- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Inkább úgy mondanám, az eMAG-gal veszélyes kezdeni...
(#43990) Stauffenberg: Látom, szintén telekommunikációban utazol? (Már nem magamhoz hasonlítva, hanem az említett barátomhoz.) Úgy legyen ahogy mondod, egyik pillanatról a másikra mondjuk sejthető volt, hogy nem váltanak.
-
törölt tag
Vihetted volna az LG Váci úti központi szervizébe is, lehet jobban jártál volna. Egy szerdai délután vittem be, péntek délelőttre már csomagküldővel kiküldték nekem a vidéki címemre a javított telefont. Ott biztos cserélik a kijelzőt is szó nélkül, illetve 1 év jótállás vállalnak az új alaplapra is, nem tudom az Emagnál ez hogy működik.
Mellesleg én is az Emagnál vettem a telót, de eszembe nem jutott velük végeztetni a javítást, olvastam már pár horrorsztorit róluk.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy az akku volt a hibás abban, hogy sokáig tart a töltés, hanem a töltő, annak is a kábele.
Tipikus hibajelenség (nem csak itt, más mobiloknál is). Sajnos elkerülhetetlen, hogy a kábelek idővel megtörjenek, egy mezei USB kábelt ezt kevésbé vág földhöz, de egy olyat, ami a mai nagy teljesítményű töltőkhöz van, érzékenyen érint.
Nálam is előjött pár napja.
A topikban már jelezték, hogy 20/28 AWG-s USB kábel kell, ez hozza a gyári értékeket. AccuBattery appal tudod monitorozni, hogy mekkora áramot vesz fel a készülék töltés során. Az enyém ingadozik 400-800 mA között, holott a gyári érték ~ 1.8 A (1800 mA) lenne. Nálam is 3-4 óra egy feltöltés.
Egy Mi 10400 mAh power bank-et használok átmenetileg töltőnek, ezzel gyönyörűen hozza a gyári 1.8 A értéket és 90 perc alatt feltölt 100%-ra még 5%-ról is. Szóval egyértelműen nem akku hiba.
-
TeeJay
félisten
"töltse 1napon keresztül" még a NiMH korszakból maradt a bolti eladók fejében úgy 10-15éve volt ilyen max... a Li-ion akkut úgyis okosan tölti a készülék így berakod a telefonba, bedugod tölteni aztán ha kész még vársz 30percet max 1órát lehúzod és használod
ennyiUSB mérővel mértem ki hogy amikor a telefon azt írja 100% még utána is csepeg bele egy kevés szóval 100%-nál még csak 95% az akku valójában, én este töltöm és rajta hagyom szóval nekem reggelre mindig csutka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- PS Plus előfizetések
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest