- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #25009 üzenetére
kipróbáltam az iodak 9.95 és a 9.99 kernelt is szép és jó volt egy pár napig majd összefosta magát a rendszer, először lassul majd akadozik és a végen agyhalál lesz.
Werewolf kernel is kb ilyet tudott. szép és jó pár napig majd ez is kezdte.Anykerneles cuccok hát hogyne jó mindenhez de a 4.4 es rendszer még mindig uj neki lehet elindul meg megy vele de stabilitás miatt nem a legjobb.
Ha nem csak telefonos szinten nyomogatod a telefon képes vagy pillanatok alatt fejreállatini a készülékeket vele.2nap nyuzás után még mindig jó a gyári kernellel amit a Linux rak össze hozzá. Lehet ha időm meg minden engedi akkor ma felrakom nektek valahova
-
droti25
őstag
válasz
Konyika #24986 üzenetére
Igazad van!
Én a gyári ICS V10H romot használom,úgy hogy titaniummal kipucoltam a felesleget már az elején!Háttérfolyamatokat korlátoztam 4-re ill 2g-re tettem a hálózatot és elmondhatom hogy atomstabil,gyors és hiba mentes a készülék!A szabad ram kb 450Mb körül mozog +-50 MB és nem volt még játék ami megakasztotta volna legyen az a gta vagy real racing 3...stb.Nem is értek itt sok embert hogy hetente tesznek fel újabb és újabb romokat amik előbb vagy utóbb úgyis bemondják az unalmasat... -
shunter
aktív tag
válasz
Konyika #24986 üzenetére
Há nemtom, nekem a gyári se volt túl stabil. A Hanics is most kezdte azt, hogy pl ha hívnak csörög, de nem tudom felvenni, mert nem nyitódik fel a kijelző. Tököm se tudja ez miért van, pedig semmit se mókoltam rajta. Csak playről laktam be appokkal. Azóta van fent, mióta Hanics publikálta. Az elején full patent volt. Egy deka panaszom se volt rá, max a kamera.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Konyika #24959 üzenetére
Avast is van a telefonon és eszközkezelő is be van kapcsolva. De sajnos a telefont kikapcsolták. Azt az információt kaptam, hogy ez a banda kifejezetten mobilokra van szakosodva és mindent tudnak amit a telefonokról tudni kell. Azonnal rom csere és bachatom az Avast Anti-Theft-et és az eszközkezelőt is!
Egyetlen reményem, hogy a rendőrség megtalálja IMEI alapján. Tavaly nyáron a feleségem SGS Advance-jét megtalálták. -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24947 üzenetére
legfőbb új dolog, hogy a kamera működik végre rendesen.
Talán egy másodperccel stabilabb és jobb, de rohadt sok dolog van amit irtatok nekem és bele kellene valahogy kalapálni.Ilyen az LG G szériás képernyőzár felület, illetve ha lefordítod a telefont elhalkulnak a jelzések, na meg az NFC írás.
Ezeken még dolgoznom kell, csak manapság sok időm nincs foglalkozni vele.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Konyika #24934 üzenetére
AIO (all in one tool)
Csodálod hogy összeomlik a teló 1.7-es órajelen? Ha izmozni akarsz vegyél erősebb teló.
Hát hogy nem stabil az írott kernel... én kb 3 hónapot használtam a 10.1.3-at wwJB kernellel és atom stabil volt a telefon. Mondjuk én csak azt rakom fel a telóra ami kellés nem ba..om telefelesleges appokkal és widgetekkel. Szerintem ami baj lehet az az anykernel, valami mégsem stimmel a romoknak hogy mindegyikhez jó ugyanaz a kernel.
Haniccsal egyet értek OLVASD A FÓRUMOT!!! -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24929 üzenetére
Kis eltunes utani tapasztalat.
Szep es jo de az esetek 99%ba a mokolt kernelek kinyirhatjak a romot. Ez nem csak sajat hanem masok is jeleztek felem. Par nap hasznalat utan belassul a rom illetve akad majd osszefossa magat.
A masik dolog. Megkernem a tisztelt forumozo tarsadalmat vannak paran... hogy fals infokkal illetve dolgokkal feleslegesen ne segitsenek. Mivel sokan meg a gyari 4.1.2 hasznaljak abba feleslegesen keresik a Teljesitmeny menut illetve a Build szamot mert itt ilyen nincs. Ez a sajatossag csak a custom romoknal van.
Kiserletezesekkel meg mindenki csak sajat felelosegere kiserletezzen. Kezd teleleni a hocipom hogy megcsinalja a rom felrakast. Majd telebasdza mindennel es utana jon hogy mrghalt a telefon vagy a rom vagy szimplan osszefosta magat a rendszer.
Szivesen segitek nem arrol van szo. De az egesz hetvegem ebbol allt ki.
Tehat jo tanacs elosszor olvass utana ne legy lusta ott a google meg a wikipedia segit neked csak bele kell verni mit akarsz.
Tisztelet a kivetelnek mert vannak
-
Cranox1090
csendes tag
válasz
Konyika #24855 üzenetére
Köszönöm a segítséged !
Felraktam az iodak v9.5 kernelt, meg egy 4.4.2-s beanstalk kitkat romot. Lényegesen jobb lett játékba a teljesítmény, San Andreas maximum graffikai beállítás mellet csak minimális fps vesztést lehet észre venni. A fogyasztást meg majd meglátjuk , hogy a mindennapi dolgoknál mit tesz
Mégegyszer köszönöm.
Skypem amúgy speedy10901. -
Cranox1090
csendes tag
válasz
Konyika #24847 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2619420
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2609285
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2627766
Eddig ezeket próbáltam ki, sajnos mind a háromnál az volt a problémám hogy a játékokba nagyon rossz teljesítményt hozott.
Illetve a Vanir rom zabálta az aksit mint az állat, és rendesen melegedett tőle a telefonom. -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24635 üzenetére
Hanics rom meg mindig ART modban telepul ezert ido is kell neki mire osszeszedi magat. Meg mindig a stabil mukodesehez kell ido telepites utan attol fugg mennyire vele tele az agyat kb 2-4 ora mire eszhezzer a telo. De most javitgatom illetve lesz Dalvik es Art rom is alapbol azt majd azt rakjatok fel amelyiket akarhatok
Sokaknal volt az hogy telepites utan megfekszik a rom vagy is nem ebred fel. Restart a telefonnak es jo lesz.
-
törölt tag
válasz
Konyika #24631 üzenetére
nekifutottam a hanics-nak, feltettem cwm-ből, feltettem a iodak9.9.5 kernet, túljutott a beállításon viszont mikor a google elkezdte visszaállítani az appokat a felhő mentésből kiakadt a teló
és nagyon akadozva ment
van ez a ZRC8 4.1.2 most azt tettem fel, az nagyon gyors, nem akadozik
-
törölt tag
válasz
Konyika #24622 üzenetére
felment, el is indult, bejött az első használatkor a beállítás, csak nem tudtam végiglépkedni mert közbe az asszonynak kellett segítenem, lement készenlétbe a telefon és úgy is maradt
a CM10 az most jó, de a CM11-el nem tok mit kezdeni, nem kezeli a külső sd-t, látni látja a telefon, a total commander is látja, de az app backup and restore azt írja hogy nincs eltávolítható adathordozó, mert ez alapesetben sd kártyára menti a telepített appokat és így nem kell mindig újra letöltenem a Play-ből, a gyári 4.1.2 úgy csatolja hogy internal_sd(sdcard ) és external_sd(sdcard0), sőt a cwm 6.0.4.5 is úgy jelzi hogy internal_sd és external_sd
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24479 üzenetére
ezek szerint még is jó a Microsoft féle megoldás
Szálljunk ki és szálljunk be újraEzt annó csak próbaképpen próbáltam ki eléggé vicces lenne ha menne, de működik. Pedig a az android verziót írod át
ui. : Amit az előbb kiírtam nem szol senkinek se csak leírtam ezt a dolgot.
Ami nem tetszett, hogy mokamiki romok szarok mikor a Cm a király, meg lehet nézni talán ez az első próbálkozásom még stabilabb mint a cm pedig ez is tele van egy tonna hibával,ui. Ennek is CM az alapja....
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #24463 üzenetére
1 Ezt a szart nektek próbálom össze rakni.
2 Amint látom és hallom a cm tutko terminátorok ezek szerint még jobban el kurták mint ahogy én azt általában szoktam. Igen az én hakni romommal is vannak gondok.
3. Addig nem is adom ki míg minden másodpercben random módon összefossa magát
4. Nem kötelező használniDe azért vicces hogy ennek ellenére is jó van panasz de stabilan megy.
Amúgy meg előttetek a lehetőség hajrá, meglehet próbálni össze lehet rakni. -
Konyika
senior tag
válasz
Konyika #24463 üzenetére
Hát kipróbáltam. Nálam ilyen képernyő elhalványulás nem volt.
Ami volt: kikapcsoló gombbal a képernyőt nem tudom lezárni, bekapcsolni is csak nehezen. Az egész egy nagy f@s, még a menüben is akad
Régebben a 24-ei nightly volt fent az sokkal jobb volt.
De legalább tudom, hogy a következő próbálkozásom akkor lesz, ha kész a stabil verzió
Addig megyek vissza Hanics-ra!!!!
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Konyika #24461 üzenetére
Köszi!
Amúgy most kivettem a memóriakártyát, hogy majd rámásolom a tegnapi nightly-t (0203), de nem ismeri fel a gépem a memóriakártyát, az öcsém gépe meg formázatlannak jelzi. Lehet, hogy pont most ment tönkre a memóriakártyám, és az produkálja ezt?
Vagy a mai nightly tette tönkre?
---
Most újraindítottam a telefon a memóriakártya nélkül is, de azzal is ugyanezt produkálja.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Konyika #24436 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270308
Innen az iodakX3_v9.5.zip-et telepítsem?
Mert látom, hogy a v08-ból volt külön CM-es meg stock, de v9-ből meg v9.5-ből nincs külön CM.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Konyika #24416 üzenetére
Nos, ma éjszaka 100%-ról hagytam merülni reggelig, a következő az eredmény: http://i.imgur.com/0pzyypO.png
Ez bizony 9 óra alatt 30%-os merülés, úgy, hogy semmit nem csináltam rajta.
A Wakelock Detector szerint a baseband_xmm_power kernel wakelock a felelős, a durván 9 órából 7 órán keresztül tartotta ébren a telefont.
Rákeresve erre a "baseband_xmm_power"-re rengetegen panaszkodnak rá, hogy meríti a telefont, de megoldás sehol nincs.
Lehet azzal összefüggésben, hogy az én telefonom eredetileg telenoros volt, zárt bootloaderrel?
Mert amit még észrevettem, igaz nem magamtól, csak olvastam valahol, de nálam is így van, az About phone menüben lévő "Baseband version" újraindításonként változik. Hol az eredeti P880 EUR akármit írja ki, hol L6260_MODEM_SIC_02.1233.00.
-
mbazsi
tag
válasz
Konyika #24418 üzenetére
Teljesen 0-ról szeretném újra húzni a telefont, mert van vele egy olyan problémám, hogy telefonálás közben leteszi. Először arra tippeltem, hogy a távolság szenzor a ludas, és nem kapcsolja ki a kijelzőt ha az arcomhoz teszem, de aztán teszteltem, és az jó. Valami miatt kikapcsolt kijelző mellett egyszer csak szakítja a vonalat magától, pedig screen locker appot is feltettem. Szeretném a gyári rendszert teljesen legyalulni, majd újra tenni, hátha attól megjavul. Ha van valami ötlet, hogy mi lehet a hiba, akkor azt nagyon megköszönném.
-
Lacika0002
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest