- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW
aktív tag
válasz
Feri1977 #498 üzenetére
hát ha szuper kamerát akarsz,akkor csak a drágább telefonok jöhetnek szóba.ebbe ilyet raktak a mérnökök,átlag használatra elég. (jó képet csak fényképezőgép csinál)
a knock code csak egy plussz amit nem muszáj használni,én is fele-fele arányban élesztem a kijelzőt gombbal vagy két koppintással.talán ha sík felületen fekszik a telefon,jobb a koppintás,nem kell kézbe venni vagy lefogni. -
Feri1977
senior tag
..köszönöm...csak a kamera miatt félek...mert ami volt telóm (eladtam ma) s2 plus,annak a kamerája nagyon jó képeket csinált, képstabilizátor is volt benne stb. ebbe meg nincs az se+nem annyira jó képeket csinál állítólag..de itt most írtátok, azzal is meg vagytok elégedve, hát bevállalom, és holnap megyek megvenni. Köszönöm! Bár inkább a knock kode helyett, meg az infra helyett, a kameráját csinálták volna meg jól, az infrát soha nem fogom használni távirányitóra, meg a knock kode-t sem, mert ha már koppintok, akkor még fel is kell húzni a képernyőkímélőt, akkor már oldalt is megnyomhatom ugyanúgy a főgombot és képernyő kímélő ki, nem látom ennek értelmét, győzzetek meg miért jó ez.
-
Feri1977
senior tag
Hát köszönöm mindenkinek, akkor holnap megyek és veszek én is egy ilyet!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Feri1977 #493 üzenetére
Az okos telefon fórumokat folyamatosan olvasom.
Még a nagyon drága telefonok esetében is van bőven negatív felhasználói tapasztalat.
pl. a G3 S esetén az értesítési led egyes típusoknál nem működik, hardveres probléma van.
Nekem az L90-ből Dual van, de csak egy kártyával használom. Nekem még nem fagyott, a fényképező is hozza azt, ami egy mobiltól elvárható, a gps-is jól működik. Eddig elégedett vagyok vele.
Nem akartam horror összeget kiadni egy mobilért, ha az olcsóbb is tudja azt, ami a napi igényeimhez elegendő. -
Feri1977
senior tag
Nem azért mondtam, hogy nevessetek rajta...+köszönöm amit írtatok, csak kérdés, hogy látom sokszor fagy a telefon, meg hülyeségeket csinál, meg félek a kamerája miatt tényleg..hogy gyenge képeket fogok tudni vele csinálni, de már a képek se érdekelnek..meg a gps se..csak legyen nagyobb a telefon és gyorsabb mint a mostani.
-
Feri1977
senior tag
Úgy alakult, hogy nem találtam ár/érték arányban jobb telefont ennél. És veszek én is egy ilyet. Tudom már könyökötökön jön ki, de idáig s2 plusom volt, aminek a kamerája meg mindene szuper volt. Most ez nagyobb kijelzős meg gyorsabb, kérdésem az lenne, tényleg megéri e megvenni, most tényleg ne nevessetek, de a g2 mini és e közt vaciláltam, e mellett maradtam, szóval megvenném holnap, áldásotokat adjátok rá, hogy megbízható jó kis telefon? Köszönettel!
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Dave1984 #487 üzenetére
A google play szolgáltatások nekem is volt hogy ette az aksit, de mióta megreguláztam a Myandroid tools-al azóta egész jó, csak nem tom miért kell egy ilyen erőforrászabáló alkalmazást mindenkire ráerőltetni?! oké hogy benne vannak új térképes meg goglis apik, de azt lehetett volna a redszerbe is integrálni ne egy ilyen kémkedő genyóba ill tök felesleges annyit frissítgetni őket mert csak egyre sz@rabb lett (engedélyeit néztétek már??)
-
Dave1984
őstag
válasz
Feczeaux #486 üzenetére
nálam nemrég az erintogombok gombok kelltek önálló eletre.Nekem is csak akksi ki-be segitett.Volt hogy nekem is jobban merul!Akkuhasznalatnal a google play szolgáltatások ettek az akksit,pedug szinkronizalastol kezdve mindent letiltottam!Mire ugy voltam hogy ujra rakom a szoftot helyrejott!Nem tudom mitől.
-
Feczeaux
csendes tag
Sziasztok
Fél éve használom a Dualt. Kétszer kellett eddig facotry resetet csinálnom. Azért kellett visszaállítanom, mert a telefon nagyon gyorsan merült. Nap végére közepes használat mellett lemerült a telefon. Factory reset után kb 2 hónapig rendben volt aztán a probléma újra előjött.
Most haramdszor tapasztalom ezt. Arra gondoltam lehet érdemes lenne beadnom szervízbe, rakjanak rá inkább egy teljesen szűz rendszert, hátha akkor nem tér vissza a probléma.
Más tapasztalt ilyen problémát?
Másik gondom ami mostanában előjött a GPS-el kapcsolatos. Elkezdte dobálni a GPS jelet használat közben.A harmadik problémám, az a kijelzővel kapcsolatos. Néha úgy viselkedik mintha beakadna a kijelző és nem tudok vele mit kezdeni. Két lehetőség van, vagy "kiadad" és használható vagy újra kell indítsam, aksi kivétellel. Ilyennel találkozott már valaki? -
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66 #483 üzenetére
Igen, ebben igazad van, de ha az ember valahol van és fényképezni szeretne, ne legyen már az összes kép elmosódott, meg tompa, meg gyenge, egy 8 megapixeles kamerától többet vár az ember. Pedig nem várok csodákat, mert csak egy telefon, de idáig csak a lumia kamerája csinált szép képeket kemény 6.7 megapixelen, mint a mostani s2 plus, a többi gyenge volt, mind leteszteltem, volt rá 3 napom, kaptam jó pár telót..de lumia nem kell, utálom a windowsos telókat. Lg-re gondoltam, de el vagyok keseredve..nincs pénzem g2-re, abba jó a kamera állítólag szintén.A Gps-el az a gond, hogy pontatlan, és lassan talál műholdat, ha talál, akkor 150 méter pontatlansággal vagyok ott épp, ahol vagyok.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Feri1977 #480 üzenetére
Nekem is már több éve van okostelefonom.ACE 2,XPERIA L,most pedig az LG L90.Az a véleményem, hogy ez a hardver bőségesen elegendő a mindennapos feladatokhoz.Nincs mindenkinek szüksége azon jellemzőkre,amit egy jóval drágább modell tud.
Ahogy említettem ennél a GPS-el sincs gondom,ill. e fényképek minősége is hozza, ami ebben a kategóriában elvárható. -
Feri1977
senior tag
1. Mi köze a toknak a telefon specifikációihoz. 2. Ki beszélt itt az automatikusan előjövő fényképezőről, én a kamera gyenge fényképeiről beszéltem, hogy rossz képeket csinál. 3. Az s2 plus igaz hogy kisebb, és csak 2 magos, de sokkal jobb a gps-e, a fényképezője tökéletes képeket csinál, és van benne HDR mód, meg képstabilizátor, meg automatikus fényerő érzékelő, arcfelismerő, meg egy rakás funkció/eszköz ami tökéletesen működik vele. Sony-t nem veszek mert az szar minden tekintetben ebben az ár szegmensben, huawei kínai csoda kilőve, alcatel felejtős, lumiákat utálom, motorola..áá hagyjuk már, lg-re gondoltam, 45-60 ezer forintos árban, de inkább nem veszek semmit, marad az s2 plus.
-
Feri1977
senior tag
válasz
gabor_01 #479 üzenetére
Ja, az a te bajod, ha főleg telefonnak használod, ahhoz felesleges a 4 mag, és a nagyobb kijelző. Amúgy ahogy az s2 és s2 pusnak, az s4-nek is iszonyat jó a kamerája, szép képeket csinál, és a gps-e is jó, az lg l 90-nek meg gyenge a gps-e, e és a kamera is gyenge képeket csinál.
-
Feri1977
senior tag
válasz
gabor_01 #476 üzenetére
De most őszintén, neked mi tetszik a telefonban? Azon kívül, hogy szép, semmi nincs ami megfogja az embert, amit ráraktak eszközöket nem működnek megfelelően, gps, kamera stb. inkább vesz akkor az ember egy ugyanilyen tudású (igaz drágábban), de "márkás" telefont (Samsung), akik már letettek valamit az asztalra, és egyik komponensével nincs gond, azaz nincs kompromisszum érted.
-
Feri1977
senior tag
Na jó..azt hiszem nem veszek lg-t egyáltalán, eldöntöttem, túl sok a gond vele, és nem "kerek" semmi..azaz megveszem inkább az s4-et, a samsung akármim is volt, idáig mindenben minőségi volt, és nem volt macera, nem volt kompromisszum, amit ráraktak a telóra az mind okés volt, ha gps, ha kamera, nem kellett megalkuvónak lenni, hogy hibáival szeress egy telót. Ugyanis egy s2 plusnak nincs hibája, ami rajta van, az mind megy, hiba nélkül, és minőségi.
-
Feri1977
senior tag
+gps jelet az enyém azonnal talál utcán/összes műholdat, ez meg szenved 2 percig fele annyi műholddal..
-
Feri1977
senior tag
..ok...két dolog még, most hétvégén volt alkalmam kipróbálni a fényképezőjét, félsötétben akad felejtős, normál napfényben (barátomnak ez van kölcsön kértem fél napra), ugyanabban a pozicióban ugyanazt a helységet napfényben ugyanúgy fényképeztem, a mostani telóm, azonnal autófókuszált, és stabil szép fényképet csinált, az lg gondolkozott picit, és homályosabb/színtelenebb, "túl fényes" más fényképet csinált, gyengébbet, +minden 3. kép sikerült jóra, a mostanimmal (direkt nem írom ki, mert mondtátok ne fújjam a mostani telóm márkáját), azonnal éles kép lett. És ennek 2 oka van, van a mostanimba kép stabilizátor, meg autófókusz meg valós 8 mp kamera, az lg meg szenved. Amúgy nem rossz kis teló, de a mostanit nem cserélem le erre, erre jutottam.
-
menledge
senior tag
válasz
Feri1977 #468 üzenetére
Egy dologra kélrek: NE fújd el minden egyes kommentetben, h samsung s2 plus így és úgy.... mert rendkívül idegesítő!!
És nem csak azért mert rühellem a samsung telókat...Egy kis segítség még a két teló összehasonlításához:
G2 mini:
-elég egyszerű megszokni a képernyős gombokat/vannak alkalmazások amiben el is tűnnek
-a hátlapi gombokat szintén hamar meg lehet szokni
-kamera HDR módL90:
-teljes képernyő, oldalsó gombok
-igaz, h nem világít de 1-2 nap és tökéletesen rááll a kezed
-erőteljesebb, mélyebb és szeb színek a minihez képest
-ugyan az a kamera, csak nincs HDR mód, viszont a vakus fotók jobbak (legalábbis azon szoftververzióval amivel a g2 minit használtam, csúszott a vaku időzítés így sötét volt a kép)Mind a kettő autófókuszos, és egyikben sincs stabilizátor. Szerintem tökéletesen megfelelő képeket csinál.
Ez mind tapasztalat!"Ajaj...s2 plusba meg: 8 MP, 3264x2448 pixel, autofókusz, érintő fókusz, geo-tagging, arcfelismerés, mosolyfelismerés, képstabilizátor
Vaku: LED
Előlapi kamera: 2 MP"Ebből 3 dolog ami nincs egyikben sem: mosolyfelismerés: ez katasztrófa..., képstabilizátor: ez tényleg sajnálatos, előlapi 1,3 MP: húha.. nem tudsz 2 MP szelfit csinálni... szintén katasztrófa!
Ja és ha ennyire szeretsz fényképezni vegyél egy kis kompakt gépet, ami 1000x jobb képet csinál!
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Feri1977 #468 üzenetére
És mi lenne, ha egy g2 minit vennél, rootolnád és eltüntetnéd a szofveres gombokat, és helyettük ezt a megoldást alkalmaznád: az ígért videó az Ultimate Dinamic Navbarral
Azt írtad hogy az l90ben nincs autófókusz -van benne, viszont arról nem tudok hogy a g2 miniben képstabilizátor lenne. Viszont én a ma-s teszt alapján tök hasonlónak látom a képminőséget: L90 és G2 mini
Sajnos nincs ugyan arról kép de hasonló témájúak vannak, és szerintem mind a kettő kicsit túlzottan mossa a részleteket.Az s2 plus meg azért drága mert már valszeg nem gyártják, és anno mégis csak csúcstelónak számított. Meg kell még azt is említeni hogy az samoled is 2év körüli használatnál már kezd megsárgulni, mivel a kék subpixel még mindig nem annnyira tarós, sőt a statbar helye rendre beléjük szokott égni, de ha véletlen bekapcsolt kijelzőnél bafagy a teló és úgy marad több órára, te meg mondjuk alszol
olyan minta lesz reggelre, hogy még a szomszédból is látszani fog
. Tmobnál láttam beégett s5-öket, hát nem valami szép.
-
Feri1977
senior tag
Rengeteget gondolkoztam, hogy mire cseréljem le a samsung s2 plusom, a gond az, hogy az a teló még most is drágább mint ez a g2 mini, pedig a g2 mini sokkal gyorsabb stb. DE, pl az lg l90 kistestvérében nincs autófókusz, meg képstabilizátor stb, viszont kapunk teljes képernyőt úgy, hogy nem lógnak bele a szoftos gombok a képernyőbe, mert alul hardveres gombok vannak, meg nincs azaz idétlen hátlapi gomb a kameránál mint a g2 mini, viszont a g2 mini autófokusos, meg képstabilizátoros stb. totál nem tudom most lg l90 legyen, vagy g2 mini, mert fontos lenne, hogy mint a l90-en a látható 4.7 colba ne ugasson bele a szoftveres gomb, ne vegyen el onnan sávot! Meg a gombok oldalt legyenek, de hát nem ez van+én imádok fényképezni, és arra meg a g2 mini lenne a jobb..megőrülök, nem lehet dönteni..grrr
-
Feri1977
senior tag
..most olvasom, nincs benne képstabilizátor, azt meg így hogy? Az s2 plus kamera szoftveréba be lehet állítani, és van kamerája tudja, ebbe meg nincs? Ajaj...s2 plusba meg: 8 MP, 3264x2448 pixel, autofókusz, érintő fókusz, geo-tagging, arcfelismerés, mosolyfelismerés, képstabilizátor
Vaku: LED
Előlapi kamera: 2 MPebbe meg kevesebb előlalapi pixeles kamera van, meg semmi nincs csak autófokusz azt jónapot, hát ezért rosszabb a képek minősége.
A G2 minibe persze van képstabilizátor grrr
-
Feri1977
senior tag
válasz
enzahobi #462 üzenetére
..na ja...csak félek az lg-től..a samsung s2 plust imádom, stabil, szeretem használni, jó képeket csinál, szép a kijelzője super amoledes (lg csak ips), az lg meg lg, félek, nem lesznek olyan szép színek a kijelzőn, nem lesz olyan jó a vele csinált fotó, a gombok se világítanak..és még sorolhatnám..tudom gyorsabb de...na mind1...halgassak rád?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Feri1977 #461 üzenetére
Szerintem annyiért simán megéri (én 44ért vettem fél éve), mindenben jobb az s2nél a kamera lehet hogy rosszabb nem tudom... de annyira biztos nem lesz szar hogy ne tudd használni, ha ven rá lehetőség mielőtt megveszed lőjj pár fotót az l90nel meg az s2del ugyan arról és akkor meglátod.
-
Feri1977
senior tag
Asszonyt nagy nehezen rábeszéltem (okos telefonokat utálja, ő még maradi), egy lg l65-re, egyenlőre még ismerkedik vele de tetszik neki nagyjából...én meg ahogy írtam, a nagy testvérét venném meg, a l90-et, csak kérdés, nem fogok e csalódni az s2 plus után, mert azt nagyon imádtam..és ez ugyan gyorsabb telefon de azért..menjek megvegyem?
-
dond
csendes tag
ha már "gombok", alulról húzásra előjön egy félkör gyorsmenü benne google és quickmemo lehetőséggel, lehet ezen valahol változtatni személyre szabni?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Feri1977 #454 üzenetére
Majd delután ha hazaértem csinálok róla egy videót, mert így visszaolvasva nekem sem egyértelmű ahogy leírtam
)
Annyi a lényeg hogy a gombok csak akkor látszanak ha meg akarod nyomni őket, és csak addig amig megnyomoda g2minit nem azért nem válsztottam mert a kijelzőn vannak a gombok, hanem azért mert a hátlapon vannak a hang fe-le gombok.
-
Feri1977
senior tag
válasz
enzahobi #453 üzenetére
Ezt most totál nem értem, minek van ez az egész? Az ember pont, hogy örül, hogy nem a kijelzőn vannak a gombok, és ezáltal a teljes területet látja, nem úgy mint a g2 mininél, ha a kettő közül valaki választ telefont, az pont, hogy ezt fogja és pont azért, mert hardveres gombok vannak alul és a kijelző teljes egészében megmarad, erre csinálnak egy alkalmazást amit híresztelsz is, hogy szoft gombok legyenek mégis, és elfoglaljon helyet a kijelzőn? Mi van?
-
enzahobi
aktív tag
A Snap Camerát valszeg először én ajánlottam, de nem is az app a lényeg hanem, hogy ki lehessen kapcsolni a zajszűrést.
(#447) GEPESZ66: Több féle képpen is elő lehet csalogatni a gombokat, PL: [link1] -ezzel full gyári gombjaid lesznek és állandóan látszanak majd
De amit én használok az ez: [link2]
be lehet úgy állítani hogy a gombok maguktól eltűnjenek, és ha a képernyő aljáról húzod fel az újjad akkor jöjjenek elő, nagyon fasza sehol egy gomb picit megsuhintom alulról egyből felugrik, és amelyik gomb felet van az ujjam azt felengedéskor meg is nyomja,. -tehát ezzel csak azt akartam mondani hogy egy mozdulat előhozni a gombokat és meg is nyomni azokategy hátulütője van hogy kell hozzá egy xposed mert az lg beletett egy tök felesleges funkciót amikor is ugyan így alulról húzod az újjad és előjön KÉT GOMB-az eggyik a keresés, na emiatt először nem ment az UDN, de az LG PIE Support modul megoldotta
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
...akkor most merjek ilyen telefonra váltani..? Samsung S2 pluszom van..tavaly vettem 65-ért, most is tartja az árát, az l90 meg olcsóbb, mégis gyorsabb...érthetetlen..szóval váltsak..?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Feri1977 #444 üzenetére
Nayon hamar rááll az ember újja az érintőgombok helyére nem hiszem hogy ezt olyan nehéz lenne megszokni... a kamerája szerintem meg jó amíg van fény... ha me nincs akkor meg sz@r mint minden telóé. A g2 mininek meg hátul vannak a gombjai ami egy ilyen "kicsi" telón abszalut hülyeség, nem áll kézre, próbáltam. A kijelzőből kb 46 pixelnyi helyet elvesznek a szoftveres gombok, amiket simán be bírok kapcsolni az l90en is, ha akarok
szóval kb maradt a hdr mód a kameraappban amivel "többet tud" a mini és ennyi, ezt is kb ellensúlyozza hogy picivel nagyobb az l90 akkuja.
+ezzel valszeg csak én vagyok így, de az nfc ahhoz képest gyakran használom, egyszerűbb vele elküldeni egy egy linket ha a fogadó fél melletted van -
Feri1977
senior tag
Igen, most látom bal oldalt van, lényeg nem is ez inkább, hanem nem világítanak az érintő gombok lent, mint majdnem minden telefonnál+a kamerája ugyanaz de a szoftvere rosszabb mint a g2 mininek, és a képek is rosszabbak mindenhol olvasni, az értesítő led meg automatikus fényerő állító kutyát nem érdekli, de a kamera legyen már jó, meg világítson már a kezelő gombok lent grrrr
-
Feri1977
senior tag
1. Nfc kit érdekel, no meg a 4g, az automatikus fényerő se izgat, mert rosszul állapítja meg a mostani samsung s2 plusom is, inkább manuálisan állítom. 2. led visszajelző hiánya szintén kit érdekel, még egyik telefonomon se volt, pedig már vagy 5. okos telóm volt. Úgy is manuálisan ránézek mindíg, meg hallom ha csörög azt jó napot. AMi viszont idegesít, a gombok nem világítanak, és fordÍtott sorrendbe vannak mint a samsungon és a többi telefon családon, ez érthetetlen, miért van jobb oldalt? Megszoktam, bal oldalt és kézre is áll jobban a vissza gomb, itt meg jobb oldalt te jó ég...vagy csak vicc ez? Mert videókon bal oldalt van a vissza gomb!
-
angyall
tag
válasz
angelside77 #439 üzenetére
Az biztos... csak kár, hogy ennyiszer nincs rá szükségem... egyébként a tökéletes megoldás, tokban tartani, amiben a gombok helye ki van vágva, és így véletlenül sem nyomódik be pl. zsebben hordva...
-
Viktor_83
újonc
Sziasztok!
Nekem teljesen gyári a telóm, root-olva sincs és azt szeretném tudni, hogy hogyan kell előhozni a recovery menüt?
Tudnátok segíteni?Előre is köszi!
-
angyall
tag
Találtam egy ilyet:
"Alvó helyzetből is azonnal beléphet a kamera programba a (-) hangerő gomb hosszú lenyomásával (hátlapi és oldalsó gombok esetén is). A gyors fényképezés a Quick Window tokkal együtt is működik."
Na, ezt kéne akkor kiiktatni!
Szerk: Most beszéltem LG-vel, nem lehet kiiktatni!
Kiszedem a gombot a helyéről!
-
angyall
tag
Ezen a telefonon van hard reset?
-
Pribi
senior tag
-
angyall
tag
Az enyém három napos. Az mitől van, hogy ha bekapcsolom, és a zár feloldását követően a kamera alkalmazást indítja el? Ez az egy, ami kicsit idegesít
-
Müszi
senior tag
"A környezetemben többen le akarnak beszélni az L90-ről, mert az LG "sz@r", "gyorsan elromlik", "a samsung jobb" stb...,"
Az én környezetemben meg legfőképp Samu telók vannak és mondhatom nem épp problémamentesek. Többek közt azért is esett ki nálam első körben a márka. Ha jobban körülnézek majd minden második készülék mások kezében Samsung és a maradékon osztoznak a más gyártók és abban biztos vagyok, hogy nem azért mert olyan húde kivállóak.
Nem lehet így általánosítani. Mindnél előfordulhat gyengébb széria. Az L90 nem hinném, hogy ilyen.
-
Jimmy8
senior tag
Köszi a választ
A Mobilarenás fotókat láttam, de (bocs a cikkíróktól) nem mindig beszédesek a fotóik. Különböző helyszínek és fényviszonyok, így sokszor érdemlegesen nem összehasonlíthatók a fotók.A környezetemben többen le akarnak beszélni az L90-ről, mert az LG "sz@r", "gyorsan elromlik", "a samsung jobb" stb..., de szerintem adok neki egy esélyt
Számomra a lényeg, hogy a jelenlegi S Advance-nál ne legyen lassabb, ne csináljon rosszabb fotót- videót, az akkuja pedig tovább bírja üzemidővel.
Kár hogy nincs fényérzékelő, meg a "csak" 1 év garancia aggaszt egy kicsit... -
Müszi
senior tag
Helló!
Szerintem a kamera hardveresen egyezik. A szoftvernél van eltérés, hogy pontosan mi azt nem lehet tudni, de pl. az L90-nél nincs HDR. Olvastam korábban a fórumon, hogy egyes esetekben rosszabb képet csinálhat az L90. Szerintem egyáltalán nem tragikus, de ha tényleg fontos a fotó minősége célszerűbb egy céleszköz.
Az L90 tesztjében találsz képeket és annak a kamerája mindenben megegyezik az L90 duál kamerájával.
A mobil szoftvere egyébként gyors. Nálam nincs gond az android folytonosságával, tuti a GPS, kiváló az akkuidő jó a mikrofon, a beszéd és külső hangszóró és a névjegyzék is betölt gyorsan egyszóval nincs különösebb gond vele. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Az SGS Advance-t szeretném egy ilyenre (dual) lecserélni.
A GSMArena oldalon csak a G2 mini tesztfotói vannak fent. Az L90 (dual) kamerája megegyezik a g2 mini kamerájával, vagy rosszabb?
Céges kártya is kerülne bele sok-sok telefonálássalEnnél ugye nem kell "órákat" várni pl a névjegyzék megnyitásakor?
-
VW
aktív tag
-
hy22os
csendes tag
Kedves Felhasználók! Ezen a készüléken is van olyan gépelési lehetőség, mint a Samsung telefonokon, táblagépeken, hogy csak az ujjadat kell húznod? Talán Swipe a neve, nem tudom pontosan. Én sokat gépelek és a Samsung táblagépen ez remekül működik.
-
Imy
veterán
LG 90 Duallal szemezek.
Annyi a kérdésem, hogy üzemidőben mennyit tud a telefon, átlagos használat mellett? Napi 30-45 perc beszélgetés, ~30 perc mailek nézegetése...
Illetve az android ezen stabil, nem akadozik, nem fagy meg akár több alkalmazás futtatásakor?
-
Jamby18
senior tag
köszi
Lenne még egy kérdésem, hogy tudom beállítani a kezdőoldalon lévő email ikont, vagy is inkább a freemail fiókomat, hogy a telefonra jöjjenek a leveleim? A Gmail az jön szuperül, de a freemail-t nem tudtam megcsinálni. (kiszolgálók, portok) Előtte egy lumiám volt és outlook fiókkal jöttek a freemail-es levelek.
Előre is köszi, merre induljak el. -
Müszi
senior tag
válasz
GEPESZ66 #406 üzenetére
A pillanatnyi akkuhasználatot veszi 100%-nak és az alapján ossza el, hogy az addott alkalmazásra ebből mennyi jut. Tehát így nem lehet két készüléket összehasonlítani csak az adott készüléken futó alkalmazások energiafelvételének összehasonlítására jó ez az info.
Akkor nálad az adott pillanatba nem a képernyő vette fel a legtöbbet az akkuból. -
GEPESZ66
veterán
Szia!
Köszi!
Akkor valójában teljes mértékben attól függenek a %-ok, hogy milyen módon használod a telefont.
Pl. nekem most a képernyő használat csak 5%. Napközben csak telefonáltam, bluetoth headset használata esetén a hívás közben végig sötét a kijelző.
A névjegyzékben csak ilyen nagy betűméret van? -
GEPESZ66
veterán
Nálatok az akkuból mennyit használ az Android operációs rendszer, nálam ez 29%?
A névjegyzékben a betűméretet nem lehet kisebbre venni, hogy a hosszú nevekből többet lehessen látni? -
GEPESZ66
veterán
Én a gyári időjárás app helyett az időképet használom, mert a gyári nem volt szerintem pontos, igaz csak 1 napig figyeltem.
Mit használtok időjárás appként?
A telefont álló tokban tartom, irodában dolgozok. Fóliát nem raktam rá, remélem nem lesz vele gond.
Az Xperia L telefonom elmúlt egy éves, de azon sincs még egyetlen karc sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest