-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienco
csendes tag
válasz
alienco #7717 üzenetére
Sikerült működésre bírni a kihangosítót: 2G-vel működik. Nem értem, hogy egyszer csak miért lett rossz 3G-vel. Külföldi fórumon olvastam, hogy a Lenovo telefonok nem szeretik bizonyos szolgáltatók 3G-jét, ha kapcsolatban van bluetooth kihangosító és hívást kezdeményeznek. Lehet, hogy a T-mobile állított valamit? Nem gond, mert szinte mindenhol wan wifim. Ahol nincs, de kell gyorsabb net, át tudom kapcsolni. Belemagyarázás: még jobb is így, mert nem fogyaszt annyit.
-
randras
veterán
válasz
alienco #1020 üzenetére
Pontos szoftver verziószámot tudnál mondani? Nem biztos, hogy lecserélem én ezt az S110-es ROM-ot...
Itt ugyanis semmi kínai karakter nincs, és tökéletes a megosztás is, cserébe viszont a launcher néha újratöltődik, fülhallgatón keresztül pedig a zene túl halk (habár a Sennheiser-el lehet, hogy jobb, ma a HTC-t vittem).
-
-
brutte
aktív tag
Hol követed alienco kolléga?
Én is tőlük rendeltem, szeptember 25-n és most így állok:
sehogy, mert épp nem jön be az oldal
Te melyik oldalon követed?
Posta nyomonkövetéssel látod a számodat? Vagy csak a svéd fordulás után?
Talán az lehet a mázlink, ha svédországból jön, akkor nem lesz vám...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest