- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
kssvirag #486 üzenetére
Olvasgatom a fórumot, mert holnap készülök egy Flex 2-t venni, és talán Őt kellene megkérdezni, honna szerezte a 3gigás verziót. Vagy már tárgytalan? Addig még nem jutottam.
Amúgy ajánlotok valamit, amire figyeljek oda kézből vett készülék esetén? Elméletileg telekomos, fél éves. Tudom, kijelző sárgulás. Sajna minden LG kitüntetett figyelmet igényel ilyen téren. Más valami? Ha egyenes, kezdjek el gyanakodni, igaz?!
-
Chevalier
tag
válasz
kssvirag #686 üzenetére
Tanulságos story:
Készhezkaptam, nem volt sárga.
Elvittem, fél óra mulva nagyon ocsmány lett.Hivtam partnerot, szól a faszi hogy 1db-ot előkeres még valahonnan.
Bizakodok.Visszamegyek este a cserephonért, egy taiwani 855A modellt kapok, szintúgy lepisilve a kijelző. Nyelek egyet, hazaviszem.
Otthon mégszarabb lesz
és ez a szemcsés kijelző is elég durva a G3omhoz képest.
Ma visszaviszem hogy inkább várnék egy kövi szállitmányt.
Odaállítok, és nem akarták az összes pénzt visszaadni,
Csak 87-et a 89-ből
mert elvileg mivel megnéztem a terméket, láttam hogy sárga mégis hazavittem (majd ugye meggondoltam magam aznap), ezért mossák kezeiket, dee.. aztán valahogy visszakaptam.Az egész abszurd volt mivel jeleztem korábban ha jön még készülék ránézek hogy van e hibátlan és veszek egyet, erre nyomorékoskodnak visszaadni az összes pénzt de a telefont visszaveszik, el se hittem hogy ilyen fillérbaszók, szóhoz se jutottam.
A faszi agyán nem futott át hogyha igy kibaszik velem nem jövök vissza a kövi Flexért (de beszopta mert amugysem fogok)
Illogikus. Aztán meggondolta magát a fickó. Szóval kicsit önkényesek.
Ez a "hogyan is maradtam a G3-mamnál" rövid története.
-
Halkow.
senior tag
válasz
kssvirag #556 üzenetére
Érdekes ez a bővíthetőség dolog! Hisz egyforma a soc és még a ram se nagyobb csak a belső tárhely, akkor mi indokolja 32GB-os esetben a 2TB-os maximális bővíthetőséget, az antennák és +16GB tárhely vagy a szoftver?
Végül is ez lényegtelen, én még nem láttam se 256GB-os se 2TB-os Micros SD-t. És szerintem ez még évekkel odébb van és drága lenne.
-
zezoka
őstag
válasz
kssvirag #551 üzenetére
Nemtom mi ez a RAM hiszti!
Ezer éves sztori, h Androidnál nincs ilyen, h elfogy a RAM. Ez nem olyan, mint a WIN. Androidnál az a JÓ, ha minél több progi van RAM-ban, azaz minél inkább "elfogy". Ha 1GB RAM van, akkor 1gigányi progi ül a RAMban maximálisan, ha 2GB van, akkor 2 gigányi ül a ramban maximum.
Annyi, h ha eléri a maxot, akkor a régen használtakat elkezdi kilőni. A gond akor van, ha szar a progi, és tekeri a procit akkor is, amikor csak standbyban ül a ramban, és/vagy nem lövi ki a rendszer. Viszont ha ez van, akkor tökmindegy, h 1-2-3GB van a rendszerben...
-
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
kssvirag #453 üzenetére
A nagyobbik baj, hogy vidéken sok helyen fejlesztettek 4G hálózatot 800 Mhz-en.
Viszont ott nem lesz 3G vagy ahogy te mondod WCDMA, mert a 4G előtt csak 2G volt és most már nem is lesz más csak a régi 2G és az új 800-as 4G.
Bár nem tudom mekkora területen van így de gyanítom elég nagyon
Na ott van a gáz ... -
zola-
őstag
válasz
kssvirag #447 üzenetére
Szerintem a 800mhz nem megy a telod. Telenor azt is hasznalja sok helyen. Eszrevettem valamit. Ha auto fenyeron van a telo akkor neha nem talalja a megfelelo fenyerot. Picit minzha valtoztatna ossze vissza. De nem is mindenki veszi eszre mert nem latvanyos. Volt mar regebben is flex2 telom. Az is ilyen volt. Javithattak volna a szoftvert azota. 5.1.1 van most rajta
-
I_Am
veterán
válasz
kssvirag #353 üzenetére
Nálam is problémás az új frissítés, tegnap frissítettem a szoftvert mert gondoltam csak jobb lehet tőle egy csúcskészülék. Azóta kétszer olyan gyorsan merül és még akkor is, ha nem nyúlok a telóhoz. ( nem fut semmi a háttérben)
Szóval én is most majd megnézem, hogyan lehet ezt az új lolliszart leszedni és visszatenni a gyári szoftvert amivel megvettem. Amióta ezt a hsz-t írtam 2 %-ot merült az akksi...
Tegnap még 10 perc nyomogatás alatt sem merült 1%-ot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest