- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Egy utángyártott a kijelző az mennyiben rosszabb mint az eredeti? Hamarabb tönkre megy, vagy mások a színek stb.?
-
Feri1977
senior tag
Mindegy hogy nevezed, erre a telefonra akkor fogalmazzunk így, katasztrófa az optimalizálás, borzalmasan belassult a telefonom tőle, akárhányszor újra feltettem, pedig volt factory reset meg cache wipe mindent csináltam, egyszerűen nem erre a telefonra való! Külföldi fórumok is tele vannak panaszkodással az l90-nél, hogy nagyon belassult, néha kezelhetetlen a telefonjuk, semmit nem csinál, gondolkozik lefagy két művelet közt, egy nagy szar úgy ahogy van, nem erre a telóra optimalizálták nekem 8 hogy nevezed. Visszaraktam a kitkatet, és szárnyal a telefonom 3 napja, pedig nagyon sok program van fent rajra. Soha többet lolli.
-
Feri1977
senior tag
Soha többet lolli! Csúcsgyors a teló, mint amikor megvettem! ÁÁ kész vagyok
-
Feri1977
senior tag
Na végre mindent visszaraktam, (kitket, programok, sms, háttér stm. ) beállítottam, és hasíííít a telefon, rá se ismerek! Fuck lollipop!!!
+Tobika1: Nem jön! És örülj neki+szabadulj meg te is ettől a kalap szartól amit lollinak neveznek!
-
Feri1977
senior tag
Na nyomtam factory resetet, hangerő meg bekapcs gomb történetes...és most oké és végre bejött a kitket+megvannak telószámok. Na kezdem a rengeteg beállítást meg programok felrakását amik voltak idáig. thanks
-
Feri1977
senior tag
...na baj van bootlopot csinál a telefon...megőrülök. mit tegyek? Visszatettem kdz-vel a kitkatet és bootlop van...mit csináljak??
-
Feri1977
senior tag
Kérdésem lenne. Végleg besokaltam a lollitól, totál lassú a telefonom, sokszor semmire nem reagál stb. vissza akarom tenni a kitkat-et, kérdés, ha visszateszem, a telefonszámok megmaradnak e? Köszönöm szépen!
-
Feri1977
senior tag
Ismerős lollija is totál belassította telefonját, kezdőlap nem válaszol hiba, meg fagy neki, meg laggol, sms meg többi funckió megnyomása után másodpercek mire bejön..vissza tette a kitkatet, öröm és boldogság.
-
Feri1977
senior tag
És azon kívül, hogy rohadtul belassul a készülék vele, az akkumulátort is sokkal jobban zabálja! Külföldi fórumokon is panaszkodnak végig rá, hogy ronda, csicsa, borzalmasan belassúl laggol a telefonjuk, és az aksi is jobban merül stb. mindenki rakja vissza a kitkatet! És hiába elvileg jobb a kamerája az újjal, szerintem nem de mind1, meg a gps hu most hova rohanjak 15 másodperc helyett 5 másodperc alatt talál műholdat kit értekel kb., a telefon használhatatlan a lollival!
-
Feri1977
senior tag
Megvolt mára is a hajkitépés..Tegnap utolsó utáni esélyt adva újra felraktam a lollit...feltettem azt a kemény 3 játékot, amivel játszom, meg zedge, zseblámpa, shazam stb. ami a kitkaten soha de soha nem okozott gondot. Eltelt másfél nap, és megint kezdi...kezelhetetlen lett, Kezdőlap leállt, okézzam le, vagy jelentés küldése..gondolkodott elötte fél órát, se jobbra menü se balra..beállt a telefon lelassúlt mint állat...most már végérvényesen vissza rakom a kitkatet, elég volt ebből..és rohadtul nem érdekel az a kb. 2 előnye, hogy a gps 2 másodperc alatt talál az újjal műholdat a régi meg 20 másodperc alatt, letojom!! Mert semmi más előnye nincs ennek a szarnak, csak csicsás stb. a régi meg stabil gyors volt! Rakom vissza, pápá lolli!
-
Feri1977
senior tag
...adtam még egy esély a lollinak, újra felpakoltam..3 nap se telt el, máris belassult, képernyőfeloldás lassú, menü elérés lassú, mire betölt valamit lemegy a nap, elkezdett kezelhetetlen lenni megint...rakom is vissza a kitkatet!!
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66 #793 üzenetére
Sokkal szarabb, én és a haverom is felrakta, ugyanilyen telefonja van, és kitéptük a hajunkat 3-4 hét után! Egyre jobban belassult, elfelejtette az sms beállításokat, meg el se akarta küldeni egy idő után gondolkozott fél órát mire elküldte, meg azt egész telefon egyre lassabb lett, kezelhetetlen, fagyott egy idő után összevissza, nem lehetett kikapcsolni se, hetek alatt ettől a szartól leamortizálódott a telefonunk, vissza is raktuk a lollit, és most öröm és boldogság van, gyors mint állat, végre mint régen+pont nem érdekel, hogy a gps 10 vagy 5 másodperc alatt talál jelet, kb. havonta egyszer ha használom, sokkal fontosabb a stabilitás és gyorsaság, ennyi!
-
Feri1977
senior tag
Most lett végleg elegem a lolliból! 4 hét alatt olyan szinte lelassult végleg a telefonom, és elkezdett fagyni is, kikapcsolni is alig tudtam, meg a kézbesitési jelentés stb. beállításokat elfelejti és órákig sorolhatnám, hogy kész, azonnal rakom is vissza a kitkatet, mert ez egy nagy rakás szar!!
-
Feri1977
senior tag
Utána ez jött válaszként: "Nem feltétlen használ, viszont több program párhuzamos futtatása esetén jól jöhet a plusz 2 mag. Illetve a 4*A7 további előnye, hogy azonos terhelés esetén kevesebbet fogyaszt mint mondjuk a 2*A9, mert az energiatakarékos magok képesek egymás között kedvezően elosztani a számítási feladatokat."
Én meg ezt írtam rá:"Hát ez fantörpikus és értelek..de tudod nekem oltári mind1, és sok millióan vagyunk így vele, hogy a telefonunk most 24 vagy 26 órát bír ki ez által, annál inkább fontosabb lenne az, hogy ha használom, akkor ne legyen dög lassú, és a régi telefonom 2 magja miatt ne érezzem már a régi telefonom erősebbnek, mint ezt a 4 magos, ha valamit futtatok, mert ez így nevetséges!"
-
Feri1977
senior tag
Ezt írta nekem másik fórumban valaki: "Az A9 erősebb, de sokat fogyaszt. Az A7 újabb, kicsit kisebb teljesítményű, de modernebb technológia. Ha csak 1 mag megy, sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az A9, de teljes terhelésnél viszont gyorsabb is lehet akár, mert 4 magja van."
Én meg ezt rá: "Értem, kérdés már csak az, hogy minden program bármit is futtatsz, akár gyári, akár amit felraksz rá, használ e 4 magot, mert ha nem, akkor most már értem, hogy miért volt gyorsabb a cortex duplamagos s2 plus samsungom, mint ez az lg l90!"
-
Feri1977
senior tag
Szerintem nekem akartad írni ezt, de mind1, lényeg, hogy semmi gyorsaságot nem veszek észre a samsung s2+os telómhoz képest ami 2 magos cortex a9-es procival dolgozott, ez meg 4 magos de A7-el, valaki írta az ellenkezőjét szakmai topikba, hogy az A7 újabb, és az A9 régebbi..most már kutya se érti, de engem a valós használat győz meg, nem találom gyorsabbnak egyáltalán.
-
Feri1977
senior tag
Amúgy a lassúságra visszatérve..még ugye pár napja leírtam, hogy jártam én is a frissítéssel, és azóta jobb..DE, azt vettem észre, minél több alkalmazás van rajta, annál lassabb a telefon..gondolom ez nem lolli függő, de akkor is, az előző telefonom 2 magos samsung volt, semmi különbséget nem érzek gyorsaságban az alapfunkciók indításánál, hiába 4 magos, detto mint az előző sebességben.
Update: Háháá, megtaláltam a turpisságot, a samsungomban Dual core, 1200 MHz, ARM Cortex-A9 volt, ebben meg Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, azaz az előző kétmagos de újabb proci volt, ez meg 4 magos de régebbi..nagyjából ugyanolyan akkor a kettő, pfff...ennyit a négymagos dolgokról.
-
Feri1977
senior tag
Naptár widgetet naptárból eleve nem használok, csak a naptár ikonja van kint.+köpönyeget használok, azt kész, nagyon sokáig időképet használtam, de elcseszték sajnos..köpönyeg tökéletes, gyárit soha nem használtam, szerintem..
-
Feri1977
senior tag
Ha fentebb visszaolvasol, én már átestem ezeken a dolgokon, mindent megtalálsz mit hogy tettem (pánikoltam stb.
)! Amúgy nincs semmi gond vele, az ikonokat lent bármikor bármivel le tudod cserélni, zedge programmal pl. ahol csengőhang háttérkép is van stb. simán testreszabod azt ennyi, utána teljesen jó lesz, én is anyáztam miatta napokig és totál elegem volt belőle, de testre szabtam és most jó.
-
Feri1977
senior tag
350 MB, viccelsz?
Örülj, hogy egyáltalán még működik a multitask, és nincs úgy belassulva a telefonod, hogy fényéveket kelljen várni mindenre! 500 Mega kell alaptól, hogy a telefon tudjon menni, erre aztán semmit nem fogsz tudni frissíteni! Tedd át a játékokat és ami mozgatható az sd kártyára, az alkalmazásoknál, hogy legyen helyed..!
-
Feri1977
senior tag
Aki nem akar úgy járni mint én, hogy lassú a telefonja a frissítés után, annak leírom a történetem!
Kijött a lolli, de a kitkatre nem engedte a telefonból frissíteni, mert mindíg azt írta, rootolt a telóm, már unrootoltam meg minden, de akkor se engedte. Ezek után rányomtam az lg pc suite-val a lollit, érdekes módon így ráment, utána viszont lassú volt az üzenet inditás meg a hívás indító stb. Ezek után letöltöttem a gyári és a lolli romot, lg flash toolsal rányomtam a kitkatet, de ekkor bootlop lépett fel, ezek után, csináltam egy factory resetet hangerő fel és bekapcs gomb megfelelő nyomásával, ezek után már bejött a kitket tökéletesen, na és ezek után rögtön ahogy bejött a telefon beállítás elején indító menüje, nyomtam rá a lolli cuccot, és utána lolli lett rajta, és tökéletesen működik a telefon, igaz, 1 óráig tartott mire mindent rátettem, és beállítgattam a telóm, de most az üzenetek és más is gyorsabb lett, minden oké!
-
Feri1977
senior tag
Na már megoldottam factory resettel..most épp azon küszködöm, hogy lollira frissítsem megint, remélem nem lesz lassúlás most már majd.
-
Feri1977
senior tag
Segitsetek kérlek!! Vissza akartam tenni a kitkatet, és mindenzt flash tollal csináltam, és most egyfolytában újraindul a telefon a logónál, logó és újra, úristen, most mit csináljak??!!!! HELP!!!
-
Feri1977
senior tag
válasz
gabor_01 #728 üzenetére
Nincs köze az energiatakarékosságnak ehhez, vagy mire érted ezt, ugyanis ha be is kapcsolod, akkor se azt csinálja amit kéne, hogy a proci 4-ből mondjuk 2 magot használjon vagy levinné a frekit, hanem csak amire beállítottad hogy a fényerő menjen le, leveszi stb. ez már kitkatnál is volt, a lényeg nem ez+gondolkodik, idegesítően lassú, amikor az sms-re rányomok, meg a hívásra, lassan jön be nagyon!
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom olvastátok e fentebb okfejtésemet a lilliról, hogy amióta fent van ez és ez van..mert senki nem írt rá, pedig nagyon aktuális a téma!
+Kérdés: Nem lehet az, hogy mivel csak 1 gb ram van a telefonon, azért jön be a lollipop óta minden lassabban? Üzenetekre fényévet kell várni, híváslistára is meg minden gyári lassabb sokkal! Mert a Lolli zabálja a ramot??
-
Feri1977
senior tag
Visszateszem 4.4.2-őt, hidd el, semmi értelmes újjítás nincs benne, csak csicsa, új design, semmi pozitív nincs, több más fórumon is olvastam, a telefonjuk lassabb azóta, a design nem tetszik senkinek, plusszt nem adott a lolli semmihez, csak negatívot, a home gombra volt a multitask, most a jobb oldani menü gombra tették át az érintősre és ráadásul ronda amikor mutatja a taskokat, a régi barátságosabb volt, egy rakás negatív fejlesztés van, sms írásnál is a visszaszámláló az sms mellett van alig látható, idáig jobb oldalt volt láthatóan, és még rengeteg ilyen baromság...a kit kat a legjobb idáig.
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Nem volt, mivel root gyanús volt unroot után is, igy a telefon szoftjából nem tudtam frissiteni igy, ezért kdzvel akartam megoldani, de egy harmadikra esett a választásom, a pc suite-val frissítettem lollira, így engedte, nem volt factory..azt hogy, és miért kell..és most csináljak olyat vagy mi :-/
-
Feri1977
senior tag
+Lassabban indul el minden, akár a hívás akár a névjegyzék akár az üzenetek akár a beállítások, bármit indítasz, lassabban jön be minden! Egy kalap ... lett az egész, teszem is vissza a 4.4.2-őt!
-
Feri1977
senior tag
Most őszintén, nektek bejön? Egy rakás idióta fejlesztést csináltak rajta, átment rajzfilm kinézetbe az egész, és mindent amit lehetett módosítottak. Találtatok valami értelmes fejlesztést rajta, a csicsán kívül?
-
Feri1977
senior tag
Letöltöttem egy gravityboxot ami a lollit is tudja kezelni, kemény 770 kb, de fogalmam sincs mi ez és hogy kell használni, nem igaz, nincs egy program, amivel testre tudom szabni a sok idióta átgondolatlan megoldásukat? Egyáltalán van előnye a lolli 5-nek? Valami értelmes?? Mondjuk akku üzemidő növelése, kamera javulás vagy bármi?? (tudom a gps jobb)
-
Feri1977
senior tag
Továbbmegyek (előzmények fentebb), az sms írást is minek kellett átalakítani? Idáig nagy dobozba írhattál, most vékony kis egy sorosba kezdesz, és a számláló se jobb oldalt van nagybetűkkel láthatóan, hanem az írásod után kis halvány számmal pffffffffffffffffff. A másik az értesítő sáv fent, ha lehúzod, lóg a levegőben, nincs alja ugyanis, amit alul megfognál és feltolod mint a réginél, így képlékeny az egész, feltolod ugye akárhol a képernyőn középen vagy alul, de csak úgy lóg a levegőbe az egész fenti sáv...az óra kisebb lett a záróképernyőn, miért? Ha lehalkítod fent a telefont, állandóan kiír egy szöveget, hogy mostantól csend van vagy mittudom én röhej minek, akkor még tudnám reggelig sorolni, hogy miért kellett egy rakás dolgot elcseszni rajta totál feleslegesen, egyáltalán van valami a lolliba, aminek van értelme a gps javuláson kívül?!
A tárcsázás menüben atomlepusztult design, tiszta rajzfilm az egész pfff -
Feri1977
senior tag
+még valami, szépen al..ták azt, hogy a home gombot ha megnyomtad, az volt idáig a tasking gomb, most a jobb oldali menü gomb az, és atomcsúnya ráadásul amikor feljönnek a taskok, idáig jól nézett ki..grrr
-
Feri1977
senior tag
-gps javult
-kamerát mondják jobb, de ugyanolyan szerintem is.
-belső tárhelyet fogalmam sincs miért nem ír ki az alkalmazásoknál lent, ez alap lenne, mert innen tudtuk mennyi van még hátra a belső helyből, nehogy már kint egy menüben külön a tárhelyeknél nézzem meg mennyi a belső ramom még, nevetséges..
-a legnagyobb bug viszont a következő:Az alkalmazásaidnál ha mondjuk van egy ikon, játék vagy bármi amit feltelepítettél, ha törölni akarod és kidobni fent a kukába, kidobod, de ugyanúgy az ikon ott marad a telefonban! WTF?! Tehát nem kint a képernyőn, hanem az alkalmazásokban, ahol minden van, és nem engedik kitörölni, ott marad az ikonja, érthetetlen!
-Üzemidőben még nincs tapasztalat, majd meglátjuk.
-A csiriviri ikonokat lecseréltem, mert borzalmasak voltak.-És ha már lolli, csesszék már meg, hogy csesztek kijavítani vagy megoldani azt a "hibát", hogy lehessen másolni wifin airdroiddal mondjuk file-t a telefonra! Mert még mindíg nem engedi, az idióta védelem miatt!! Azaz marad a kábeles szarakodás még mindíg...grrrrrr
-Rootolás után az összes gyári baromságot leszedtem, ennyi -
Feri1977
senior tag
Megvan, segítség nektek tőlem: Lolli root itt
http://zidroid.com/one-click-root-lg-g3-g2-l90-f60-tribute-on-lollipop-kitkat/
-
Feri1977
senior tag
+Azon kívül, hogy feltett megint egy rakás gyári hülyeséget, egyenlőre nem tudok minek örülni! Rootolni szeretném, jártas valaki ebben? Lolli root, a régit tudom, hogy kell, ezt hogy lehet, van már root rá?
-
Feri1977
senior tag
Na fent van a Lolli, kérdés: a kamera szerintetek jobb lett? +Az üzemidő?
+Gyerekek ez mi ez az orbitális hiba, hogy az alkalmazásoknál nem írja lent mennyi a belső memória, mennyi a szabad hely és a foglalt, ez mi, kiszedték???
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Pribi kolléga itt nagyon sokat segített nekem privátban a root és lollival kapcsolatosan, köszönöm neki még egyszer! Egy olyan utolsó kérdésem lenne csak már, hogy a kdz updatert valaki használta e már, ha úgy frissítem a telót lollira, mit kell ott állítanom azon kívül, hogy beadom neki a v20 cuccot, kell valamit állítanom ott? vagy updatelhetem azt ennyi.
-
Feri1977
senior tag
..hát azt megköszönném, nagyon..! Lényeg, rootoltam a 405-ös l90-enem, és hiába szedtem a superusert le azaz benne unrootoltam a készüléket és eltünt a superuser alkalmazás is egyúttal, frissítésnél állandóan azzal jön a lolli, hogy root gyanús a készülék..és ajánlották, hogy kdz meg programmal visszatudom tenni gyáriba, és utána frissíthetem a lollira, ha van kis időd, megköszönném, ha leírnád, hogy kéne megcsinálnom ezt, és ha letudnám tölteni tőled azt, amit mondtál, köszönöm előre is!
-
Feri1977
senior tag
van az xda-n egy oldal, ahol leírják, hogy root után hogy kell a 405-öt helyrerázni gyárira, kdz meg a többit, de csak 410-hez van ott cucc, de találtam más oldalon 405-höz kdz cuccot, elvileg azzal visszalehet tenni gyárira, és aztán 5-re flash, ugye?
http://forum.xda-developers.com/chef-central/android/official-lg-l90-lolipop-update-t3054352
-
Feri1977
senior tag
A super su-t unrootoltam, de még mindig nem megy fel a frissítés, azt irja, root gyanús a telefon...nem tudom frissíteni, help! :-((
-
Feri1977
senior tag
Na jó, értelmes választ szeretnék, segítsetek kérlek! Mégis megpróbálom azt a lollipop borzalmat, mert állítólag a kamera javult benne, mg az üzemidő, csak emiatt lenyelem a ronda kinézetet, kérdésem az, hogy rootolt a telefonom, és nem engedi rátenni, ha gyáriba visszaállítom a telefont, akkor már nem lsz rootolt ugye? És akkor frissíthetem ugye?
-
Feri1977
senior tag
+most néztem videókat a lollipopról, te jó ég mennyire ronda, úristen, borzalom, fel nem teszem inkább mégse!
-
Feri1977
senior tag
Kérdésem lenne felétek. Nem engedi frissíteni a lollipopra, mert rootolva van a teló. Van olyan program, amivel a rootot meg tudom szüntetni? És ha utána frissítem, van már lollipopra rootolás, hogy hogy kell? Írjatok kérlek, köszönöm.
-
Feri1977
senior tag
Frissíteném..erre az elején fekete ablak és err valami hibával elszáll, és utána kiírja, az eszköz rootolás gyanús és nem áll így frissítés rendelkezésre..anyád!
-
Feri1977
senior tag
Kérdés még mindíg az, töröl e valamit a felrakott alkalmazásaimból, játékok, programok stb. ha frissítem a telót!
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdésem lenne, egyik lányismerősömnek lg l65 van, tudom már írtam erről és a problémáról, és van topikja, de ott csesznek írni választ, nem értenek hozzá ennyire, így muszáj leírnom újra, mert nem akarom hogy eladja! Az első baja volt, hogy nem lehet felvenni normálisan a telefont, mert el kell húzni ugye a hívás fogadót, és sokszor nem sikerül neki, próbáltam minden beállítást megnézni, mert nagyon sok telón be lehet állítani hogy home gomb fogadja mondjuk stb. de itt bezzeg nincs ilyen, a fenébe, bezzeg az l70-en már van, grrr. na ettől kb. elég ideges szokott lenni, és néha odavágja az ágyhoz stb. a telefont, mert elege ven, ami érthető is, erre a problémára még call programok se jók, kipróbáltam párat, egyik se tudja normálisan kezelni a fogadást mondjuk home gombon vagy bármi, de ez a kisebbik gond. Nokiája volt idáig, ami bírta 7 napig, tudjuk az okosteló csak 1-2 napig, DE az lg-be viszonylag erős aksit is építettek ráadásul, és még így is lemerül neki, pedig csak 2 játék van fent, meg viber, és 1 nap alatt lemerül, és most is épp neteztünk mert valahol volt, és vibereztünk, és merül merül, elkezdett káromkodni neten velem, hogy eladja a ..ba a telefont elege van, már megint 10 %-on van, és használhatatlan most is mindjárt lemerül...na mondom ebből nekem is elegem van, azaz kérdés, mit tudok csinálni, ki akarom rootolni a telót, hogy leszedjem a sok gyári baromságot ami gondolom háttérbe dolgozik, és jobb legyen az üzemidő, és itt jön a kérdés, a purpledrake rootolás jó e ehhez az l65-höz, hogy rákötöm gépre a telót, és elindítom azt a programot fekete dos ablak jön elő ugye és csinálja...mert ki akarom rootolni! Írjatok kérlek, mert tisztára kivan a csaj, köszönöm!!!!
-
Feri1977
senior tag
Amúgy D405-öm van, ami nem dualos, és mindenhol írják, hogy van benne nfc, még se találom benne sehol!
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66 #578 üzenetére
Nem dualom van, de kösz.+semmi gondom a fényérzékelők és értesítő led hiányával stb. (az engem se érdekel, hogy hiányzik, nem zavar), én arról írok, hogy amikor videózol, a képernyőn van egy pillanat kép mentő ikon az l65 szoftverébe, az l90-ember meg nincs. pfff röhej. Köszönöm azért!
+gabor_01 Kösziönöm neked is!
-
Feri1977
senior tag
+Ez miért logikus, hogy egy l65-ben benne van az nfc, sőt, a kamera videó felvevő részében pillanat képet is lehet csinálni a videóban, itt az l90-ben meg se nfc se pillanatkép ikon a videó felvevésnél, vannak érdekes dolgok...
-
Feri1977
senior tag
Na gondban vagyok. Gondoltam kipróbálom az NFC funkciót, mindenhol írják van benne, ismerősömnek a kistestvére az l65 van, na ott egyből fent be lehetett az értesítő sávban az NFC-t kapcsolni, itt meg az istenért se találom..? WTF..? Szerettük volna kipróbálni milyen a file küldés így, de nem tudom az l90-embe az NFC funkciót megtalálni, ez most vicc..?
-
Feri1977
senior tag
Egy mezei kérdésem lenne. Volt ugye az s2 plus telefonom, abból maradt egy gyári, meg vettem egy pót töltőt is hozzá, most van ez, mivel mindkettő ugyanaz a micro usb, így simán rámegy, és tölti is simán a samsung s2 plus és a csak úgy mobil boltba vett másik töltő is. Kérdés jó e tényleg hozzá, nem e tesz benne kárt. Mert amikor vettem gsm boltba a samsunhoz is csak úgy mint pót töltő, simán csak levett az ember is egyet a polchoz, nem is érdekelte, hogy s2 plushoz kell, pedig szakboltba volt ez, és mondta, mind1, mert micro usb azt jó napot kb. Tehát mondom, a sima gyári samsung töltő is tölti a mostani lg l90-enem, meg a pót töltő is, nem árt neki ezek szerint tényleg? Köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
..hát nem tudom..most 2 komoly cikket is olvastam erről, és a 3g sokkal jobban zabálja az aksit..viszont szerintem itt arról van szó, hogy a készülék le fel vált 2g/3g között és ez zabál, mert Budapesten sincs mindenhol tökéletes lefedettség, és ezért búghat vagy szakadhat egyes helyeken amikor valakit hívok, mondjuk 18. ker. ...
-
Feri1977
senior tag
Dave: Én úgy tudom, 3g-n többet fogyaszt sokkal...+GEPESZ66 jó, kipróbálom most már tényleg+értelek... Köszönöm! + Nektek az aksi hogy bírja, fentebb írtam nekem elég sokáig.
-
Feri1977
senior tag
.ha viszont csak 3g-t használok, akkor hamarabb merül a telefon úgy tudom, vagy ha nem talál 3g-t akkor megette a fene, mert épp elérhetetlen vagyok én vagy a másik
Azaz mennyire van kiépítve a 3g az országban, úgy tudom azért nagyjából okés a helyzet.
gabor_01: A hang szaggatása tényleg idegesítő...búg, meg néha szaggat, amit előző telóim nem csináltak soha..fentebb istenítettem a telefont nagyon, most is imádom, de pont amire kitalálták a telefont, hogy telefonálj vele, arra nem tökéletes XD
Szóval lehet antenna is közrejátszik, értem..
-
Feri1977
senior tag
Egyedül a telefonálás minőségével van gondom, még mindíg egyszer halkabb hangosabb a másik beszéde, vagy szaggat néha stb. meg a fejem jobban fáj mint az előző telefontól 20 perc beszélgetés után mondjuk.
-
Feri1977
senior tag
Hahó, van itt valaki srácok? Írtam pár sort...
-
Feri1977
senior tag
Nálatok az aksi meddíg bírja, mert hihetetlen, hogy tegnap reggel fél 6 óta, még bírja, pedig játszottam rajta, meg zenét hallgattam 2 órán át, meg neteztem is rajta, és most van 45 százalékon ma 10 órakor, ez hihetetlen...idáig akárhány okostelóm volt, ha ennyit nyomogattam mint tegnap reggel óta, már estére 5 százalékon volt és lemerült...nektek?
-
Feri1977
senior tag
"kuelzo" kijelző, 4.17 colos helyett 4.7
Lényeg, hogy nagyon jó a teló, imádom!
-
Feri1977
senior tag
válasz
enzahobi #534 üzenetére
köszönöm..köszönöm...rendben...+nytoma: Ez így van, ahogy enzahobi írja! Én is rengeteget sőőt..vaciláltam melyiket vegyem, huawei jól néz ki de gyötrelmes kamerája és aksija..sony telefonok kijelzője siralmas ebben az árban meg a hangerő is korlátozva van..samsung az méregdrága ehhez képest amit ez az l90 nyújt, a többi kínai gyártó meg kutyát nem érdekli, az lg l90 nagyon rendben van, szerintem a képek is jók, meg a videók is, a kujelző is, a aksi is, minden. Oké, nincs automatikus fényerő érzékelő, meg értesítő led, meg képstabilizátor, de ki az istent érdekel most komolyan ez a sok hülyeség, elötte s2 plusom volt, ott se volt értesítő led, viszont volt képstabi, meg fényerő érzékelő amit soha az életben nem használtam inkább manuálisan a jó, és még sorolhatnám, nekem is kellett egy nagyobb 4.17 colos 4 magos teló, és még ips-es is a kijelzője..szóval nagyon rendben van ennyi pénzért a teló!
-
Feri1977
senior tag
Nagy nehezen rájöttem a megoldásra, a pc suite frissítési hibaelhárítós újrafrissítéses menüjében újratettem a firmware-t, most minden gyári és megy a telefon is...cserébe fél nap, mire mindent újra rárakok/beállítok :-/
-
Feri1977
senior tag
csináltam gyári visszaállítást is nagyon nehezen bejött valahogy a gyári visszaállítás, de a telefon kijelzőjén egyszer felvillan a háttér egyszer eltünik se ikonok se semmi, nem segített a gyári, mit tegyek??? Itt nincs olyan hogy cache wipe meg ilyenek, mint más telókon, az a másik fajta home gomb meg hangerő indiítás, csak hard reset van? Mit tegyek?? Hogy tudom gyárivá tenni újra? Romot kell felraknom gyári vagy mit kell tennem? Írjátok le kérlek help!!! :-(((
-
Feri1977
senior tag
Segítsetek kérlek a sírógörcs kerülget, visszaállítottam gyáriba a telefont, a bekapcsoló meg a hangerő gombbal, és újra állítottam a készüléket amiket kért nyelvet stb. de a képernyő ugyanúgy elmegy, meg vibrál nem marad úgy a kép eltünik visszajön, hogy lehet teljesen gyárira visszaállítani, vagy romot rárakni újra vagy mit tegyek? :-(((((((((((((((((((((
-
Feri1977
senior tag
Baj van gyerekek help!!! Rootoltam a telefont a purple drake módszerrel, usb debuggin mode, meg minden, aztán super user mode, aztán minden oké volt, feltettem a titanium backup prot, eltávolítottam zene alkalmazást meg sok gyári dolgot, erre a telefon azóta akad, meg a képernyő egyszer bejön egyszer nem, a háttér villog stb, hogy tudom gyáriba vissza állítani a telefont? :-/
-
Feri1977
senior tag
Baj van gyerekek help!!! Rootoltam a telefont a purple drake módszerrel, usb debuggin mode, meg minden, aztán super user mode, aztán minden oké volt, feltettem a titanium backup prot, eltávolítottam zene alkalmazást meg sok gyári dolgot, erre a telefon azóta akad, meg a képernyő egyszer bejön egyszer nem, a háttér villog stb, hogy tudom gyáriba vissza állítani a telefont? :-/
-
Feri1977
senior tag
towelroot kell neki?
-
Feri1977
senior tag
válasz
gabor_01 #521 üzenetére
Én értelek, de hát b..ák meg komolyan, most nem tudok rátenni a telefonomra zenét, mert ez a gyökér rohadt 4.4.2 ilyen szemét? Ennek mi értelme volt, hogy ezt a funkciót belerakják? MI van savanyú nekik a szőlő, hogy egy telefonban kevés a tárhely, és csak oda pakoljon akkor is az illető? Rohadjanak már meg!
-
-
Feri1977
senior tag
Feltettem file explorert, az meg azt írja, nem tud rá írni olvasni, rootolni kell a telót!! WTF!!!!!!! A 4.2.2.-őn simán tudtam zenét másolni rá, most mivan??? Nem tudok zenét másolni a rohadt sd kártyára addíg, amíg nem rootolom? Felrobbanok!!!! Nem akarom rootolni!! Mert elvész a garancia és nem is tudom hogy kell, megőrülök!
-
Feri1977
senior tag
Épp felrobbanni készülök! Van egy 4 gigás micro sd, arra szeretnék wifin keresztül airdroid-al másolni zenéket, idáig az előző s2 plus és bármelyik telefonomon ez simán működött, itt meg az airdroid webes felületű programján megkeresve az external storage-t, másolnék arra a nyomorult micro sd-re zenét, erre ezt a szart írja ki: "operattion failed. no write permission to sd card" Ez mi???? Se törölni nem enged ott, se könyvtárat létrehozni, se másolni rá! WTF
-
Feri1977
senior tag
válasz
enzahobi #511 üzenetére
Enyém se dual mégis valahogy picit az alsóbb részére kell kattintani a vissza ikonnak.., +köszönöm a részletes leírást, mindjárt megcsinálom ezeket, köszönöm szépen! Amúgy a "doboz" hangra visszatérve, fura amikor a másikkal beszélek, mintha studioban lennék, meg ilyen mellékzörejek vannak továbbra is, búg, meg fura mellék alaphangok..samsungon nem voltak ilyenek..
-
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66 #505 üzenetére
Tudom nem tőlem kérdezted, de én se találtam amúgy normális témát, így mondom, töltsd le a zedge.net-et, ott iszonyat rengeteg sok háttérkép van, meg csengőhang stb. max. az ikonok lecserélése a macerás. +kezdem imádni a telefont :-) +Köszönöm a sok segítséget amit írtál napokig!
-
Feri1977
senior tag
A zedge-netről szedtem már le más hátteret, még az ikonokat kell csak kicserélni és okés. A kamerát írtam, hogy nem félsötétben csináltam a képeket, hanem félsötétben akadt ami elött elhúztam a telefont, mintha a procija lassú lenne vagy nem tudom, vagy az érzékelője, a samsungnál folyamatos volt félsötétben is az érzékelése a kijelzőn, a képetet természetesen napközben csináltam mondjuk úgy, elmegy határeset.
A dobozhang nem dogozhang amúgy, csak néha búg telefonálás közben, nem rossz a hang félre értés ne essék, csak néha búg mintha a térerő szórakozna..akkor 2g/3g lesz a ludas nem tudom lehet...
Amúgy elindítottam rajta játékot, hát ahhoz képest, hogy ez 4 magos, az előző is ugyanilyen gyorsan töltötte be, meg nem látom, hogy gyorsabb lenne, ha megnyomom a home gombot hosszan, ugyanannyit vár az összes alkalmazás kirakására mint az előző telóm, a játékból is ugyanannyi idő alatt lép ki home gomb megnyomása után mint az előző kétmagos samsung, gyorsulást hol lehet végre észrevenni? Mert töltésnél nem gyorsabb sehol, meg a munkafolyamatoknál :-) Mindenesetre köszönöm nektek a sok türelmet, és nem akartam senkit idegesíteni az elmúlt napokban, ha van valami írok, most már én is l90 tulaj vagyok, üdv. köztetek!
-
Feri1977
senior tag
Na megvettem a telót, észrevételek:
-A kamera félsötétben akad, mint egy lassú procis gép, samsung s2 félsötétben se akadt ahogy húztam el a tárgy elött, vagy valami elött, de ez legyen a legkevesebb. A képek világosban tűrhetőek, mondjuk úgy, elfogadható nagyjából.
-A telefonon lévő csiriviri színes cucc nem jön be, lányoknak való, úgyhogy valahogy majd le kell cserélnem ezt is, zedge-netről szedek le hátteret vagy bármit.
-Ami viszont zavaró, telefonáltam egy lánynak, és dobozhang volt, meg búgott néha, meg olyan fura volt a hangja, néha elment a térerő azért búgott vagy nem tudom, samsung ilyet nem csinált soha.
-megszoktam jobb oldalt van a vissza gomb, nekem úgy logikus volt, itt bal oldalt van, de majd megszokom
-Egyenlőre ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- Politika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest