- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvz2
tag
válasz
o_pegazus_o #4952 üzenetére
Bakker...Köszi de azt hiszem félreolvastam, gondoltam, írtam vmit...engem az extreme érdekelne a 6"col ból nem szeretnék engedni...bocs akkor én néztem be, elnéztem azt hittem xrtreme-d van...bocs és kössz.
-
flushman
csendes tag
válasz
o_pegazus_o #4782 üzenetére
Ez tényleg jó! Nem nagyon értem még ezeket sosem volt még ilyen "custom rom" a telefonomon. Ez ugye garancia vezetéssel járna ha fel kerülne a telora? Stabil rendszer amúgy?
-
PeteePeti
őstag
válasz
És ahogy látom benne lesz a dupla koppos ébresztés és le zárás is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Bizony!! Illetve ahogy láttam, már euphoria is lesz!
-
Blizzardking
őstag
válasz
o_pegazus_o #4544 üzenetére
Mikor ráflashelted az S126-ot, egyből lett duplakopp, vagy csak valamelyik frissítés után? Csak mert én is végigcsináltam, megvan lementve az összes OTA frissítés S126-tól S271-ig, de nekem nem jött vissza. Az okát fel nem foghatom, elvileg az az S126 egy unbrick row rom, visz mindent mint az exfeleség. Én itt akadtam rá.
Más; voltam fotózgatni lóg-az-eső-lába időben, feltettem pár képet ide. Nem akarom minősíteni hogy jó vagy rossz, lollival ezt tudta. Az egyik szobrosat módosítottam a telefonon Aviary-val, tényleg csak játszásból. Tapasztalatom szerint sokat segített, hogy az exponálást beállítottam az egyik hangerő gombra, így stabilabban tudtam fogni. Mégegy tipp, hogy nekem jobban mért fényt mikor a középre súlyozott fénymérési módot átállítottam átlagolóra a menüben. Ami nagyon idegesít, hogy ha a fókuszpontot átrakom valahova máshova mint a képernyő közepe, magától visszaugrik. Mindegy is, sokat kell még vele gyakorolnom...
És egy kérdés azokhoz akik lolli alatt használnak gravityboxot: Nektek sikerült átrendezni a gyors funkciógombos csempéket fölül az értesítő sávon? Lehet hogy rossz verziót raktam fel az xposed-ből vagy a GB-ból, mert van amit megcsinál, van amit nem. Azokon a kapcsolókon semmit nem tudok módosítani
És legeslegvégül: hatalmas köszönet azoknak akik eddig rengeteg dologra megadták a választ, flasheléssel, viperFX-szel, SElinux-szal, rootolással, bootloader nyitással stb. kapcsolatban.
-
o_pegazus_o
tag
válasz
o_pegazus_o #4551 üzenetére
Én ezt használtam: https://yadi.sk/d/hcZCg2SbbzSd8
Innen: http://androidforum.cz/lenovo-vibe-z2-pro-t57716-270.html
-
PeteePeti
őstag
válasz
o_pegazus_o #4544 üzenetére
Az s143 az 4.4.4 nem? Amúgy annál milyen az akkumulátoros üzemidő? Nekem a legújabb 5.02 van fenn és azon egész jó az üzemidő! Két nap simán meg van átlagos használat melett! Eddigi telefonjaimat minden nap töltőre kelett rakni, ezt viszont csak két naponta! Sajnálnám, ha a s143 miatt roszabb lenne az üzemidő! Mindazon által a dupla kopp és a strabilitás miatt szívesen vissza térnék én is! Bluetoth hangszórós probléma nekem is van, meg meg reccenik közben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest