- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
R2D20208 #2509 üzenetére
te felraktad a CWM-et?Vagy amíg nincs elérhető főzött, érdemes telepíteni?Ha gyári szoftver frissítést akarok majd ha elérhető akkor csak vissza kell rakni az eredeti Rom verziót mentésböl?+ persze a wipeok
van egy kamera app ami nagyon jó
RO Zoom camera 5X,nagyon jó képeket csinál és kb:4-5 Mb méret a kép
-
migabi24
nagyúr
válasz
R2D20208 #2500 üzenetére
Én nem a régi képekkel hasonlítom, hanem ugyanazt lefotózom mindkettővel, és egy picivel minden szituációban az S2 nyer, a videó érdekes, a kutyás videód gyönyörű volt, de amikor ebbe a borongós időbe csináltam videót mindkettővel, visszanéztem a tvn akkor még az asszony is megjegyezte hogy ilyen szar videót vesz föl az LG, sokkal jobb volt az S2
-
Gergi
senior tag
válasz
R2D20208 #2399 üzenetére
Igen, én is ott kotorásztam. Most kivettem az összes pipát, akkor eltűnt mindet, majd visszaraktam a pipákat ahol eredetileg is voltak és most tényleg csak a telszámos kontaktokat jeleníti meg. (bár előtte is így volt beállítva és akkor látszott mindegyik. nah mind1, az a lényeg, hogy most jó
)
-
manokaki
addikt
válasz
R2D20208 #2288 üzenetére
Nekem bevált, SIII - kevés Ram, gyenge fényerő, viszont remek és gyors mükődés..
HOX - gyenge aksi, reménytelen kijelző optimalizálás az össze ICS - es Htc-nek.. Gyege aksi, - szép kijelző.
Lg 4x - lehetne erősebb aksi idő, remek kijelzö, gyors müködés, bejött de várom az Optimus G-t!
:-)Attila
-
tothl
addikt
válasz
R2D20208 #2244 üzenetére
Te tényleg nagyon elszántan kerested a telót...
Utána fél napot töltöttem azzal, hogy a fellelhető webshopokban sasoltam a szövegezést, és próbáltam kitalálni milyen bolt lehet mögötte. Kínomban már majdnem a mediaba mentem, de még nem árulják.
Nagyon komolyak tudnak lenni a garancia leírások is.....ahogy röpködnek az EU, meg egyéb szakkifejezések, ahogy próbálják kevésbé riasztóvá varázsolni a bolti gart...
-
tothl
addikt
válasz
R2D20208 #2236 üzenetére
Hát én arra jártam egyszer, de az üzlethelyiséget az utcáról látván inkább nem tőlük vettem.
Az xxl gsmnél meg egyszer vettem valamit, kinéztem a neten az árat, odamentem mert közel volt, és majd kétszer annyit mondott az arc árra...
Amikor mutattam neki az akkori 2x emen a weboldalt, akkor odaadta azon az áron.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
R2D20208 #2169 üzenetére
Jelly Bean change log, van benne pár hasznosnak tűnő dolog, de semmi, ami nélkül ne lehetne élni.
-
jooker82
nagyúr
-
manokaki
addikt
válasz
R2D20208 #2105 üzenetére
Igen tapasztalom az aksi nem a legjobb vagyis gondolom nem az aksival van a gond hanem o.s.-sel és a hardver optimalizálással..
Htc one x-re a kijelző kihasználatlansága miatt SIII-ra a sötétebb kijelző miatt nem akartam visszatérni.
De a kiváncsiság is hajtott az Lg után , pl a az Lg Prada 3.0 nagyon bejött..
Attila -
FragMaster
addikt
válasz
R2D20208 #2023 üzenetére
Ez inkább hobbi. A beszélgetés meg ilyen, ha reagálnak én is válaszolok és szerintem semmi sértőt. Valamint amint látod nem csak az s3-at említettem meg példaként eddig.
(Bírom ahogy egyesek neki tudnak ugrani valakinek, akinek épp nem "sz@ros a nyelve". De ugyan így az s3 topicban is, volt, hogy beírt valaki normálisan csak épp úgy hajtották el a vakok, hogy csak lestem)
-
Bossi
őstag
válasz
R2D20208 #1941 üzenetére
Én megnéztem deadpixel progival nekem nincs probléma...
Nézem a készülékeket deadpixel progival, mert az első S2 amit vettem kiállítási darab volt jó áron de, totál be volt égve a képernyő...
Csak 1-színű háttérnél főleg este vagy magas fényerőnél volt látható de, akkor durván... amikor vettem napfényben nem volt látható -
Hlavacs76
csendes tag
válasz
R2D20208 #1902 üzenetére
Nem is az a baj, de egyrészt elég sokba kerül ahoz, hogy tökéletes legyen, másrészt már vártam mint hülyegyerek az ajándékot karácsonykor. Csak azt nem tudom, ha ennyire nincs a T-nél, mire fogják ezt nekem kicserélni? Tényleg nem tudom mit csináljak.
Valószínüleg várok egy kicsit, hogy feltöltsék a készletet, és később majd eldöntöm mi legyen. Kijelzővédő fóliát honnan lehet erre szerezni, mert az általam elérhető ismert boltban nem látok hozzá se fóliát, sem tokot. -
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1902 üzenetére
Én se teszteltem,ha bekapcsolásnál meg használat közbe semmi nem látszódik,még egyszinű háttérnél se,akkor minek küldözgessem gariba,meg idegeskedjek rajta,meg nélkülözem 2 hétig....
directorx: Nem is tudtam,h gyári navi is van rajta,mindenesetre azt nem használnám....
-
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1838 üzenetére
Én se hinném,h ebben az évben veszek másikat,elvileg azt a telót kedden jelentik be hivatalosan..
Aki Dolphin HD-t használ attól kérdezném,hogy azt hogyan lehet beállitani,hogy amikor megnyitom,ne azt töltse be,amit előzőleg nézegettem,hanem a kezdőlapra menjen....Mert ez igy plusz adatfogyasztás...amúgy próbáltam a Chromet is,de szerintem a Dolphin jobb...Ez a legújabb verziója nagyon jó lett..
-
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1818 üzenetére
THX...Elég jó éles képeket is tud lőni...Az L7-től sokkal jobb...Majdnem elkaptam egy szép pillangót is,csak az vmi redbullt ihatott,mert nagyon mehetnék volt,ahogy közelitettem..
Ja amúgy a zenei résznél tetszik a manuális Eqvaliser...Egész szépen be lehet állitani ls jó telt hangzást értem el...
-
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1805 üzenetére
Már csak azt kellene tudnom,hogy hogyan társitsam a dokumentumhoz,mert amikor az open as -t nyomom,akkor feldob 5 lehetőséget,de a box nincs köztük..
Reggel miután levettem a töltőről,kicsit meglepődtem az első igazi használat után...mivel ma még nem csatlakoztattam géphez..
20 perc szinte teljes használat után még 100%-on állt.....Igaz utána jobban csökkent,de folyamatos használat mellett ,35 perc után érte el a 95%-ot...
Gyorsan le is kaptam és pont utána váltott 99-re..
Wifi,90% fényerő,GPS,3G,NFC,mind aktiv volt.. -
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1766 üzenetére
Végülis itt az 1GB ramnál nemis nagyon kell nézegetni,h mennyi szabad memória van....
Valaki vett már ebayről autós tartót?? olyan kellene,melyet a szélvédőre lehet vákumosan feltenni és azért vmi szivacsos réteg legyen rajta...
Meg ezt az nfc-t hogyan kell használni?? 1 db van és kellene a navigációhoz kocsiba.. -
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1739 üzenetére
Várja,az L7 drivere biztosan jó erre?? mert sokféle van,pl a 3d max-nak is vmi 14 mb....
Nekem ugyebár L7 is van,igy a rendszer nem új,de vmivel többet tartalmaz a 4x,plusz azért lényegesen gyorsabb,meg gördülékenyebb... a böngésző az nagyon jó...külsőre,az L7 is szép volt,ennek a 4x-nek a hátlapja,igy,hogy enyhén bőrhatású,mindenképp jobb.
a kijelző természetesen jobb a 4x-ben..
Nemsoká felrakom a Primo barátunkat... -
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #1735 üzenetére
Csatlakoztam és csatlakoztattam is a töltőre,mert egész nap 3-5% között mozogtam,csak a kocsiba töltögettem..
Üdv
A drivert kihagytad..
1 óra múlva frissitem én is,most feltöltöm fullra és megnézem,h minden ok e,a leirás szerint..
Annyit majd le kellene irni,h eddig mindenki win7,64-biten frissitette??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest