Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
A kompakttal azért vitatkoznék (szerintem már az s10e is erősen feszegeti a kompaktság határait), de az teljesen igaz, hogy sok más telefonnál is létezik Pentile + FullHD nagy kijelzőn.
Végülis csak arra próbáltam rámutatni, hogy mennyire kettős a mérce néha. Annak idején mindenki sírt az iPhone Xr kijelzője miatt, közben pedig a 400 PPI körüli Pentile kjelzőkkel semmi gondja nincs senkinek, pedig ezeknek a valós, szubpixelekből számolt PPI-je kb. az Xr szintjén van ( [link] ).A Note 10 esetén gondolom a kissebb akku miatt nem raktak nagyobb felbontást, így is elég szűkös lesz az SOT bár a frissebb hardver segíthet ezen valamennyit.
(#342) ollie: Na igen, szerintem is logikusabb lett volna Note 10e néven kiadni. -
nkmedve
őstag
Érdekes a visszalépés felbontásban. Már az S10e esetén is furcsálltam, hogy csak FullHD, bár azon a méreten teljesen jól használható még a pentile ellenére is (azért a nagyon apró szöveg elég homályos tud lenni néha).
Hogyha a Note 10 is pentile, akkor annak a valós felbontása (subpixelszámot figyelembe véve) talán még az iPhone XR-nél is rosszabb, vagy ahhoz hasonló. Persze a PPI huszárok ezért nem fogják telesírni a fórumokat, mivel rá van írva a 400 PPI-s marketingszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest