- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #98 üzenetére
Tisztelt Ugyfelunk!
Koszonjuk az LG keszulekek iranti erdeklodeset! Az LG GD510 tipusu mobiltelefon maximum a 8GB kapacitasu MicroSD kartyakat tamogatja. Tovabbi informacioert keszulekeinkrol, szolgaltatasainkrol forduljon bizalommal ugyfelszolgalatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszamon (H-P 8-18).
Tisztelettel:
LGE Ugyfelszolgalat
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Hi!
Van aki 16GB kártyával használja? Mert a gyártó weboldalán 8gb van írva max-ra néhol meg 16gb -ot írnak...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Sz.Gergő
csendes tag
Neten lehet kapni hozzá 6500 Ft-ért napelemes hátlapot. (Pesten)
-
KennyONE
aktív tag
Mert az arenába van távolságérzékelő szenzor ami már a fülhöz közelítve sőt a táskába is lekapcsolja a kijelzőt.
Az érintőgombok,mert ha mutatok neki egy képet akkor természetesen azon a helyen fogja ahol a gombok vannak így mindjárt kilép.(én már teljesen hozzászoktam,ezért nem fogom ott )
Ő körömmel használja a telefonját,így az enyémet is körömmel akarná nyomkodni,de úgy nem megy mert nem olyan technológiát kapott a kijelző.
Meg azt mondja hogy neki túl sok a funkció.
A készülékház nagy. -
jooker82
nagyúr
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Anyukám kinézett 2 telefont a T-nél,az egyik ez,a másik a Samsung S5230 la'Fleur.
Ezek a vásárlás feltételei:
-kezelhetőség.(melyik kezelhető könnyebben)
-áttekinthetőség
-Műkörömmel való kezelhetőség(Neki ez a legfontosabb szempont!),mennyire jól reagál műkörömmel érintésre.
-MegbízhatóságGondoltam rákérdezek mert az én LG arenám nem nyerte el a tetszését.
[ Szerkesztve ]
-
poero
aktív tag
Még a csomagolása az ami környezet barát, mivel újrahasznosított papír és szójafesték.
Kicsit sajnálom én is, szívesen kipróbáltam volna a napelemet hogy mit bír, de annyira nem égető. Így is jól el lehet lenni ezzel a kis telóval, mindenki meglapogatja hogy milyen kicsi...Csinálj egy képet a hangjáról!
-
poero
aktív tag
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...
Azért lehet a telefonra csak annyival másolni, mert hiába ismeri fel a számítógép úgy mint egy pendrive, és hiába van benne esetleg microSDHC kártya, a telefon szoftverének és hardverének is dolgoznia kell a másolással, és ezek csak ekkora gyorsaságra képesek.
A formázáskor kért biztonsági kód az a kód ami minden telefonnál létezik mint biztonsági kód. Ez általában a 0000 vagy az 12345 szokott lenni, de mostanában már csak a 0000-val találkoztam. Neked a 0000 fog működni
Videóban a telefon a 320x240-es 3gp formátumot szereti, nem tudom te mekkora felbontást próbáltál. De a telefonokra mindig célszerű akkora felbontású videót feltenni amit max elbír. Nagyobbal felesleges próbálkozni.Csinálj egy képet a hangjáról!
-
GAB78
csendes tag
Szia
Lenne pár kérdésem, bár egy van ami nagyon zavaró. Mitől van hogy a telefonra csak lassan lehet bármit másolni? ( kb. 350kbyte/s a max).
A másik, hogy formatálni akartam a külső memóriakártyát, és biztonsági kódot kér (T-mobile), de lövésem sincs hogy milyen kódra gondol, nem találtam ilyesmit sehol.
Ami még érdekelne hogy milyen külső videoformátumot ismer, és játszik le, mert amivel eddig próbálkoztam - 3gp, mp4 - azt nem szerette. (lehet hogy a felbontásukkal volt csak gond), a kézikönyv meg elég szűkszavú.
Előre is köszi -
poero
aktív tag
Az előlapon lévő gomb semmilyen esetben nem oldja ki a "billentyű" (inkább kijelző) zárat!
Billentyű zárat 3 módon lehet oldani:1.: a kijelző alján megjelenő virtuális gomb hosszan "nyomva" tartásával (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
2.: a kijelző alján megjelenő virtuális gombot megfogva azt felfelé tolva, mint egy redőnyt feltolva. (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
3.: a telefon tetején lévő kikapcsoló gombot alap esetben 2x megnyomva, vagy ha már nyomtunk egy másik gombot és már él a kijelző akkor csak 1x kell megnyomni.
Amúgy a kikapcsoló gombot 1x röviden megnyomva azonnal lezárható a kijelző a menü bármely pontján járva. Ami szerintem praktikus dolog, mert akár SMS írás vagy bármi más közben ha megzavarnak vagy félbe kell hagyni, nem kell elmenteni és kilépni hanem egyszerűen a feloldás után onnan folytatható a művelet ahol abbahagytuk
Talán a 3. módszer a legkényelmesebb és kézre esőbb, én ezt használom.
A T-mobile nem adja hozzá a napelemes hátlapot, és memória kártya sincs a csomagban. Beszerezni nem tudom hogy lehet-e már még nem érdeklődtem utána, de ebay-en nincs az biztos, legalábbis én nem találtam külön a napelemes hátlapot.
Ha bárkinek van valami kérdése a telefont illetően, nyugodtan keressen meg, lassan 2 hónapja vagyok egy ilyen telefon gazdája.
Én meg vagyok elégedve vele, nem fagyott még nekem, eddig teljesen jól kezelhető, gyors.[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Sz.Gergő
csendes tag
Hali!
Személyes vélem az, hogy Samut ne vegyél, mert a menüjük, illetve a programjuk elég gáz. Bár konkrétan az s5230-ét nem ismerem, de nem hiszem, hogy jobb lenne. Az LG-ket pedig nem ismerem, a nővérem fog ilyet venni, talán majd akkor okosabb leszek.
Szintén egyéni vélemény, hogy ballagásra ne használt telót kérjél
Üdv. Gergő
[ Szerkesztve ]
-
Fanni14
csendes tag
Hali!
Én ilyet szeretnék kapni ballagásra de játszik még a samu s5230 is. Nem tudom melyiket válasszam mert mindneképpen függetlenül szeretném. Az LG 39990 küröl van a samu meg 31-2000. Nem tudom melyik legyen. Samuja van a barátnőmnek is és nekem tetszik de jelenleg is samsungom van (L700) és engem néha naon ki tud akasztani. Tud valaki segíteni?
Ja, esetleg megérné Lg használtan venni vagy érintősnél azt inkább ne? -
Sz.Gergő
csendes tag
Hali!
Nekem nincs ilyen telóm, de a tesztben azt írják, hogy működik kikapcsolva is.Számomra az nem egyértelmű, hogy akkor a T-mobile-nál adják hozzá a napelemes hátlapot, vagy sem? Ha nem, akkor mennyiért lehet beszerezni?
Írja a tesztben, hogy az előlapi gomb hosszú nyomásával kiold a billentyű/képernyő zár. Ez pl. zsebben nem gáz? Nem oldja ki véletlenül?
Üdv. Gergő
-
nbandus
csendes tag
Sziasztok,
Nekem LG telóm van, most szeretnék váltani, talán LG POP-ra, de a jelenlegi készülékemben van egy olyan hiányosság, ami nagyon zavar, és kíváncsi lennék ebben is megvan-e. Vagyis ha kikapcsolt állapotban van a készülék, akkor az ébresztő funkció működik-e?
Köszi a válaszokat: Andi
-
szilu84
tag
sim kártya nélkül milyen funkciók használhatók? pl: zenelejátszó, kamera, játékok?
-
legiaap
félisten
Halihó!
A T-Mobilos Pophoz adnak memória kártyát?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
poero
aktív tag
válasz téllegnemTom #78 üzenetére
ilyet is tapasztaltam az elején, de ezt azzal küszöböltem ki hogy a gépről való lehúzáskor leválasztom először a gépen a telót, utána meg a telón is megszakítom a kapcsolatot, csak ez után húzom le a kábelt a telóról.
-
téllegnemTom
csendes tag
én is megtettem, és most müködik rendesen. de, de még mindig van annyi, hogy a memória info szerint 3mb foglalt, vagyis töküres a kártya, pedig van rajta most 1,2 gb zene, amit felismer és lejátszik. igazábol nem gond, csak nem értem miért....
ja, és változatlanul szeretem a telót. -
poero
aktív tag
válasz téllegnemTom #75 üzenetére
Sziasztok!
Én lassan 1 hónapja használom, és már teljesen megszoktam. Nekem 8 GB-os SDHC van benne és gond nélkül kezeli. Én az elején amikor beletettem rögtön formáztam a telefonnal, lehet ez neked is segítene...
-
Milker
csendes tag
válasz téllegnemTom #75 üzenetére
Nekem 1 Gb normal micro sd van benne, gond nelkul viszi, igaz masolni jo ha 300kb/s tud :-P
Ami meg igazan bosszanto az a zenelejatszo, igaz mashol is szokas, hogy kulon-kulon talalom meg a zeneimet ha azok kulonbozo albumokrol vannak osszepakolva egy mappaba.
Ilenkor erzem, hogy tul jot akarnak nekem a szoftverfejlesztok...
Megoldhato a mappa nezet is ha a sajat mappa kulso memoria fulbol keresem ki a dolgaimat, viszont akkor nem fut hatterben a lejatszo...
Fules temaban hetfon szuletett megoldas, egy sony ericsson fulhalgatoval klonoztam a gyari headset, nem erzem, hogy jobban szolna, a melyeket kicsit torzitja, bar a gyariban szinte semmi mely nem volt :-)
Szoval mukodik a dolog, egy kis batorsag es egy elfekvo sony fules (azert csak esszel, en sem a sennheiser cx500-asnak estem neki) kell hozza es egy forrasztopaka:-)[ Szerkesztve ]
Fel a fejjel te hulye!
-
téllegnemTom
csendes tag
hali, én kb 2 hete vettem, nekem ez szépis jóis, nem kell több. zenét ezen hallgatok, a ránézésre gagyi füles meg egész jól szól. szóval a teló az lájk. namost a gondom az, hogy a 4gb microsd HC kártyát mintha nem igazán ismerné fel. van rajta kb. 1,6 gb, aminek a fele megjelenik a kijelzőn, a zenék között, de elinditanám, és azt mondja a fájl nem létezik. a másik felét lejátsza. a memória infó szerint meg tele a memória, de azért még van szabad hely, több is , mint a foglalt... :S
nem tudjátok, ez azért lehet mert HC a kártya? vajon simával működne.
előre is kösz!
(u.i.: teccik az oldal, sajnálom hogy csak mostanság bukkantam rá.. ) -
Milker
csendes tag
Ket napja nyuzom a telot, eddig eleg szimpatikus.
15-ert T-s elofizetesel nem rossz vetel, vagyis ez volt a legszimpatikusabb.
Az S5230 van meg hasonlo arban, de az valahogy nem fogott meg.
Utanna mar csak az okostelefonok jottek nalam szoba, de nem akartam egy zsak penzt kiadni "telefonra".
Ez a keszulek nagyon emlekeztet a meizu m6-omra, az osszeszereles minosege a kulso, csak az LG logo szinte a kulombseg :-)
A kijelzo nagyon korrekt es az erzekenysege is megfelelo.
A fomenut atallitottam gorgetosre mint az A-classos telefonoknal, a zeg-zug iphone megoldas nem igazan valt be, gyakran sikerul megnyitni az ikonokat a gorgetes helyet.
A menu sebessege nagyon jo, szepen animaltak es nemi valtozatossagot is belecsempesztek a keszitok.
Az sms irassal meg csak baratkozom, furcsa igy valodi gombok nelkul :-)
A qwerty gombjait jobb huvelykujjal meg eltalalom,de ballal van meg mit gyakorolni.
A fenykepek es nagyobb fileok megnyitasa kicsit lassu, nem egy eromu a kis Pop, de a kategoriajaban es az arahoz kepest elfogadhato.
Kihangositva szepen szol, a gyari fules eleg gagyi hatasu, marad a microusb-3,5 atalakito.
Azert el tudnek viselni nagyobb szabadsagot a menuben, de akkor megint a 40-50 ezres gepekrol beszelunk elofizetessel.
Ezert a penzert eddig ugy tunik hatarozottan megeri.
Telefonkent meg nem tudtam igazan kiprobalni, szamhordozas miatt majd csak jovo heten aktivaljak a kartyat.
Viszont nem szimpatikus, hogy a toltot bedugva tudom mozgatni fel-le a csatlakozot, a szg-ben sem olyan passzos a dolog, de telefonnal eddig meg nem tapasztaltam.
Korrekt teszt,nem igazan tudom kiegesziteni, de hatha tudtam segiteni kicsit aki esetleg ezen a telon gondolkodna.[ Szerkesztve ]
Fel a fejjel te hulye!
-
vinistv
tag
Na lecsekkoltam a témát: 33.291 Ft egészen pontosan T-Mobile-nál. Amúgy átnézve a tesztjeit és a technikai paramétereket, totál nem rossz kis készülék, hozzáteszem ennyiért. Azért elbírt volna még egy másodlagos kamerát videotelefonáláshoz és mondjuk egy 16 GB-ig való bővítési lehetőséget.
-
-
vinistv
tag
Én azt hittem a KP502 a KP500 úgymond javított változata. Ezzel a készülékkel meg csak annyi a bajom, hogy rohadt drága, bár azt hiszem most már 30 ezer környékén mozog T-Mobile-nál, de a tudása igencsak kevés. Hagyjuk már tényleg ezt a környezet tudatosság-dumát, már mindenhonnan ez folyik, oké aláírom hogy fontos, de ez már agyon van hangsúlyozva napi szinten.
-
-
somasz
addikt
Meg tudja valaki mondani, támogatja-e a telefon a 4gb-os microsdHC-t? Itt a HC-n van a hangsúly, húgomnak kéne szereznem bele kártyát, és ilyet találtam...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
pkbetti
csendes tag
Amúgy meg 10 perc töltéssel 3 perc telefonálást tud, nem 3 órát! Az enyhén szólva képtelenség lenne.
Mármint napelemmel.[ Szerkesztve ]
-
V.Zoltán112
tag
hali, zenei szempontokból milyen a taló?
-
V.Zoltán112
tag
Szerintem a szolgáltatóknál elég korrekt az ára.
-
tjb007
nagyúr
válasz csotomatte #64 üzenetére
Külön kell megvenni.
-
csotomatte
csendes tag
Sziasztok!
A telefonhoz adnak napelemes hátlapot, vagy azt külön kell venni? -
snicky
tag
Tegnap vettem egy ilyen telefont, most ismerkedem vele. Akit érdekel kérdezzen, és ha tudok, válaszolok.
-
snicky
tag
Van valakinek már ilyen telefonja? Tegnap nézegettem a T-mobile-nál, bordóban, nekem nagyon tetszik. Érdemes megvenni?
-
vinistv
tag
Ráadásul kicsit kételkedve néztem át a tesztjeit, bár tény, hogy elég nagy hátszelet kapott a promókkal, de ugyanez volt tavaly márciusban a KP500-al is, aztán kiderült hogy nem is akkora durranás, még csak durranásnak sem nevezhető. Igazából olcsó érintős telót a népnek, kb. ez volt a lényege.
[ Szerkesztve ]
-
-
vinistv
tag
Kártyás csomagban igencsak sokallom érte azt a 40.000 Ft-ot, lássuk be, ebben az árban vannak sokkal jobb készülékek, kategórián belül.
[ Szerkesztve ]
-
-
snicky
tag
Sziasztok!
Van már valakinek ilyen telója? Érdekelne a véleménye, érdemes-e vennem ilyet, vagy sem? Előre is köszi. -
jamais vu
csendes tag
Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy a piros/zöld gomb világítását át lehet állítani, hogy ne váltogassa a színét esetleg ne világítson?
-
Ateszzero
őstag
A haver most akar ilyet venni.Mondom keresek itt valami tesztet,mert még nem hallottam a telóról sehol.Végig is olvastam szépen.
Lg Viewti-mhez hasonlítva nem komolyabb, sőt egy pár dologgal lejjebb is van.
50-et meg sehogysem adnék ki érte, igaz ő előfizuval veszi részletre, de akkor sem.
Mire lejár a részletfizetése, a telefon nem ér egy fabatkát sem.
Ha lenne most 50 ropim vennék egy Iphone 3G-t használtan.Én akkor sem adtam volna rá "tetszett "cimkét akármennyire is induló az ár. -
jooker82
nagyúr
válasz Alpachino #48 üzenetére
Igen végülis az arena kavar itt be az árával..ami nem rossz..ugyanis ára alapján a középkategóriába esik..a tudása viszont még mindig a felső kategóriába van...Tehát ha akármilyen középkategóriás telót dob az lg a piacra..az arena az árával leüti...jött a gt500 utána ez a pop....és tudásba elmaradtak az arenától árba meg majdnem hasonlóak..
Csak azért mert újonnan bejött telefon még nem kellene ilyen drágán adni..v az arenát nem ilyen olcsón..
A viewty smart meg crystal is azért nem fogy mert az arena 20 assal olcsóbb és még több mindenben jobb is.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
asd...
csendes tag
nekem nagyon tetszik
Semmi se lehetetlen!
-
Alpachino
veterán
Az a gond, hogy ezt típust, nem lehet hova pozicionálni. Az Aréna jelentős árcsökkenésével, szerintem okafogyottá vált.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
SEFAN84
aktív tag
Szerintem 30ezret sem ér meg.3G,Wi-Fi hiánya alkalmatlanná teszi böngészésre.Multimédiás képességei is elég gyengék.
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nos írták, hogy lehetne Wifi benne, igaz de ott a GT500, igaz abban még A-Class van.
A kijelzőnél sosem értem miért szajkózza mindenki azt, hogy nem kapacitív van benne. Van egy hosszú kiveséző írás az érintőkijelző technikákról és manapság semmivel sem rosszabb egy rezisztív kijelző, sőt a tévhitekkel ellentétben multi-touch-ra is alkalmas lenne!
A KP502-es tapasztalataim alapján elég jó a kijelző, nekem sem kell erősen nyomnom a kijelzőt és könnyen is görgetek. Szóval nem kell kapacitív kijelző amit sem kesztyűben sem kis esőben nem lehet használni mert oda az ember ujjának áram-vezető képessége.
Az iPhone óta mindenki ezt a badarságot szajkózza, mert abban kapacitív van.[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Nem kell attól félni..egy két elkeseredett vásárló akinek nem jött be.
Nekem július óta 2 fagyáson kivül az ég világon semmi baja,pedig nyúzom rendesen.A kocsimba szabályosan repked a telefon mert auxon szoktam zenét hallgatni hol beszorol az úlés alá mellé hol a vasra esik rá és egy karc nincs rajta...Még a gyári fólia se vált fel...
Amúgy az első szoft van rajta...
Engem meg pl az android nem tud lekötni...de ha az okostelóknál járunk az egyik haverom n73 -a folyamatos fagyásnak van alátéve...Lehet van jobb teló az arenánál nem mondom ,de nem 54 e ft ért . Ár érték arányban mindet veri...
Ha meg gond van a teloval ott a szerviz meg a gari...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
szmatyi
tag
Igazad van, én azért vettem arénát, mert a tesztben szét dicsérték, A valóság az S-class menüvel pedig az, hogy a legfrissebb verzióval is elnémul zenejátszás közben néha, mikor a következő számra lép, beég a kijelző, és nézhetem a korábbi képernyöt. Néha megdölik a hangerőszabályző, újra kell indítani. A zenejátszónál megcsinálták a gyorstekerést, de még a kiváló hangzása mellett is szutyok! Nem jegyzi meg a lejátszási pozíciót, de még az utóljára játszott számot se. Ha fotózok, nem folytatja a lejátszást, lehet keresgélni. Ha album szerint szűrök, akkor ugyanaz az album annyiszor jelenik meg, ahány előadó, és mindegyikben van 1 szám (Válogaásalbumok)! Ha viszalépek akkor a lista elejére tesz vissza! Pedig lassan 4 éve az SE W800 kiválló lejátszót hozott. Még egy alap samsungban is használhatóbb (c3050). A gyönyörű animált grafikátmegy odaadnám működőképes alapfunkciókért! Már volt egy jónéhány telefonom, de még így sosem jártam, hogy napokon belül megbántam! Pedig W800 után váltottam arénára...
-
Depression
veterán
54k-ért új Arenát lehet kapni. Innen nézve elég hatalmas felárat fizet az, aki környezet-tudatosságból ezt választja.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Csabi95
tag
én már kipróbáltam az arena-t és egyátalán nem tetszik a s-class menü. nagy csalódás volt, mert itt jónak írták le. Szerintem az lg-nek nem a menüt meg a külsöt kéne cifráznia, hanem egy ütős okostelefont kéne piacra dobnia..
-
heroic
tag
-
heroic
tag
a külseje, ahogy kinéz. nekem az olcsó szó jut először eszembe róla.
nekem nem tetszenek, van a családban arena, tudom milyen, sebessége se a legjobb, multimédiás lehetőségek rendben vannak, de pl a menürendszer,
az ikonok.. nem tudom, nekem ezek is nagyon számítanak.
de ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
heroic
tag
elég gagyinak tűnik (mint számomra az összes többi lg); az anyaghasználat, a kijelző, a menürendszer nagyon ócskának tűnik pl egy androidhoz képest. ennyi pénzért én biztos nem ezt venném.
egyetlen pozitívum a napelemes használat, de ez sem egy mindennapi kellék.self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
PH-User
addikt
Semmi értelme ilyen áron...
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
vsgaborr11
tag
Kár volt rezisztív kijelzőt rittyenteni alá,teljesen megöli a Class-S UI-t
Most vettem én is Dr.Pepper-t btw -
leeate
senior tag
Nahát, Pesten mára el is olvadt már a hó?
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
jooker82
nagyúr
Én már fogtam a médiába..igen precizen van összerakva.A hátlap pedig nem tűnik másnak mint az arena...ez még a szálcsiszoltsága miatt jobban is hat....
A 8 giga memóriát igazán belerakhatták volna.
A napelem az nem csak akkor működik ha van is ereje a napnak??? ilyenkor télen nem biztos h tudja érzékelni..de ehhez nem értek..csak egy felvetésem..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
aram01
nagyúr
végre balkezes vagyok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
--Nozbert--
aktív tag
Elég unalmas már ez a forma,de persze a tudása bőven elegendő az átlagnak. Ez a lebutított S-Class jó ötlet!
A napelem nyáron talán jól is jöhet.
Egyébként hogyhogy 7 pontot adtatok neki végül fotózásra??Ez az újrahasznosított karton doboz nagyon poén,2 napja vettem egy új Sennheiser fülest,az is pont ilyenbe volt becsomagolva.
[ Szerkesztve ]
/\/0zb3/27
-
őstag
most akkor a napelem dísz vagy van valami értelme? Nem látom hogy teszteltétek volna, mondjuk csont üres telep töltését csak napelemmel - bár van egy tippem mennyire hatékony a dolog, de akkor is
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egy kis szerkesztőségi kupaktanács után módosítottuk a cikket, adtunk egy tetszett plecsnit. Ez a készülék az S-Class rendszer miatt véleményünk szerint jobb, mint az A-Class vagy Samsung TouchWiz alapú masinák, a reális ára negyvenezer lenne, de picivel még annál többért is oké lenne. Ha így nézzük, akkor a "zöld" dolgokért, tehát a napelemért plusz tízezret kér el a gyártó, ami a többiek hasonló készülékein lévő árrést megnézve nem vészes. Persze ez a modell megkívánná, hogy a napelem mondjuk működjön is, de lényeg a lényeg, kezdőárnak nem olyan sok ez az ötvenezer.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
bolondember
MODERÁTOR
igazán áttehetnék a d-koreaiak a hangerőállítót a "jó oldalra"...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
rep3at
őstag
Többre számítottam, sokkal többre. Ha a wifit beletették volna még így is ütős lenne, így viszont szinte csak egy KP500.
Forward thinking. كرر
-
bentsze88888
tag
Tetszett a cikk,egy ilyen telefonnál fölösleges litániát írni!
Bár a virtuális billentyűzetről lehetne benne esetleg szó...
De különben tényleg jó teszt.[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Azért azt megemlítettem volna,
hogy ez az eddigi legkisebb 3"-os érintőkijelzővel szerelt telefon.
Én is fogtam már a kezemben, hát nagyon kompaktra sikerült és elegáns a cucc.
Van akinek ez is elég, hogy beleszeressen."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Dr.Anonymus
addikt
ez a telefon nem lett valami nagy petárda
pedig külsőre egész szimpatikus -
zzolika
aktív tag
A kamera fix- vagy autofókuszos? A szövegben fixet írtok, a specifikációknál autot, másodlagos kamerával. (igaz mindegy, ha ilyen rossz képet csinál)
Akkor ez semmivel se jobb mint a KP500, csak kétszer annyiba kerül? Nem lesz egy sikertelefon.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
A vicc az egészben, hogy a hivatalos hazai forrásból származó készülékeknél nem tartozék a napelemes hátlap. A dobozon is szerepel, hogy kapható, de külön.
Itthon nincs igazából nagy ereje az értékesítésben a napelemnek.
Kezdődik a nagyotmondás: a Samu telói 1 órás napoztatással tudnak 1 órányi készenlétet tölteni, az Lg 10 perc alatt tud 3 órát. Ha az Lg igazat állít, akkor 8 órás napoztatással napokig elvan a teló...Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Stiky
senior tag
Igen, csak közben elárasztották a piacot az ugyanilyen tudású olcsó(bb) tapicskolós készülékek. Habár ha azt vesszük ez is az lesz 2-3 hónap múlva.
Egyébként ez a teló meg balkezes. Mert próbálja meg megnyomni valaki jobbkézben tartva a hüvelykujjával azt a gombot...
(kivettem a BB-s linket, fölösleges - Bocha)
[ Módosította: Bocha ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
leroyclub
senior tag
Néztem ezt a telot a mediában. Szürkében van kirakva és ugy nekem nagyon tetszik. Az az egy gomb nagyon el van találva. Egyszer piros, egyszer zöld. Ha komolyabb lenne a tudása lehet elgondolkodnék rajta. Szerintem hamarosan esni fog az ára...
-
plus44
veterán
Nulla tudás + környezettudatos marhaság = magas ár...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Bounti
aktív tag
Nemigazán látom, hogy mi ebben az újdonság az 500-hoz képest. (okok napelem, meg környezetbarát csomagolás.. ezért pirospont...de semmi egyéb...)
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
daninet
veterán
És ezzel a bio-zöld természettudatos marketinggel el lehet adni a telefonokat?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
amanoba
őstag
úúú de drága..
amikor elkezdtem a cikket olvasni, azt hittem, hogy a kifutó kp500-as helyére fog lépni..nem emlékszem pontosan, de az is ilyen magasan kezdett?
ha a napelemes hátlap meg parasztvakítás, akkor nem sok az innováció...Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
tomsics
senior tag
hát nagyon csak sokalom érte az 50 ezret szerintem ennek az ára 30 körül lenne az ideális,mint a samsung s5230 meg a társai
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /