- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Igen, ez a szomorú valóság, bármennyire is nehéz elhinni/elképzelni. Amerikában szolgáltatóknál sokkal/jóval olcsóbb egy iPhone és ott kultusza van már. Akár a gyerkőc egyetemi alapjából is megveszik a legújabb iCuccot. Nem mellesleg az amcsik qrva nagy százaléka majd egész életében a hiteleket görgetve él. Van kint pár rokonom és olyan akikkel napi szinten chatelek. Ott a "hitelképesség" szó, nem olyan mint nálunk, hogy 30 dokumentummal és 3 ingatlannal kell rendelkezz, hogy azonnal az legyél. Állami cégnél dolgozok és 2 hónapnyi papírmunka után kaptam zöld utat a lakáshitelre. Szóval az amcsiknál a taknyos, suhanc 10-16 éevesek ezzel fognak rohangálni apuci/anyuci pénzéből. Én ezért is vagyok büszke, hogy mindent magam értem el és vettem meg magamnak eddig. Úgy hogy használtam az agyam és soha nem adtam ki felesleges tíz/százezreket egy ilyen jelentéktelen tárgyért. Lehet azt hinni, hogy az a menő akinek a legújabb, legdrágább van, de ez tévedés. Max jó érzés az egoista, önelégült és ripacskodó embereknek. Természetesen vannak olyanok is, akik azért veszik a legdrágábbat, legjobbat, mert megtehetik és az életszínvonaluk magasabb az átlagnál. Oda pedig csak ezek a tárgyak valóak.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest