Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommyka_-_16
csendes tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de én a mai napig bánom hogy az n95 8gb-at lecseréltem az arenára.
Kezdjük ott hogy már rögtön az első nap baja volt...a kijelzőn valami oknél fogva az alap kijelző mögött ott marad a képernyőzár körvonala szép fényesen vibrál irtó szép látvány mondhatom, zenelejátszóba ha az albumokhoz akarok lépni elfehéredik a kép és marad a jó öreg szedjük ki az akksit mert lefagyott a teló, megnyomom a menüt erre behozza a tárcsázást vagy a kamerát, vagy a parancsikon kijelzőn megnyomom az üzeneteket és bejön a kamera(csak ugy mondom h az 1ik a bel felsőbe a másik a jobb alsó sarokba van) meg egyéb ilyen apróságok de a legnagyobb kedvenc amikor ő ugy dönt hogy feloldja a képernyő zárat és a kimenő hívásokba elkezdi hívni a legutolsó hívásomat....
nem tudom ki hogy van vele de én ennél sz*aarabb telóval nem talákoztam. Pont azért volt csere mert annyira agyon sztárolták h milyen jó teló az n95 8gb meg ilyen olyan bajokkal küzd. Nálam pont fordítva alakult mert a nokia tökéletesen működött az lg meg többször jár szervízbe mint a zsebembe ( most van ott 8adszorra)
de jön a felmentés és érkezik az n97em végre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest