Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz *Mukeey* #1246 üzenetére

    Naná, hogy nem, de az ember próbálkozik! Ilyen értékű cuccot meg amúgy se mernék a megadott 1,5m alá vinni. Kis szerencsével -és csak azzal, akarattal kábé kizárt- ilyen képeket lehet lőni (Nokia 8 Siroccóval) úgy 1m mélységben. A baj csak az, hogy megőrül a kijelző, bezáródnak és megnyílnak alkalmazások, elállítódnak beállítások... -és sajnos tokban sem sokkal jobb a helyzet.

    Viszont ezek az S-Pen-es készülékek mintha másfajta kijelzőt kaptak volna, de lehet, csak rosszul emlékszem. Egy YouTube videó ugrott be arról, hogy valamelyik Note nagyon szépen viselkedik a tengerben. Mintha normálisan működött volna a kijelzője tartósan.

    Teal'C: Köszi! Olyan nem volt, hogy a víz miatt bezáródott az alkalmazás, megnyílt valami más, átváltott a hátlapi kameráról az előlapira, stb. Nálam ez sajnos a realitás a Nokiával.

    /Szerk.: Banyek, simán lehet, hogy ha a hangerőgombra tettem volna, nekem is jó lett volna, mert talán csak a kijelző b@szkurálást nem tolerálta víz alatt!/ :DDD Ráadásul át is akartam állítani, de végül nem tettem meg. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák