-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
nem tudjátok, van olyan forgalmazó, aki 2 év garit ad a telefonra? normálisra gondolok, mint t-mobile, euronics edigital mediamarkt stb
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Hogy áll most a telefon? Azt tudom hogy megjelenéskor dicsérték, hogy nagyon pöpecül lett optimalizálva, röccenés mentesen csinál mindent,de most?
olvastam hogy kicserélték az alaplapokat, tehát kijelenthetjük, hogy nincs már széria hibája a telefonnak?
Még most is megéri megvenni ezt használtan? kiszolgálna még 1-2 évig?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz leslien #6420 üzenetére
(#6418) zombinyul: Köszönöm, fogásra fogtam már, nem éreztem annyira nagynak szemből, viszont mikor megfordítottam marha nagy volt a terület, lehet az ijesztett meg
Igazából az fontos hogy a pénzemért azt kapjam amit várok, nagyon gördülékeny a rendszer az tény, remélem későbbiekben is így marad
egyrészt sok pénzről beszélünk, mert ha most megveszem és nagy nem tudom megszokni nem fér el gatyába, kilóg stb akkor kidobtam egy pár tizest mert vissza nem veszik
S6-om volt, nálam külsőleg etalon persze szubjektív nem is isteníteni jöttem ide, mert elég sok baj van belsőleg vele épp ezért nem veszem meg megint, 180 rengeteg pénz annyit nem ér
játszani nem játszok szóval azzal nem lenne gond, egyedül a mérettől félek mert S6-ot is picit nagynak éreztem vagy legalább is féltettem hogy leejtem zsebbe betörik stb ez meg ugye nagyobb nála is
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Hy ki hogy bírja a telefon méretét? Valljuk be nagy, elfér pl rövid gatyába vagy út közbe kézből nem akar kiesni?
T be előfizuval 130 baráti de mitől ilyen olcsó? Mert oké hogy nem viszik de miért? Legtöbb embernek túl nagy vagy e penis kicsi a gyengébb proci miatt?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Na megnyomkodtam a telot tényleg gördülékeny viszont a mérettől félek, az elejét nézve annyira nem tűnik nagynak de a hátulja már eléggé nagy főleg a samuhoz képest, őszintén ennyi pénzért műanyag helyett fém és üveg jobb lett volna nekem, párosítani kéne a két telefont
Kínkeserves napok jönnek hogy kitaláljam melyik kell
-
bandi0000
nagyúr
hali
van itt valaki aki S6-ról váltott G4-re? fogás érdekelne azért jóval nagyobb a g4, s/ jó volt pont de ettől tartok, ráadásul rövid gatyába farmerba elfér egyáltalán anélkül hogy betörjön a kijelző? Miért váltott? ha csak a rendszert nem nézzük amit most még egyelőre elkúrt a samu
Nyilván nincs tökéletes telefon, de visszaolvasva semmi nagyobb hibát nem látok de ezt nem hiszem el
Az egész rendszer röccenés mentesen megy? Főleg ha a facebook, messsenger, chrome 3-ast használja valaki?Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest