- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
A memóriakártya még csak-csak 16Gb nekem bőven elég lenne belső tárként az igazság az h én egyedül max csak a mérete miatt nem vágnék bele mer már az 5 coll is elég durva nemhogy a 5.5 ami még másik alternativa lenne az a xiaomi mi2s 3000-es akksi hátlapot lehet hozzá kapni 4.5-ös gyors szép képeket készítő kamerával valamint eredeti gyári MIUI-val
-
Gates8
csendes tag
válasz
Floriska #4283 üzenetére
Szia. Az én telómon ugyan ez a progi futott lecseréltem SLX-re! Azóta szépen van 2G hálózatom... sőt mondhatni jobb mint az E52-esemen. Ha ROM-ot cserélsz ajánlom ami tetszik progi azt jól jegyezd meg,hogy később újra tudd rakni a kamera programmal én is így jártam. Az nagyon tuti a gyáriba.
-
randras
veterán
Kell a fenének Intel, egy csomó játék nem megy rajta.
-
levisboy
tag
Üdv!
Minidial-ról rendeltem és VIBEROM 1.0-ás van rajta. Nem ragadt meg annyira, mint egy alap android. SLX-et elég jónak látom, érdemes rá váltani? Ja és melyik a konkrét leírás ha váltani szeretnék?
-
dime27
őstag
Szerintetek érdemes-e lecserélnem a p780-at egy k910 vibe z-re ha a telemet beszámítják 50e-ért és ráfizetek még 70e-et tehát cakkumpakk 70eből kijönne szálítással vámmal stb egy "leg" telefon aminél azért jó pár évig sztem nem lesz gond semmiféle alkalmazás gyors futtatása legyen szó játékról stb, tudja fogadni mind a két simről a bejövő hivást ugy h a másik nem szakad meg ill a legjobb sony kamera került bele
Most ilyen dilemmába vagyok
-
leon11
tag
Beléptem ma a klubba! Ismerős hozott Shanghai-ból két telót. A rom verziója teljesen ismeretlen, itt sem olvastam, hogy lenne valakinek. 4.2.1 P780_S308_130814, baseband version: P780.V16. 2013/0703. Ez egy korai kínai lehet?
-
rolika00
csendes tag
Huhh, oké, összeraktam, felmegy az SLX és azon belül másik launcher. Sajnos azoknál nincs tapasztalatom, hogy melyik a jó, mennyire fog plusz helyet, hogy lehet alapértelmezetten indítani, a többit meg leszedni, ilyesmi.
West fórumtárstól meg erős bocsánatkérésSzóval ezekben kérnék egy kis útmutatót
-
rolika00
csendes tag
Ez oké, volt is fent, de kifejtettem vele a problémám, hogy a menüben lapozgatva az appok listája után a widgeteket is oda rakja. Ez meg nekem elég kaotikussá teszi. Az S119-es rom teljesen jó, csak a lokalizálás azért hiányzik mint pl hírek, Playben a magyar hozzászólások, ilyesmi. Erre keresnék megoldást.
Még egyszer mondom, ha az SLX-ből kivehető ez a fajta megjelenítés és lehet a "hagyományos" is, akkor instant vissza is rakom. -
-
cool13
őstag
Hamarosan Frissül fent!
-
cubixx
tag
Az óra megint késik. Vissza kell raknom az SLX-et. Az óra fontosabb a hangalapú gépelésnél...
-
cubixx
tag
Visszaállítottam a LiFe backupom, és fölraktam rá a Gravity Box-ot ([link])
Így maradt a régi ROM, plusz a Gravity javításai -
levisboy
tag
Üdv!
Minidial-ról rendeltem és VIBEROM 1.0-ás van rajta. Nem ragadt meg annyira, mint egy alap android. SLX-et elég jónak látom, érdemes rá váltani? Ja és melyik a konkrét leírás ha váltani szeretnék?
-
cubixx
tag
-
cubixx
tag
Mindenkinek megy tökéletesen a hangalapú szövegbevitel? Hiába mondok neki bármit, nem írja be
(slx)
-
-
cool13
őstag
-
Gates8
csendes tag
Van valaki akinek még a gyári ROW 116 van fenn??? Ha igen meg tudnád nézni mi a csengődallamok között a legutolsó csengődallam neve??? Widmill-re emlékszem,de sajnos nem vagyok benne biztos,mert keresem a neten mindenütt,de nem találom.
-
cool13
őstag
válasz
Sanyamaci73 #4238 üzenetére
Tudsz adni egy linket ehez a CWM-hez? És akkor megy a többi közé.
Amúgy ez nem a cappa72 féle ugye? -
west76
aktív tag
Nos...
Soha nem foglalkoztam azzal, hogy a beállításoknál, ahol a fekete háttér van ott lehetne-e mást beállítani, szerintem nem, de ha valakinek erre van ötlete, majd leírja.
Csengőhangnak bármilyen zeneszámot beállíthatsz a zenelejátszóból. De ha pont az kell akkor a google a barátod, de most jófej vagyok
ezért tessék: wildmill csengőhang Remélem működik a link, mert a letöltést nem próbáltam ki.
időjárás widgetet nem használok, de az időkép progit igen és abban szerintem van widget is. Nekem annyi elég, amit ez tud. Zene lejátszónak ott a beépített, ha az nem jó, akkor javaslom a poweramp-ot, ami lényegesen jobb, viszont fizetős. Videolejátszó is van beépítve, nekem az elég, nem nagyon használom ki.
Az induláskor látható animáció független az indulás sebességétől, ehhez a rom-hoz a google-s animáció van ezzel is érzékeltetve, hogy ez mentes szinte minden gyártóspecifikus témázástól, gondolom, vagy csak mert ez jobban tetszett silentlexx-nek, aki összerakta ezt a rom-ot
-
pakkerpista
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta valaki úgy használni a telefont, hogy az 1. kártya helyre (3G miatt) netes kártyát, a 2. helyre pedig a "rendes" kártyát teszi be?
Nekem így valamiért állandóan újraindul. Fordítva ok a dolog.
A ROM SLX 23a. -
cubixx
tag
Nekem is lett egy problémám SLX óta. Nem megy a hangalapú gépelés. Bármit mondok, beírja hogy youtube és kész. A LiFe rommal működött.
-
Gates8
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Van egy csomó kérdésem...
Sikerült lecseréltem ( segítséggel ) a gyári ROM-omat SLX-re. Helyreállt a térerő problémám… Minden megy viszont vannak fenntartásaim. Miért fekete a menü háttérképe??? Ezt nem lehet valahogy megszínezni??? Volt a gyári ROM-ba valami wildmill vagy milyen nevű csengőhang ami nagyon tetszett ( azt hiszem az utolsó csengőhang volt a listán-Build-száma: P780_ROW_S116¬_130828 –os verzió volt ) ezt esetleg nem tudom előhalászni valahonnan,vagy valaki nem tudja elküldeni nekem???? Ill. még egy dolog… nem tudnátok ajánlani valami jó és hasznos programokat a telóra… pl.:widget-et ( valami időjárás előrejelzőt ami jól megy ) esetleg filmlejátszót ill. zenelejátszót… nem tudom mit érdemes még felrakni. Jaj és még el nem felejtem... eddig mindig a Lenovo felirattal indult a telefon most meg fekete alapon google felirat ill. fogaskerekek vannak emiatt lassú az indulás... valamit elrontottam a telepítéskor,vagy most miért ez van? Pillanatnyilag SLXROM v.23a by SilentLexx verzió fut a gépemen.
Ha tudnátok segíteni tanácsokkal-tippekkel azt megköszönném. -
west76
aktív tag
válasz
Sanyamaci73 #4238 üzenetére
Köszönjük, ez hasznos információ.
cool, légy szívs szerkeszd bele az összefoglalóba, mert akinek s116, s119, vagy s123 ROW rom-al jön a telója annak felesleges a life-ot flashelni, mehet cwm-ből az slx. Ezt is köszi
-
cubixx
tag
Tudna valaki pár képernyőképet mutatni a tárcsázóról, névjegyzékről, sms-ekről? (SLX Rom)
-
cubixx
tag
Az SLX-rommal kapcsolatban érdeklődnék. Benne van a LenovoPower, meg a többi Lenovo alkalmazás? A LenovoPower-től nem szeretnék megválni...
-
Stocki
csendes tag
Más is tapasztalta már, hogy a vaku előtti kis műanyag bizbasz lötyög?
-
duronx
senior tag
válasz
mr.perfect #4220 üzenetére
Kicsit belekeveredtem.
Most melyik vibe rom tud magyarul? A needrom oldalán levő vagy az orosz?
Más. A needrom oldalán levő romok vagy az orosz oldalon levő romok a megbízhatóbbak?
-
Jano_023
őstag
A ROMokról van valami összefoglaló? Azt honnan tudom hogy a sajátomon milyen van?
-
dime27
őstag
válasz
mr.perfect #4198 üzenetére
Hally
van benne magyar nyelv is szal mennyire magyarított?!
-
west76
aktív tag
válasz
Sanyamaci73 #4212 üzenetére
Elviekben igen, de az a legfontosabb h legyen egy teljes cwm-es mentésed a jelenlegi állapotról, mert azzal vissza tudod állítani, ha esetleg valami hiba lenne. Ha feltelepült az slx akkor én még az első indítás előtt egy factory resetet nyomnék. Ha megcsináltad légy szíves oszd meg velünk a sikered.
-
cool13
őstag
Akadt egy kis bibi. Nem indul a wifi, és a bluetooth sem.
Nem kapcsolható, nem is látható semmilyen hálózat. Csak halványan látszik a beállítások menüben.
Érdekesség, hogy gondoltam megnézem az enginering módban mit látok, de mobiluncletoolsban nem tudok oda sem belépni.
Mivel nem tudtam visszaállítást megoldani flashtoolsal, nem csináltam vele semmit.
Próbáltam factoryt, semmi.
Mi lehet a gond? -
west76
aktív tag
válasz
Sanyamaci73 #4206 üzenetére
Ha már van cwm-d és van mentésed cwm-ből is az aktuálisról akkor én egy slx rom-t próbálnék felrakni. Mivel az row aapú így elvileg a te jelenlegi állpotoddal kompatibilis
-
válasz
Sanyamaci73 #4206 üzenetére
cwm kérdés.
Rom-ról a többiek fognak nyilatkozni.De mindenekelőtt mentés.Mentés! Legalább mtkdroidtools-zal.
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok!
Szeretnék romcserét a telefonon, jelenleg P780_ROW_S116 van rajta.
Milyen CWM használható hozzá?
Milyen rom tehető fel bootloop nélkül cwm segítségével? -
duronx
senior tag
válasz
mr.perfect #4198 üzenetére
Sziasztok!
A needrom-on található X-Vibe ROM és a orosz rom közt csak annyi a különbség hogy az orosz root-va van? A needroom-on található rom feltelepítése előtt is kell root+ az oldalon található cwm?
Az orosz oldalon nem találom a telepítési leírást (biztos ott van csak nem találom) ugyan az mint a needroom-on leírt?
Bocs a sok kérdésért +azért is ha hülyeségeket kérdezek... -
cool13
őstag
-
Az újabb verziók valahogy nem csinálják (láttam olyan verziót, ahol választható.
Ennyire nem ástam bele magamat, mert jobban szeretem a flashtool-os mentést. Az ugyanis a preloader-től eltekintve 1:1-ben visszarakható.
De egy gyári romból is betallózhatod - ügyelve a megfelelő verzióra (CN/ROW)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Commodore 64
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- DOOM - The Dark Ages
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest