- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
stopperos #328 üzenetére
Ez csak 1 db, amit már az újabb rendszerek rég megkaptak, sőt azokhoz ma is kijött még 1 update.
Azért jövőben lesznek XP-nél bőven biztonsági rések, amiket már vsz MS sem fog foltozni, szal csak ezért ne add fel...
Itt alapvetően hozzáállás kérdése az egész, de ez a CSAK amúgy nagyon is igaz, sokan nemhogy XP-n, de újabb rendszereken is sokx kikapcsolják frissítést, mert vmi okos ismerőse azt mondta neki, h azok elrontják a rendszert és vírusírtót sem tesznek fel, mert minek...Szal ezeknek tök mindegy javítják-e, v sem, ebből kifolyólag ellesznek XP-vel még egy ideig. Aztán, ha bekapnak vmit, v megborul a rendszer, az már más kérdés...
A makacs ragaszkodás, amiről ment sok hsz-en keresztül a témázás meg egy külön eset, de amiatt is sokan maradnak még egy ideig XP-n. -
nap
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
stopperos #223 üzenetére
Az igen, nem semmi munka!
Én mondjuk sosem voltam benne a vi és társaiban, Linuxom is csak 2008 óta van. Viszont ilyen log gyűjtés nálam is ment már melóhelyen, és nem kicsit jó volt hogy a sok megás txt fájlból egy paranccsal ki tudtam gyűjteni egy másik fájlba az adott szavakat tartalmazó sorokat, hogy aztán lehessen egyszerűen grafikont rajzolni.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
stopperos #216 üzenetére
Ha valami munkát el akarsz végezni rendesen, akkor nem kattintani fogsz, hanem paranccsort nyitsz.
megnézném, hogy szerkesztesz szöveget - képet - grafikát, vágsz videót, irsz zenét parancssorral
Egyébként én az xp lecserélése óta nem találkoztam befagyot ablakkal, de ez nyilván egyéni szerencse, a világ nagy része napi 8 órában vindozt indít ujra üzemszerűen.
-
ceia
őstag
válasz
stopperos #207 üzenetére
Mindenképpen pozitív, bár nem hiszem hogy meg lehet oldani a 100% kompatibilitást. Arról gondoskodott a M$..
(#202) Tamás88 Na, akkor van már egy. De ezt pont a M$ adta ki, szóval nem olyan nagy csoda.. bárcsak a Midtown Madness is ilyen lenne! De az még XP-n sem megy, pedig nagyon szerettem csak úgy krúzolni Chicagoban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest