Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz .Szaki. #50 üzenetére

Igen, ez a szomorú valóság, bármennyire is nehéz elhinni/elképzelni. Amerikában szolgáltatóknál sokkal/jóval olcsóbb egy iPhone és ott kultusza van már. Akár a gyerkőc egyetemi alapjából is megveszik a legújabb iCuccot. Nem mellesleg az amcsik qrva nagy százaléka majd egész életében a hiteleket görgetve él. Van kint pár rokonom és olyan akikkel napi szinten chatelek. Ott a "hitelképesség" szó, nem olyan mint nálunk, hogy 30 dokumentummal és 3 ingatlannal kell rendelkezz, hogy azonnal az legyél. Állami cégnél dolgozok és 2 hónapnyi papírmunka után kaptam zöld utat a lakáshitelre. Szóval az amcsiknál a taknyos, suhanc 10-16 éevesek ezzel fognak rohangálni apuci/anyuci pénzéből. Én ezért is vagyok büszke, hogy mindent magam értem el és vettem meg magamnak eddig. Úgy hogy használtam az agyam és soha nem adtam ki felesleges tíz/százezreket egy ilyen jelentéktelen tárgyért. Lehet azt hinni, hogy az a menő akinek a legújabb, legdrágább van, de ez tévedés. Max jó érzés az egoista, önelégült és ripacskodó embereknek. Természetesen vannak olyanok is, akik azért veszik a legdrágábbat, legjobbat, mert megtehetik és az életszínvonaluk magasabb az átlagnál. Oda pedig csak ezek a tárgyak valóak. :K

* Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák