- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Igen, ez a szomorú valóság, bármennyire is nehéz elhinni/elképzelni. Amerikában szolgáltatóknál sokkal/jóval olcsóbb egy iPhone és ott kultusza van már. Akár a gyerkőc egyetemi alapjából is megveszik a legújabb iCuccot. Nem mellesleg az amcsik qrva nagy százaléka majd egész életében a hiteleket görgetve él. Van kint pár rokonom és olyan akikkel napi szinten chatelek. Ott a "hitelképesség" szó, nem olyan mint nálunk, hogy 30 dokumentummal és 3 ingatlannal kell rendelkezz, hogy azonnal az legyél. Állami cégnél dolgozok és 2 hónapnyi papírmunka után kaptam zöld utat a lakáshitelre. Szóval az amcsiknál a taknyos, suhanc 10-16 éevesek ezzel fognak rohangálni apuci/anyuci pénzéből. Én ezért is vagyok büszke, hogy mindent magam értem el és vettem meg magamnak eddig. Úgy hogy használtam az agyam és soha nem adtam ki felesleges tíz/százezreket egy ilyen jelentéktelen tárgyért. Lehet azt hinni, hogy az a menő akinek a legújabb, legdrágább van, de ez tévedés. Max jó érzés az egoista, önelégült és ripacskodó embereknek. Természetesen vannak olyanok is, akik azért veszik a legdrágábbat, legjobbat, mert megtehetik és az életszínvonaluk magasabb az átlagnál. Oda pedig csak ezek a tárgyak valóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest