- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blackhole13 #16345 üzenetére
Nexus4el szemben egyedul a szogletes formaja, es a kameraja elony. A tobbiben jobb a nexus.
-
törölt tag
válasz
Blackhole13 #5503 üzenetére
Nem bosszantó a fickó.
Végül is, mindenki majdnem azt ír ide, amit akar.
Nekem kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint egy felhúzható kakukkosórával. Amíg le nem merül, hajtogatja, hogy "szar a hangja, szar a hangja, szar a hangja..."Ha pedig erre a telefonra fáj a fogad, menj be egy gsm boltba, biztosan szívesen megmutogatják, hogy milyen is. Megtapizhatod, megHALLGAThatod...stb.. :-)
-
Lac-coo
őstag
válasz
Blackhole13 #5250 üzenetére
Ízlés dolga, szerintem közepes ....mondjuk csak a gyári , nekem kissé gagyinak tűnő fülessel próbáltam, de kicsit szegényes dinamikában illetve hangerőben.Persze nem halk, de nem az a vadulós ....szerintem lg még mindig komolyan veszi a szabályokat milyen hangos lehet valami, míg más gyártó leszarja .
Poweramp-al azért egész kellemes, de akinek van füle elsőre hallja, hogy nem egy csúcs hifi hangchipje van .
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
Blackhole13 #5247 üzenetére
Nos ezzel én is így voltam , nagyon nagyon meg kellett magam erőszakolni , hogy a Moto Razr Maxx-omat ilyenre cseréljem , de közel 2 hét után nagyon nem csalódtam benne.Sőt csak pzitívumot tudok felhozni.
Egyetlen negatív kritika: nincs állapotjelző led. Ezt nagyon hiányolom belőle. -
válasz
Nekem 2 napja van meg, Nexus S után, és folyamatos, széles mosoly van az arcomon.
Xperia S-t akartam a t-nél, aztán feltűnt, hogy ugyanannyiba kerül. A tesztek meggyőztek, és eddig a telefon is.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Volt régebben LG-m, vjutim
, azután én is gagyinak tartottam, most hosszas olvasás után mégis megvettem és nagyon jó, hihetetlen nagyot kellett csalódnom benne jó értelemben, úgy látszik komolyan gondolja az LG, hogy vissza akar térni az élvonalba. Nekem egyedül a hangerő nem teszik kissé, nincs benne tartalék, ha minden ok teljes jó , elég hangos ( kihangosító, játék stb...) de ha egy halkabb filmmel, GPS-el összefutok nincs tartalék, hogy feljebb vegyem .többi dolog rendben van, nem mindenben csúcs, de ár érték arányban nagyon ott van a szeren.De Nexus 4 tuti jobb , kérdés mennyibe fog fájni (és az Lg ha jól tévedek
)
-
wolruf
őstag
válasz
Nekem eddig nulla hiba,ami nagy szo,mert finnyas vagyok
Kollegam mar most csorgatja a nyalat... neki is GalaxyS1 van -
Eli577
senior tag
válasz
Blackhole13 #193 üzenetére
Nekem pl. volt 2X-em és 3D-m is. Nem azt mondom, hogy a legjobb telefonok voltak az életemben, de jók voltak a hibáik ellenére is. Engem nem tántorított el....hamarosan lesz egy GS3-mam cserébe egy ilyenért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest