- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
válasz
eladogeppc #543 üzenetére
Ennyi!Én is visszatérek mihelyt sikerül flex2 szerezni!
Note4-s6-note4!megváltás lesz! -
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #541 üzenetére
Ennyire jó ez gép?
-
válasz
eladogeppc #529 üzenetére
Egy Oneplus One?
-
válasz
eladogeppc #527 üzenetére
Ezt tapasztalom én is kB.
Mate bejott? -
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #520 üzenetére
Igy van.
És ne feledjük hogy a flex 2 ben egyik legerosebb proci van. Ami frissitések ota már annyira nem melegszik mint eleinte.
Plusz adreno 430 as gafikus mag
Ami játékok terén és egyebekben veri a g4 et is. Amibe csak adreno 418 at tettek. -
motoflug
őstag
válasz
eladogeppc #515 üzenetére
Oneplus One-t nezted?
-
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #493 üzenetére
Persze igazad van. De a vörös nagyon megfogott élőben.
-
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #487 üzenetére
jó lett.
köszi -
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #479 üzenetére
Szia.
Melyiket vetted meg? 32gb ost?Segithetnél.
Felraktad a singapur 15b romot?Mert én felraktam. De azóta a bekapcsolás után kb 3-4 óra elteltével nem játsza a youtobot, hibát ir, és a kamerába a videó rögzités se indul, amikor inditanám a felvételt azt irja ,
Hiba történt. Fényképező megy.Majd ujrainditom a telefont és 3-4 óráig megint minden tökéletes. De utánna ujra hibát ir ezekre.
Ez mitől lehet? Ha valaki más tudja segithetne.
Csak mert hátha a singapuri 15b rom a ludas.
Koszi -
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #482 üzenetére
A flex2-ben is csak 1840 MB a használható RAM.
Android és Aida64 szerint is.
Nekem olyan 600-700 MB körül szokott lenni a szabad. -
motoflug
őstag
válasz
Van esetleg osszehasonlitasi alapod 3gb rammal szerelt keszulekhez kepest? A 2GB eleg mindenre,igaz?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Ez ilyen
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #477 üzenetére
277634#*#
''Szemcsés'' kép homogén szürke illetve pasztelles színeknél jelentkezik. Minél alacsonyabb a fényerő, annál jobban látszik.
Lépjél be a beállításokba és nézd meg alacsony fényerőn a felső szürke sávot vagy a tárcsázónál a zöld sávot.
Látni fogod, bár én sem vettem volna észre ha nem olvasom, hogy van ilyen jelenség
Egyébként valóban tűéles a képe. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
eladogeppc #472 üzenetére
És talál 4G-t? Én is ilyen telefonnal szemezek,fontos lenne..
Valamint olyat is hallottam, hogy "szemcsés" a kép..ezt nem tudom mire értették.
Tűző napon milyen az olvashatósága?
Partnero oldalán van,hogy bolti és gyártói garival is értékesítenek. Milyen garit kaptál hozzá?
Bocsánat a sok kérdésért, de körül akarom járni,mielőtt megveszem. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #473 üzenetére
Állítsd fixen n-esre a routert 20/40 MHz-re ha nem úgy van, vagy AC routert használj. Azért 300Mbps-hez elég komoly vas kell...
Amúgy n-es routeren jellemzően 75-100 a kellemesen elérhető sebesség AC-n meg olyan 200-300 körül.
Hacsak nem a wifi antennára szigszalagozod a telefont -
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #468 üzenetére
így van. Csak ott lesz, ahol 1800MHz-es hálózat van. Többnyire városokban/sűrűbben lakott területen.
Mint fentebb már írtam, az igazi kellemetlenség az, hogy ahol most fejlesztettek 800 MHz-es LTE hálózatot ott sokszor nem volt 3G sem. Tehát ott nem lesz neked 4G csak 2G... Az meg bitang lassú tud lenni -
válasz
eladogeppc #466 üzenetére
H955-öset vegyél, de ebből csak 2GB/16GB verzió lesz. Ha 2GB/32GB-s a teló, akkor tuti, hogy távol-keleti, az meg nem tudja az LTE 800-at, amit a Telenor (és ha jól tudom a Telekom is) használ vidéken.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #462 üzenetére
Te tudod.
Mondjuk a fényerő részt nem értem. 25-30%-on használom a flex2-t. Teljesen jó. Sötétben lejjebb is kell vennem.
Utcán ebben a mostani baszom napsütésben szoktam felhúzni olyan 75-ig. Mondjuk a tűző napon nem igen csinálok vele semmit, max. jobban látom ki hív éppen. -
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #459 üzenetére
ugy hallottam az 5.0.1 alatt voltak inkább a gondok.
, én már az android 5.1.1-el használom amivel semmi gond.Nem melegszik, nagyon jól birja az akksi, és nem laggol be.
S5 nem volt igy nem tudom összevetni, de számomra nagyon megfelelők a képek amiet készit.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
eladogeppc #459 üzenetére
Pörgős a rendszer, nálam nem laggol, igaz nem hajtom szénné.
A kamera meg olyan G3 vagy G3+, nem vall szégyent a mindennapi használatban :-) -
kssvirag
tag
válasz
eladogeppc #457 üzenetére
Szia.
Igen , van. 120fps HD. Lassu mozgas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest