- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
domerator #1198 üzenetére
Ez mind szép és mind jó, de nekem még egyszer sem jelzett technikus/eladó/kivitelező/műszaki ember telefonos megbeszélés közben, hogy " a beszélgetést a könnyebb ügyintézés okán rögzítem, ugye nem probléma?" Mert a telekom/ UPC, EON, stb mind figyelmeztet erre a beszélgetésünk elején, és élhetek a jogommal, hogy telefon helyett emailben, levélben vagy személyesen keressem meg őket. De még egy hozzátartozó sem kezdte avval, "doktor úr, XY-ról érdeklődnék, rögzített vonalon..."
Egy szó, mint száz, ha a másik fél nem tud róla, szerintem nem etikus. pont -
laci0530
senior tag
válasz
domerator #1198 üzenetére
+1 👍 (ha a másik fél is tisztában van azzal, hogy a hívás rögzítésre kerül – hasonlóan az ügyfélszolgálatok telefonos központjaihoz – és abba beleegyezik, akkor etikailag sem lehet aggályos az elhangzottak rögzítése meglátásom szerint). Az életszerű és az emberek érdekeit figyelembe vevő jogi szabályozás sem arról kellene szóljon, hogy mi mindent nem lehet, hanem arról, hogy - a felek egyéni és kölcsönös érdekeket is figyelembe véve – hogyan lehessen.
-
-
válasz
domerator #1179 üzenetére
Nem értem, hogy mi értelme van ezeknek a hívás rögzítő alkalmazásoknak? Ha a másik felet nem értesíted, eleve teljesen jogtalan. Engem meg szidnak a hozzátartozók telefonban, hogy nem adok semilyen felvilágosítást a betegről. Pedig nem is adhatok. Hát még ha valaki azt rögzítené is! Az ápolóinknak sem győzöm szajkózni, hogy semmit nem adhatnak ki telefonon, csak élőben.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
Rolie Polie
junior tag
válasz
domerator #554 üzenetére
Úgy neked OK ezt értem.Jó de én meg a jobban tartom és még páran szintén abban.
Amúgy ha egy gyártó - elvileg gondolna a jobb-balkezesekre és igény szerint dobná ki a telefonjait, nem kis sikert aratna ezzel szerintem.
Na a kamera kilógása ami mondhatni bűn kategória a gyártók részéről! Könyörgöm legyen fél milivel vastagabb a ház nem érdekes de maradjon egységes sima,letisztult az a felület! Aksinak sem ártana mint leírtuk itt már sokszor. De nem. A kamerának pedig ki kell dudorodnia! Mindjárt mondom,hogy még mi dudorodjon ki nekik -
válasz
domerator #554 üzenetére
és ha nem adsz le semmit?
a kupon kód megadása után 30 napod van leadni a készüléket, de nem vagy köteles elfogadni a végleges árat amit bevizsgálás után adnak.
ha pl megveszem az edigitalnal, a számlán 350e ft szerepel majd nem adok le semmit felhívnak hogy menjek be és adjak még 30e ft ot?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest