Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • o_pegazus_o

    tag

    Sziasztok!

    Sokáig próbáltam együtt élni az 5.0.2 hibáival. A Lenovótól megszokott funkcionalitás és támogatás szégyene lett ez a telefon. A legkomolyabb probléma, melyel találkoztam az volt, hogy újraindítást vagy kikapcsolást követően a csengő-bongó boot logónál megállt a betöltés. Erre egy gyors megoldást találtam:
    Töltőre tenni kikapcsolt állapotban, majd a megjelenő töltéskijelzés alatti bekapcsoló gombbal indítva hibátlanul elindult.
    Ez adta meg a véső lökést, hogy az s126 row romot visszakeresve tegyem fel a telefonra. Ezt végigfrissítve s143-ig van duplakoppos ébresztés és egy 4.4.2 stabil rendszer.

    A Lenovo nagyon hallgat arról, hogy mit tervez Z2 fronton. Sehol semmilyen nyilatkozatot nem lehet fellelni.
    Ha szerencsénk van, akkor a rengeteg reklamáció nyomán 2016 második negyedévét követően lesz A6, ha nem arra az esetre pedig maradnak az alábbi lehetőségek:
    - A 4.4.2 a stabilitásra vágyóknak
    - A 5.0.2 a kalandozóknak
    - A C12.1 az újdonságot keresőknek

    A C 12.1 ígéretes, de még nagyon sok gyerekbetegséggel küzd a portolása. Szerintem 2016 q2 -ig ebből sem lesz érdemlegesen semmi.

    Én nagyon meg vagyok elégedve a telefon hardveres tudásával, de nem tudom elfogadni a Lenovo hozzáállását. A Lenovo hivatalos magyarországi forgalmazásának elindulását követően joggal számíthatott mindenki megfelelő terméktámogatásra...

Új hozzászólás Aktív témák