- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel a jelenlegi W10 koncepció nem vág egybe az én céljaimmal, sőt akadályozza azokat. Csak remélni tudom hogy lesz majd olyan verzió, ami ezt az egyszerű feladatot botladozás nélkül ellátja, és ismét teljes kontrollt ad a működése felett.
Követem hogy mi történik, várok.
-
törölt tag
Ne röhögtess, vaj simán futnak W7-el a játékaim, miután kikapcsoltam az energiagazdálkodást minden hardveren. W10 enterprise!4! ezt is leszarja és össze vissza frame-dropp-ol* ha úgy gondolja.
Kaptam W7-en egy nem támogatott CPU, frisítsek W10-re üzenet, mióta azt kilőttem regisztriben, olyan stabil 0:05-től FPS-em van hogy ihaj.Amúgy elégedett W10 felhasználó vagyok, de Offline FPS-hez még mindig lóf@sz.
*Nemrég volt hír hogy egy Workstation-barát W10 verziót is meg lehet majd vásárolni, ami a feldolgozási késleltetés ingadozásokat minimalizálja, MERT tényleg kikapcsolható benne, az energiagazdálkodás.
-
törölt tag
8 év alatt mind a felbontás, mind a textúrák minősége, mind a frame/s léphet pár szintet felfelé, az hogy addigra FHD-ben képesek lesznek valós időben - különösebb hiba nélkül - rendelni 60fps-el, az nem lesz nagy szám.
Pont olyan lelkesedés övezi, mint a dx12-t. És milyen dinamikusan is fejlődik, ahogy ontják bele a munkát a fejlesztők.
-
törölt tag
Szóval mindenki jól jár vele, fogy majd a volta GPU, fogy a Win10, és a játékfejlesztőknek sem kell ennyit dolgozni.
LOL
Szerintem nem sokan nyitják ki a pénztárcájukat lakberendezési demókat nézni FHD-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest