Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolto

őstag

válasz blade4 #1874 üzenetére

Hát, amit mtibee2 írt, azt nálam felezd meg vagy harmadold. Én keményen használom a telót, gyakran felveszem, ránézek, játszom is rajta, sokat böngészek, edzés alatt videót nézek rajta, emellett Viber, FB Messenger, GTalk és ki tudja mi minden fut még. Ja, és a kijelző is inkább a max közelében szokott lenni. Nálam így egy napot (értsd reggeltől éjjelig) kényelmesen kibír, kivéve, ha utazom és fotózok is közben, mert az nagyon szívja az akkut (utána wifin tölti a képeket Onedrive-ra stb.)

Tibi szupertakarékosan bánik az erőforrásokkal, neki biztos egy korsó sör is kitart egész este :DDD (Tibi, csak cukkollak, nehogy megsértődj! :R)

• mtibee2

tag

válasz blade4 #1874 üzenetére

Szia!

Az akkumulátor üzemidőről tudok csak nyilatkozni. 12 órás teljes üzemidőhöz 6,5 óra kijelzőidő tartozik, 24 órás üzemidőhöz 5,5 órás kijelzőidő tartozik, 36 órás üzemidőhöz 4,5 óra kijelzőidő tartozik, 48 órás üzemidőhöz szűk 4 óra tartozik. Ezek úgy értendők, hogy folyamatosan be van kapcsolva a Wifi, nagyjából negyed órát telefonálok egy nap, 5 percenként ellenőriz 3 e-mail fiókot a telefon, 10 percenként frissül az Időkép widget, és játszani nem, csak böngészni szoktam Opera mini betával. Mindezt minimum fényerővel.

Készenlétben 3 óránként merül 1%-ot a telefon. A teljes töltöttséget készenlétben - 3%-ról töltve - 1,5 óra alatt éri el. Ha közben használod is a telefont, akkor kb. 4 óra a teljes töltöttségig eltelt idő.

Ha valamit kihagytam, kérdezz nyugodtan! :)

Üdv.:
    M. Tibor

Új hozzászólás Aktív témák