- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Nem tudom, ceia itt van-e még, de kíváncsi lennék, ő mit szólt ehhez a nagy UI-átalakításhoz. Ha ő is ezt az addont telepítette, akkor meg adott a kérdés: ha modernebb Windowsra váltana, és megtenné ugyanezt (a kezelőfelületet az ő ízléséhez, szokásaihoz alakítaná), akkor miért nem tesz?
-
stopperos
senior tag
Troll on:
De azon a tényen nem változtat, hogy az új felületet ráderőltették, és neked kell trükközni, hogy a régi jól megszokottat visszakapd. Ki tudja, hogy mi kerül fel még ezzel az extension-nel. Nem a felülettel van igazából a bajom, hanem hogy kérdezés nélkül megkapom, és nem is lehet kikapcsolni alapból.
Ez ugyanaz, mint amikor Windows 8 esetén a Classic Shell (vagy mi a neve) nem megoldás, mert egyszer félrekattintok és előjön a Metro UI, amit nem is használtam még csak videón láttam. De már akkor felfordult a gyomrom. (R)(C)
Troll off:
Természetesen én is ezt az extensiont javasoltam a felhasználóimnak, de eddig mindenki nagyon pozitív véleménnyel volt az australis-ról. Mondjuk párnak kellett cserélni a personas-t, mert kisebb lett fenn a skinezhető terület, és emiatt nem mutat annyira jól. Jót tett a felületnek a vérfrissítés. -
n00n
őstag
Az a baj, hogy sok nem értitek. Régebben ha kiderült egy olyan sebezhetőség amivel "fel lehet törni" egy XP-t azt a Microsoft javította idővel. Viszont, ha most majd jövő héten kiderül egy hatalmas 0day amivel gyakorlatilag be lehet majd menni bármilyen XP-re, akkor akármennyire is fedezik fel többen a jó oldalról, csak rosszabb lesz a szitu, mert gyakorlatilag bármelyik vérpistike és használni tudja majd az exploit-ot és az MS semmit nem fog csinálni....
Ezért kell váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Revolut
- Star Trek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest