- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsgo
tag
válasz
F4f0rg1 #2668 üzenetére
Sajnos nem!
Angol oldalon a gyári softot javasolták.
Amit vissza tettem rá a gyári lenovo update is működik rajta.
Most 5 dorid van rajta le tudnám hivatalos 6ra frissíteni. De az se oldja meg.
Közben meg jött az új aksi tok minden hozzá. Egybe a gép szépen működik csak ez az egy gond van vele.
sajnos ha valaki járt így és van ötlete az ne tartsa magában. -
F4f0rg1
csendes tag
válasz
F4f0rg1 #2156 üzenetére
update:
Szerencsére nincs nagy baj. A problémát az okozta, hogy az aksi lemerült le 0%-ra. Ezért villogott a töltést jelző led. 220V-os töltőre feltéve a telefont szépen elkezdett tölteni, és be is lehetett kapcsolni.
Ami viszont furcsa, hogy 15%-on feltéve egy usb töltőre, az nem hogy 500 mA-el töltötte volna, hanem mint ha leszívta volna a telefon maradék energiáját is. Ráadásul a számítógépem egy olyan USB pontjára tettem fel tölteni a telefont, amelyen eddig is töltöttem, probléma nélkül. -
mobilizmo
addikt
válasz
F4f0rg1 #1930 üzenetére
Szia!
1. Nekem S363 van fent, abban (kissé érthetetlenül) a "Biztonsági és zárolási képernyő" nevű pontban található ez a beállítás.
2. Prerooted ROM-ról nem tudsz OTA-n frissíteni, így értelemszerűen nem tud eltűnni a magyar nyelv, hiszen ha ez fontos neked, olyat telepítesz fel amiben van. Nálam S240-en működött legjobban a fényképezőgép, de sajnos ebből nem lehet általánosítani. Van akinek teljesen működő képes az S363, másoknak mint nekem is, jobb tapasztalataim voltak a LP ROM-kal. Én csak a nyitható bootloader miatt maradtam MM ROM-on.
3. Én nem észleltem markáns változást üzemidőben S363-on. -
mikrofon
veterán
válasz
F4f0rg1 #1161 üzenetére
Lentebb látod az én verziómat.
S363-rá mindenképpen megéri. Gördülékenyebb, és a legújabb. Sok hiba javítva. Elvileg jobb akku menedzsment, kb 15%. mobilizmo fórum társ most rajta fel. Biztos megosztja a tapasztalatait.1625 elvileg még jobb, gyorsabb, gördülékenyebb, több szabad memória, hosszabb akku idő. Több helyen is írják, hogy mindenben jobb. Viszont mobilizmo kolléga is írta, hogy azért a csak angol nyelv macera... Ezért ez amolyan elvi kérdés inkább mint sem valóban jobb mint az s363. Minden napokban lehet az s363 praktikusabb...
@mobilizmo: gratulálok örülök hogy sikerült és hogy pozitívabb az első benyomás.
@Indian74: sajnálom, főleg mert az utolsó képed is azt mutatja, hogy minden rendben aztán mégsem. Úgy gondolom itt valami a gépeddel, vagy az USB kabeleddel, portoddal lehet. Driver és telefon oldalról így tűnik rendben van.
-
mikrofon
veterán
Én nem s240 ROM-ot ajánlom hanem VIBEUI_V3.1_1625 amennyiben elég az angol nyelv. Ezzel biztos nincsen semmilyen probléma, se térerő se más. Ráadásul sokkal gyorsabb az s240 nemzetközinél.
Van még egy nemzetközi ROM a Z90a40_S363_160625 ez is újabb és jobb az s240-nél.
De azt tudni kell hogy egyik nemzetközi ROM sem eredeti Lenovo gyártmány, így azok lassabbak és lehetnek eltérések, hibák.@springfield0: Én kérek elnézést... Az hogy nem ír ki semmit csak azt jelenti nem megy a mobilnet.... Hogy melyik volt az eredeti ROM-od, melyik verzió.... Fogalmam sincs.... Ráadásul az, hogy azzal kaptad a telefont nem biztos, hogy eredeti....
-
springfield0
tag
Na most lehet hogy én tök hülye vagyok hozzá, de szerintem hardweresen a kinából rendelt Z90-7 is ugyan az mint az európai modell. Felnyomod rá ezt az S240-es ROM-ot amit már tényleg sokan linkeltek itt, meg leírást is meg mindent... akkor a Z90-7-ből máris Z90a40-es lesz.
Sokkal jobb lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest