Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
Az előlapon lévő gomb semmilyen esetben nem oldja ki a "billentyű" (inkább kijelző) zárat!
Billentyű zárat 3 módon lehet oldani:1.: a kijelző alján megjelenő virtuális gomb hosszan "nyomva" tartásával (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
2.: a kijelző alján megjelenő virtuális gombot megfogva azt felfelé tolva, mint egy redőnyt feltolva. (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
3.: a telefon tetején lévő kikapcsoló gombot alap esetben 2x megnyomva, vagy ha már nyomtunk egy másik gombot és már él a kijelző akkor csak 1x kell megnyomni.
Amúgy a kikapcsoló gombot 1x röviden megnyomva azonnal lezárható a kijelző a menü bármely pontján járva. Ami szerintem praktikus dolog, mert akár SMS írás vagy bármi más közben ha megzavarnak vagy félbe kell hagyni, nem kell elmenteni és kilépni hanem egyszerűen a feloldás után onnan folytatható a művelet ahol abbahagytuk
Talán a 3. módszer a legkényelmesebb és kézre esőbb, én ezt használom.
A T-mobile nem adja hozzá a napelemes hátlapot, és memória kártya sincs a csomagban. Beszerezni nem tudom hogy lehet-e már még nem érdeklődtem utána, de ebay-en nincs az biztos, legalábbis én nem találtam külön a napelemes hátlapot.
Ha bárkinek van valami kérdése a telefont illetően, nyugodtan keressen meg, lassan 2 hónapja vagyok egy ilyen telefon gazdája.
Én meg vagyok elégedve vele, nem fagyott még nekem, eddig teljesen jól kezelhető, gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érintőképernyő, nagy memória, médialejátszó, napelemes töltés - ütős kombónak látszik, de vajon valóban az-e?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest