- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
2 féle képen is ki tudod próbálni:
1. Ahogy előttem leírták, van 90 napos próba idő, azt ki tudod próbálni.
2. Virtuális rendszerre teszed rá, és ott próbálod (pl. Virtualbox)"(#291) SityiSXT Nincs itt semmiféle lavina, csak te szeretnéd gerjeszteni, mert a PH szabályaival ellentétben te sértő módon írtál nekem a hozzászólásodban, és én ezt nem hagytam szó nélkül - csak én privátban, nem nyilvánosan! Te vagy az első a PH-s tagságom óta, akinél ezután letiltottam a PÜ fogadását. Ne szítsál itt gyűlölködésre, inkább gondolkodj el azon, amit írtam.
"
Ezek után ne csodálkozz, ha továbbra is ide írja a szerinted sértő hozzászólásokat, mivel nem Pü-re ment, így nem volt értelme letiltanod. És én nem is láttam semmi sértő hozzászólást sem.
Apropó! Használj Vistát, az pont olyan, amilyennek szeretnéd, okos start menü, és XP-s tálca.
-
Tamás88
őstag
válasz
King Unique #242 üzenetére
Na várjál, akkor lesz jó, amikor új gépet kell vennie (pl. elromlik az előző valami miatt), és nem megy rá az XP, mert már nincs rá driver.
-
Tamás88
őstag
"A Linux meg úgy rossz, ahogy van, a mappának titulált meghajtók, a konzolozás, csomagokból telepítés, hülye program nevek, idióta pingvin mindenütt, és hiába van száz disztró, ha egyik sem igazán szép. (a Linux világában a coderek egyben a garfikusok is..?
)"
Először is, az igaz, hogy mappákban van, de külön meg is jeleníti a meghajtókat, így akár közvetlenül is bele tudsz menni, mint Windowsnál, sőt akár az asztalra is kiteszi, míg a Win ezt nem teszi meg.
Másodszorra konzolozásról annyit, hogy a Windows-ban is benne van, sőt ha valamit nagyon akarsz, akkor ott is kell használnod, valamint 5. osztályban mit tanultál? MS-DOS ismerősen cseng?
Harmadjára pontosan mire gondolsz a nevekre? Mert mindenki olyan nevet add, amilyet akar, sőt a Windowson is vannak hülye program nevek Mint pl. Word, Excel és a társai (és sajnos sokan nem szövegszerkesztőt mondanak, hanem Wordot, valamint tudod-e, hogy az Excel-nek miért nem E betű van az ikonján?
)
Negyedjére amióta Linuxot használok már lassan több, mint 1 éve, azóta nem láttam egy rohadt pingvint sem.
Ötödikre meg részben igazat adok, mivel ez ízlés kérdése, de ezt te is át tudod alakítani olyanra, mint amilyenre akarod, sőt akár úgy néz ki, mint az XP. Jól hangzik ugye?
És az elmaradhatatlan kép, igaz nem nekem mondtad, de megcsináltam.
u.i.: te kipróbáltad egyáltalán egyik Linuxot is, vagy csak úgy beszélsz róla, hogy soha nem is használtad?
-
Tamás88
őstag
"még egyes nagyon régi programokat is mindenféle patch nélkül is képesek futtatni nem ugy mint az xp Ne is haragudj, de ezen csak mosolyogni tudok. Közismerten még kevésbé kompatibilisek visszafelé, mint az XP"
Age of Empires 2 (kiegészítő nélküli, nem Steames változat), az pont ilyen.
-
Tamás88
őstag
SP3 tényleg lassabb, mint az SP2, de azért a frissítéseket sem poénból készítik el.
A vírusirtók most még támogatják az XP-t de pár év múlva már nem lesz támogatás, de ezt nem helyettesíti a biztonsági rések betömködését (mondjuk csak egyszer találkoztam réssel, akkor támadtak meg, és az a bizonyos féreg volt, ami leállított egy szolgáltatást, és emiatt újraindult a rendszer).
Ha betartod a biztonsági szabályokat (mint pl. nem rendszergazdaként használod), akkor egy ideig még el lehet lenni XP-n.
-
Tamás88
őstag
Meg lehet tudni azt, hogy ki küldte el az a bizonyos önmegsemmisítős üzenetet? (magánszemély, vállalat vagy állam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest