- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Nem erről van szó,hanem inkább az az érdekes, hogy elég bármilyen fórumot olvasni jól kirajzolódik az emberek igénye.Persze különböző kategóriákban más ,de nem annyira. És mégis a gyártók mit csinálnak? Az ellenkezőjét.
Legyen pl a google. Minden adatot ellop,mindenki gondolatához hozzáfér,mindent tud, különösebb piackutatás nélkül. És erre egy olyan telefont dob piacra amiben borzasztó kicsi az akksi,viszont rettenetes kávák. Ok, nem veszik.
A folytatás (a külsejét még nem láttam) de még kisebb 2800 mah -s az akkumulátor.
Ez kell a népnek?
Nézd meg a HTC, Sony,LG vonalat, inkább bele döglenek de akkor is olyat gyártanak, ami senkinek nem kell.
Sajnos erre felé mozdult a Samsung is, persze nem ilyen mértékben, hiszen a formaterv jó, a nagyobbik ok is, csak már kicsit csippentettek az előd tudásából.
A kicsi nálam abszolút nem aratott tetszést ezért az árért.
Nagyon kéne gondolkodnom, hogy mivel ad többet ami a való életben hasznos, mint a fele annyiba kerülő kínai vonal. -
SX Wave
aktív tag
Sokan félreértenék :) Szóval már akkor használtam internet rádiót, amikor még alap volt egy csúcstelefonban a rádió.
Engem a trend az ami zavar és az emberek nem gondolkodása és beletörődésé. Ez van ezt kell szeretni. Pedig nem ingyen adjak ezeket a mobilokat.
Már most 2019 azt írjatok, hogy milyen ciki cserélhető akkuról írni, gondolom 2023 meg már a jacket lesz ciki megemlíteni. Na mindegy.
Ha váltok nyolcról, akkor egy N9 512GB lesz az, túl sok a tízesben a kompromisszum. -
FuRiONight
addikt
Igazàból nem èrtem, hogy olyan nagy cègek mint a Samsung is, aki azért nem ma kezdte, hogy tudott olyan ujjlenyomat leolvasót rakni az S8-tól kezdödöen hàtra. Szàmtalan helyen volt erre jó megoldàs.
Infra: okè megvan itt is minden tàvirànyító (kivève ha a gyerek nem pakolja el), hogy egyetlen keszülèkkel tudok TV-t, lègkondit, settop box, meg ki tudja mit irànyitani.
FM ràdió: online ràdió mint alternatíva, de ha olyan helyen vagy, ahol nincs olyan lefedettsèg/térèrő/ akkor nem jönne rosszul. Ràadàsul itt Balatonnàl borzalmas a lefedettség.
Ide irnàm a bixby-t is, ami sokszor megkeserítette az èletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged