-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
Lac-coo #5615 üzenetére
így használhatóbb a linked.
Egyébként igen, tudjuk, hogy sz@r... én sem venném még egyszer ezt a készüléket, de itt van mellettem, ehhez kell alkalmazkodnibabosf:
Kezd felidegelni a telefon!
Kimásoltam az app mappából a kért fájlokat, root explorerrel becsomagoltam, és a pc nem látja...
csomagolatlanul sem. Dropbox, az lesz a megoldás!
S lám, mi van itt :katt -
babosf
aktív tag
válasz
Lac-coo #5525 üzenetére
van az xda-n a 4x fórumban, hogy a rejtett menü-ben hogyan lehet megnövelni a hangerőt, keress rá.
nekem a hanggal nincs gondom, ma igorral toltam a navit, simán hallgattam a rádiót közben (nem bömbölt)
én a fényképezéssel nem tudok kibékülni.......felraktam a LGcamera 6.3-at, nálam full sötét szobában automata vaku beállításnál nem vakuzik..vicc -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5526 üzenetére
erre azt tudom mondani,hogy a Panasonic TZ20-as fényképezőn(full hd videós) ez úgy jön vissza,hogy amikor kitolom a zoomot,akkor látod,hogy akadozik(80e volt).Az sem tökéletes,pedig célpontosabb gép mint a teló.Viszont a képstabija remek!Az sem mindegy min nézed vissza.Pl tévén sokkal szebb a visszaadott kép mint mondjuk egy laptopon.Mikor a pana filmjét megnéztem a laptopon,hát nem voltam elájulva,de a tv-n piszok jó volt(hdmi-n ment át a kép)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5525 üzenetére
ez érdekes.én a Szövetséget raktam fel (mkv 720p) és nem volt ilyen gondom,pedig a gyárival néztem.Nem lehet vmi kodek probléma esetleg?nincsen nagyon tippem más(bár az inkább lejátsza vagy nem a hangot).mx player volt tesztelve?
igen alap bitráta.amúgy is be kell lassulni ha normális videót akarsz felvenni(anyós tv-s volt,adott egy-két jótanácsot),de igen,nagyon hiányzik a képstabilizátor,mert azok az akadozások inkább kézremegés és nem vettem a mellkasomhoz felvétel közben,ahogy kell. -
válasz
Lac-coo #5498 üzenetére
Szerintem ezt töröltethetnéd. Nem kéne ilyen stÍlusban osztani az eszet. Nincs azzal semmi baj, hogy leÍrtad a véleményedet. Csak ne 86-szor, és hagyjuk ezt az én koromban dumát. Fogalmad sincs, hogy ki mennyi idős.
Klemens: videó, fotó szempontból hasonlÍtsd össze a tesztekben lévő példákat. A GPS-szel semmi gond, gyorsan talál jelet, stabilan tartja. Francia autók fémgőzölt szélvédőjével még nem próbáltam, a Nexus S például kényes volt rá. Zene: átlagos, nem egy Nexus S Wolfson, de egy jó fülessel hozza a szintet. Viszont ami nekem nagyon pozitÍv a Samuval szemben, az a remek gyári ROM és UI, valamint a hardver. NegtÍvum: a Tegra3 zabál, mondjuk én eddig is minden okostelefonomat naponta töltöttem, és mindenhol van töltőm vagy USB kábelem, Így ezzel is elvagyok. Én ajánlom. -
jooker82
nagyúr
válasz
Lac-coo #5472 üzenetére
Az S2 fullHD-ba vesz fel...
az,h neked nem tetszik 1-2 vmi a telóba légyszi ne próbálj már meg lebeszélni másokat a telóról..
Kb 20 vki kérdezte már belépve ebbe a topicba,h ajánljuk e a 4x-et mert ilyet szeretne venni... persze mind a 20 vki kezünket lábunkat megcsókolta a vétel után,mert örült,h ajánlottuk és nem bánta meg..Te meg jössz itt egymagad és megpróbálod lehúzni,mert neked nem fekszik vmi....v elgurult a gyógszered...Belinkeljük,azokat akik megköszönték és hálásak nekünk,v továbbra is ócsárolod a telefont??
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #5474 üzenetére
"Valahogy itt sem villog senki a szuper telefonos videókkal, vajon miért?"
Mert helyén kezelem a dolgot és ha nagyon videózni akarok előveszem a DSLR-t vagy ha még jobban kölcsönkéret egy FHD kamerát, aminek meg semmi köze a topikhoz.
Az, hogy a hang terén egy olyan emberrel próbáltál meg vitatkozni, aki minden hétvégén hangosít, nyáron akár több hetet, szerintem csak téged minősít... de tudod mit? Hagyjuk... Úgyis ezen pörögsz állandóan, mint a buszkerék... Mindenki hüly€, csak te vagy helikopter...
-
Klemens
őstag
válasz
Lac-coo #5472 üzenetére
Nem is tudnám kihasználni az 1080p-t, mert a tv-m is csak 720p-s.
Nekem a Wave II-vel és a Bada 2.0-val már a hócipőm televan. Holnap adok túl rajta ha minden jól megy.Engem nagyon csábít a 4,7"-os kijelző meg a 4 mag. Egy darabig tuti elég lesz (gondolom).
Fülessel jól szól? -
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5350 üzenetére
ebben egyetértek veled,én használtam is JB-t,de ezen a telefonon nem fog nagy meglepetést okozni sztem sem.Mivel itt már nem akadozik alapból sem semmi,nem fog ezen gyökeresen változtatni a frissítés.Inkább az LG fejlessze az UI-t.Van amúgy Google Play Music app is azt is ki lehet próbálni ingyen hátha jobb mint ami van a telón,de vszínű a sokak által magasztalt Poweramp jobb lesz.
-
Kinder
senior tag
válasz
Lac-coo #5318 üzenetére
Egyértelmű, bármelyik telefon lemeríthető 4-5 óra alatt is, ha meg nem használom ki ( akkor meg minek van ), kibírja a 2, esetleg 3 napot is.
Én amondó vagyok, ha már tegra3, akkor hadd szóljon.
Most hétvégén az enyém is mindkét estére 20% alá ment, mert buzeráltam rendesen. -
Muki94
aktív tag
válasz
Lac-coo #5320 üzenetére
Barátnőm neméből adódóan ugye magasabb frekvencián ( hu, de hülyén hangzik
), más hanglejtéssel beszél, nagyjából hallom, bár egy csendesebb vonaton/ buszon többször visszakérdezek.
Faterom hangja nagyon mély, halkabban is beszél, komplett mondatokat újra kell mondania...
Jó a hallásom, 18 évesen ne is legyen ez másképpen!
Előző készülékeimnél ez nem okozott problémát, most viszont... -
wolruf
őstag
válasz
Lac-coo #5301 üzenetére
De nem biztos,hogy a korabbi kerdezo is
Kollegam az SGS1-evel nagyon irigykedik erre (az osszhatas miatt) Kizarolag annyiban jobb az ove,hogy kihangositva hangosabb valamivel,de nem szol szebben.Fulessel meg ez is ugyanolyan jo
Nya mindegy,megyek is Flight Simulatorozni... az ugysem fut egyik ilyen gagyi telefonon sem :-D
-
törölt tag
válasz
Lac-coo #5290 üzenetére
Nekem a zenehallgatás fontos, napi 2-3 órát hallgatom is egy fejhallgatóval és poweramp alatt elég jól szól. Vagyis, jobban mondva nekem megfelelő. A gyári füles az ugye kuka, de ezt meg senki sem cáfolta.
cicmanyek: ezért használok poweramp-ot és flac-ot. Valamivel jobb, mint az mp3. Mármint a flac.
-
wolruf
őstag
válasz
Lac-coo #5279 üzenetére
Érdekes, nekem a hangjával sincs igazán bajom. A gyári fülessel tényleg halovány, de van egy kb. 7 éves, agybadugós Thomsonom, azzal nagyon szépen szól (mielőtt azt mondod baj van a hallásommal, a kocsimban PIO/JBL szett van mindenestül, a lakásomban pedig Yamaha/JBL, nem mikrohifi 15000W-al
).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5225 üzenetére
Így van,ha nem engedi a menüben akkor mehet a toolsal v legvégső esetben KDZ-vel,de sztem a tools max ami kelleni fog neki.
tök mindegy hogy a tré mobil mit akar.
Kinder
Jó darabok!A nagylátószögű tényleg kell a repertoárba és szinte fullos vagy. MIre szoktad használni?Mármint csak ilyen családi események,v szoktál menni direkt fotózni?
-
Badboys
őstag
válasz
Lac-coo #5060 üzenetére
Írtam, hogy SYS ben van egy olyan,hogy dinamic abban gain ott tudsz hang erősséget állítani. Nekem a korom miatt elég sz@r a hallásom a zajos munkahelyek miatt,de nem kell a teljes hagerő és kocsiban is jól hallom. Nem értem.A videó meg a fényképező nálam teljesen fölösleges + .
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5066 üzenetére
Nem győzködni akarlak,félre ne értsd.Abban teljesen egyet értek,hogy egy ilyen összegű telefonnak rendbe kell hogy legyen.Minden.De sztem te is tudod minden telefonnak meg van a hibája.LG Samu,HTC,Szifon mindegy,mindegyiknek van baja.Mivel nem használod folyamatosan a kamerát egy idő után észre sem fogod venni ezeket(nem úgy mint haverom ACE-e,mikor fényképezni akar kiirja nem találja az sd kártyát,pedig benne van).Mikor megvettem a Nexus S-et (170e volt eredetileg,kifutáskor 70e) én is meglepődtem,hogy referencia készülék létére a GB alatt a gps kb sok perc volt mire jelet fogott(ebben még a huaweiem is verte,de rendesen!),wifire mire fölment gogli szerver kapcsolatba kb 5-8s,és szerette eldobálni a wifi kapcsolatot ott ahol most 2 csík van és stabil az LG.Ezek csak ICS alatt oldódtak meg(gps nem teljesen,mert volt amikor meg kellett állni,hogy megtaláljon az autópályán
),de JB alatt volt,hogy hetente újra kellett indítani,mert ha 3G-ről átmentem wifire v vissza akkor nem tudott felcsatlakozni a net szerverre(hogy miért????) ami ezen kb 2-3s
. Szóval hidd el ezek jobban megkeserítik a mindennapokat.
Mikor megvettem az LG-t meglepődtem,hogy ezek a dolgok(gps,wifi,3G) mennyire gördülékenyebben mehetnek igazából.Legyen azért sok örömed a telefonodban!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5066 üzenetére
Azért egy kérdést felteszek mindenkinek:ugye fotózás/videózás elött megtörlitek az optikát legalább a pólótokkal?
Csináltam képeket a telóval sötétben és a nexusom abban különbözik,hogy több fényt enged be a fotókhoz.Viszont fakóbbak a szinei az Lg nél és ugyan annyira zajos a kép.Videónál meg bizonyos pontokon el kezdett vibrálni a felvétel,mintha egy monitor képét vettem volna fel.Ezek sztem is egy frissítés keretében javíthatóak lennének.meglássuk,de én úgyse ezt fogom használni ilyenekre... -
babosf
aktív tag
válasz
Lac-coo #5055 üzenetére
na megvan:
A videókat sokkal nehezebb vizsgálni, mint a fényképeket. Az egymás mellé rakott képkivágások és az egyenként is megnézett filmek kapcsán arra jutottunk, hogy itt pusztán a képminőséget nézve már nem egyértelmű az eddig toronymagasan mindent alázó Nokia 808 PureView első helye, hiszen a fotózás során mindezidáig botladozó LG Optimus 4X most megemberelte magát és talán a legkontrasztosabb felvétel ehhez a telefonhoz kapcsolható, ugyanakkor többször hajlamos elveszíteni a fókuszt, ami ront az összképen.és ez D-s softtal volt még....azóta láttam egy videot, ahol az autofocus jó volt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5053 üzenetére
Köszi!
Hát én ne tudom,de nekem eszembe se jutott,hogy ezen v más telón nézegessek videót többször meg a gyerekeimmel,de ez egyéni dolog.Ez egy telefon.süket nem vagy,csak ha úgy érzed nem felel meg neked akkor viszont váltsál,mert csak idegesíteni fogod magadat az ilyenekkel.Bár azt hozzáteszem más készülékben is fogsz találni hibát,egyik sem makulátlan.....ezt neked kell eldönteni.Samunál pl jó a szervíz háttér,de mert rá is szorulnak.....
Brainiac
ne vegyél,mert azzal sem leszel kibékülve....pl sárgul a kijelzője hőre,a többi meg ugyan az amit ebben találtál(ok a proci más).olvass utánna,van akinek van már.
Kameránál meg a samu sem csúcs,de ők fényképezőt is gyártanak,tehát sokkal jobbat kellene alkotniuk(ja meg a sonynak is),de nein....... -
ßrainiac
addikt
válasz
Lac-coo #5053 üzenetére
Csak nehany napig hasznaltam a telefont (nalam ennyit birt ki..), de nekem az tunt fel hogyha nem itthon zenet szuneteltetve es ajtot becsukva telefonalok, akkor nem ertem amit mondanak. Olyan hogy autoban telefonalni az ki van csukva. Meg egy csendesebb utcan is vannak olyan hangok amik elnyomjak a hangerejet.
A speakerre egyebkent nem volt panasz nalam.
Wolruf igazat mond, 2X-nek habar nem vilagbajnok a fenykepezoje, sokkal szebb kepeket csinal.
Amit en meg eszrevettem es nem ertem a mai napig, sokkal fatyolosabb a 4X kijelzoje mint a 2X-e. Igaz hogy HD de valahogy nem olyan eles es "feherebb" a feketeje - ezzel egyedul vagyok? Mondjuk erre lattam most vmi megoldast (screen dimming valamicsoda) de az meg gyorsabban meriti..
Ha a 2 es 4x utan barmikor megint LG-t veszek az csakis LG nexus lehet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5050 üzenetére
na arra én is kiváncsi vagyok hogy hívod elő
mármint a szervíz menüt.majd súgd meg!
Kinder
Ha több napot nyúztad írjad már le mi a különbség a sony meg ez közt.Én is anno azt néztem először,majd ez lett és kíváncsi lennék a véleményedre!
Azt azért megkérdezem,hogy mi a frásznak hallgattok filmet telefonhangszórón főleg utcán v kocsiban.Én tuti hogy minimum füles,de inkább tv-n......mostani tinik nyomják,hogy max torzításra nyomva az utcán zenét hallgatnak kihangosítva telón.na ettől a falnak tudok menni(ki kiváncsi rá mit hallgat,meg szánalmas).vagy vegyen fel egy fülest v valamire vezesse ki,mert........se filmnél,se zenénél nem lehet élvezni akár milyen hangosan is megy....de ez az én véleményem....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Lac-coo #5027 üzenetére
Hmm érdekes..
Nekem három navi van fent (IG@r,Syg#c,Navig@n) Drága tezsvirem hangját 2m-ről is hallom,(pedig raccsol is) könyörögve kér, hogy ne hajtsam szét a zsiguliiit..
Múltkor letöltöttem pár Mp3-as csengő/ébresztő hangot. Ami fura kb 50-70%-on szól a gyári hangokhoz képest,ami viszont tisztán,hangosan szól!Szóval szerintem az Igorral lesz a baj. Próbálj ki mást.
Más.
Csináltam egy Antutut.
Elsőre: 12040 másodikra 12440 lett. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #5030 üzenetére
Amúgy érdekes ez a hang dolog.Eddig a leghangosabb telóm egy nokia 5800 volt,de volt olyan helyzet,amikor azt se hallottam meg(pedig a hallásommal nincsen gond,a katonaságot sem tudtam átverni süketséggel) pedig az 2 hangszórós volt a jobb oldalán.Aztán lett egy voda 845 és az tényleg hallkabb volt,de kb ugyan annyiszor nem hallottam meg,mint a nokiát.Viszont ha ledobtam vmi textilre a vodásat hátlappal, már szinte meg se lehetett hallani és ez nekem is furcsa volt nokia után. Nexus s után nem volt gondom a hangerővel az LG-nél. Sztem az alapvető gond,hogy miért rakják a hátlapra és miért nem az oldalára a hangszórót,hisz a takarás esélye sokkal nagyobb így.De ha hallkabb is az LG,akkor sem hatalmas különbséggel.Füles terén meg sztem xar az összes,ezért vettem én is egy sennheiser fejhallgatót(fülbedugóst amúgy sem szeretem,és nem szólnak úgy).
-
Badboys
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest