Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
2 hete vagyok 4X tulaj, előtte 2X-et használtam, kicsit félve váltottam erre, mivel tudtam, hogy az előd nem volt valami meggyőző. Elég jutányos áron szereztem be, egy 1 napos, vodás példányt, 2 év hivatalos garival( nem bóvli gsm-es). Egyenlőre kellemes csalódás a telefon, meg vagyok vele elégedve.
Egyik közeli ismerősöm S3 tulaj, és minap össze hasonlítottuk, hogy melyiknek mi az előnye és hátránya. Íme:Anyaghasználat és külső dizájn szempontjából egyértelmű volt az elfogult Samsungos haverom is azt mondta, h az Lg jobb minőségű mint ránézésre, mind fogásra. A másik, számunkra egyértelmű előnye a 4X-nek a kijelző volt. A Samsungé hiába energiatakarékosabb, de a színkezelése elég halovány az IPS mellett. Ezen felül a szabadon felhasználható ram mérete is a nagyobb az Lg-nél és a multi tasking-ban is jobban szerepel, mivel kb a harmadik alkalmazást( mindegy mi) újra tölti a Samsung, képtelen megjegezni.
Ami a Smasung-nál pozitívum, hogy nagyon sok egyedi apró kiegészítés van a szoftverében, valamint a frissítések is nagy valószínűséggel (bár ne legyen így) előbb és nagyobb számmal fognak rá érkezni. Ezen felül aksiidőben is jobban teljesít.
A proceszor gyorsasága igazából nem észlelhető, maximum tesztprogramok segítségével, ami az én véleményem szerint nem minden esetben tükrözi a valóságot.És a legfontosabb, talán az ár... ami egyértelműen az Lg irányába dönti a mércét!
Ez az Én és egy Samsung tulaj véleménye a két telefonról, szóval nem szentírás...remélem tudtam valakinek segíteni, ha ilyet akar venni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Energiaital topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest