- iOS alkalmazások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
Még a csomagolása az ami környezet barát, mivel újrahasznosított papír és szójafesték.
Kicsit sajnálom én is, szívesen kipróbáltam volna a napelemet hogy mit bír, de annyira nem égető. Így is jól el lehet lenni ezzel a kis telóval, mindenki meglapogatja hogy milyen kicsi...Csinálj egy képet a hangjáról!
-
poero
aktív tag
Az előlapon lévő gomb semmilyen esetben nem oldja ki a "billentyű" (inkább kijelző) zárat!
Billentyű zárat 3 módon lehet oldani:1.: a kijelző alján megjelenő virtuális gomb hosszan "nyomva" tartásával (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
2.: a kijelző alján megjelenő virtuális gombot megfogva azt felfelé tolva, mint egy redőnyt feltolva. (előtte mindenféleképpen valamelyik gombot meg kell nyomni a telefonon mert különben nem kapcsolja be a kijelzőt)
3.: a telefon tetején lévő kikapcsoló gombot alap esetben 2x megnyomva, vagy ha már nyomtunk egy másik gombot és már él a kijelző akkor csak 1x kell megnyomni.
Amúgy a kikapcsoló gombot 1x röviden megnyomva azonnal lezárható a kijelző a menü bármely pontján járva. Ami szerintem praktikus dolog, mert akár SMS írás vagy bármi más közben ha megzavarnak vagy félbe kell hagyni, nem kell elmenteni és kilépni hanem egyszerűen a feloldás után onnan folytatható a művelet ahol abbahagytuk
Talán a 3. módszer a legkényelmesebb és kézre esőbb, én ezt használom.
A T-mobile nem adja hozzá a napelemes hátlapot, és memória kártya sincs a csomagban. Beszerezni nem tudom hogy lehet-e már még nem érdeklődtem utána, de ebay-en nincs az biztos, legalábbis én nem találtam külön a napelemes hátlapot.
Ha bárkinek van valami kérdése a telefont illetően, nyugodtan keressen meg, lassan 2 hónapja vagyok egy ilyen telefon gazdája.
Én meg vagyok elégedve vele, nem fagyott még nekem, eddig teljesen jól kezelhető, gyors.[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!