- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #275 üzenetére
ha meg lehetne csinálni a "gyárban"
jobbana te ízlésednek jobban megfelelőre"Amúgy a dokumentumokat sosem használtam, régi de nem ok nélküli beidegződés hogy nem tartok semmit a Windows partícióján, amit nem muszáj."
pár kattintás tetszőleges helyet kijelölni a személyes mappáknak, nekem kb 12 éve volt utoljára a win particióján, amikor az egész 20G-s vinyó 1 partició volt.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #266 üzenetére
de értem.
Hogy a default intéző milyen azt ki le nem magasról? ha kétablakos kell akkor elinditok egy kétablakos filekezelőt, nem lő fejbe érte billgéc. Egyébként tabos kiegészítést használok, (QTTabbar), ha néha elinditom az ftp miatt a TC-t, nem érzek kielégülést, hogy "végre két ablak egy ablakban - megváltozott az életem"
Hogy szerinted mi az értelmes és emberi az a te szubjektív véleményed, másoknak meg feláll a szőr a hátukon a linuxos megoldásoktól. Ilyen a szelavi.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #220 üzenetére
Sok éve kísérletezek linuxal, virtuálgépen van fent pár, mióta az eszemet tudom szívesen áttérnék rá, de ha nincsenek az általam használt programokkal egy szinten levő programok, akkor nem tudok váltani de ha valaki tud nekem A Lightroom szintű raw konvertert, PaintShopProXx kényelmű képszerkesztőt egy vegas tudású video és Nuendo tudású zeneszerkesztőt akkor már megyek is, mert semmi érzelmi kötődésem nincs a vindózhoz.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
stopperos #216 üzenetére
Ha valami munkát el akarsz végezni rendesen, akkor nem kattintani fogsz, hanem paranccsort nyitsz.
megnézném, hogy szerkesztesz szöveget - képet - grafikát, vágsz videót, irsz zenét parancssorral
Egyébként én az xp lecserélése óta nem találkoztam befagyot ablakkal, de ez nyilván egyéni szerencse, a világ nagy része napi 8 órában vindozt indít ujra üzemszerűen.
-
arnyekxxx
veterán
nemrég írt a lányrokon, hogy jajmostmilesz kiirta a gépe, hogy lejárt az XP rajta. 5 perc mulva ujong, hogy jajdeszupi w8 lett a gépen amiben 3D az asztal és milyen überkirály még a zinternet is gyorsabb és baromi büszke hogy egyedül megoldotta. Gyorsan megnéztem TV-el mit csinált a gépével, kiderült, hogy feltett valami 3D desktop progit amivel jól tudja pörgetni az asztalt, arról elképzelésem sincs, hogy mitől hitte w8-nak.
Asszem kb ez vár a nemszakértő XP felhasználókra, feltolnak valami látványos sz@rt aminkel a leirásában szerepel a windows meg a 7-8
-
arnyekxxx
veterán
válasz
tothmaxy182 #173 üzenetére
Nálam hasonló volt, régi gépem sempron 2800+ 1g ram, megkapták anyámék netezős gépnek sp2-vel, aztán jött az sp3 feltettem és szinte beállt a földbe a gép, szenvedés volt használni. Kalandvágyból feltoltam rá a w7-et és meglepetésként elkezdett ujra használható lenni a gép, amig meg nem döglött benne az alaplap azt használták böngészésre, skypera, filmézésre.
(#175) ceia
Ugye tudod, hogy a botnet a gépeden nem írja ki bejelentkezéskor, hogy "Connecting to Botnet Please wait" és nincs az autostartos programok között egy "botnet_dont_delete.exe"
-
arnyekxxx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest