- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
Feri1977 #797 üzenetére
Sajnálom, hogy neked ennyi bajod van vele.
Én most kíváncsiságképpen lementettem a Nova beállításaimat és leszedtem. A gyári launcher-el nyomom pár napig, kíváncsi vagyok, hogy tapasztalok e lassulást?!
Azt most látom, hogy kevesebb a szabad memóriám a gyárival. Novával nekem 300 MB és a fölött volt, most 300 MB de inkább alatta. Sokszor csak 200-220 MB. Lehet, hogy ennek köze lenne hozzá??
Meglátom majd, és ha lassulna megy vissza a Nova. Amúgy tetszik a gyári is, nincs vele bajom. -
Feri1977
senior tag
...adtam még egy esély a lollinak, újra felpakoltam..3 nap se telt el, máris belassult, képernyőfeloldás lassú, menü elérés lassú, mire betölt valamit lemegy a nap, elkezdett kezelhetetlen lenni megint...rakom is vissza a kitkatet!!
-
enzahobi
aktív tag
Az zárképernyős widgetnél lapozz jobbra balra a zárképrnyő széléről és akkor már szerkezhető kéne legyen. Lollit személy szerint nem ajánlom. Anyumnak intéztem apróról egy d410-et, előző tulaj frissítette is lollira, nyomkodtam is eleget, de visszakerült a kitkat, egyszerűen annyira idegen a lolli felülete, túl csicsás, hajlamos belassulni, mintha akkuidőben is alulmaradna picit. Mindezek ellenére ha valaki nem "superuser", annak még bőbön megfelelő. Anyumnak is ez az első androidos telója, úgy hogy neki tök mind1 milyen rom csak működjön. Végülis azért került vissza a kitkat mert a hívásfelvétel nem működött azzal az appal amivel nekem igen (persze itkat alatt) és nem találtam alternatívát.
-
nyesix
senior tag
Sziasztok,
Hogy tudom eltüntetni a zárolási képernyőn lévő analóg órát? Ha feloldom a teleont, akkor a lenti tetszőlegesen beállított 4 ikonon túl a képernyő tetején van egy analóg óra, amit nem tudok leszedni.Olyan mint egy widget. A kezdőképernyőkről el tudom távolítani, a nem tetsző widgeteket, de innen nem...
LG L90 Android 4.4.2. 3.4.0+ kernel, sw verzioV10d-EUR-XX.Más:írta, hogy megjelent V20 as szoftver. Érdemes telepíteni?
Köszi
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66 #793 üzenetére
Sokkal szarabb, én és a haverom is felrakta, ugyanilyen telefonja van, és kitéptük a hajunkat 3-4 hét után! Egyre jobban belassult, elfelejtette az sms beállításokat, meg el se akarta küldeni egy idő után gondolkozott fél órát mire elküldte, meg azt egész telefon egyre lassabb lett, kezelhetetlen, fagyott egy idő után összevissza, nem lehetett kikapcsolni se, hetek alatt ettől a szartól leamortizálódott a telefonunk, vissza is raktuk a lollit, és most öröm és boldogság van, gyors mint állat, végre mint régen+pont nem érdekel, hogy a gps 10 vagy 5 másodperc alatt talál jelet, kb. havonta egyszer ha használom, sokkal fontosabb a stabilitás és gyorsaság, ennyi!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
enzahobi #792 üzenetére
Ahogy korábban írtam,mióta függetlenre kijött a Lolli,azóta van fenn.Nem érzem lassúbbnak a Kitkat-nál.PC Suite-val frissítettem,előtte-utánna is volt gyári visszaállítás.
Erről a memória probrémáról én is hallottam,bár 350 MB szabad RAM-on mindig van.
Ha tényleg komoly probléma ez a memória bug,akkor elvárható lenne,hogy javítsák,még az 5.0.2-es Lolli-nál is. -
eurolac
senior tag
válasz
Dotyi100 #788 üzenetére
Mielőtt visszarakatnad a KitKat-ot erdemes lenne csinalnod egy gyari visszaállítást. Utana próbáld meg a Nova launchert. Ha ekkor sem vagy vele megelégedve rakasd vissza szakemberrel v aki ért hozzá KitKat-ot. Én sem értem miert van az h az egyik embernek jó, a masiknak ratyi a Lolli frissítés után.?!
-
-
Dotyi100
újonc
Sziasztok ! Én is mint sokan màsok àtállítottam 5.0-ra az androidot...és meg is bántam.
Semmien mértékbe nem értek az ilyesmihez,ezért kérnék meg valakit,hogy magyaràzza el nekem,hogy-hogy lehet vissza állítani Kit.Kat-re. Előre is köszönöm -
Feri1977
senior tag
Most lett végleg elegem a lolliból! 4 hét alatt olyan szinte lelassult végleg a telefonom, és elkezdett fagyni is, kikapcsolni is alig tudtam, meg a kézbesitési jelentés stb. beállításokat elfelejti és órákig sorolhatnám, hogy kész, azonnal rakom is vissza a kitkatet, mert ez egy nagy rakás szar!!
-
dejvid8
őstag
Root nélkül vissza lehet tenni a Kit Kat-et a telefonra?
Vissza akarnám rakni a 4.4-et, ez az 5.0 borzalmas...
Mi a legegyszerűbb módja? -
GEPESZ66
veterán
A gyári launchert használjátok,vagy a Nova-t?Nova esetében a duppla kattintásos feloldáshoz kell a Lock screen.Gondolom akkor ezt is használjátok?Nova esetében a böngészőből kilépve állítólag nem töltődik újra a launcher,mint a gyárinál.
-
gabor_01
senior tag
Előre mondom, nem tudom a megoldást.
De. Elég specifikus a dolog. Nem írtad, milyen navi programot használsz, milyen lejátszót. Ezektől sok minden függhet. Nem beszélve az Android verzióról. Nálam a Loli frissítés után törölni kellett a párosítást is a kihangosítón, mert megszakadt a kapcsolat rendszeresen a telefonnal. Újrapárosítás után jó lett.( Én használom kihangosítóval rendszeresen, de csak telefonálásra. Zenének ott a célkészülék az autóban. Navigálásra meg szintén külön célkészülék szolgál. A telefon az telefon számomra
)
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja ezt a telefont bluetooth-os kihangosítóval kocsiban? Konkrétan az lenne a kérdés, hogy ha zenét hallgatsz a telefonról, és megy a navigáció, akkor hallani lehet e a navigáció "hangját"? Mert nálam, nagyon halk, és ha felhangosítom, akkor max. 1 bemondás még jó, de utána megint halk. Ki szeretném deríteni, hogy ez az én telefonom hibája, vagy valami más. Mondjuk az asszony Samsung-jával tökéletes a dolog, tehát valószínű a telefon hiba. Csak azt nem tudom, hogy mind ilyen e?
777, Bözsi néni:
3,8 gb a belső szabad tárhely.Köszi: Pribi
-
Bözsi néni
csendes tag
Tárhelyből mennyi használható fel?
-
atosan
veterán
válasz
GEPESZ66 #775 üzenetére
Parancsolj, mindegy milyen tipus, mindegyikre alkalmazható.
-
Tobika1
senior tag
ha valaki csinált downgrade-et lolliról 4.4.2-re az írja már le pls hogy honnan szedte le a rom-ot!
Előre is köszönöm! -
RAZERXX
aktív tag
Ha frissíteni akarom lolira mivel érdemes kdz vagy az lg mobil support toolal ?
-
RAZERXX
aktív tag
az l90 megy a gear fitel
-
RAZERXX
aktív tag
szép estét !
képes az l90 egyesere 2 Bluetooth készüléket kezelni egyszerre ! pl egy headsetett megy egy okos karkötőt ? -
Feri1977
senior tag
Utána ez jött válaszként: "Nem feltétlen használ, viszont több program párhuzamos futtatása esetén jól jöhet a plusz 2 mag. Illetve a 4*A7 további előnye, hogy azonos terhelés esetén kevesebbet fogyaszt mint mondjuk a 2*A9, mert az energiatakarékos magok képesek egymás között kedvezően elosztani a számítási feladatokat."
Én meg ezt írtam rá:"Hát ez fantörpikus és értelek..de tudod nekem oltári mind1, és sok millióan vagyunk így vele, hogy a telefonunk most 24 vagy 26 órát bír ki ez által, annál inkább fontosabb lenne az, hogy ha használom, akkor ne legyen dög lassú, és a régi telefonom 2 magja miatt ne érezzem már a régi telefonom erősebbnek, mint ezt a 4 magos, ha valamit futtatok, mert ez így nevetséges!"
-
Feri1977
senior tag
Ezt írta nekem másik fórumban valaki: "Az A9 erősebb, de sokat fogyaszt. Az A7 újabb, kicsit kisebb teljesítményű, de modernebb technológia. Ha csak 1 mag megy, sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az A9, de teljes terhelésnél viszont gyorsabb is lehet akár, mert 4 magja van."
Én meg ezt rá: "Értem, kérdés már csak az, hogy minden program bármit is futtatsz, akár gyári, akár amit felraksz rá, használ e 4 magot, mert ha nem, akkor most már értem, hogy miért volt gyorsabb a cortex duplamagos s2 plus samsungom, mint ez az lg l90!"
-
Feri1977
senior tag
Szerintem nekem akartad írni ezt, de mind1, lényeg, hogy semmi gyorsaságot nem veszek észre a samsung s2+os telómhoz képest ami 2 magos cortex a9-es procival dolgozott, ez meg 4 magos de A7-el, valaki írta az ellenkezőjét szakmai topikba, hogy az A7 újabb, és az A9 régebbi..most már kutya se érti, de engem a valós használat győz meg, nem találom gyorsabbnak egyáltalán.
-
eurolac
senior tag
válasz
GEPESZ66 #750 üzenetére
A google naptár feltelepitese után mindkét naptarban megjelennek az esemenyek parhuzamosan. A gyarit nem szabad letiltani; akkor nem működött rendesen a google. A google widgetjet kiraktam egy oldalra es látok mindent barmelyikbe irok be. Ugyanazt a figyelmeztető hangot allitottam be mindkettő esetén. Roviden ennyi.
-
Feri1977
senior tag
Amúgy a lassúságra visszatérve..még ugye pár napja leírtam, hogy jártam én is a frissítéssel, és azóta jobb..DE, azt vettem észre, minél több alkalmazás van rajta, annál lassabb a telefon..gondolom ez nem lolli függő, de akkor is, az előző telefonom 2 magos samsung volt, semmi különbséget nem érzek gyorsaságban az alapfunkciók indításánál, hiába 4 magos, detto mint az előző sebességben.
Update: Háháá, megtaláltam a turpisságot, a samsungomban Dual core, 1200 MHz, ARM Cortex-A9 volt, ebben meg Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, azaz az előző kétmagos de újabb proci volt, ez meg 4 magos de régebbi..nagyjából ugyanolyan akkor a kettő, pfff...ennyit a négymagos dolgokról.
-
Feri1977
senior tag
Naptár widgetet naptárból eleve nem használok, csak a naptár ikonja van kint.+köpönyeget használok, azt kész, nagyon sokáig időképet használtam, de elcseszték sajnos..köpönyeg tökéletes, gyárit soha nem használtam, szerintem..
-
GEPESZ66
veterán
-
-
eurolac
senior tag
válasz
Andee_26 #741 üzenetére
Szia! Nekem is hiányzott ez a két widget!
Alternatívaként feltettem a google naptárt, nekem teljesen megfelel a feladatra. Óra-időjárás widgetnek a Chronus-t használom helyette, naptári eseményeket is megjelentet, de szerintem a yahoo időjárás widgetje is szép. Szóval van alternatíva helyettük, nekem a laggolás-mentesség és a gyors reagálás többet ér. Én nem csináltam a frissítés után visszaállítást, nekem hasonló maradt a sebesség mint KitKat-al. Azt is Nova-val használtam.
-
Andee_26
csendes tag
Sziasztok! Én is frissítettem a szoftvert és azóta idegesítően lassú a telefon. Csináltam egy gyári beállítás visszaállítását, mert olvastam itt, hogy az segít, de még mindig nem a régi.
A frissítés előtt nem volt ilyen problémám. Van rá valami mód, hogy visszarakjam rá a korábbi szoftvert? Amihez mondjuk nem kell informatikus képesítés és a garim sem bukom el. Please somebody help me!
Előre is nagyon köszönöm!!!
-
Feri1977
senior tag
Ha fentebb visszaolvasol, én már átestem ezeken a dolgokon, mindent megtalálsz mit hogy tettem (pánikoltam stb.
)! Amúgy nincs semmi gond vele, az ikonokat lent bármikor bármivel le tudod cserélni, zedge programmal pl. ahol csengőhang háttérkép is van stb. simán testreszabod azt ennyi, utána teljesen jó lesz, én is anyáztam miatta napokig és totál elegem volt belőle, de testre szabtam és most jó.
-
dejvid8
őstag
Édesapám frissítette az lg L90-ét android 5.0.2 -re, de nem tetszik neki.
Hogyan tudnám visszatenni legegyszerűbben a Kit Kat-et ? -
Feri1977
senior tag
350 MB, viccelsz?
Örülj, hogy egyáltalán még működik a multitask, és nincs úgy belassulva a telefonod, hogy fényéveket kelljen várni mindenre! 500 Mega kell alaptól, hogy a telefon tudjon menni, erre aztán semmit nem fogsz tudni frissíteni! Tedd át a játékokat és ami mozgatható az sd kártyára, az alkalmazásoknál, hogy legyen helyed..!
-
Abri
senior tag
sziasztok
frissítettem a telót Lollipopra már régebben és pár napja nem engedi frissíteni a progikat, azzal az üzenettel, hogy nincs elég szabad helyem, pedig 350mb om van, ürítettem a cache -t is az sem oldotta meg.
nagyon be van lakva, nem akarok factory resetet csinálni, más megoldás? -
Feri1977
senior tag
Aki nem akar úgy járni mint én, hogy lassú a telefonja a frissítés után, annak leírom a történetem!
Kijött a lolli, de a kitkatre nem engedte a telefonból frissíteni, mert mindíg azt írta, rootolt a telóm, már unrootoltam meg minden, de akkor se engedte. Ezek után rányomtam az lg pc suite-val a lollit, érdekes módon így ráment, utána viszont lassú volt az üzenet inditás meg a hívás indító stb. Ezek után letöltöttem a gyári és a lolli romot, lg flash toolsal rányomtam a kitkatet, de ekkor bootlop lépett fel, ezek után, csináltam egy factory resetet hangerő fel és bekapcs gomb megfelelő nyomásával, ezek után már bejött a kitket tökéletesen, na és ezek után rögtön ahogy bejött a telefon beállítás elején indító menüje, nyomtam rá a lolli cuccot, és utána lolli lett rajta, és tökéletesen működik a telefon, igaz, 1 óráig tartott mire mindent rátettem, és beállítgattam a telóm, de most az üzenetek és más is gyorsabb lett, minden oké!
-
Feri1977
senior tag
Na már megoldottam factory resettel..most épp azon küszködöm, hogy lollira frissítsem megint, remélem nem lesz lassúlás most már majd.
-
Feri1977
senior tag
Segitsetek kérlek!! Vissza akartam tenni a kitkatet, és mindenzt flash tollal csináltam, és most egyfolytában újraindul a telefon a logónál, logó és újra, úristen, most mit csináljak??!!!! HELP!!!
-
Feri1977
senior tag
válasz
gabor_01 #728 üzenetére
Nincs köze az energiatakarékosságnak ehhez, vagy mire érted ezt, ugyanis ha be is kapcsolod, akkor se azt csinálja amit kéne, hogy a proci 4-ből mondjuk 2 magot használjon vagy levinné a frekit, hanem csak amire beállítottad hogy a fényerő menjen le, leveszi stb. ez már kitkatnál is volt, a lényeg nem ez+gondolkodik, idegesítően lassú, amikor az sms-re rányomok, meg a hívásra, lassan jön be nagyon!
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom olvastátok e fentebb okfejtésemet a lilliról, hogy amióta fent van ez és ez van..mert senki nem írt rá, pedig nagyon aktuális a téma!
+Kérdés: Nem lehet az, hogy mivel csak 1 gb ram van a telefonon, azért jön be a lollipop óta minden lassabban? Üzenetekre fényévet kell várni, híváslistára is meg minden gyári lassabb sokkal! Mert a Lolli zabálja a ramot??
-
Feri1977
senior tag
Visszateszem 4.4.2-őt, hidd el, semmi értelmes újjítás nincs benne, csak csicsa, új design, semmi pozitív nincs, több más fórumon is olvastam, a telefonjuk lassabb azóta, a design nem tetszik senkinek, plusszt nem adott a lolli semmihez, csak negatívot, a home gombra volt a multitask, most a jobb oldani menü gombra tették át az érintősre és ráadásul ronda amikor mutatja a taskokat, a régi barátságosabb volt, egy rakás negatív fejlesztés van, sms írásnál is a visszaszámláló az sms mellett van alig látható, idáig jobb oldalt volt láthatóan, és még rengeteg ilyen baromság...a kit kat a legjobb idáig.
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Nem volt, mivel root gyanús volt unroot után is, igy a telefon szoftjából nem tudtam frissiteni igy, ezért kdzvel akartam megoldani, de egy harmadikra esett a választásom, a pc suite-val frissítettem lollira, így engedte, nem volt factory..azt hogy, és miért kell..és most csináljak olyat vagy mi :-/
-
Feri1977
senior tag
+Lassabban indul el minden, akár a hívás akár a névjegyzék akár az üzenetek akár a beállítások, bármit indítasz, lassabban jön be minden! Egy kalap ... lett az egész, teszem is vissza a 4.4.2-őt!
-
Feri1977
senior tag
Most őszintén, nektek bejön? Egy rakás idióta fejlesztést csináltak rajta, átment rajzfilm kinézetbe az egész, és mindent amit lehetett módosítottak. Találtatok valami értelmes fejlesztést rajta, a csicsán kívül?
-
Feri1977
senior tag
Letöltöttem egy gravityboxot ami a lollit is tudja kezelni, kemény 770 kb, de fogalmam sincs mi ez és hogy kell használni, nem igaz, nincs egy program, amivel testre tudom szabni a sok idióta átgondolatlan megoldásukat? Egyáltalán van előnye a lolli 5-nek? Valami értelmes?? Mondjuk akku üzemidő növelése, kamera javulás vagy bármi?? (tudom a gps jobb)
-
Feri1977
senior tag
Továbbmegyek (előzmények fentebb), az sms írást is minek kellett átalakítani? Idáig nagy dobozba írhattál, most vékony kis egy sorosba kezdesz, és a számláló se jobb oldalt van nagybetűkkel láthatóan, hanem az írásod után kis halvány számmal pffffffffffffffffff. A másik az értesítő sáv fent, ha lehúzod, lóg a levegőben, nincs alja ugyanis, amit alul megfognál és feltolod mint a réginél, így képlékeny az egész, feltolod ugye akárhol a képernyőn középen vagy alul, de csak úgy lóg a levegőbe az egész fenti sáv...az óra kisebb lett a záróképernyőn, miért? Ha lehalkítod fent a telefont, állandóan kiír egy szöveget, hogy mostantól csend van vagy mittudom én röhej minek, akkor még tudnám reggelig sorolni, hogy miért kellett egy rakás dolgot elcseszni rajta totál feleslegesen, egyáltalán van valami a lolliba, aminek van értelme a gps javuláson kívül?!
A tárcsázás menüben atomlepusztult design, tiszta rajzfilm az egész pfff -
Pribi
senior tag
válasz
Feczeaux #707 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert van egy teóriám, hogy a mobilnet+gps kombó hatására őrül meg. De ez csak teória. Amiket felsoroltál programok, azok mind mobilnetesek, így nálad nem tudjuk ezt kitesztelni. Van valami olyan "futó" gps progi, ami nem on-line szedi a térképeket? Esetleg azzal lehetne kipróbálni.
A gpst pl. ezzel tudod ellenőrizni, illetve meglesni hány holdat lát: [link]
Pribi
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Feczeaux #706 üzenetére
És mennyi a minimum órajeled? (kitkatban ha nem fut semmi extra, csak a system panel van megynyitva, akkor olyan 4-500mhz körül jár a proci, de néha 300ra is lemegy) A 900 körüli az sok, ebből arra következtetek hogy feljebb vették az alap órajelet vagy tweakeltek a governor-on. Amúgy az infó xda-ról való, én nem raktam fel lollit és csak akkor fogok ha meg lesz flaselhető zip formában, amit ígért is egy srác xda-n de azóta semmi ...
Megfogni csak roottal tudod, ahhoz is setcpu, vagy faux kernel tuning app-ot ajánlom, de ha csak az órajelen akarsz módosítani akkor no frills app a jó. DE ha tényleg feljebb vitték a min órajelet azt te még így se fogod tudni lejjebb vinni mert ahhoz módosítoot kernel fog kelleni! -
Feri1977
senior tag
+még valami, szépen al..ták azt, hogy a home gombot ha megnyomtad, az volt idáig a tasking gomb, most a jobb oldali menü gomb az, és atomcsúnya ráadásul amikor feljönnek a taskok, idáig jól nézett ki..grrr
-
Feri1977
senior tag
-gps javult
-kamerát mondják jobb, de ugyanolyan szerintem is.
-belső tárhelyet fogalmam sincs miért nem ír ki az alkalmazásoknál lent, ez alap lenne, mert innen tudtuk mennyi van még hátra a belső helyből, nehogy már kint egy menüben külön a tárhelyeknél nézzem meg mennyi a belső ramom még, nevetséges..
-a legnagyobb bug viszont a következő:Az alkalmazásaidnál ha mondjuk van egy ikon, játék vagy bármi amit feltelepítettél, ha törölni akarod és kidobni fent a kukába, kidobod, de ugyanúgy az ikon ott marad a telefonban! WTF?! Tehát nem kint a képernyőn, hanem az alkalmazásokban, ahol minden van, és nem engedik kitörölni, ott marad az ikonja, érthetetlen!
-Üzemidőben még nincs tapasztalat, majd meglátjuk.
-A csiriviri ikonokat lecseréltem, mert borzalmasak voltak.-És ha már lolli, csesszék már meg, hogy csesztek kijavítani vagy megoldani azt a "hibát", hogy lehessen másolni wifin airdroiddal mondjuk file-t a telefonra! Mert még mindíg nem engedi, az idióta védelem miatt!! Azaz marad a kábeles szarakodás még mindíg...grrrrrr
-Rootolás után az összes gyári baromságot leszedtem, ennyi -
eurolac
senior tag
válasz
Feri1977 #702 üzenetére
Szia! Nekem vagy három hete van fent a lolli. A kamerában nem látok eget rengető javulást. Rosszabb nem lett. Nekem az üzemidő valamennyit javult. Én is hiányoltam, h nem mutatja a szabad és foglalt hely kijelzést. Szerintem a lolliban egyben kezeli a belső tárhelyet. Tegnap vettem fel videot amit a belső tárhelybe mentettem. Ekkor a tárhely menüben kevesebb lett a szabad hely amit mutatott globálisan. Ma kivágtam onnan, a video-t áttettem a PC-re és több helyet mutat szabadon. Sebességen hasonló mint KitKat-al, az is laggolt néha. Javított rajta a Nova launcher. Frissítés után gyárival használom. Visszaállítást nem csináltam.
Nálam összességében forma-forma, nem bántam meg, h frissítettem. A GPS több holdat lát, hamarabb fixál jelet. Jövő héten letesztelem, hogy mennyire tartja stabilan, vagy dobálja. (remélem nem fogja, mert nálam az sarkalatos pont) -
Feri1977
senior tag
Megvan, segítség nektek tőlem: Lolli root itt
http://zidroid.com/one-click-root-lg-g3-g2-l90-f60-tribute-on-lollipop-kitkat/
-
Feri1977
senior tag
+Azon kívül, hogy feltett megint egy rakás gyári hülyeséget, egyenlőre nem tudok minek örülni! Rootolni szeretném, jártas valaki ebben? Lolli root, a régit tudom, hogy kell, ezt hogy lehet, van már root rá?
-
Feri1977
senior tag
Na fent van a Lolli, kérdés: a kamera szerintetek jobb lett? +Az üzemidő?
+Gyerekek ez mi ez az orbitális hiba, hogy az alkalmazásoknál nem írja lent mennyi a belső memória, mennyi a szabad hely és a foglalt, ez mi, kiszedték???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest