- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
sziasztok ,adott 1 pop teló a gond a következő, bekapcsolás után bejön a logó és befagy. mi lehet a probléma? ha ujra akarom szoftverezni milyen progit ajánlotok, mit tegyek? köszi a segitséget.
üdv Tibi -
tzsolesz
nagyúr
válasz Szabónagymer #214 üzenetére
Corby-t valamiért drágán árulja az a pár személy is aki árulja. Ezt meg megtudom venni 5K-ért, ennyit megérdemel a szülinapjára.
Játéktelefon, és billentyűzetes teló nem jó neki. Full jól használja a párom Otimus One-ját. -
tzsolesz
nagyúr
válasz Szabónagymer #212 üzenetére
3 éves.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz tzsolesz #210 üzenetére
S5230 pont jó választás a lányodnak! Sokat utazok tömegközlekedéssel, és sok fiatal kezében látom. Az LG pop már kicsit komolyabb. Egy gombos kezelés, képenyők külön kezelése, dising jobb. Nekem volt mindkettő. LG előbb, majd mellé egy S5230. Az lg-t jobban komáztam. A samu egy idő után nagyon lomha lett. Képszerkesztésben is jobb az lg, bár kamerában mindkettőmjó, talán az lg-vel többet tudtam játszani. Samun nem tudtam túlexpnált képet csinálni...
Mind két készülék jó, egy idősek, kategóriásak. Ha a lányod alig van 10 alatt, vagy felette, akkor samu. Ha komoly hölgy, és 20-hoz közeli, akkor lg. A samu mellett mégnaz szól, hogy van fehér, bordó, rózsaszín kivitel is. Lányosabb. Az lg nem ilyen soköszínű.
Talán némileg ennyi... -
tzsolesz
nagyúr
Most készülök a kislányomnak valami nyomkodni valót venni a szülinapjára. Oda van érintős telókért, és már idegesít, hogy az anyja Optimus One-ját állítgatja el folyton.
Samsung S5230, és ez között vacillálok.
Nagyjából egy kutya a két teló. DE, amint látom ez a topic soha nem ment. Ennyire nem terjedt el? Vagy mi lehet ennek az oka?Meg sem merem venni. Nincs valami nagy háttere itt, és nekem az is számít.
Az s5230-nak azért még mindig van elég nagy tábora.Minden esetre sajnálom.
Valaki esetleg tud fel hozni valami érvet, hogy még se a samut vegyem meg?
-
Motyika26
csendes tag
válasz eladohardver #208 üzenetére
de akkor azt nem értem hogya készülékinfó meg V10A-t ir ki,meg a telo is....miért???
-
-
Motyika26
csendes tag
válasz eladohardver #206 üzenetére
hát akkor nem tom én sem.azt nem értem hogy miért irja ki hogy V10A...a készülékinfó meg hogy V10g...:S....valami feloldókód vagy progi van hozzá,amivel meg lehet csinálni egy függetlenitést?
-
-
Motyika26
csendes tag
válasz eladohardver #204 üzenetére
Ugyan úgy semmi.esetleg nem lehet újratenni valami másik progival a szoftot?vagy egy függetlenitő progi?lehet az a gond hogy T-Mobájlos.
-
Motyika26
csendes tag
válasz eladohardver #202 üzenetére
Úgy sem ment....most az vana gépen és semmi. egyéb ötlet ?
-
Motyika26
csendes tag
Sziasztok.Nekem is szoft.frissítési gondom van....feltettem a gépre minden hozzá kellő progit...(S-tool pc suite)...de nekem is ugyan azt csinálja mint egy előttem hozzászólónak...elinditom a progit...szoft frisítés...és azt dobja ki nincs szükség frissítésre.pedig a gyártó oldalán és a progi felugro ablakában is kidobja hogy van frissebb.de az istenért nem engedi.kilőttema tüzfaaalat is...mindent megprobáltam de semmi .. Valaki tudna segiteni?????
üdv Motyi -
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #199 üzenetére
igaz 3 hó gart vállalnak rá... úgyhogy tök8.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
válasz Szabónagymer #198 üzenetére
még jó h az lg márkaszarvíz nem ilyen árréssel számolja... náluk a 4800 ft (speedshop-os ár)-os lcd 6-ba kerül és még ehez 4 munkadíjat kér
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz eladohardver #197 üzenetére
Az nem egy olcsó dolog... :s alaphangon 5 ezer egy érintő pad hozzá. Őszinte részvétem. Amúgy nekem kétszer volt pop-pom, mind kettőtől meghibásodás miatt váltam meg. Szerintem túl zöld lett a készülék, mitől eléggé instabil.
Amúgy szerettem nagyon, okos kis jószág, még akku nélkül is el lehetett indítani, ha töltőn volt. Klassz, hogy giroszkópos a kicsike, elmozdulás érzékelős.
Én azt javaslom, hogy passzold le így, vagy javíttasd meg, és úgy.
Legfeljebb megbízható helyről szerezz másikat... -
draco31
veterán
válasz eladohardver #195 üzenetére
Én 4gb-ossal használtam, azt meg sem érezte.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
eladohardver
őstag
Üdv! Valaki használja 16gb-os kártyával?
-
draco31
veterán
Semmi költséggel nem jár. Mindössze kirakja az utolsó hat telefonszámot, amiket hívtál, vagy sms-mms-t küldtél. Van erre egy súgó is a telefonban. Menj a Livesquare-ra, és bal alsó sarokban ott lesz egy fogaskerék, menj rá, előjön a beállítás menüje, és ott menj a súgóra. Mindent elmagyaráz érthetően animációval.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Reia
csendes tag
Én ezt a Livesquare-t nem értem mi is valójában.Ez most olyan mintha a mobilomon egyfolytában neteznék, mert nekem céges telóm ez és azt nem fizetik akkor ez most hogy is van? Valaki eltudná nekem magyarázni. Vagy valahogy ki lehet ezt kapcsolni.
-
Szabónagymer
aktív tag
Vadász le egy nem "hivatalos" szervizt, többnyire minden használt mobil kereskedés foglalkozik ezzel, és ott elvégzik neked, némi járulékos kár árán, ami a garanciád illeti. De ha visszább olvasol, épp én írtam egy hsz-t arról, hogy nincs kifejezett ráció e típus szoft frissítésére. Én azért frissítettem, mert netezek rajta, és nem vodás volta teló és nem volt meg a vodás hálózati protokolok. Itt nincs szembetűnő különbség a szoftver verziók között. Hülyeség miatt ne idegeld magad! Ha valami extra változásra számítol, ki kell ábrándítsalak, nincs különbség, de még a feltöltött tartalmak között sem. Legen az A, vagy G verz., minden kép és dallam ugyan az. Ha meg hálózatra akarsz át frissíteni azt az udater-ekkel ha meggebedsz sem csinálod meg. Értsd: T-mobilról vodára szoftverelni. Ehhez már box kell...
-
poero
aktív tag
Helló!
Hát srácok, jó nektek hogy tudtok szoftvert frissíteni a telefonon!
Nekem a mai napig nem jött ez össze... (sem XP, sem W7 alatt)
Mindig az a végeredmény hogy a frissítő szoftver állítása szerint a legutolsó szoftververzió van a készüléken, ami mint írja is a V10A.
Pedig ha megnézem a program menüjében a támogatott telókat vagy mit, akkor ott a magyar GD510-hez ugye írja a V10G-t...
Megkerestem az LG szupportot is ezzel a problémámmal, amire annyi választ kaptam, hogy vigyem be a készüléket vagy a Budapesti vagy a Budaörsi boltba/szervizbe/márkaképviseletbe (már nem emlékszem micsodák azok a boltok) és ott felfrissítik nekem.
Köszönöm szépen, miskolci vagyok...Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #189 üzenetére
Na végig próbáltam a dátumokat, eszméletlen faxa!
-
Szabónagymer
aktív tag
Én saját hátteret használok Livesquare-en, de azt én is tapasztaltam, hogy állatkákkal sokkal nagyobb volt a tökfej. De nem szoktam használni ezt a screent, tehát ha nem tévedek én is ide -nem jön hozzászólás értesítő email- észre sem veszem én sem.
ezeket a dátum pontokat kipróbálom.
Egy baj "van", hogy a menü háttere nem változtatható- bár elvileg mégis. Fentebb belinkeltem egy oldalt, érdemes átnézni, és tapasztaltabbak mondhatnának rá valamit.... -
draco31
veterán
válasz Laca19 (a) #187 üzenetére
2010, 02, 14- is hoz változást.
-
draco31
veterán
válasz Laca19 (a) #184 üzenetére
Ha emberről átállítod állatra, akkor jóval nagyobb lesz a töklámpás. Egyébként nekem a Livesquare hátterét is megváltoztatta.
Észre sem vettem volna ha nem kallódok erre. Akkor ezek szerint nemzetközi ünnepek tájékán még lehet számítani ehhez hasonlóakra.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Laca19 (a) #184 üzenetére
Megnézve a linkelt képedet, rögtön leesett a tantusz. Ez baromi klassz!!!!!!! Vajon lehetne még mahinálni a fejekkel?? Több lehetőséget rejt ez a kis kütyü, mint sem gondolnánk....
-
Laca19 (a)
aktív tag
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggelre az LG GD510-es telefonomnál ez jelentkezett:
A középső Livesquare kezdőképernyőnél (ahol az utolsó 6 nevet/telefonszámot jelzi ki amelyikről hívás/SMS érkezett) az "emberek" feje átváltozott ilyenre.
Ez mit jelent? Újraindítottam a telefont, de nem állt vissza normál állapotra. Ez hiba vagy mit jelent ez a jelzés?http://www.diesel.com
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Babyke24 #181 üzenetére
Ad egy: -Fórumra írsz, nem csetelsz, illik némileg a magyar helyes írás szabályainak meg felelni, értem ezen az írás jeleket, és a mondat kezdési szabályokat.... Ma minden fiatal ennyire extra kúl, meg irtó laza?
Ad kettő: -Kérlek részletezd, mit takar az, hogy nem működik a kijelződ, mert ez ezer egy jelenséget foglalhat magába!
Nem mutat képet, csak fehéren világít, nem mutat semmit, nem reagál az érintésre....?
Szóval figyelmesebben és részletesebben tessék írni! És akkor biztos segítséget kapsz a kérdésedre! -
Babyke24
csendes tag
hello tud valaki segiteni nem mukodik a kijelzom
-
yoogie
aktív tag
válasz Szabónagymer #179 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
-
Szabónagymer
aktív tag
Az a szitu, hogy annyira gyerek cipőben járnak még ezek az okos, félokos telefonok, hogy még külföldi oldalakon is alig található valami téma a modingolásukról.
Az én eddig tapasztalatom szoftver csere/frissítés kapcsán a legszembetűnőbb az volt, hogy, pl a kalibrálás nem mindegyiknél oly pontos, valamint a social netvorking alkalmazás nem minden szoftveren van rajta. Amúgy egy az egyben ugyan az az összes. Hogy europe open létezik-e hozzá? Nos elvileg igen, de hogy az magyar-e nem tudom. Max annyiban más az is, hogy a hálózati protokolok nincsenek benne a kapcsolatokban. (internet, wap, mms, email protokolok) Eredetileg t-mobilos volt az enyém is, és vodás szoftver lett feltéve. A különbség a fentiekben írtak, valamint a hálózati protokolok egyértelműen mások.
Az biztos, ha bele pusztulsz sem fogsz a hivatalos updat-errel t-ésből vodásat csinálni, mert saját hálózatára frissít csak. Nem igazán tartom nagy létjogosúltságúnak itt a szoftver cserét, mert nincsenek sem t-mobilos, sem vodás tartalmak a telefonban, lásd, minit pl a vf live és egyéb szutykok. Elég csak egy unlock.Elvileg lehet valahogy a mnü hátterét is változtatni, de még ne igazán jöttem rá, értettem meg miként is lehet.
Itt ír egy kis moddingról, csak a google-es szabad fordítás kicsit nehezen érthetővé teszi. Érdemes átböngészni az oldalt....
[ Szerkesztve ]
-
yoogie
aktív tag
Mit lehet tudni a szoftver frissítésről ennél a telefonnál? Van egy T-mobile-os készülékem, lehet valahogy erre gyári szoftvert? Valahogy úgy gondolom ahogyan a KM900 Arena-nál.
-
eladohardver
őstag
válasz Szabónagymer #176 üzenetére
nálam is xp-s géppel ment rá a frissítés... előtte w7 en asszem 1 órát szarakodtam vele... me azt hittem user error...
-
Szabónagymer
aktív tag
Nem mondtál hülyeséget, mi több mondhatnám azt is, nyitott kapukat döngetsz....
Érik a gondolat, hogy leretkelem a vista-át, és xp-t rakok visssza.
De ez csak egyik oldala a problémának! Ugyanis hiába tettem fel a telefonra a FF minit (Bolt), nem engedi csatlakozni a netre. De nem csak azt, az Operát sem, és egy netes java alkalmazást sem!
Ez mi a bánatos isten miatt lehet? Nem merném kizárni, hogy ebben a voda keze is benne lehet.... Amúgy a saját böngészője működik, és minden profil beállítás stimmel. /elvileg.../Ha van esetleg még valami okos tipped, emailban is megírhatod, ot még tudok is válaszolni, mert kiszámíthatatlan hogy tzudok gép előtt lenni.......
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #174 üzenetére
Töröm fejem kicsit hátha eszembe jut valami holnapra. Addig is ha esetleg egy xp-s gépen megtudnád próbálni, hátha ott menne.
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #172 üzenetére
Mi arra tippelünk.
M-Tel V10h. Biztosan újabb mint a G-s, bár nekem este nem ajánlott fel olyat. Hogy van-e benne magyar nyelv, azt nem tudom megmondani. Nekem a G-s ben 27 nyelv van ha jól számoltam, lehet abban is benne van, lehet hogy nincs.
Sony Ericsson-okat ismerem, 4 évig volt tőlük kétféle telefon is, és hát hogy finoman fogalmazzak, nem épp gyári állapotban volt (van) a menüjük, de ez más helyre tartozik.
Most is csak azért van ez az LG-m, mert nagyon jutányos áron jutottam hozzá.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Szabónagymer
aktív tag
Akkor a kisképben azt mutatja mire tudna frissíteni?
Láttam frissítési informágiónál M-Tel V10h is. Elvileg az még újjabb lenne mint a V10g? Bár az M-Tel nem magyar, arra külön m agyarnyalvi fájl kell, legalábbi is Sony Ericcson-nál így van, de ott lehet flash-eléssel is frissíteni, nem csak a SEUS-szal. A SE hivatalos frissítője. -
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #170 üzenetére
Haverral diskuráltunk, és arra jutottunk, hogy talán a vista a hibás, mert blokkolhatja a tűzfala a progit, és ezért mondja, hogy a C-st nem kell frissíteni. Viszont kis képen meg ott van a G-s, csak nem tudja a tűzfal miatt. Szerintünk. Próbáld lelőni a tűzfalat, hátha.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #169 üzenetére
Kép Itt az eredmény.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #168 üzenetére
Nagy soká rájöttem hogy tudok csatlakozni. Eredmény: ehhez a verzióhoz nem szükséges frissítés. Innen hova tovább?
Na ez a furcsa, frissítési információan V10g-t mutat....
Nrm értem akkor most....[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
Konvertálásnál sokat görcsöltem, majd ráhagytam, be töltöttem a konvertálandó fájlokat, és ráhagytam. Dögölj meg címszóval, majd ha végzett megnézem mire jutott. Bejelöltem, hogy állítsa le agépet, ha végzett.
Ugyebár konvertáláskor készít magának a program temp fájlokat. Ha végez egy fájlal még akkor sem törli rögtön, és én már átmásoltam az átkonvertált fájlt. Ezé nem mehetett, Mikor megnéztem maga mit művelt, láttam, hogy nincs temp fájl, felmásoltam telóra, és minden tökéletes!A frissítéssel még szenvedek. Egyenlőre usb drájver bajom van, a milliom újra csatlakozás után már egyszer felismerte a program a telefont, de akkor is még drájver bajnak hisztizett.... Lassan az őrület határát súrolom, de nem adom fel.....
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #165 üzenetére
Konvertáláshoz egy kis segítség, nem tudom, hogy észrevetted-e.
tehát videót konvertálunk, és ott a mindent->mobil eszköz kell. Ekkor előjön egy ablak, és ott válaszd a kimenet beállításait. Ott pedig keresd meg az LG sort, azon belül pedig azt, ahol a KP500-is van, és ott kell beállítgatni az álltalam felrakott kép szerint.
Ha így csináltad, akkor nem szóltam semmit.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #163 üzenetére
A saját böngészőt inkább hanyagolom, van rárakva opera mini is, de nem igazán használom. Találtam egy Bolt nevezetű progit, Egész jól használható, csak az ő-ű-ú-í betűkkel nem boldogul, egyszerűen nem jeleníti meg őket, bár ez nem a legfrissebb verzió, viszont teljes képernyős. Szinte minden indításnál rinyál a frissítés miatt, de ha frissít, akkor nem lesz teljes képernyős, így én inkább hagyom ezt.
Azt hiszem V10c-vel kezdtem én is a pályafutásomat. Én a hivatalos LG-s frissítőt használtam, így szerintem le lehet ide is írni. A neve LG Mobile Phone Software Update Tool. Az első link lesz a három közül, el kell majd fogadni a felhasználási feltételeket. Ezután letölt egészen pontosan 245kb. A kapcsolódás nálam nem mindig sikerül elsőre. A telefonon a PC Suitot kell választani kapcsolódáskor. Először a programot kell elindítani. Nálam előfordult már olyan is, hogy fura karakterek jelentek meg mindenütt benne, ekkor csak egyszerűen újra beléptem a programba.
Nálam ha a telefont rákötöm a gépre, akkor mindig elkezdi telepíteni a drivereket, hagyom futni, mert eközben kapcsolódik a frissítő a telefonnal. Telepíteni akarja a PC Suitot is, de mivel én nem használom, és le kellene tölteni, mert ugye nincs cd ezért ott a mégsét választom. Utána be fog jönni még egy ablak, ami a modem telepítése. (kilistázza az összes LG telefont, ha kell nyugodtan telepítheted, csak ki kell választani a telefon típusát, olyan 7 megát fog lerántani a netről) Nem használom ezt sem, így le is állítom a telepítését. Közben megy alul a kis csík, kiírja a telefon típusát, szoftverziót, és hogy van-e újabb. KÉP Mivel nálad lennie kell, így neked aktív lesz a Frissítés gomb. Innentől már nem igazán emlékszem, hogy mi van, (3 hónapja frissítettem) de azt hiszem felajánl egy biztonsági mentést, ha jól emlékszem, utána akkor letölt kb 120Mb-t, ez maga az új szoftver. Azt hiszem a telefonhoz sem kellett hozzányúlni, mindent csinál a program.
Nálam a netem sebessége miatt (meg a gép miatt is, ami lent olvasható) ha jól emlékszem olyan 35-40 percig tartott.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #160 üzenetére
Menü->Telefon->Információ->Készülékadatok. A pü-t később küldöm, most telefonról vagyok, és csak délután kerülök gépközelbe.
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #155 üzenetére
Az így letöltöttet nekem sem viszi. Túl nagy a felbontás, és a bitsebesség is. Nem bír vele, ezért irja ki hogy nem támogatott. De ha az így letöltötet átkonvertálod, akkor már tetszeni fog neki.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #157 üzenetére
Nem, mindeggyik új 2010-es játék, mostanság fognak megjelenni.
Nekem viszont mindeggyiket vitte, és nekem a legújabb szoftver van a telefonon v10g, és nekem gyári független.[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #156 üzenetére
A Need for Speed-et kivéve ezek mostani mozi előzetesek, jól látom?
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #155 üzenetére
Viszi, és elég jók a videók is miőségre. Bár a Star Wars-t nem viszi.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #153 üzenetére
Van nekem is egy mp4, amit nem akar vinni, amúgy nekem eddig mindent vitt. Itt van három videó, amit a fenti beállításokkal csináltam. Fontos a jó minőségű kiindulási anyag is. Néha bekockásodik egy-két helyen, ezen kellene még finomítani kicsit.
PC Suitra egyenlőre nincs ötletem, én nem használom. Vistával sem volt még eddig dolgom.
-
Szabónagymer
aktív tag
mp4? Nekem nem veszi!
Az ékezetes betűket tudom hogy lehet előhozni, és nem rég rá jöttem arra a trükkre is amit Te mondol, de ez sem minden betűnél létezik. Pl. az ö-nél nem csinál ő-t. De jól van, balamivel adózni kell az érintő képernyő oltárán, így fért ki. Bár tény, lehetne ésszerűbb sok esetben.... A format faktorit ki fogom próbálni! Köszönöm!PC Suitra valakinek javaslata? Miért nem tudok kapcso.lódni pc suit-tal, ill. modemként hogy tudom használn? Vista esetén
[ Szerkesztve ]
-
marcus14
tag
Énis ezt a progit használom tökéeltes működik ajánlom énis mindekinek
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
draco31
veterán
Kicsúsztam az öt percből
Konvertálásnál én a Format Factory nevű csodát használom. Teljesen ingyenes, tud magyarul, bármit bármibe konvertál. mp4-es formátumba csinálom meg a videókat rá. Az alábbi beállításokkal használom. Még lehetne rajta finomítani kicsit, de szinte már tökéletes.
[link]ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Szabónagymer #140 üzenetére
Erre az ékezetes betű dologra nekem két megoldásom van:
1: QWERTY módban vagyunk, meg kell nyomni azt a gombot, amivel átvált számokra, tehát szóköz mellett a második gomb jobbra, utána pedig a sfift-et, és behozza az ékezetes betűket.
2: Szintén QWERTY mód, és nyomod hosszan az adott betű ékezet nélküli alakját. Tehát ha á-t akarsz írni, akkor hosszan kell az a-t nyomni, és ha bejött az ékezetes alak, akkor ne engedd el, hanem nyomogd tovább, és bead még vagy 5-6 féle betűt is akár. Itt szokni kell az időzítést, de utána már gyorsan megy.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
eladohardver
őstag
válasz Szabónagymer #148 üzenetére
Igen én magam... Lehet nem jó progit használsz konvertáláshoz (én má nemtudom mit használtam anno"1db videot konvertáltam 3gp-re mert h teszteltem a telót vele")... nálam pl pont fordítva szokott lenni... Telefonon ok a felvett video... 3gp viszont media player nem játsza le a hangot, viszont a Kmplayer igen...
Am szerintem eggyáltalán nem kedvezményesen jutottam a készülékhez, ez az ára. Csak itt MO-on elvannak szálva az árak...
[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz eladohardver #147 üzenetére
Ez igen!!! Te akkor igazán méltányos áron jutottál hozzá.
Az enyém is újra lett szoftverelve, t-mobilról vodára, a net miatt. Gyári eredeti szoftvert nem tudtam rakatni rá, forrás hiányában. De nyűglődök a 3gp-kkel islmhang van kép nincs. :S
Vajon ez konvertger baj, vagy telefon, mert számítógépen tökéletese a konvertált 3gp, van minden.A szoftver frissítést te magad csináltad?
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Szabónagymer #146 üzenetére
nemtudom neked miért nem megy egyből... lehet mert én szinte azonnal szoftvert frissítettem rajta azóta ha olyan win-re csatlakoztatom a telót amin még nem volt egyből felugrik az lg-progija és telepíti a drivereket, illetve felkér hogy tegyem be a telepítő cd-t ami ugye nincs, vagy pedig töltsem le az lg progiját... (win7 64 bit Ultimate-vel használom)
Én póstával UK ből vettem 18e ft ért... független. Ennyi pénzért asszem itt nem épp ilyen készüléket kaptam volna...
[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
Úgy már más! Bocs a kirohanásért....
Nos tény és való, hogy vannak hibái, és kezdek én is úgy lenni vele, mint a kisgyerek a megkapott rég áhított játékával, miszerint egy idő után rájön, hogy túlmisztifikáltam, és jobban érdekelte, míg az árúház polcán volt.... de amúgy nem rossz készülék. Tény és való, szokni kell, de tudását tekintve, azé bőven felé emelkedik az árkategóriájának megfelelő multi tap telefonoknak.... Kicsit kiforratlan, és néha ésszerűtlen, de ennyi pénzért azért nem rossz választás.
Én még a fotó minőségével is meg vagyok elégedve, tetszik a képstabilizátor, csak a makro fotózás hiányzik nagyon. -
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabónagymer #143 üzenetére
Nem az enyém a telefon, nem az én stílusom.
Barátnőmé, én meg nem nyomkodtam sokáig. Közben viszont azt hiszem, hogy ő is megtalálta magának.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Szabónagymer
aktív tag
Még egy hülye dolog...... A qwerty-n mi az istené nincs navi billentyű????????
De amúgy tűrhető készülék.... -
Szabónagymer
aktív tag
Alap helyzetben, avagy mikor feloldod a képernyőzárat, megnyomod a hangerő szabályzó gombot. Bal oldalt ugyebár , ekkor be ad egy skála ablakot, 2 db füllel. Csengés, érintés.... A többi kézenfekvő..... De ilyen egyszerű dolgok kiderítéséért nyomkodd bátrabban a telefont.
Nekem abban kellene segítség, hogy hogy tudom PC Suithoz kapcsolni? Nem látja a telót? Talán rettentő ökör mód, ehhez külön USB drájver kellene?
Valamint használte-e már valaki PC internet funkcióban, mert ott meg valami modem meghatározást kér... Nem választottam ki modemet, azt írja a számítógép.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Hogy lehet levenni a "képernyő hangot"?
Tehát, hogy ne adjon ki hangot, mikor megérintem a képernyőt?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #140 üzenetére
Még egy hülye bug.....
Aki még nem ismeri ezt a kézüléket kellően, és sms írásnál beviteli móbnak qwerty-t használ, az ügyeljen arra, hogy az á betű ékezete nem mindegy merre dől!!!!!!! A jobb oldalra dőlős á betű a 160 karakert kapásból 70-re sarclja.
Ha már az ember úgy is sms-t ír, ki az a barom, aki a kevesebb karaktert választja??? Miért nem lehetett az a balra dőlő mékezetes á, é -t a többi normális betűkhöz rakni, nem értem.... -
Szabónagymer
aktív tag
Ami engem némileg zavar, az az, hogy nem találtam még én sem hozzá alkalmazásokat, és játékokat. Elvileg a Samsungos motyókákkal összefér, torrentről szedtem is le milliomat.
Témákat, és főmenü elrendezéseket nem találtam hozzá én sem sehol, valamint ez az ájfónos menü nekem sem jön be, én is át állítottam gördítősre. A fehét témától azé tehettek volna bele értelmesebb stílust is.
Egy másik bug a nem mindenhol alkalmazható qwery-n kívűl, egy szintén szöveg bevitelis nyűg, hogy megoldhatták voln aaz ékezetes betűk elhelyezését, az alap "billenytyűzeten" is.
Gondolok itt az ó, ű, í, ú, betűkre. Megoldhatták volna úgy is hogy egy tartós shift-tel lehessen előhzni, és egy billentyűe több betű jussn. Ez kicsit kényelmetlen, hogy ezen betűk eléréséhet, egy kissebb litániát el lezongorázni, mire átváltok a két billentyűzet között, és beírom az adott szót....[ Szerkesztve ]
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Elég szűköcske még ez a téma.... de majd bővül, és az én hsz-emmel is több lesz.
Nem rég tettem szer én is eme csodára. Igen, nekem még csoda, mint ahogy minden gyereknek minden vic új. Nekem még ez az első tapicskolós mobil, nekem még misztikum az A-CLASS és testvérei. Ha alap készülék, számomra egy nagyobb tudású már kihasználatlan maradna.
Nekem ami van tökéletesen elég, és tényleg úgy tudok örülni sok funkciónak, mint egy gyerek az új játékának. Nem szólva arról, hogy elenben a gyerekkel, én nem fogom megunni, mert ezen funkciuók számomra állandó kihasználtsággal bírnak.
Nekem renkívűl tetszik a kézírás funkció, ami mindenhol elérhető, ellenben a qwerty-vel, bár az qwertz igazából.... de ez nem lényeg.
A kézírást kicsit érzéketlenebbé állítva, kis gyakorlással egész gyorsan lehet írni.
A qwerty-vel az a baj, hogy csak jegyzetnél, és üzenetnél létező funkció. Igazán elérhető lehetne telefonkönyv, vagy bármely szöveg bevitel esetén.
A rajztábla is baromira tud tetszeni, sokszor jó jön, ha balami kis skiccet kell rityenteni.
Az elég sajnálatos hiányosság, hogy az mp4-et nem szereti. Ez már egy elég régóta alap tudás ma, nem értem ennél a modelnél miért spórólták ki?
Nekem az eddigi hagyományos nyomogatós telókhoz viszonyítva 10/9-re értékelném.Azoknak akik fikázzák: Az hogy elmarad tudásban egy hozzá hasonló típustól, arra csak azt tudommondani, más hagyományos típusok esetén is már trend, hogy lemásolnak egy felsőbb kategóriás készüléket, amolyan porhintésként a poor népnek.
Aki többet akar, vegyn egy Anio-t, esetleg Xatio-t, és stb. Szívem szerint én is jobban örülnék egy hasonló készüléknek, csak a pénztárcám nem. Mert még neten sem nagyon lehet ilyen használt készülékeket kapni, használt mobil üzletekben meg csak nagy városokban elvétve....
Én 27 ezret adtam ki érte, mem kari és nap elem nélkül, de head set-et kaptam, ami szintén nem sora való, ha HI-FI igényünk van.
És legyen is szó bármilyen készülékről, eleinte mind ilreális árral kerül piacra. -
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #137 üzenetére
Kártyát kivettem, és kártyaolvasóval kitöröltem összes képet, majd felmásoltam mégegyszer és hibátlanok... Szal átvitellel lehet baj...
-
eladohardver
őstag
Tán használj pc-t! Bár... Felraktam kb 800 képet enyémre és abból volt kb 100amit nem jelenített meg rendesen, pl alul szürke csík.. Vagy amit írtál.. Nem támogatott.. Én töröltem azokat.
MÁS:
A telefon saját böngészőjével képtelenség behozni ezt az oldalt, most operáról írók, ezzel betölti, de jobb lenne a sajátal mert úgy több hely maradna a kijelzőn. Se a mobilarénát, se a prohardvert nem hozza bePersze pc-n mind hibátlanul jelenik meg)[ Szerkesztve ]
-
8lola8
csendes tag
válasz eladohardver #135 üzenetére
Mi 8 ezerért vettük De a promámra tudsz megoldást?
-
8lola8
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem az LG pop-ot mindenkinek bátran ajánlom de inkább gyerekeknek mert ők szerintem jobban ki tudják használni.De lenne egy kérdéseméhány képet lementetm a Google-ről és van olyan kép amit nem tud megeleníteni és ez számomra idegesítő mert nagyon sok képet össze gyütüöttem de nem tudum használni ezt írja ki amikor belelépek a képbeem támogatott média típus! Kérlek ha valaki tud nekem segíteni írjon Köszi!!!!
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #132 üzenetére
Megvan! Hívás/Adatmennyiség menüpontban található....
-
INCSI
csendes tag
Sziasztok!Nem tudtok véletlen valami oldalt ahonnan lehet letölteni widgeteket?Keresgéltem googlén de nem találtam.
Előre is köszi a választ! -
Rx
aktív tag
üdv mindenkinek
nekem olyan kérdésem lenne h hol tudom megnézni h mennyi adatot (kbyte/mb)-ot interneteztem el eddig?keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
K.David
csendes tag
Sziasztok! Régebb óta olvasom Mobilarénát, de csak most vetemedtem regisztrációra
Én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak testvéremmel együtt (övé pink, enyém fekete). Vodafone-nál vettük 70 pengőért és járt hozzá a napelem.
Tőlem is lehet kérdezni ha érdekel valami.
Viszont lenne egy kérdésem: Szerintetek merjek bele venni 4 gigás microSD kártyát? Hallottam, hogy 8 gb már belassítja.
Köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
A legújabb szoftver van rajta szerencsére . Viszont LG PC Suite-tal nem tudok rá zenét rakni. + tele is van a memje, megtudnátok nekem mondani hogyan kell kitörölni a gyári zenéket? Persze csak ha lehetséges. Köszi!
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
kaller1
veterán
Az LG support oldalán minden le van írva, a GD510-re ugyan az vonatkozik.
.::> <::.
-
3800+
őstag
Sziasztok! Ma vettem én is egy ilyen telcsit most van a formáló töltése... azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e szoftvert frissíteni rajta és ha igen hogy kell, milyen veszélyei vannak. Örülnék ha segítenétek mert a telókhoz nem nagyon értek Köszi
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Yanek001
csendes tag
A csengőhangra sikerült rájönni, már csak az óra eltüntetése okoz egy kis fejtörést!
-
Yanek001
csendes tag
Sikerült szert tennem egy ilyen masinára. Egyelőre nagyon tetszik. Két rövid kérdésem lenne!
-A kezdőlapról el lehet valahogy tüntetni a nagy órát???
-Ébresztő csengőhangot hol lehet rajta beállítani???Köszi
-
draco31
veterán
Milyen programmal lehet screenshotot készíteni a telóról??
-
Picike8
aktív tag
Teszik. Csak lenne benne WLAN!!! Ritka az ilyen mobil, amelyik tetszik, de nincs benne WiFi.
-
Shiku
aktív tag
Sikerült! Igazából nem tudom mi volt a baja... Kibányásztam a mem kártyát, átraktam a a Vivazba, ráraktam néhány zenét, aztán vissza a Popba, és most már lejátssza, és hagyja is hogy egyéb fájlokat pakoljak rá...
Még annyi kérdésem lenne, hogy tud e valaki olyan oldalt ahonnan erre a telóra lehet progikat leszedni (alkalmazásokat/játékokat..)
-
Shiku
aktív tag
válasz eladohardver #114 üzenetére
Biztos, hogy mp3as. Meg az összes többi kütyü elboldogul a zenéimmel. (pl. Vivaz)
Fogalmam sincs miért problémázik :S
De ha átírom wav-ba akkor meg lejátssza (csak az vagy 3× annyi helyet foglal) -
eladohardver
őstag
nálam eleve volt adat a memória kártyán.... azt lejátszotta... utána toltam 1ből frissítést, és csak akkor kezdtem használni a zeneszinkronizálás bigyulát.... És nem volt ien... nem létez, hogy esetleg mégsem mp3 formátumú zenét próbálsz lejátszani, csak a kiterjesztés az?
-
Shiku
aktív tag
válasz eladohardver #112 üzenetére
Tegnap előtt lett megvéve, nem hiszem hogy a fwnek lenne kínja.
Kábellel
-
Shiku
aktív tag
Helló, Bekerült a családba egy LG pop
(Ez a telefon nem is olyan randa mint képeken O.o)
No de a kínom az, hogy ha csak úgy rárakom a zenéket, nem ismeri fel őket (Nem támogatott fájl típus) Ha meg a zene szinkronizálásba megyek, akkor a gép nem ismeri fel a mobilt...
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mit csináljak? ^^" -
Erik XD
csendes tag
sziasztok! mennyi ennek a telefonnak a belső memóriája?érdemes megvenni melyik jobb a samu s5230 vagy ez?légyszi segítsetek sürgős lenne a telefon váltás!
de nem tudok dönteni
köszindián nem felejt!!
-
FloriOn
csendes tag
Nekem nem tetszik a főképernyőn a középső. mivel erre a kijelölést csinálja nem tuok váltani.
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #106 üzenetére
Újraindulgat... Valaki tudna küldeni magyar nyelvű használatit?
-
eladohardver
őstag
-
draco31
veterán
Hello!
Engem az érdekelne, hogy az .swf fájlokkal elboldogul-e?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #103 üzenetére
Esetleg vki tudja hogy köll listát csinálni a memória kártyán lévő számokról? Danke!
-
eladohardver
őstag
Valakinek sikerült frissíteni a teló fw-jét? Nekem vhogy nem sikerál.... help!?