- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirectorX
tag
válasz
jooker82 #2177 üzenetére
Az másik opció. Ott csak a beállított akku %-nál kapcsol ki a wifi. Ahol én írtam ott, ha Mindiget jelölsz akkor mindig van wifi, ha a Csak ha kapcsolódva van akkor értelem szerű és, ha a Soha , akkor kikapcsol a képernyővel együtt és ha kikapcsolod a képernyőzárat akkor újra csatlakozik.
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #2173 üzenetére
Itt tudod . ( nálam úgy működik ahogy kapcsolom )
-
goodfood
csendes tag
válasz
jooker82 #2136 üzenetére
Köszi!
Az átalakítós töltő nem gáz, gondolom ugyanúgy működik mint a hagyományos, csak van benne még egy cucc
Még egy dilettáns kérdés: amit itt a fórumon v10e meg v10f neveken emlegettek, azok az LG hivatalos frissítései és érdemes frissíteni, mert érezhetően javulni fog a telefon működése, vagy a lelkes és tehetséges felhasználók alkotásai és enélkül is el lehet lenni a telefonnal (esetleg ez a root?) ?
Köszi!
-
gery2123
őstag
válasz
jooker82 #2126 üzenetére
köszönöm a gyors választ.
követem a fórumot egy jó ideje és gyári hibákkal se találkoztam a kommentek között,max pixelhiba. Értem én,hogy a gyári rom mennyire jó ,meg minden de nekem nem jön be annyira az LG UI,(és itt nem a launcher-re gondolok csak).
Régebbi hozzászólásoknál láttam valami petíciót vagy mit hogy az Lg a bootloadert nyissa.Ha jól emlékszem!Hol jár ez most és lesz e valamikor a közeljövőben,vagy addig nem is foglalkoznak vele míg a HTC One X nem lesz nyitva,mert ott sincs előrelépés a tegra miatt! Mondjuk itt elég hamar lett root. Ja és a szolgáltatói készülékek függetlenek?
Bocs a sok kérdésért de a desirét amikor vettem több mint két évvel ezelőtt akkor is szerettem tisztában lenni a dolgokkal. -
DirectorX
tag
válasz
jooker82 #2092 üzenetére
Ha valaki okosan akar választani ugy sem egy ember véleményére ad, főleg ha az nem felhasználóként ad véleményt. Én legalább is nem ezt tettem. Sok tesztet, és összehasonlítást megnéztem, bár nem vagyok szakértő, de ár-érték miatt döntöttem emellett. A Sgs lll tényleg jobb némely téren, valamiben meg rosszabb, de a jobbakat ki is kell fizetni az árában, pedig elhanyagolható dolgok azok. Az, hogy hamarabb kerülnek rá frissítések? Istenem. Attól még ez addig is kiválóan müxik, de majd megkapja ez is. Ha nem akkor jön a root. A jelentős hibákat már orvosolták, nem is lehet már venni rosszat (autofokusz,stb). Szerintem az androidoknál, amiket nyomogatnak is, fogyni fog az akuból a delej.
-
p06
senior tag
válasz
jooker82 #2092 üzenetére
ezen annyira kár rágódni, hidd el aki kicsit ért hozzá (gondolom mert itt fórumozik) az leszűri a lényeget és a saját meggyőződése alapján vesz telefont....
Minden telefon típusnak megvannak a keresztes lovagjai és ez így jó
Ha minden igen komoly hülyeségre, és felfújt problémára próbálna mindenki kicsit részrehajlóan válaszolni összeomlana a szerver
-
DirectorX
tag
-
DirectorX
tag
válasz
jooker82 #2087 üzenetére
Meglehet, sőt biztos, hogy van és lesz jobb teló a 4x-nél, de szerintem most azok az idők járnak a mobilok terén, hogy ha valaki a jobbik telóra vár, soha nem lesz telefonja, mert mindegyikre jön egy jobb, elég rövid idön belül. Még jó, hogy én tökéletesen meg vagyok elégedve a 4X-emmel. Yeah!
-
-
nyxor
aktív tag
válasz
jooker82 #2059 üzenetére
Fülessel vagy a beépített hangszóróval? Kíváncsi lennék, mennyire hangos a beépített, mennyire vannak jelen a mély és a magas hangok.
Csak mert nem akarok még egy olyan telefont venni, amit meg se hallok pl. egy bevásárlóközpontban vagy kicsit is forgalmasabb helyen, ha csörög. A ZTE-vel így jártam, ráadásul elég tompán is szól, nagyon gáz. -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #2010 üzenetére
Felhasználástól és magától a paneltől is függ a beégés ill. a mértéke. Van S2 tulaj, akinek 2 év után sincs észrevehető beégés, pedig ott az rgb elrendezés miatt kisebb is a kijelző élettartama a pentile-nál. Ha meg beég, akkor ott a 26 hónapnyi futárgarancia helyszíni javítással vagy cserkészülékkel
Ha az ember nem kiltet hord és sufnizik, akkor kár ilyen miatt aggódni, ha egyszerű orvosolni.
R2D20208: fentebbi fórumtárs nem tudott dűlőre jutni, én meg leírtam szerintem miért jó a 4x-el szemben az s3. Azt egy szóval se mondtam, hogy veri mindenben, plusz jooker82 kollega is felsorolt több előnyt a 4x javára. Döntésben így lehet segíteni, nem kell egyből trollnak nézni az embert és besértődni mint egy tizenéves...
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #2000 üzenetére
Brutális üzemidő, exfat támogatás, usb-otg (bár ez lehet itt is van, onex-nél tuti nincs), gyorsabb és jobb szoftver támogatás (jb a küszöbön), wolfson (nem olyan jó, mint az s1-é, de a tegra3 integráljánál jóval jobb), apt-x támogatás, hihetetlen xda támogatás, minden nemű nyom nélkül nyitható bootloader, ez a videó is sok mindent elmond: [link], stbstb.
Én elhiszem, hogy Neked nagyon bejön az 4x, meg eddig is jó tapasztalataid voltak Lg fronton és valóban nagyon jól sikerült ez (külsőre még jobban is, mint az S3), de azért a pálmával nem szalad el, maximum rángatják egymás felé pár "társával"
Szerk. mert azért ez itt off.
-
SidCorky
őstag
válasz
jooker82 #1956 üzenetére
Azt hiszem pont ebben a topikban olvastam kicsit hátrébb, mindjárt megkeresem
Szerk: Meg is van, gyakorikérdések.hu-n láttam, itt a link, az első hsz.
HTC One X-en és LG Optimus 4X HD-n nem mennek a Gameloft játékok(9mm, asphalt 7, gangstar rio, stb.)...
-
Bossi
őstag
válasz
jooker82 #1963 üzenetére
Nekem úgy sem megy azaz megáll egy bizonyos idő után mintha megszakadna a kapcsolat a PC és a 4X között.
Megfelelő alkalmazással Pl. SwiFTP a 4x szerverként használható és a PC-n Total-Commander segítségével rálépek a 4X "szerverre" és úgy tudok másolgatni... remélem jól írtamJa amit másoltam az 5,5 GB mkv volt de, próbáltam mappástól is másolni akkor sem volt jó...
-
Hlavacs76
csendes tag
válasz
jooker82 #1881 üzenetére
Igen, nem is tudom hány próbálkozás után sikerült megrendelni. Erre pixelhibás !
Ezt nem hiszem el. A kijelző fent eléggé bevilágit, és alatta egy fél centivel van egy fehér pixel. Az is igaz a normál háttérképnél nem vettem észre, de kijelzőtesztes proginál már előjött. A falnak megyek. Egy ilyen hibánál vajon cserélik? -
nyxor
aktív tag
válasz
jooker82 #1893 üzenetére
Ahogy látom nagyon jó árban van náluk. Milyen garanciát adtak, gyári hivatalos LG vagy bolti garit? Nem import készülék? Csak mert nem akarok arab töltőkkel meg átalakítókkal szenvedni, volt már benne részem
DirectorX: én is pont ezért ódzkodom a netes vásárlástól, sok a "kamionról leesett" cucc...
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #1806 üzenetére
Akksiidővel 3 feltöltés után, kipucolva teljesen elégedett vagyok. ( persze én tudatában vagyok, okostelefonnal van dolgom )
Más : Ha valakit érdekel, csináltam pár képet alapbeállításon. Spontán lőtt képek unalomból, beállítgatások nélkül. Tájképet majd lövök megfelelő fényviszonyok között. Kb ennyit tud alapbeállítással, automatán a nem hackelt, gyári kamera.
Nyomtam egy tesztvideót is. Blöff a vadállat hallgatja az utcán ugató kutyákat.
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #1784 üzenetére
Ezt nem hiszem el délután próbáltam elhúzni egy boga istenért sem ment.Nos újra indítottam és lám ott volt ez szívat.Valamit kitalálok erre a csengő hangra pedig az SGS 2 ön nem tapasztaltam ilyent,hogy elment a cs.hang.Roottal megoldható,hogy beteszem a gyári hangok közé,de nem akarok egyenlőre rootolni. Mos nem sok időm van a telóval foglalkozni mert az autót kell előbb helyre tenni.
Ja bocs köszi.
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #1718 üzenetére
Szia!
Bocs,hogy csak most írok a segítségedre csak lezúzták a kocsim elejét és azt kellett intéznem.lehet,hogy én vagyok nagyon balfék,de nem találom a kereső eltávolításának lehetőségét lehet ebben a romban nem lehetséges az f es rom van fönt. Másnak is van olyan,hogy kikapcsolás után reggel elveszti a saját csengő hangot és be áll valamilyen gyárira.Ilyen volt az az átkozott Alca is minden reggel úgy kellett vissza állítani a csengőhangomat van erre valami lehetőség,hogy ne kelljen minden bekapcsolás után állítgatni? -
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #1765 üzenetére
En lementem a system / appot gepre, es alltalaban törlök mindent ami nem kell. Amit meg ritkan, de használok, azt TB vel fagyasztom.Amugy en sosem goglalkozom azzal, hogy mennyi a szabad Ram. Ha 50, és vajsimán fut a teló, akkor annyi
Antutuk Benchmarkok sem fontosak nekem. Sőt. Sztem azok pontatlanok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged