Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukorborso01
csendes tag
Üdv!
Valaki próbált már turbo sim-et Arénával? Venni szeretnék, de kíváncsi vagyok hogy valaki használja így a telóját? Ha valaki így nyomatja az írjon plzzz!
Előre is kössz! -
cukorborso01
csendes tag
Animoo lenne egy kérdésem!
Hol rendelted a fóliát? Kérlek adj egy linket, nagyon megköszönném ( a gyári már elég csúnya)!
Köszi előre is! -
cukorborso01
csendes tag
Üdv minden kedves hálózatfüggő Aréna tulajnak! Én már nagyon régóta vártam erre, nemtudom hogy valaki talált-e már Arénához turbo simet, most sikerült ráakadnom egyre. Videón bemutatva hogy működik, akit érdekel lesse meg, én erősen gondolkozom rajta hogy beruházok egyre! Ha esetleg valaki rendelt már ilyet, vagy rendelni fog, tapasztalatokat írhatna!
Link:http://cgi.ebay.co.uk/REBEL-CUT-TURBO-SIM-CARD-FOR-LG-KM900-ARENA-UNLOCKING_W0QQitemZ290332377891QQcmdZViewItemQQimsxZ20090719?IMSfp=TL090719157004r26242
-
cukorborso01
csendes tag
frnaky ugyanez a problémám nekem is, és kib***ott idegesítő, hogy van 8 Gb memó a telefonomban és nem tudom kihasználni... bluetoothon átküldtem a múltkor egy 250 megás videót, és sehol sem találom, átjött, de nincs sehol, kb 1 óráig vártam h átérjen, feleslegesen...
-
cukorborso01
csendes tag
Hál'istennek nem vagyok pesti, úgyhogy ide se mostanában fogok eljutni
-
cukorborso01
csendes tag
Sziasztok!
Már kerestem de nem sikerült megtalálnom a választ, lenne 1 kérdésem:
Hogyan tudom beállítani, hogy ne 3gp-ben hanem mp4 vagy divx formátumban vegyek fel videót? Trés arénám van, ha esetleg számít! Előre is köszönöm annak aki válaszol! -
cukorborso01
csendes tag
üdv!
szervíz menüben a battery infóban a "Capacity" az akkumulátor kapacitása, százalékban?? csak mert nekem 70 és kicsit kevésnek tűnik...
bocs, ha hülye volt a kérdésem!
még 1 kérdés: független arénában lehet a hátterek színét változtatni bármilyen módon?
előre is köszi a választ!! -
cukorborso01
csendes tag
Nemrég vettem a trénél az arénámat, de van egykét problámám vele: bejövö hivásnál ismeretlen számot jelez, mindig! Nagyon lassú, föleg a giroszkóp, a zenelejázszó és a böngészö, jah, és az inditoképernyök forgatása. Ezen kivul rendben van. Még valami: hol tudom az inditoképernyök háttérszinét változtatni? Elöre is köszi a segitséget!
-
cukorborso01
csendes tag
sziasztok!
bocsi lehet hogy láma a kérdés, de hogyan tudok háttérképet berakni?? gondolom nem lehet, de ha mégis, megköszönném nagyon ha leírja valaki, csak mert már kib***ott egyhangú a teló...
gyári, nem trés telón lehet a színeket változtatni(menü, háttér, akármi)??
üdv minden aréna tulajnak! ;) -
cukorborso01
csendes tag
sziasztok!
kérlek segítsetek! az arénához lehet kapni kompatibilis turbo simet?? ha igen, valaki tud helyet mondani, linkelni stb? nagyon köszönöm előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest