- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Visszatér a Pebble
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz Aethelstone #14445 üzenetére
Egy reboot megoldotta.
-
scream
veterán
Hali!
Mokee 6.0.1 utolsó release-ben miért vannak kínai jelek, hiába állítom angolra/magyarra?
Mármint nyilván nem mindenhol, a nyelv átáll, de elég sok helyen egyből belefutottam a le nem fordított (?) stringekbe.
Van rá valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz trebrona #13866 üzenetére
Köszönöm, végül sikerült...
Szerintem nem a MiFlash volt a hiba, hanem a ROM ami rajta volt.
Először egy China dev-et kelett felrakni és csak utána ment fel a Global dev.
Most hogy fent van a Global dev, lehet valahogy BL unlock nélkül rootolni?
Sajnos a BL nyitási kérelemre nem jött még válasz.
-
scream
veterán
Hali!
Bnőmnek szeretnék majd CM-et felrakni a "sima" Redmi 3-jára.
Nyitási kérelmet kb 2-3 hónapja kértem, elutasították, így ma újat kértem, már nem copy-pasttel.
A telón most az Eustock ROM-ja van és sehogy sem tudok felvarázsolni rá se Global Dev-et, se China Dev-et. BL még zárva.
Az összefoglalóban található hosszabb leírás alapján próbálkoztam, de sikertelenül.
Driverek, letöltött ROM rendben, Download mód ok, és mégis, amikor rámegyek a 'Flash'-re, akkor error-t dob.
Itt van róla pár kép:
MIUI PC Suite fw info
Download mode-ban a Windows eszköz kezelő
A ROM, amit telepítenék - latest Global Dev
és maga a MiFlash és a hiba
Próbáltam direkt jobb katt, admin indítani és nem parancsikonnal, próbáltam 3 kábellel hátha az a baj, próbáltam USB2.0 és USB3.0 portokon, de nem, mindig ez jön vissza, hogy nem tud írni...
USB debug engedélyezve van a telefonon, always trustedként van a gép hozzáadva a telefonhoz.
Próbáltam FASTBOOT módban, de ott sem jártam sikerrel.
Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem megy?
-
scream
veterán
válasz trebrona #12610 üzenetére
Köszönöm.
Csak azért raktam fel a kérdést, mert nem találtam az összefoglalóban CM-ről említést.
Amúgy ez egy "sima" Redmi 3, nem a Pro, ez nem okoz gondot, ha CM-et rakok rá, ugye? Csak a fingerprint reader support miatt kérdezem, mert a simában ugye az nincsen és nem tudom, hogy azon kívül van-e hardverileg eltérés a sima és Pro között.
Tehát a topic kereső által kidobott CM13 közül bármelyik felmehet?
-----
(#12609) Viktor0610:
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Érdeklődnék, hogy CM van-e a telefonra? Ha van, akkor mi a menete a felrakásának?
Hasonló mint Note 3 Pro esetében? (BL nyitás, TWRP, zip install)?
-
scream
veterán
válasz vizslakutya #6778 üzenetére
Szerintem, ha már nálad van és nem gond a méret, akkor inkább tartsd meg, megéri.
-
scream
veterán
Hali!
Barátnőmnek vettem már 2-3 hónapja egy Redmi 3-at és nagy megelégedettséggel is használja, viszont egy olyan problémája van, hogy az otthon nála lévő UPC-s WiFi-n (a UPC által adott modem WiFi router is) nem megy a Google Play Store-ról való update-elés vagy telepítés, illetve nem tölti fel Dropboxba a fileokat, viszont minden más megy rendesen. Más wifi-ről meg megy minden gond nélkül. Ugyan ez van, ha nála én is felmegyek Redmi Note 3 Pro-val.
Valakinek van esetleg ötlete mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest