- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ha tényleg akku került a helyére, én nem bánom, hogy nincs jack dugó. Őszintén, ki hallgat még telefonon olyan minőségben zenét, amihez analóg kábel kell, és nem jó egy USB c átalakítós? Aki audiofil, úgyis céleszközön hallgat zenét és nem mp3 minőségben. Ha valaki évente két évente cserél telefont, teljesen felesleges a cserélhető akku. Nem mellesleg pont a samsung az a gyártó, ami egy bemondott amoled beégésre cseréli a kijelzőt keretet akkut. Szerintem az sokkal üdvözlendőbb dolog, hogy ami két éve 330e ft-ért 64gb volt az ma 256gb. Emlékszem, az első telefonos sd kártyám 512 MB volt, 30e ft-ért, 2005ben.
-
A rádió komolyan igénye valakinek, aki ki tudja fizetni a magyar átlagbér másfélszeresét egy telefonért? Miben hallgatnék rádiót, akkor ott a google music vagy a spotify lényegesen jobb minőségben, mindkettőn le lehet tölteni a zenéket, tehát meg az adat forgalom sem gond? Infra, tényleg nincs rá szükségem a telefonban, minek használnám? Max a légkondit használom infrával, annak ott van a távirányítója kéznél.
Akku, nem 1-2 mm-rel lenne vastagabb, hanem sokkal többel. Erre sem értem az igényt, hacsak nem egész nap a telefonját nyomogatja az ember. De akkor is lehet külső akkut használni, vagy ha már a telefon vastagsága nem gond neked, akkor felpattintasz egy akkus telefontokot.
Az 5x zoom meg végképp nem értem miért fontos DSLR mellett. A széles látószög sokkal fontosabb, mint a zoom. -
Minek rádió meg infra az internet meg okos eszközök korában? Cserélhető akku meg aztán végképp hiányzik. Tisztában vagy vele, hogy ha cserélhető akku lenne a mai telefonokban, akkor kb csak fele kapacitású férne bele? Nem? Gondoltam. Óránként cserélhetnéd az akkut a telefonokban.
Többiek meg nem tettek vissza az infrát. Konkrétan csak 1 olyan telefon jelent meg, szóval nincs többiek. 5x zoom meg egyáltalán nem olyan fontos, mint egy széles látószögű kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest