- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kittan
tag
válasz
Atti0925 #20737 üzenetére
Ez egy rakat szar telefon....azt hittem csak az enyém ilyen "köcsög" elnézést a kifejezésért de az de szóval nem.
Szép a kijelzője, nagy a belső memóriája, kb ennyi ami van benne ezen kívül egy nagy rakás szar minden szempontból!!!!
Pedig gondoltam, mivel ez elég fullos készülék volt kicsit régebben jó minőségű cucc.
Ami viszont még az előnyeihez tartozik: Dolgoztam kb 5m magasan állványon, +hozzá jön az én magasságom, derék tájról esett betonrakb 6m zuhanást túlélt úgy, hogy semmi baja nem lett.
-
madmike
őstag
válasz
Atti0925 #14324 üzenetére
kivétel erősíti a szabályt
amugy én azt se bánnám ha nem menne el a teló,csupán a normális gps-t hiányolom belöle,amugy a multimédiás képességeiröl meg csak szépet és jót tudnék mondani.
Nem tudom mi legyen, lenne most egy HP 614C cserébe érte,de még nem döntöttem, jobb lene kp-ért és akkor vennék valami Androidost. -
risnos
tag
válasz
Atti0925 #12657 üzenetére
Nekem van olyan,hogyha adattár módban másolgatok telóra és vissza, nem látja utána sem a fényképezőgép, sem a videokamera a saját könyvtárát-látszólag. Vagyis, ha csinálok egy képet, videót -csak számítógépről látom. Ezt kiküszöbölendő, már csináltam visszaállítást, memóriarekesz ürítést, defragot-de utána megint előjött a gond. Aztán,amikor a nem látós állapot fennállt- bluetooth-os adatkapcsolattal megnyitottam a telefon könyvtárait- no onnantól megint látja a rendesen a Képek, Videók könyvtárat a teló. Érdekes
-
sBc
aktív tag
válasz
Atti0925 #12650 üzenetére
Másoljuk a telefonról a gépre a "saját mappákat", majd a telefonon > Beállítások > Telefon > Memória infó > Készülék multimédia memóriája > Visszaállítás >Törli a licenceket is? Igen > Igen..../magyarul letöröljük a telefon segítségével a fájlokat/
Majd visszaraktam minden fájlt a telefonra és most lát minden képet és sebesen tölti be őket.
+ WeTravel és egyéb offline naviprogramok 1001 fájlai is lassíthatják....és defrag. /töredezetmentesítés/
-
sagesz93
addikt
válasz
Atti0925 #12326 üzenetére
Itt tájékozódhatsz
[link]
részlet: A hívások belföldön a 06-os és a +36-os előhívóval is felépülnek, azonban a legcélszerűbb mindig a +36-os formával kezdeni a telefonszámok rögzítését, mert így külföldről is lehet magyar mobiltelefonnal magyarországi számot hívni. < elég 06 is -
-
fiktív1
tag
válasz
Atti0925 #11501 üzenetére
Atti!
videonézéssel 3-4-órát bír ki! Vidd a töltőt!Akksi intenzív használattal 1 nap, normál használattal 2 nap....................................(persze mindíg bekapcsolva)
Pollai!
Változó minőségű mp3-akat használva én a hangszíneket is változtatom. A keményebb zenéknél nekem nem jön be a dolby, inkább akusztikusra váltok, vagy az extra bassra. FM transzmitterezésnél is az akusztikus a nyerő sztem.
-
kiski
aktív tag
válasz
Atti0925 #11457 üzenetére
nem, akkor az valószínűleg nem én vagyok.
Viszont még mindig nem akar összejönni ez a frissítés, pedig mindent a leírás szerint csináltam... még a mappákat is...
most a flash driver nem engedi telepíteni "hozzáférés megtagadva" címszó alatt... Kezdek már kicsit bepöccenni -
kiski
aktív tag
válasz
Atti0925 #11452 üzenetére
A kezdőképernyő testreszabható. Nem tudom, hogy most a billentyűzár képernyőkímélőjére gondolsz-e, vagy a parancsikonos kezdőképernyőre, de mindegyik állítható. Előbbihez hátteret a Kijelző beállításai között, a "Képernyőképekben" a Készülékzár képe (vagy valami ilyesmi). A "Kezdőképernyők" beállításnál találod meg azt, hogy a "kocka" melyik oldalával kezdjen a telefon, nálam mondjuk ez a parancsikon, de mindenkinek szíve joga... Ha hosszan tartod az ujjad 1-1 parancsikonon, widget-en vagy ismerősön/zenén, akkor szerkeszthetővé válik. Itt tudod testreszabni. Sajnos háttérképet én is hiányolok belőle, de annyi baj legyen, a többi kárpótol érte!
-
wlf
tag
válasz
Atti0925 #10822 üzenetére
Hát az üzemidőt így nem tudom megmondani sajnos, megvettem a telefont, rá 3 napra meg a sennheiser-t hozzá, a sony-val (az már régóta megvan) talán összesen fél órát hallgattam.
A telefont kb. úgy használom, ahogy te, drótos fülessel 2-3 nap. Bluetooth zenével szerintem 2 naponta biztos kell majd tölteni, de inkább naponta...
-
duvi
nagyúr
válasz
Atti0925 #10806 üzenetére
Szia!
-Hardveres hiba ritka mint a fehér holló. Szoftveres hibák előfordulhatnak, de ezeket a legtöbb esetben a felhasználók is meg tudják oldani. (telefon visszaállítás, memória rekesz törlés, Factory Reset, memkari defrag, szoftver frissítés)
-Ha a T-nél veszed meg akkor ott 2 év a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest