcsolod a telefont majd vedd ki az akksit, kb gy 5 mp ha ez meg van a A Hangerő - Gomb nyomva tartása mellet csatlakoztatod a telefon, előbb fog drivert telepíteni (lehet hogy azt írja hogy sikertele) nem kell vele foglalkozni az ami neki kell azt fel tette.
-
válasz
tomika9988 #7861 üzenetére
Nekem még nem jelez frissítést
Végén kénytelen leszek PC Suite-tal frissíteni -
kisbarack
aktív tag
Én arra lennék kiváncsi a quick remote kibővült e 4.4en, vagy maradt az alap?!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
mediumgecso #7871 üzenetére
Kikapcsolt. Power+vol le kombóval kapcsolod be.
-
forzamo
tag
válasz
mediumgecso #7869 üzenetére
A download mód csak rádugott usb kábellel működik és a lefelé gomb + power gomb
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #7868 üzenetére
KDZ-vel akarok frissíteni KK-ra, de nem értem.....
Kapcsoljuk ki a telefont, miközben a Hangerő- ( ha ezzel nem ekkor a Hangerő+ gombbal) gombot lenyomva tartjuk, dugjuk rá az USB-t (ha megjelent az DOWNLOAD MODE a telefon képernyőjén, el lehet engedni) és várjuk meg, míg a gép telepíti a szükséges drivereket!Nem értem, kikapcsolom, közben hangerő le vagy ha nem jó akkor hangerő fel, közben dugjam usb-re.....mivan?????
-
mediumgecso
őstag
Hogy kell download módba tenni a telót?? Nekem nem megy
-
forzamo
tag
A towelroot-olás után evvel Reboot Recovery rebootol recoveryben.
-
momo2828
tag
válasz
tomika9988 #7864 üzenetére
Ha a beállításoknál bepipálod akkor mennie kéne. Annyi, hogy ha csak simán megérinted kétszer az nem elég, egy kicsit erősebben kell, majdnem mintha kopognál rajta
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
tomika9988 #7861 üzenetére
Most jött ki a Kit,mára ez nem elég?
-
momo2828
tag
Van lehetőség arra, hogy a lockscreenen az órának ezt az undorító betűtípusát meg lehessen változtatni(pl arra amilyen a időjárásos widgeté?)? (KitKat van már fent)
A gyors dupla koppintásos kijelző bekapcsolás tényleg nem tökéletes, hazafelé a vonaton folyamatosan kapcsolgatta be a kijelzőt :/ -
tomika9988
tag
Végre megjött a kit-kat a telenornál is
őőő 4.4-re van már használható root program vagy arra még várni kell ?
-
deminos
aktív tag
De végre nincs fps csökkenés videó felvételnél. Végig megvan a 30 fps, még sötétebb helyeken is.
-
kaosz86
aktív tag
jó ideje lehetett olvasni már a kitkatos sd kari problémáról, nem értem mi ez a nagy meglepődés.
egyébként meg a szemét román k.... anyját annak a pár buzinak aki ezt a googlenél kitalálta -
deminos
aktív tag
Érdekes ez a root probléma. Mégis eltűnt a root újraindítás után. 😭
Remélem hamar megtaláljuk a megoldást. -
Nus
tag
Nos az alap fajlkezelő mindent megcsinál, de a tc még egy mappát sem hoz létre nekem, legfrisebb verzió néztem a playen nincs újabb. Azt hiszem igy nem sok értelme a tc-nek. Láttam a tárhely menüben a cachet is lehet törölni így a ccleanernek sincs értelme ezután.
Üdv...
-
zachary
tag
válasz
Alert89 #7825 üzenetére
Jelenleg, semmit. Egyelőre arra nem tudtam rávenni, hogy működjön, pedig jb alatt ment rendesen. Úgy látszik a root/sd mizéria mellett tudtak helyet szorítani annak, hogy a led se működjön, még az alap sem.
Mellesleg el kellett búcsúzni a négyzet alakú hívásfelvételtől is aktív képernyőnél, most már ilyen kis ablakban dobja fel, mint az sms-t, nem szép, de legalább jó csúnya.
-
TeeJay
félisten
miért jó ez az SD kártya szopatás?
tényleg nem lehet írni rá telefonnal? -
gg07
tag
Sziasztok. A sok pozitív vélemény után én is vettem egy ilyen telefont! Várhatóan napokban érkezik meg.
Amit olvastam hogy a belső memóriája nem valami sok...ez nem probléma mert micro sd-vel tudom bővíteni.
Viszont most hogy kijött a KiKat lehet én is frissíteném, de olvastam egy olyat hogy a kitkat-ban a memóriakártyák kezelése megváltozik, erről mit tudtok? Tehát lehet valami hátránya ha felteszem rá kitkatet?
Meghogy új telefont érdemes rootloni?garancia elveszik? -
Nus
tag
Lenne még egy kérdésem, most vettem észre, hogy nem tudok törölni, másolni a microsd-re JB alatt semmi probléma nem volt. Létrehoznék egy mappát semmi, másolnék rá egy képet semmi. Mi lehet a probléma?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Alert89 #7827 üzenetére
(#7827) Alert89
Igen fel teheted a HUN verziót mert az alapja mindegyiknek az EUOxxx annyi a különbség hogy a tietekében a bulid.prop-ban az alapértelmezett nyelv RO-ra van állítva a mienk meg HU-ra, meg, hogy melyik szolgáltató mit pakol bele de a független ROM-ok között annyi a különbség amit írtam. Ha szolgáltatós vagy akkor is nyugodtan fel rakhatód.
(#7833) szabeska
Ha kell a ROOT akkor SuperSU nélkül nem sokra mész. Ha meg nem telepíti akkor neked kell telepíteni a SuperSU. De ha nagyon szépen meg kérsz akkor küldök át neked egyet.
-
Alert89
tag
Azt hol tudom megnézni, hogy rootolt-e a telefonom, mert nekem pl. rajta van a SuperSU, de nem tudom hogy mikor telepítettem fel (ha egyáltalán). Ebben a progiban meg lehet-e nézni?
Azonkívül aki nem Magyarországon él, hanem történetesen esetemben Romániában, azokhoz vajon mikor érkezik frissítés (OTA és LG PC Suite-al próbáltam már, de azt írja nincs frissítés)? Feltehetek én is magyarországi HUN verziót, vagy ez nem ajánlott?
-
szabeska
addikt
kicsit para ez a feloldás, mert ha az asztalra teszem a telefont úgy hogy 2x koppan rajta (teteje-alja sorrendben pl), akkor is feléled a kijelző. én nem is értem, hogy a hátlap kocogtatástól hogyhogy feléled? pedig csak a szoftver más
-
REXIS
tag
Észrevétel: Frissítés óta nincs gond a rezgés erősségével, olyan erős, hogy már fáj
-
Kátai
senior tag
Szabad RAM-al mi a helyzet?
-
stefi68
addikt
Vállalkozó kedvű kipróbálhatná KitKat-on a Call Recorder nevű hívásrögzítő appot.
Ez mint tudjuk JB-en kiválóan működik (nálam legalábbis).Ha van rá jelentkező, keressen meg privátban.
-
eagleeyes
csendes tag
Rendszerbeállítások/Nyomtatásról tud valaki valamit mondani, mert mintha ez eddig nem lett volna?
-
cstom
aktív tag
No kaptam kábelt és frissítettem is. A gyári böngésző scrollozása érezhetően darabosabbá vált, a Chrome OK. Egyébként előtte és utána sem csináltam factory resetet. SD-ről megy a megyek.
-
hungar
tag
válasz
zachary #7811 üzenetére
Először:
"A fejlesztői beállításokat úgy éred el, hogy bemész a beállításokba, aztán "A telefonról" pontba, ott a "Szoftver adatok"-ba, ott pedig elkezded nyomkodni a "Cikkszám"-ot addig, amíg kell. A "Fejlesztői pociók" onnantól kezdve elérhető lesz a beállításokban."
Utána a fejl. beállításokon belül ott lesz futtatási környezet választása.
-
zachary
tag
Én a ligth flow nevű alkalmazást használtam eddig is, mivel a gyári mindig másmilyen színt használt és másmilyen ütemben villogtatta. Amennyit használtam a gyárit, abból annyi jött le, hogy villog mindenhol, igaz csak a zöld színt ismeri. Egyedül akkor használ fehérek, amikor knock onnal nyitom a zárat. Facebookról nem tudok nyilatkozni mert gyűlölöm azt az appot. De ha kell akkor feldobom és letesztelem, meg a gmailt is.
(#7809) hungar Az artot hol lehet bekapcsolni, most, hogy át lett variálva a menü semmit sem találok. A konck on nekem lezárt állapotból felébresztésnél kijelzőn egyátalán nem működik, csak készülékházon/hátlapon.
-
mjani1172
addikt
válasz
internetezoo #7801 üzenetére
Nem tudom, hogy csináljátok nekem semmi nem megy az sd-ről.
-
zachary
tag
válasz
Mister_1234 #7804 üzenetére
A rengetegből csak kettő. ill három maradt, ha a knock ont is ide számítjuk, mondjuk az egyelőre elég hektikusan működik. Amúgy a harmatcsepp és a fehér lyuk maradt.
-
Mister_1234
tag
Sziasztok!
Bugyuta kérdés, de azt szeretném kérdezni azoktól, akik már 4.4-re frissítettek, hogy milyen a képernyőfeloldás "effektje" ? Maradt ez a harmatcsepp változat ? Vagy ha változott, akkor van rá mód, hogy valamerre utánanézzek, hogy milyen lett ? Köszönöm.
(#7805) zachary : Nagyszerű, köszönöm a gyors választ!
-
Kátai
senior tag
válasz
internetezoo #7801 üzenetére
Az király,mert én is azt használom.Ez lett volna a következő kérdésem.
Viszont az értesítő LED az nagyon zavar,hogy nem működik rendesen.Bár ennek lehet más oka is. -
Dexter68
addikt
A hárombetűs navinak nálam kihangosítva nagyon halk a hangja, illetve a kihangosítón elcseszi a zenét (egészen pontosan lehalkítja és újra kell indítani a lejátszót, hogy megint szóljon rendesen). Nem csak addig halkít, amig dumál, hanem végig. Erre van valami gyógyszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest