-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Sztem ha nem univerzalisat akarsz vagy "ronda" S mintasat akkor rendelj ebayrol nagyon faszak vannak. Itthon csak egy helyen talaltam fasza szilikon tokot de 5-7 nap mig megerkezik. Inkabb 7...
Es akkor mar jobbak az ebayesek. Pl a NES joypad mintaju
Ja es foliat okvetlen tegyel ra, amint lehet vedd meg, keruljon barmibe!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy telefont eressz meg az LG és a T-Mobile felé, mindkettőnek van ügyfélszolgálata és kérdezz rá, ha KDZ-vel frissítesz mi lesz... ugyanis ezt csak KDZ-vel lehet megoldani. Amúgy nem tudom mit oldottak meg a melegedésen az F-ben, de egy-egy Real Racing vagy Hot Pursuit alatt simán felmelegszik testhő fölé...
-
TrueWhitee
tag
Nem, nem a T-től, hanem a B-tel-től. Alapból úgy volt, de aztán letettem a részletfizetésről, meg az új előfizuról.
Ööö, igen, munkanap, viszont mondták a B-telnél, hogy lehetséges, hogy nem fognak dolgozni.. A lényeg az, hogy holnap meglátjuk, ha jön, akkor a pénz kipengetése után, telefondoboz kinyit még a futár mellett, hogy lássam mi, merre, meddig, aztán nyüstölés.
Igaz, hogy nem olcsó mulatság, de biztos, hogy ez a telefonom is kitart majd 3-4-5-6 évig. (Nem vagyok ilyen telefon cserélgetős mániákus).. Maximum majd egy tabletet, idővel..
Ui.: Öcsém most írt rám FB-on, hogy küldtek egy sms-t a futárszolgálattól... jön a teló!!!
-
Badboys
őstag
Igen az valóban hiányzik nekem is,de megszokható. Az SGS2 ön is hiányoltam. Ami még rossz,hogy külön kell telepítő hozzá meg a beállítások fehér háttere jó lenne,ha változtatható lenne. Összeségében nagyon jó készülék. Sosem akartam LG t. Mindíg HTC im voltak többségében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged