- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
..ok...két dolog még, most hétvégén volt alkalmam kipróbálni a fényképezőjét, félsötétben akad felejtős, normál napfényben (barátomnak ez van kölcsön kértem fél napra), ugyanabban a pozicióban ugyanazt a helységet napfényben ugyanúgy fényképeztem, a mostani telóm, azonnal autófókuszált, és stabil szép fényképet csinált, az lg gondolkozott picit, és homályosabb/színtelenebb, "túl fényes" más fényképet csinált, gyengébbet, +minden 3. kép sikerült jóra, a mostanimmal (direkt nem írom ki, mert mondtátok ne fújjam a mostani telóm márkáját), azonnal éles kép lett. És ennek 2 oka van, van a mostanimba kép stabilizátor, meg autófókusz meg valós 8 mp kamera, az lg meg szenved. Amúgy nem rossz kis teló, de a mostanit nem cserélem le erre, erre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest