Hirdetés
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Az mitől lehet, hogy feleségem telefonja néha csak 90%-ig tölt fel.
Ha kikapcsolom, majd bekapcsolom, s így töltöm fel, akkor eléri a 100%-ot. -
pch
senior tag
Felment a cm.
Köszönöm az infókat!pch
-
pch
senior tag
válasz
GEPESZ66 #984 üzenetére
uhh.
Mert cyanogenmod-ot akartam rá. De ahhoz ki kell nyitni a bootloadert. Ahhoz aboot kell de csak V20a ra van aboot V20b-re nincs.
A gyári 6.0 meg egy fosh köze nincs az androidhoz csak a nevébe.
Egy jó telefonból egy szart csinált az lg.
Az tuti, hogy többet lg-t nem veszek..pch
-
pch
senior tag
Üdv!
Kitkat HUN kzd is jó lenne ami V20a.
De azt se találok már. Akinek van tudna adni?pch
-
pch
senior tag
Üdv!
Bootloaderhez nem találok 405 V20b aboot-ot.
Tudja valaki hol lehet letölteni?THX!
pch
-
vagolevente
csendes tag
Kipróbáltam az exfat és az ntfs formátumot is: nem működik.
Sebaj, maximum nem töltök le kártyára 4,5 GB-nál nagyobb fájlt -
GEPESZ66
veterán
válasz
vagolevente #973 üzenetére
Ilyen formátumot nem használtam,de ki kell próbálni.
-
vagolevente
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy exfat formátumra formázott micro-sd kártyát kezel-e a telefon.
Sajnos a Gooooogle nem adott releváns találatot. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdvözlet! -
reEnd
csendes tag
válasz
DrojDtroll #970 üzenetére
Nincs mit.
Ez a leírás segítségével tudtam nagy nehezen visszahozni, az ismerősöd tabletjén nyilván ez nem segít, nézz szét esetleg az XDA fórumon, hátha van valami megoldás.
-
reEnd
csendes tag
válasz
DrojDtroll #968 üzenetére
Itt megtalálod a letöltési linket a CM-hez és a gapps-hoz.
Előtte rootolnod kell a telefont (link), kinyitni a bootloadert (link) és felrakni egy recovery-t (link) és majd onnan tudod telepíteni a CM-et (ehhez angol nyelvű leírás itt).
Minden leírást figyelmesen kell követni, én a bootloader nyitásnál elrontottam, nem a gyári romhoz megfelelő fájlt töltöttem le (a fájl nevében szerepel a telefon típusa, valamint az annak megfelelő romverzió, esetemben a L90_D405n_v10b_aboot.zip-et töltöttem le, nekem pedig a v20a szoftver volt fenn) és ennek eredményeképp a telefon még arra sem reagált, ha töltőre raktam, ráment egy egész délután, mire sikerült életet lehelni belé ismét. Meg természetesen ne felejts el backupot készíteni, mielőtt nekiállnál.
-
reEnd
csendes tag
válasz
DrojDtroll #966 üzenetére
Nálam most CyanogenMod van fent 2-3 hónapja, nekem tökéletesen bevált. Korábban a gyári Lollipop-ot használtam, azzal sem volt különösebb gondom, viszont a CM - érzésre legalábbis - mintha gyorsabb lenne, ill. így megkapom a security patcheket is. Egyedül a knock code hiányzik a gyári romból.
-
DrojDtroll
veterán
Melyik főzött romot ajánljátok erre a telefonra?
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Mostanában nincs itt nagy élet. Mostantól én is váltottam. Maradok házon belül, de kicsit nagyobb méretben. G4 lett a kicsike. Mindenkinek további hibamentes használatot. A telefont egyenlőre megtartom, ha valakinek kell valamilyen rom szóljon, van egy jó pár.
Pribi
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Egy utángyártott a kijelző az mennyiben rosszabb mint az eredeti? Hamarabb tönkre megy, vagy mások a színek stb.?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
grafikus17 #962 üzenetére
Nem próbáltuk még.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
grafikus17 #958 üzenetére
Erre keresem most a megoldást, mert a lányomén lolli van és nem jelenik meg a Cardboard lehetőség a youtube-on.
-
GEPESZ66
veterán
Látom, hogy a D405N-re kijött a v20c szoftver.
Változott valami?
Igaz nekem nem ez, hanem D410 van,. Majd csak jön arra is. -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
A telefonomon 4.4.2 van ROOT-al. Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e 5.0-ra frissíteni, mert két funkciót szeretnék aktiválni,ha benne van és támogatja.
Az egyik a képernyő tükrözés wifin, tévére. Van benne ilyen menüpont?
A másik, hogy szeretném használni a youtuben a cardbaord funkciót.Mindenhol azt olvasom, hogy 4.1-től lehet használni, és a youtuben ( YouTube v10.21 Adds Cardboard Support To 360-Degree Videos For The True In-Your-Face Experience ).
Hiába frissítettem a playen , nincs benne. Ha az apk mirror oldalról szedem le akkor meg nem kompatibils hibát jelez.
Valaki megnézné a Lolliján, hogy vannak-e ezek a funkciók?Köszönöm
-
GEPESZ66
veterán
Az "Álmodozás"-t Ti bekapcsoljátok a telefonon?
Hány %-on tartjátok a fényerőt? -
CsekeD
csendes tag
Srácok, lehet csak én vagyok a nagyon béna, de sehol se látok lehetőséget a következőre.
Lehetséges az, hogy a záróképernyő háttere átlátszó, tehát a mindenkori wallpaper legyen? Muzeivel váltakozik a wallpaper, és sehogy se jövök rá, hogy hogyan tudnám azzal egyszerre változtatni a lockscreen hátterét is.
Valakinek valami ötlet? -
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Hiába adok mindig újabb esélyt a Lollinak L90 DUAL-on, hetente egyszer úgy lefagy, hogy a kijelző nem reagál semmire.
Igaz, nem bonyolult művelet a bekapcsoló gombbal való újraindítás, de azért idegesítő.
A Kitkat -al előtte nem volt gond. -
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Aki feltelepítette a lollipopot talált benne miracast menüt, amivel tükrözni lehet? -
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
A lollipop támogatja a miracastot? -
RAZERXX
aktív tag
AZ xda oldalán van több is de hogy most melyik stabil ...szívesen látnám én is a c13 softot a mobilomon!
-
pch
senior tag
Üdv!
Van erre a telóra valami jó cyanogenmod alternatíva?
pch
-
-
Jacques
csendes tag
Üdv! Egy fehér huawei p6-ot szeretnék elcserélni egy ilyen telefonra. Ha esetleg valaki váltana... Dobjon egy privit
-
törölt tag
hi!
Lollipopra tud valaki működő root-ot?
köszi
-
GEPESZ66
veterán
Itt az összefoglalóban lépésről-lépésre le van írva:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_g2_mini_testvere_a_peldakepe/hsz_1-50.htmlInnen tudod letölteni a ROM-ot IMEI alapján:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1Ha most is gyári ROM van rajta, akkor csinálj kikapcsolt állapotban egy reset-et:
http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-l90-dual-d410/Ezt követőan, ha akarod, a LG PC Suite-ban van olyan lehetőség, hogy "telepítési hibák javítása"
Tehát PC-hez csatlakoztatva letölti a teljes Lolli-t, s kikapcsolt állapotban ugyan úgy felrakja, mint a Flashtool.
Ez után célszerű ismét egy Hard reset.Reset előtt én a memóriakártyát is ki szoktam venni, s kártyaolvasóban leformázom.
Csak a rendszer újrarakása után rakom vissza a telefonba. -
totok_z
csendes tag
helló tudna valaki segíten van egy L90 dual gyári független készülékem..
kb 1 éve ven meg nem is volt vele gond de az utóbbi android sw frissítés óta gyalzat!!
iszonyat lassú, gondolkozik, akad, szaggat..visszaállítás, appok törlése, rendszerezése után ugyanaz a történet..
valaki letudná írni pár lépésben hogyan kell felnyomni rá egy jobb ROM-ot?
tudom elsőre ez nem olyan egyszerű
de sehol nem találok egy összefoglalást lépésről lépésre hogy milyen programok kellenek hozz, honnan kell letölteni mit kell csinálni.valami ilyen nagyon hasznos lenne
előre is köszönöm
-
peposz1
újonc
Sziasztok.
Nekem sem vált be sajnos a lollipop a masinán.
Nincs valakinek d405n-es készülékre kitkat-os kdzje?
Egyszerűen sehol se találni. Vagy esetleg valami ötletetek hogyan tudnám visszaállítani az eredeti szoftvert? -
GEPESZ66
veterán
DUAL-al ma úgy jártam, hogy a kezdőképernyőn balra, vagy jobbra húzva az ujjamat, akkor mindenáron a képernyőn lévő ikonokat akarta átrendezni.
Ki sem lehetett kapcsolni, csak a bekapcsológom 10 másodperces nyomvatartásával.
Lolli alatt valami hasonlót 2 hete csinált utoljára.
Akkor raktam újra Flashtoolal.
Ez a Lolli hibája gondolom.?
Bár ha két hetenként csinál ilyet, akkor elnézem neki, mert egyébként tetszik. -
GEPESZ66
veterán
A gyári naptárat használom.
Előfordul néha a következő:
Új esemény beírásakor azt választom, hogy pontosan egy megadott időpontban értesítsen a telefonom.
Viszont valahogy azt is elmenti, hogy a Google naptár is küldjön email-ban értesítést.
Nem sikerült rájönni, hogy miért történik néha ez? -
GEPESZ66
veterán
Pontosan úgy kell csinálni, ahogy a G2 mini összefoglalójában van.
Csak előtte fel kell rakni az LG ADB drivert.
http://androidxda.com/download-lg-usb-drivers
Egyszer ír csak ki olyat, hogy hogy nem tudja a szerverről letölteni a ROM-ot, de azt úgy kell hagyni, nem kell bezárni.
Másoknál is előfordult, hogy a telefonon eléri a telepítés 100%-ot, a PC-n pedig csak 60%-ot, vagy 99%-ot mutat az állapotjelző csik, de ezzel nem kell foglalkozni.
A telefon 2-ször újraindul, s azt követően lehúzható a PC-ről. -
Jamby18
senior tag
Mini fórumban láttam más is találkozott ezzel. Feltettem az LG United Mobile Drivers programot....
De sajna ugyan ez, csak retry-t lehet nyomi. És exit-el kilépni, ahol rá lehet nyomni a CSE flash-re.
Ilyenkor se szabad széthúzni? Mert akkor átdugnám máshova, aztán rányomnék a CSE flash-re.
De egyelőre inkább nem csinálok semmit. -
Jamby18
senior tag
válasz
GEPESZ66 #914 üzenetére
Nah valami nem kerek, ott járok, hogy Start és analizálja a telefont.
Elmegy 27%-ig és írja, hogy:Do you wish to cancel the LG Mobile Phone S/W Upgrade?
The phone is disconnected from PC.
Connect the USB cable and wait a moment. Press the Retry button to resume the setting analysis process.
Most mi lehet a gondja, laptopról csinálom, átdugjam más usb-re? Amúgy ha rerty-zek elmegy 60%-ig, de megint írja. Utána már retry-vel se megy tovább 60%-nál tovább.
Egyelőre várok akkor mit írtok.Jah meg direkt a gyári usb kábelével kötöttem össze, meg ha nem csatlakozna a géphez ez a download mód se jött volna be, nem? Szóval nem értem.
-
Jamby18
senior tag
válasz
GEPESZ66 #912 üzenetére
Okés, akkor a legelső magyarán a háromból
"35 HUN/HUNGARY"
Hát nekem már nagyon idegesítő, sokat használom a gps-t, utcaképet, aztán kell 10mp mire magához tér a menü és tudok hívni, mindig ki szoktam lőni amit nem használok, meg be van állítva, hogy óránkét a feladatkezelő is leállítsa amit nem használok, de így is laggol, meg a billentyűzet is állandóan vacakol, hogy elő jöjjön
Meg akkor az sd-t vegyem ki? Szinte az összes program arra van telepítve, nem lesz gond, hogy ha újra rakom a kitkat-et, aztán bele rakom az sd kártyát és a volt programok meg az sd-n vannak? -
Jamby18
senior tag
Hello, kicsit amatőr kérdés
Most akarom visszarakni a telóra a kitkat-et inkább. Flash Tool-t leszedtem, meg írtátok, hogy a g2mini fórumban részletesen le van írva minden. Annyi kérdésem van, hogy azon a linken ahol a KDZ-t lehet leszedni, ott felül írja, hogy LG G2 mini meg az országok. Ez mehet simán a telóra, nem kell kiválasztani, hogy L90 legyen felül, vagy ez teljesen mind1?
Meg melyiket érdemes kiválasztani, a "most downloaded" legelső, aztán annyi?
SD kártyát szedjem ki?
Köszi -
-
Pribi
senior tag
válasz
GEPESZ66 #906 üzenetére
Azt választottam, és marhára meglepődtem, hogy a belső memórián volt egy sygic könyvtár. A KK-re nem raktam fel. Most nem használok semmit, szervizben van a kicsike. Kijelzőcsere aktuális lett, nem érzékeli a tapicskolást és a visszagomb nem megy. Persze a gar már lejárt.
Pribi
-
Pribi
senior tag
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék majd egy telefont. A kiszemeltek az LG L90, és a Samsung Grand Prime. Az lenne a kérdésem, hogy akkor ezt a telefont csakis a Kitkat-el érdemes használni igaz?! Ez nem is volna gond neki. A lényeg, hogy lehet egy olyan telót keresek neki ami szép fényképeket készít és viszonylag gyors, stabil a rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Autós topik
- RoboCop: Rogue City teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest